ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

Πολιτικοί καιροσκοπισμοί... και "ανίερες επαναπροσεγγίσεις" . . .

"Στοιχημάτιζε για εκλογές τον ...Μάρτιο! Ρόμπα ο Χρυσοχοΐδης..."

Ο Τάσος Σμυρνιώτης στο PRESS-GR διατύπωσε την εξής απορία :
" . . . ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πριν από λίγο καιρό έβαζε στοίχημα ότι : "θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο".

Τώρα που είναι όμως Μάρτιος, εκλογές δεν γίνονται αλλά ο ίδιος έγινε πολιτική ρόμπα, τι λέει άραγε ο λαλίστατος κ. Χρυσοχοΐδης;

Το εάν ένας πολιτικός έκανε το λάθος και έβαλε ένα απλό στοίχημα είναι ίσως το ελάχιστο που μπορεί να του καταμαρτυρήσετε για αυτό κ. Σμυρνιώτη.

Υπάρχουν πιο σοβαρά που πρέπει να του επισημάνουμε . . . και ένα από αυτά είναι τα "σκιώδη καθήκοντά" του στο ΠΑΣΟΚ, ως υπευθύνου τομέα ανάπτυξης. Εκεί είναι που πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας . . . Υπάρχει πολιτική βούληση από το ΠΑΣΟΚ να τα βάλλει με τα Μεγάλα συμφέροντα ; ή αναμασάμε τα ίδια λόγια κάθε φορά ; (με σειρά μέτρων τύπου Φώλια !!!)

Αυτό που επισημαίνουμε προς το παρόν είναι η παντελής απουσία του ιδίου ή έστω κάποιων συνεργατών του στη Πατησίων 70 και Κότσικα . . .

Να το θυμάστε . . . το ΠΑΣΟΚ από αυτή την υπόθεση το μόνο που θα καταφέρει είναι ότι θα χάσει και ΔΕΝ θα χάσει μόνο αναποφάσιστους . . . αλλά και σε εγκυρότητα και σε αξιοπιστία. Η απουσία του εδώ μηδενίζει τα όποια προγράμματα ημερίδες , δηλώσεις, υποσχέσεις ή Μεγάλα λόγια που κατά καιρούς εκστομίζονται σε έναν υποτιθέμενο ή έστω ενδεχόμενο πόλεμο που υποτίθεται θα κάνει ως κυβερνητικό κόμμα.

Ο δημοκρατικός λαός θέλει έργα και ΟΧΙ λόγια. Απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από τη λογική των ομαδαρχών και των αρχηγικών τάσεων. Κάθε επανάληψη σε "παρόντες" ή "απόντες" μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Ο ΓΑΠ αυτή τη φορά θα είναι απελπιστικά μόνος του . . . οι επιλογές του θα τον αυτοκαταδικάσουν. . .

Αυτά προς το παρόν . . . και μία Υπενθύμιση : ΜΗΝ μας θεωρείτε Δεδομένους . .
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sobara re malaka moy? ekei einai to problhma? arkei na ayxanei h diafora kai esy na eisai ikanopoihmenow...oust