ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

Η ουσία για τους Έλληνες υποστηρικτές των Σκοπίων

Πολλοί απορούν με την ικανότητα του γειτονικού κρατιδίου να διεξάγει προπαγάνδα ενώ ταυτόχρονα απαιτεί να εισαχθεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Που τα βρίσκει τα χρήματα? Παράγει κάτι ή χρηματοδοτείται από χώρες που επενδύουν στην ύπαρξη του? Ότι χρηματοδοτείται είναι σίγουρο αλλά αν κάποιος κάνει τον κόπο να κοιτάξει τα οικονομικά της FYROΜ θα δει αυτό που όλοι ξέρουμε και δεν τολμάμε να το παραδεχτούμε: Εμείς είμαστε οι σημαντικότεροι χρηματοδότες των Σκοπίων. Σε εμάς βασίζεται το μεγαλύτερο μέρος του στρατηγικού τους οικονομικού πλάνου. Έλληνες είναι οι σημαντικότεροι οικονομικοί σύμβουλοι του Γκρουέφσκι.

Οι Έλληνες υποστηρικτές των Σκοπίων αναφέρονται συχνά στη “Μειονότητα”.. Ποια ακριβώς είναι αυτή η μειονότητα? Έχω ψάξει να την βρω και μάλιστα όχι στα δικά μας ΜΜΕ που μπορεί να είναι … “φιμωμένα” αλλά στα Σκοπιανά. όπως το MINA και το ΜΙΑ. Κραυγές κατά της Ελλάδας είδα πολλές, μειονότητα όχι. Είναι πολύ εύκολο να βάζει κάποιος μια ασαφή έννοια όπως “μειονότητα” αλλά ποιοι την αποτελούν? Ας τους παρουσιάσει το ΜΙΝΑ. Σε ποια χωριά? Πόσοι? Πως τους “καταπιέζουμε”

Γιατί υποστηρίζεται αυτή η χώρα και πόσο “ιδεολογικοί” είναι οι λόγοι αυτής της υποστήριξης? Τα Σκόπια δεν παρέχουν απλά φτηνά εργατικά. Αυτό συμβαίνει σε πολλές χώρες των Βαλκανίων. Το πλεονέκτημα των Σκοπίων είναι ότι είναι εύκολο για “νόμιμους” επιχειρηματίες να εξαγοράσουν πολιτικούς και για “λιγότερο νομίμους” να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα και να κάνουν άλλες .. business.

Ας δούμε μερικούς από τους νόμιμους επιχειρηματίες. Για δείτε λίγο στο Διεθνές Συμβούλιο Επενδυτών στα Σκόπια. εδώ

Αυτά είναι τα μέλη. Ψάξτε λίγο to Site, δείτε τους στόχους, κατεβάστε ένα από τα Annual booklets και χαζέψτε τις φωτογραφίες. Θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης Γκρουεφσκι και γιατί αυτό το πρόβλημα σέρνεται τόσα χρόνια. Και παρεμπίπτοντος οι εκλογές τους ήταν μόλις χτες. εδω

Τους “λιγότερο νόμιμους” δεν μπορούμε να τους δούμε οπότε ας δούμε λίγο την ίδια τη χώρα. Ας υποθέσουμε ότι οι Σέρβοι (εδώ)λένε ψέματα για το εργοστάσιο ναρκωτικών στα Σκόπια.

Οι Αμερικανοί (εδώ)κάνουν και αυτοί λάθος όταν θεωρούν τα Σκόπια ως έναν από τους βασικότερους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη? Κάνουν λάθος (εδώ) και τα Ηνωμένα Έθνη?

Μήπως κάνουν λάθος οι New York Times (εδώ) για την διακίνηση γυναικών στα Σκόπια?

Τα Ηνωμένα Έθνη λένε και αυτά ψέματα για τα όπλα (εδώ) που κυκλοφορούν παντού στη χώρα?

Να δούμε και πως πανηγυρίζουν για το Las Vegas (εδώ)που φτιάχνουν στα σύνορα μας και μερικούς ακόμα υποστηριχτές αυτής της “αδύναμης χώρας”.

Μήπως τώρα γίνεται λίγο πιο σαφές ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα με τα Σκόπια, γιατί και από ποιους υποστηρίζονται και πόσο βολεύονται μερικοί να κάνουν τις δουλειές τους και να μας παρουσιάζουν σαν “εθνικιστές” και «πολεμοκάπηλους”?

Οι Σκοπιανή οικονομία βασίζεται σε 2 άξονες. Στο νόμιμο χρήμα που συρρέει από Έλληνες κυρίως επενδυτές οι οποίοι απολαμβάνουν όλες τις τιμές μεγαλοεπενδυτών και καλούνται στα συμβούλια του Γκρουεφσκι, και σε παράνομο χρήμα από εμπόριο γυναικών, ναρκωτικών και όπλων. Ο τζόγος αποτελεί ένα ακόμα βασικό μέρος της οικονομικής τους πολίτικης και ήδη υλοποιούνται τα σχεδία για τη δημιουργία ενός βαλκανικού Λας Βέγκας, όπως αυτό που φτιάχνουν οι Τούρκοι στα κατεχόμενα.

Το ότι δεν λύνεται το θέμα της ονομασίας, ότι τολμούν να κάνουν τέτοιες προκλήσεις δεν είναι τυχαίο όπως τυχαίο δεν είναι και το ότι υπάρχουν Έλληνες υποστηρικτές τους εδώ. Τα κεφάλαια που διακινούνται είναι πάρα πολλά και πάντα θα βρεθούν κάποιοι πρόθυμοι για να εξαγοραστούν.

Στο μεταξύ εμείς μπορούμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του “δικαίου”, να κάνουμε διαδηλώσεις και μετά να πηγαίνουμε για τουρισμό, τζόγο και ψώνια στα Σκόπια. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί μέχρι να ξυπνήσουμε και να αντιληφτούμε τι πραγματικά γίνεται γύρω μας.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

==========================================================================

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ INTERNATIONAL COUNCIL OF
INVESTORS

Activity Report 2007

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ FACE BOOK :

STOP ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΩΡΑ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A ta paidia.. Pou exoun kai sillogo kai anaptisoun tis ependiseis. Edo giati den to eftiaxan to sillogo kai zitan perikopes stous misthous?

Ανώνυμος είπε...

einai polla ta lefta blepeis.... merikoi ploutizoun xepoulwntas tin patrida tous

Ανώνυμος είπε...

einai polla ta lefta blepeis.... merikoi ploutizoun xepoulwntas tin patrida tous

Ανώνυμος είπε...

einai polla ta lefta blepeis.... merikoi ploutizoun xepoulwntas tin patrida tous

Ανώνυμος είπε...

Tha sumfonisw me tous prolalisantes...tous xreiazetai ena gero mathima...den ginetai autoi na ploutizoun eis varis tis Voreias Elladas pou pigainei asthmainontas!

Unknown είπε...

ΚΥΡΙΟΙ....
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ....
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!
ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ

Marina είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο! Το θέμα δεν άπτεται συγκεκριμένου πολιτικού χαρακτήρα...η διαφθορά και το ανελέητο κυνήγι του χρήματος έχουν κάνει παραπάνω απο ποτέ αισθητή την παρουσία τους!

Ανώνυμος είπε...

ithikes axies miden....... na doume poso ikanopoimenoi tha einai otan ta xepoulisoun ola.