ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

Οι αρχηγοί παίρνουν τα όρη και τα βουνά...

Ο Πρωθυπουργός σήμερα αφήνει το playstation και πάει να επιθεωρήσει το υπό κατασκευή Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Τα νοσοκομεία όσο είναι υπό κατασκευή μια χαρά είναι. Δεν απειλούν κανέναν. Όταν αρχίσουν να "λειτουργούν" όμως τρώνε κόσμο και κοσμάκη. Που να βρεις γιατρό μέσα, μηχάνημα να λειτουργεί... άστα να πάνε. όσο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πάει στη Βέροια να πείσει τους... αυτόχθονες ιθαγενείς για την ανάγκη "δυναμικής συμμετοχής της χώρας στην παγκόσμια σκηνή". Μα δεν βλέπει ότι μ' αυτά που κάνει αυτός και οι άλλοι... πρόεδροι μας έχουν -μετά συγχωρήσεως-χεσμένους; Η Αλέκα στην κοσμάρα της "περνάει στην αντεπίθεση" και ο Τσίπρας, αχ αυτό το παιδί, ανακάλυψε ότι "την κρίση θα πληρώσουν αυτοί που για χρόνια κάνουν θυσίες". Αγόρι μου γλυκό, δεν κάνουν αυτοί θυσίες επειδή έτσι τους κατσικώθηκε. Άλλοι τους θυσιάζουν, μικρός είσαι θα μάθεις... Όσο για το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη, όχι τον... πρωτομάστορα, τον άλλον, μιλάει για επιταγές. Μη, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα. Αυτές τις εποχές δεν λέμε κακές λέξεις...
show bitch

Δεν υπάρχουν σχόλια: