ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.09

Ιστορικές στιγμές για την Παλαιστίνη! Το κονβόι αλληλεγγύης μπήκε στη Γάζα! George Galloway: ο Ismael Hania (Χαμάς), νόμιμος εκπρόσωπος…

Χαμάς), νόμιμος εκπρόσωπος…


Ιστορικές στιγμές, όχι μόνο για τον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και για την ευρωπαϊκή αριστερά, με την ομιλία του σοσιαλιστή άγγλου βουλευτή George Galloway.
Το κονβόι που ξεκίνησε από το Λονδίνο έσπασε το εμπάργκο και μπήκε στη Γάζα!
Ο George Galloway, που διασώζει την τιμή της ευρωπαϊκής αριστεράς, είναι σαφής: «..Πάμε να συναντήσουμε τους μαχητές της Αντίστασης και τη νόμιμη εκλεγμένη κυβέρνηση του λαού (
Χαμάς).
Ο George Galloway, εκφωνώντας μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομιλία από στην Al Katiba Square της Γάζας, δεν άφησε κανένα “περιθώριο”… «Ο Ismael Hania (πρωθυπουργός της Χαμάς, εκλεγμένος από το λαό) είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του Παλαιστινιακού λαού και ο πρωθυπουργός για όλους τους ελεύθερους της γης»!
Μ’ αυτή του την ομιλία ο σοσιαλιστής άγγλος ηγέτης “αδειάζει” στην κυριολεξία ΟΛΟΥΣ τους φιλοαμερικάνους “προοδευτικούς” ευρωπαίους ηγέτες της αριστεράς και βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Ο Παλαιστινιακός λαός έκανε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ εκλογές και εξέλεξε τους ηγέτες του. Συνεπώς, οι δοτοί «ηγέτες» θα πρέπει να αποδεχθούν τη θέληση του λαού!

Άσχετο;
Στην Ελλάδα ελήφθη το «μήνυμα» από τα κόμματα της αριστεράς;
Κατανούν – έστω τώρα – ότι όταν αποφασίζει ελεύθερα ένας λαός, πρέπει να σέβονται τις επιλογές του, αρεστές, ή όχι στους αμερικανούς;
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: