ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.10

ΠΡΟΕΔΡΕ.... ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ!!!


Παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο για την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες, έκανε από τα Γιάννενα ο Κάρολος Παπούλιας. «Ας μην ξεχνάμε ότι δικοί μας άνθρωποι και συμπατριώτες ήταν κάποτε ξένοι κάπου αλλού»
Ο Κάρολος Παπούλιας πρόσθεσε ότι εκείνοι οι Έλληνες της διασποράς τα κατάφεραν και έκαναν την πατρίδα τους υπερήφανη."Σήμερα η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χώρα υποδοχής μεταναστών. Η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης αποτελεί πρόκληση για ολόκληρη την Ευρώπη "

====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!!!

Η Ελλάς υπογράφει το Συμβόλαιο της εθνικής της αυτοκτονίας


Το Αμερικανικό περιοδικό CounterPunch τιτλοφορεί το κύριο άρθρο του «Η Ελλάς υπογράφει το Συμβόλαιο της εθνικής της αυτοκτονίας». Επέτυχε το είδος σωτηρίας, γράφει, που αισθάνεται ένας που αδειάζει το πορτοφόλι του στον ληστή που τον απειλεί με το πιστόλι στον κρόταφο. Η παραφροσύνη των περικοπών και της αυξήσεως των φόρων θα δείξει σύντομα τα αποτελέσματά της με εξαθλίωση και ανεργία του πληθυσμού. Η κεφαλαιαγορά, όπως ο Σάϋλοκ, απαιτεί την λίβρα της σάρκας, a pound of flesh.
Πολιτικώς, αυτά σημαίνουν την ανάθεση του ελέγχου της μακροπολιτικής της ΕΕ σε εξωτερικό consortium όπου δεσπόζει απειλητική η Γερμανία και η Γαλλία. Η Ελλάς γίνεται αποικία. Στην ΕΕ ο χωρισμός των νομισματικών αρχών από το φορολογικό σύστημα έχει καταστήσει τον συντονισμό νομισματικής και φορολογικής πολιτικής αδύνατον. Φεντεραλισμός εφαρμόζεται μόνο για την ΚΕΤ. Αυτό που απαιτείται είναι φεντεραλιστική βάση και στην φορολογική πολιτική. Η Ελλάς δέχτηκε άνευ αντιστάσεως, παθητικά, να υποδουλωθεί κάτω από αυθαίρετους κανόνες που δεν έχουν βάση στην οικονομική θεωρία. Έτσι καμία χώρα δεν μπορεί να επιτύχει ανάπτυξη και οικονομική σταθερότητα. Αυτά είναι μόνο συνταγή για εθνική αυτοκτονία. Το άρθρο συνεχίζει με το αυτονόητο ότι τα όρια του 60% του χρέους και του 3% του ελλείμματος είναι απολύτως αυθαίρετα. Γιατί 60 και όχι 40 ή 80; Γιατί 3 και όχι 4 ή 5; Αυτά λέγει το άρθρο.
Γενικώς σχολιάζεται ότι η ελληνική αντιπροσωπεία προσήλθε για διαπραγμάτευση κατεχόμενη από σύμπλεγμα κατωτερότητος και από παντελή έλλειψη πείρας στις προσωπικές σχέσεις με τους Ευρωπαίους υπαλλήλους. Ο Υπουργός Οικονομικών, άπειρος σε διεθνείς σχέσεις, εδέχετο με ταπεινό ύφος να του κουνά το δάχτυλο ο Τρισέ χωρίς σθεναρά φωνή αντιστάσεως και χωρίς συναίσθηση των όπλων που έχει στην διάθεσή της η Ελλάς. Η οποία εξευτελίζεται ως εάν ήταν η μόνη χώρα που έχει υπερβεί τα αυθαίρετα όρια του Μάαστριχτ.
Ο δε πρωθυπουργός υπόσχεται ότι η Ελλάς «θα τα καταφέρει» με την ίδια αφελή άγνοια που έδειχνε στον προεκλογικό αγώνα όταν βεβαίωνε ότι «χρήματα υπάρχουν» για να γίνουν θαύματα παροχών. Ίσως, λέγεται, κανείς από την κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει απόσβεση 90 δισεκ. Ευρώ κατʼ έτος, σε μία χώρα που έχει εκδιώξει το «μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» και έχει υποστεί πλήρη αποβιομηχάνιση με παράλληλη πλήρη αποχαλίνωση των Συνδικάτων.
HighTV
Νίκος Καλογερόπουλος
Το κείμενο στα Αγγλικά

By MARSHALL AUERBACK

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΒΡΩΜΑΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ!



Σήμερα ο Λιάκος, η Πρωτονοτάριου και η παρέα του δέχτηκαν επίθεση... βρώμας στο χώρο που συνωμοτούσαν με αποτέλεσμα το θλιβερό νοεταξικό πάνηγυράκι τους να ματαιωθεί για αρκετή ώρα.Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για την... επίθεση που εικάζεται ότι έγινε με αμπούλες βρώμας, οι οποίες διέχυσαν στον χώρο μια οσμή ίδια με τον εσωτερικό κόσμο των διοργανωτών, δημιουργώνας ίσως μια ατμόσφαιρα ιδανική για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Για το συμβάν έρευνες διεξάγει η... αντιβρωμοκρατική! Την ευθύνη δεν την έχει αναλάβει ακόμη κανεις...
ΕΓΕΡΣΙΣ

H Silvia Cattori, Ελβετίδα δημοσιογράφος, παίρνει συνέντευξη από τον Άγγλο σοσιαλιστή βουλευτή George Galloway και…

…ο George Galloway μας κάνει περήφανους, αλλά συγχρόνως μας κάνει να ντρεπόμαστε για τους ευρωπαίους, δήθεν προοδευτικούς και πολιτισμένους πολιτικούς.
Λέει, μεταξύ πολλών που ξεγυμνώνουν τους δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς, ότι ηγέτης, αρχηγός του κινήματος συμπαράστασης του Παλαιστινιακού λαού, του αγώνα για την άρση του αποκλεισμού της Γάζας, είναι η Τουρκία… ο Erdogan…
Μήπως η Τουρκία δεν έχει οικονομική κρίση και συνεπώς δεν χάνει κυριαρχικά δικαιώματα;
Πως μπορεί ν’ απαντήσει σε αυτή την πολιτική η ευρωπαϊκή αριστερά; Μήπως πρέπει ν’ αποδεχτούμε ότι δεν υπάρχει προοδευτική ευρωπαϊκή πολιτική και κόμματα;
Τώρα μπορούμε να κατανοήσουμε όλοι πόσο φτωχότερη είναι η παγκόσμια, η ευρωπαϊκή, η ελληνική πολιτική χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου…
Πόσο φτωχότερη είναι η αριστερά χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον ηγέτη που αψηφούσε το παγκόσμιο κατεστημένο, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και έστελνε ελληνικά πλοία να διασώσουν από την αποκλεισμένη Βηρυτό τον Γιάσερ Αραφάτ και τους Φενταγίν Αντάρτες του…
Η ευρωπαϊκή δεξιά και ακροδεξιά έχει συμπαραταχθεί με το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς…
Η ευρωπαϊκή αριστερά υπάρχει; Τα σοσιαλιστικά, σοσιαλδημοκρατικά και ορισμένα αριστερά κόμματα σιωπούν ένοχα, ή στηρίζουν κι αυτά την αμερικανική πολιτική στη Μέση Ανατολή… Γιατί;

Ολόκληρη η συνέντευξη στη γαλλική: «Tous unis avec les musulmans pour briser le siège de Gaza»
George Galloway: Non, je ne pense pas en être le leader. Je crois que la Turquie est le leader. Le Premier ministre, M. Erdogan, devrait être notre leader….
Ολόκληρη η συνέντευξη στην ιταλική: Tutti uniti coi musulmani per interrompere l’assedio di Gaza (Όλοι ενωμένοι με τους μουσουλμάνους για να σπάσουμε τον αποκλεισμό της Γάζας)
…George Galloway: No, non penso di esserne il leader. Credo che la Turchia sia il leader. Il primo ministro Erdogan dovrebbe essere il nostro leader
sibilla

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 75% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Πριν από λίγο στο δελτίο του ΜEGA ανακοινώθηκε ότι δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στον Κυριακάτικο τύπο δείχνει ότι το 75% των πολιτών είναι υπέρ των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση!!

Διερωτόμαστε λοιπόν !! Με 1 εκατομμύριο περίπου ανέργους, με τις περικοπές των μισθών κατά 10% , με τον κίνδυνο περικοπής του 14ου μισθού, με την αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες , με την αύξηση του φόρου στην βενζίνη και ότι επισύρει αυτό στα καταναλωτικά αγαθά, με την δρομολόγηση της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, με την πίεση από το ecofin για απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και την κατάργηση των εθνικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας ..... και αφού το 75 % συμφωνεί στο σφίξιμο του ζωναριού μήπως τελικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ???? ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ???? .... Ή ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ????

Καρατζαφέρη ή είσαι της Πλάκας ή μες το Κόλπο….


Πρόσεξε Καρατζαφέρη, πως ρωτάς έναν Υπουργό για τα Πετρέλαια,.
αν σε ενδιαφέρει το θέμα και δεν θες να σου πούν ψέματα και αν δεν θες το κουκούλωμα,


1.Πας στα αρμόδια στα αρμόδια Υπουργεία και ως βουλευτής τους Ελληνικού Κοινοβουλίου και ζητάς αντίγραφα των όποιων ερευνών έχουν γίνει από το '72 και μετά. Δεδομένου ότι οι πάντες ξέρουν ποιες έρευνες έχουν γίνει. Μόνο στα τσοντοπεριοδικά δεν έχουν δημοσιευτεί έστω ονομαστικά ακόμη. Από δίπλα έχεις και τον Κυριάκο, ο οποίος πέρα της επάρσεως που τον διακρίνει, όπως διακρίνει κάθε άνθρωπο που ανακαλύπτει κάτι, του κόβει. Εννοώ ότι η έπαρσις αυτή δεν τον αφήνει να δει τα πιο σημαντικά από αυτά που βλέπει. Anyway, από δίπλα ο Κυριάκος όπως είπαμε, που το κατέχει το θέμα χονδρικώς τουλάχιστον, όπως επίσης και ο Adonis, που όταν αρχίσουν τα ζοριλίκια τον θέλεις να ορμήσει (άμα σου πω ότι λυπήθηκα τον Michael χθες θα το πιστέψεις;..)

2.Αν τυχόν σου πουν δεν υπάρχουν, ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό.... Άσε που κανένας Υπουργός δεν μπορεί να σου κάνει διάλογο. Διότι του λες "φέρε τις έρευνες που έχει κάνει, να τις βάλουμε κάτω..." ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 10.

3.ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ, τις δένεις με σπάγκο διότι δεν είναι απλά ντοσιέ...παίρνεις το καταδρόμι τον Πλεύρη και μαζί με τον Κυριάκο τις κουβαλάς σε ένα τρίκυκλο για λόγους νοσταλγίας και δεν είναι ώρα για λουμπάγκο πρόεδρε., ΚΑΙ ΠΑΣ..

4....στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, και βρίσκεις κάτι αυθεντίες ακαδημαϊκούς, πανεπιστημιακούς, επί του θέματος...και τους ρωτάς με το αζημίωτο ...

5.....αξιολογείστε μου τις ΕΡΕΥΝΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΑ...ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ;....Η.... ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.... ; Κάτι με λέει εδώ πρόεδρε ότι θα νιώσεις έκπληξη σε αυτό το σημείο. Επίσης ρωτάς για το "βάθος και για το θείο" για να τελειώνουμε με τα κλισέ ...Και εδώ πρόεδρε κάτι με λέει...θα νιώσεις έκπληξη... Επίσης μαθαίνεις την εμπορική αξιολόγηση της κάθε άντλησης σε σχέση με αρνητικούς παράγοντες. Αυτά βγαίνουν με τύπους, όχι με ουζομεζέδες. Κυριλάτα πράγματα..


6.Παίρνεις απαντήσεις γραπτές ...που έχουν ένα καλό CONCLUSION , ξέρεις....το κομμάτι του documentation (για να μαθαίνουμε και την ορολογία) που όταν το διαβάσεις νιώθεις ανατριχίλες, και πας στην Βουλή.

7.Και αρχίζουν τα όργανα...διότι δεν μπορεί να βγει ο Συμβιβαζόμενος και να σου λέει διάφορες παπαριές. Κάθε φορά που θα το κάνει, εσύ φτιάχνεις μία σαϊτα από τα έγγραφα και του την πετάς καθιστός από τα έδρανα και του λες "πιάσε υπουργέ...σου 'ρχεται"...δεν μπαίνεις καν στο κόπο να απαντήσεις...

8.Βέβαια το παιχνίδι είναι για άντρες παντελονάτους (μεταφορικά και καθόλου φαλλοκρατικό.) ...όχι αστεία...είδες τι έπαθε η Βασούλα που έδωσε τις άδειες στο Κατάκωλο...εξαφανίσθην εκ του πολιτικού χάρτη...συνεπώς το να κάτσεις στα αβγά σου , έχει μία λογική...

9.Πάντως αυτό που έκανες χθες έχει δύο εκδοχές...

Α. Η είσαι μέσα στο κόλπο και απλώς πέταξες το μπαλάκι για καρφώσει ο Συμβιβαζόμενος,
Β. Η δεν είσαι ακόμη (;....αλλά ως πότε βρε παιδί μου;...) για τις μεγάλες κατηγορίες του παιχνιδιού και θέλεις δουλειά και προπόνηση.

Διάλεξε...

Και φυσικά...μπορείς να βρεις και εδώ λαγούς επί του θέματος. αν έχεις σωστή σκέψη..εδώ έκανε κομμάτια ολόκληρο τρυπάνι εκεί στα ανοικτά της Φαλάσαρνας (εκεί ξεροψήνομαι όταν πάω Κρήτη..τι θυμήθηκα....) η ορμή του μαύρου αίματος..και στην βαρκούλα πάνω υπήρχε κόσμος, και φοιτητές...κομμάτια το έβγαλαν...

Μελέτη - προετοιμασία - δουλειά...όχι πολιτική τύπου καφενείου του στύλ...."μάγκες καθίστε να σας πω κάτι που μου ήρθε μέχρι να έρθουν τα τσίπουρα....."

10.ΑΝ ΠΑΛΙ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΚΕΩΝΑ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ξέρεις του στύλ "τρέλα πουλάω και το θέμα πηδάω..." λες, "ΟΚ ...ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...LETS ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , και χωρίς μεμέμτηδες πάνω στις βαρκούλες...


Εγώ πάντως λέω να κάτσεις στα αυγά σου, γιατί σε συμπαθώ..άστο...θα ζήσουν με δανεικά...και πράσινα ΕΣΠΑ ( εδώ το σενάριο σου λέει..."ασυγκράτητος γέλωτας"...δηλαδή γελάς..γέλα πρόεδρε..). Θα πετάς και τις ατάκες σου, να γίνεται και μπιζάρισμα από τα χουντοκάναλα...

ή λες στο pedi ότι "σαν μοιραστεί φύλλο my boy θα σου πάρουν ότι ο φόβος, η άγνοια και η χαζομάρα ,που έχει ο καθένας μας, επιτρέψει"..βάλε και καμία θείτσα από το κόμμα να ανάψει και κανένα χεράκι στο ΑΓ. Φανούριο, για συμβολικούς λόγους….φανουρόπιττες κτλ...ποτέ δεν ξέρεις και είναι και θέμα στυλ.....

Τα λαδωμένα κορίτσια - οι εταιρείες για - δεν έχουν εχθρούς και φίλους . Στο θέμα του Αιγαίου είναι απλά τα πράγματα..άσε που ψάχνονται και άλλου για να νιώσουν πιο άνετα με τους καμηλιέρηδες..διότι κοστίζει πολύ - από πολλές απόψεις - το νταλαβέρι μαζί τους , βλπ. Φώκλαντς.

Προς Έλληνες : Δεν έχουμε καμία αντίρρηση άλλα πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα Τουρκία. Μεταξύ μας αργά η γρήγορα θα τα βρούμε.
Προς Τούρκους : Δεν έχουμε καμία αντίρρηση άλλα πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα Ελλάδα. Μεταξύ μας αργά η γρήγορα θα τα βρούμε.
Αν δεν νικήσει κάποιος από τους δύο, θα χάσουν και οι δύο ή θα συνεχίσουν μείνουν στεγνοί.
Αυτό για να τελειώνουμε με τις διάφορες γραφικότητες που ίπταντο στον γαλανό ουρανό .

Φιλάκια..

David R. - Φιλέλληνας Κεφαλαιούχος και πολλά άλλα..
deltio11

«Κυβέρνηση, πού είσαι; Μ’ ακούς;»

Σ.Ι.Καργάκος (Νεμεσις)

Προ-σημείωση: Το κείμενο αυτό είχε γραφτεί κατά την έναρξη της θερινής περιόδου. Τα διάφορα ταξίδια που είχα κάνει ανά την Ελλάδα με είχαν πείσει ότι τα πάντα είχαν «μπαχαλοποιηθεί». Είχα –κι έχω- σχηματίσει την εντύπωση ότι το κράτος είναι πλέον ευφημισμός. Ότι δεν υπάρχει συντεταγμένη και κυρίαρχη πολιτεία. Όποιος θέλει κι όπου θέλει γίνεται κράτος. Αρκεί να ’χει θράσος και κάποιον… «μπράβο». Από τον εργολάβο μέχρι τον οικοπεδοφάγο. Όσο για την κυβέρνηση, μια και η οικοπεδοφαγία έχει γίνει το εθνικό μας σπορ, κατά τα ειωθότα «αγρόν αγοράζει…».


Κάποτε έγραφα, όταν είχα ακόμη τον νεανικό διδακτικό ρομαντισμό, ότι η δημοκρατία είναι βαθμίδα πολιτισμού. Διότι λείπει η ευγένεια, λείπει η ευπρέπεια, λείπει το ήθος. Ακούμε τους «μεγάλους μάγιστρους» της κοινωνικής και πολιτικής διαφθοράς να μιλάνε για πρόσωπα πολιτικά με τόσο χλευαστικό τρόπο, που κι ο αγωγιάτης θα ντρεπόταν να μιλήσει έτσι στο μουλάρι του. Γιατί κι αυτό θ’ αντιδρούσε και θα κλοτσούσε. Εδώ πλήρης απάθεια. Η κυβέρνηση, αντί ν’ αδράξει όλους αυτούς τους χοληλόγους, τους χυδαιογλώσσους, τους εκφραστές «της χυδαίας και πανδήμου λαλιάς» από τ’ αυτί και μέσω εισαγγελέως να τους στείλει στη «στενή», παριστάνει την κουφή. Γι’ αυτό μετά από ένα ταξίδι ταλαιπωρίας και δοκιμασίας των νεύρων μου, έγραψα το παρακάτω κείμενο, βάζοντας ως τίτλο το ερώτημα: «Κυβέρνηση, πού είσαι; Μ’ ακούς;».

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ UCK / UCC ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ??

Μας το "είπαν"....... και ρωτάμε.............

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΡΗΚΑΝ KAI ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ??

======================================

ΟΙ ΦΗΜΕΣ .... ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.... Περί UCC: (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς): ένα made in USA ανθελληνικό εργαλείο

Ο UCC εκτιμάται ότι ελέγχεται άμεσα από τον UCK. Το αρχηγείο του UCC, είναι στη νότιο Αλβανία, όπου έχουν εγκαταστήσει την έδρα τους οι Τσάμηδες, οργανωμένοι στα πρότυπα του UCK. Γνωστοί πολιτικοί (ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλιας και άλλοι), έχουν δηλώσει ότι η Θεσπρωτία αποτελεί τον 3ο στόχο του UCK, μετά το Κόσσοβο και τα Σκόπια.

"Θυμίζουμε το περιβόητο άρθρο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» (nr. 46 / 10.11.2003) με τίτλο «Η εξέγερση των Σκιπετάρων: Αλβανοί εξτρεμιστές σχεδιάζουν ένοπλο αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας». Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ο UCC, με καθοδήγηση του UCK, είχε θέσει ως στόχο να στήσει μέχρι την άνοιξη και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ένα δίκτυο έτοιμο για ένοπλη δράση σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας όπου ζουν Αλβανοί. "

Σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες"

* Ο UCC δημιουργήθηκε και εξοπλίζεται από τον UCK.

* Ο οπλισμός του έρχεται κυρίως από Κροατία, Βοσνία και Αλβανία.

* Τα χρήματα φτάνουν από Σαουδική Αραβία, την ίδια την Αλβανία, μέσω Ελβετίας (μαύρο χρήμα) και Αλβανούς της Αμερικής.

* O UCC ελέγχεται πλήρως από τις αμερικανικές υπηρεσίες.

* Έχει ήδη συγκεντρώσει οπλισμό σε δεκάδες κρυφά σημεία σε όλη την βόρεια Ελλάδα.

* Στρατολογεί μέλη από Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά οι «επαγγελματίες» και τα ηγετικά στελέχη είναι Αλβανοί από το Κόσσοβο.

====================================================================================

ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ!!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ???

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! .....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ"!!!!

Η καταστροφη της ελληνικής οικονομίας από τους Γερμανούς κατακτητές την τριετία 1941-1944


Οι Γερμανοί εισήλθαν στην Αθήνα ως κατακτητές στις 27 Απριλίου του 1941. Λίγες μέρες πριν, είχε συνθηκολογήσει ο στρατηγός Τσολάκογλου, ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση και ο βασιλιάς Γεώργιος Β΄ είχαν μεταφερθεί στην Κρήτη για να συνεχίσουν τον Αγώνα. Ο στρατηγός Τσολάκογλου σχημάτισε μια κυβέρνηση "δοσίλογων", που αρχικά μέσα από την συνεργασία με τον Κατακτητή προσπάθησε να ομαλοποιήσει την ζωή στην Χώρα εξασφαλίζοντας την ειρηνική επάνοδο όλων των Ελλήνων στρατιωτών από τα μέτωπα στις εστίες τους. Ο Τσολάκογλου προσπάθησε επίσης να έρθει σε συνεννόηση με τον Κατακτητή για να διασώσει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας έναντι της Βουλγαρίας.

Οι Γερμανοί όμως είχαν εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες που δεν συμβάδιζαν με τις Ελληνικές επιδιώξεις. Αφού τεμάχισαν την Ελλάδα μοιράζοντας τα εδάφη της σε Βουλγαρία και Ιταλία, αποφάσισαν να μεταβάλλουν την Χώρα σε προκεχωρημένη αποθήκη προμηθειών για την στρατιά του Ρόμελ που αγωνιζόταν στην Μέση Ανατολή. Για να πετύχουν τον σκοπό αυτό ακολούθησαν μια εξοντωτική "κρυφή" οικονομική πολιτική. Συγκεκριμένα επέβαλλαν στην κυβέρνηση δοσίλογων να πληρώνει χρήματα με την μορφή δανείων για την συντήρηση των Γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα ("δαπάνες κατοχής"). Το Ελληνικό δημόσιο όμως, δεν είχε ταμειακά διαθέσιμα για να ανταπεξέλθει καθώς είχε ήδη ένα τεράστιο έλλειμμα (7,5 δις δρχ)που άφησε η Ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο, ενώ η Ελληνική κυβέρνηση φεύγοντας απέσυρε και τον χρυσό από την τράπεζα της Ελλάδος για να μην πέσει στα χέρια του εχθρού.

Έτσι τα δάνεια αυτά για τις "δαπάνες κατοχής" δεν ήταν τίποτε άλλο από τυπωμένα πληθωριστικά χαρτονομίσματα (δραχμές) που οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν για να αγοράσουν τρόφιμα, εμπορεύματα και πρώτες ύλες από την Ελληνική αγορά. Για το 1941 μόνο, οι "δαπάνες Κατοχής" ήταν 25 εκατομμύρια δρχ, δηλαδή το 40% του τότε εθνικού εισοδήματος που ούτως η άλλως είχε μειωθεί αφού η οικονομική δραστηριότητα είχε εκμηδενιστεί και δεν εισπράττονταν φόροι. Το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής ήταν άμεσο: είχαμε τον υψηλότερο πληθωρισμό στην σύγχρονη Ιστορία μας, ενώ η Ελληνική αγορά "στέγνωνε" από τρόφιμα και αγαθά επιδεινώνοντας περαιτέρω την αναντιστοιχία προσφοράς - ζήτησης. Το κόστος ζωής σε σχέση με το προπολεμικό, διπλασιάστηκε μέσα στο πρώτο εξάμηνο της Κατοχής. Ο Συμμαχικός αποκλεισμός, η καταστροφή του δικτύου συγκοινωνιών και η άρνηση της Βουλγαρίας να παρέχει τρόφιμα από την ζώνη κατοχής της στην Μακεδονία, επιδείνωσαν τις δυσκολίες τροφοδοσίας. Η έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης έκανε την εμφάνιση της το Φθινόπωρο του 1942. Ακόμη και η οργάνωση συσσιτίων απέτυχε, αφού δεν βρίσκονταν τρόφιμα. Η δοσιλογική κυβέρνηση όρισε ανώτατες τιμές σε αγαθά ενώ συγκέντρωνε και τρόφιμα από την επαρχία τα οποία μοίραζε με δελτίο, αλλά έτσι δεν καλυπτόταν ούτε το 1/3 των αναγκών. Παράλληλα με αυτά, οι δυνάμεις κατοχής επίταξαν εργοστάσια, πρώτες ύλες και καύσιμα. Οτι δεν αγόραζαν οι πληθωριστικές δραχμές, οι Γερμανοί είτε το αποσπούσαν ως "λεία" πολέμου, η το υπέτασσαν σε ένα καθεστώς υποχρεωτικών επιτάξεων όπου ο δικαιούχος λάμβανε ένα τυπωμένο χαρτί που αντιστοιχούσε σε κάποια "αποζημίωση" που θα λάμβανε μετά το τέλος του πολέμου.

Τον Οκτώβριο του 1942 με απόφαση του ίδιου του Χίτλερ, ανέλαβε υπεύθυνος για την ελληνική οικονομία στην Αθήνα ο Χέρμαν Νόιμπαχερ (Hermann Neubacher), με αποστολή να συγκρατήσει τον πληθωρισμό, να πετύχει τον καλύτερο επισιτισμό του αστικού πληθυσμού αλλά και να συνεχίσει την απόσπαση αγαθών από την Ελληνική αγορά με οποιοδήποτε κόστος. Ο Νόιμπαχερ είχε οικονομολογικές γνώσεις καθώς είχε διατελέσει ανώτατο στέλεχος στην βιομηχανία Farben. Αρχικά μείωσε την τύπωση χαρτονομίσματος, καθώς οι φήμες ότι η Γερμανία χάνει τον πόλεμο, οδήγησε πολλούς εμπόρους να επανεμφανίσουν εμπορεύματα που έκρυβαν και έτσι να πέσουν οι τιμές και να μην χρειάζονται μεγάλα ποσά για να αγοραστούν Μια άλλη πρωτότυπη τακτική του Νόιμπαχερ ήταν η πώληση χρυσού (λέγεται πως είχε κατασχεθεί από τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης) στο Ελληνικό χρηματιστήριο, ώστε να ενισχυθεί η δραχμή απορροφώντας ταυτόχρονα τα υπέρογκα χρηματικά διαθέσιμα των Ελλήνων βιομηχάνων. Γενικά είναι αλήθεια ότι ο Νόιμπάχερ βελτίωσε τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των πόλεων, ενώ καταπολέμησε την κερδοσκοπία των Ελλήνων εμπόρων και βιομηχάνων. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι Έλληνες προστατεύθηκαν από τις αυθαιρεσίες αξιωματικών των αρχών Κατοχής.

Οι ενέργειες αυτές κατά την γνώμη μας, δεν έγιναν από ανθρωπιστικούς η φιλελληνικούς λόγους όπως έχει γραφτεί. Είχαν ως στόχο την συντήρηση της δραχμής και της Ελληνικής κοινωνίας σε οριακά ανεκτό επίπεδο, ώστε να αποφευχθεί η χρεοκοπία του Ελληνικού δημοσίου και να έχει την ευκαιρία η Γερμανία να απομυζήσει περαιτέρω την ημιθανή κατακτημένη Ελλάδα. Αυτό φάνηκε αμέσως όταν η ανάπτυξη της Ελληνικής Εθνικής αντίστασης σε μεγάλα τμήματα της Ελληνικής επαρχίας το φθινόπωρο του 1943, μείωσε την εισροή αγαθών στα αστικά κέντρα. Αυτό οδήγησε τον Νόιμπαχερ (να εντείνει πάλι την τύπωση χαρτονομίσματος καταρρακώνοντας πλήρως την αξία του. Τον Αύγουστο του 1943 οι "δαπάνες Κατοχής" άγγιξαν τα 850 εκατομμύρια δραχμές που αντιστοιχούσε στο 80% του συνολικού εθνικού εισοδήματος. Η μαύρη αγορά εντάθηκε, ενώ η δραχμή είχε χάσει την αξία της και προς το τέλος της Κατοχής δεν την χρησιμοποιούσαν πλέον ως μέσο συναλλαγών.

Το αποτέλεσμα της Γερμανικής οικονομικής πολιτικής στην Ελλάδα τα χρόνια της Κατοχής ήταν τραγικό. Τα είδη πρώτης ανάγκης είχαν ανέβει 50.000 φορές, ενώ οι μισθοί μόνο 2.000 φορές. Το μικρότερο χαρτονόμισμα που κυκλοφορούσε ήταν ονομαστικής αξίας 100 δισεκατομμυρίων που είχε την αξία μιας προπολεμικής δραχμής και αγοραστική δύναμη για ένα αβγό. Ο παραγωγικός ιστός της Χώρας αποσυντέθηκε, ενώ ο εμπορικός στόλος της Ελλάδος μειώθηκε σε τόνους χωρητικότητας κατά 72%. Οι συγκοινωνίες και το οδικό δίκτυο της Χώρας διαλύθηκαν, περιουσίες άλλαξαν χέρια σε εξευτελιστικές τιμές, λόγω των αναγκών και του ανορθολογισμού της Ελληνικής οικονομίας. Οι Γερμανοί είχαν επιτάξει η κατάσχει, όχι μόνο τις σοδειές και τα ζώα των Ελλήνων, αλλά ως και τα πιο ασήμαντα εργαλεία. Η δραχμή είχε χάσει κάθε αξία καθώς λίγο πριν την αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα τον Ιούνιο του 1944 οι "δαπάνες κατοχής" είχαν σκαρφαλώσει στο ιλιγγιώδες ποσό των 450.000 δις δραχμές με το Ελληνικό δημόσιο να "τυπώνει" 500 δις δρχ την μέρα!

Αλλά η σημαντικότερη επίπτωση της Γερμανικής οικονομικής πολιτικής ήταν τα θύματα της. Πάνω από 200.000 Έλληνες βρήκαν τραγικό θάνατο από την πείνα και τον υποσιτισμό, την ίδια στιγμή που τα θύματα των μαχών και των εκτελέσεων δεν ήταν περισσότεροι από 70.000 Έλληνες. Η θλίψη, η δυστυχία και η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής σημάδεψαν τον Ελληνικό αστικό κυρίως, κόσμο κατά την διάρκεια της Κατοχής.

ΠΗΓΕΣ

-Αλέξης Φραγκιαδής, Ελληνική Οικονομία 19ος - 20ος αιώνας, εκδόσεις Νεφέλη

-Ιστορία της Κατοχής, εκδόσεις Μέτρον

-Χρήστος Χατζηιωσηφ, Η ελληνική οικονομία, πεδίο μάχης και αντίστασης, εκδόσεις Βιβλιόραμα

-Εξαιρετικό άρθρο του κ. Ζαβάκου στο έγκυρο περιοδικό "Ιστορία εικονογραφημένη"
http://www.istoria.gr/oct03/content04.htm

-Ναπολέων Μαραβέγιας, έγκυρες πληροφορίες για την οικονομία της Κατοχής από το εξαιρετικό του άρθρο στο "ΒΗΜΑ"
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=115566&ct=114&dt=24/10/1999

- Πολύ κατατοπιστικό νήμα για την οικονομία της Κατοχής, τις δυσκολίες επιβίωσης και τις κοινωνικές προεκτάσεις της από τον blogger "Αίολο"
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=169657&sid=2fd3e968d475be3ea3c6d0f81274d783

-Μαρτυρίες για την πείνα την εξαθλίωση και την απόγνωση στην Κατοχική Αθήνα
http://www.ime.gr/chronos/14/gr/1940_1945/occupation/pigi02.html

ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ

(Παρακολουθώ εδώ και μήνες, όπως όλοι σας, τον πλήρη εξευτελισμό και την ταπείνωση της πατρίδας μας σε διεθνές επίπεδο από τραπεζίτες και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιστεύω πως για τα αποτελέσματα αυτά έχουμε συντελέσει όλοι μας ( ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό βέβαια), με την αδιαφορία μας για τα κοινά επιλέγοντας πολιτικές ηγεσίες που ΟΛΟΙ γνωρίζαμε ότι είναι ανίκανες και διεφθαρμένες και με την ασυγχώρητη μακαριότητα της λογικής να ζούμε σε ένα επίπεδο ζωής που δεν αντιστοιχεί στις οικονομικές μας δυνατότητες, δανειζόμενοι με συνεχώς χειρότερους όρους. Αυτό όμως που με λύπησε βαθύτατα είναι η αρνητική προς την Ελλάδα στάση της Γερμανικής Κυβέρνησης και της Γερμανικής κοινής γνώμης. Προφανώς ο σκοπός του κειμένου δεν είναι να ξύσει πληγές η να αναμοχλεύσει πάθη του παρελθόντος. Η φανατική (έως βάναυση) συμπεριφορά της Γερμανικής κοινής γνώμης και της Γερμανικής κυβέρνησης έναντι της Ελλάδας μοιραία όμως τα επαναφέρει στην επιφάνεια. Δεν θα ήθελα τον οίκτο τους, ούτε την ανέξοδη στήριξη τους με φλυαρίες, ούτε τα χρυσοπληρωμένα τοκογλυφικά δανεικά των τραπεζών τους. Θα μπορούσαν όμως τουλάχιστον να σιωπήσουν, όταν γνωρίζουν τι πόνο και δυστυχία προκάλεσαν στο πρόσφατο παρελθόν στην Ελλάδα.)

Ι. Β. Δ.

istorikathemata.blogspot.com

"Η ανθρωπιά του τουρκικού έθνους, που…έφερε τον πολιτισμό στην ανθρωπότητα!"

millet proxeneio-stop :Λέγαµε κι εµείς οι καηµένοι ότι έχουµε κάποιαν αίσθηση του χιούµορ. Μέχρι πού διαβάσαµε τόν περίφημο κολαούζο του Προξενείου Τζενγκίζ Οµέρ στήν ξανθιώτικη τουρκοφυλλάδα «Μιλλέτ» (21-1-2010) καί βουβαθήκαµε. Υποκλιθήκαµε. Καί σας προσφέρουµε ένα δείγµα της τέχνης του, ενώπιον της οποίας Σουρής, Μπόστ και Τσιφόρος δείχνουν φαιδροί ερασιτέχνες. Απολαύστε το:

«Με βάση τα τελευταία επιστηµονικά στοιχεία η Τουρκική ιστορία έχει ένα παρελθόν τουλάχιστον δεκαέξι χιλιάδων χρόνων. Μια Τουρκική ιστορία γεµάτη δόξα και ανθρωπιά…Μια τέτοια ιστορία που δίδαξε τον πολιτισµό στον κόσµο και έφερε την ανθρωπιά στην ανθρωπότητα. Οι πρόγονοι µας σκορπίστηκαν στις τέσσερεις γωνιές του κόσµου, διαφωτίζοντας τις περιοχές που είχαν πάει. Στα έθνη που συνάντησαν έφεραν φιλία, καλούς τρόπους και µετριοπάθεια. Περιέθαλψαν τους πληγωµένους, έτειναν χείρα βοηθείας στους έχοντες ανάγκη, τους φέρθηκαν µε στοργή, προστάτεψαν τους αδυνάτους, ενώ τους τυράννους και τους καταπιεστές τους έβαλαν στη θέση τους. Ποτέ δεν αδίκησαν τους λαούς που ζούσαν υπό την ηγεµονία τους, το αντίθετο, τους στήριξαν, τους προστάτεψαν και τους επέτρεψαν να ζούνε όπως επιθυµούνε. Ποτέ δεν ακούµπησαν τα σχολεία τους, τους χώρους προσευχής, την πολιτιστική τους κληρονοµιά, το αντίθετο, τους παρείχε κάθε δυνατότητα να τα κρατήσουν ζωντανά…»

Όχι πέστε μας εσείς τώρα, έχουµε άδικο;

”Αντιφωνητής”

400.000 χιλιάδες ευρώ για κάμερες «φαντάσματα» στον ΒΟΑΚ !


Οσμή σκανδάλου αναδύεται από τα στοιχεία που προκύπτουν από την αναζήτηση της υπόθεσης γύρω από τις 40 κάμερες που πριν από περίπου 2 χρόνια τοποθέτησε το ΥΠΕΧΩΔΕ στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας και τον εντοπισμό παραβατών οδηγών και δεν λειτούργησαν ποτέ! Μάλιστα, η πληροφορία ότι στην υπόθεση προμήθειας του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την on line σύνδεση των καμερών με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και τα κατά τόπους τμήματα Τροχαίας θα γινόταν από τη SIEMENS περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση!
Το έργο της τοποθέτησης και λειτουργίας καμερών στο ΒΟΑΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και πολύ περισσότερο το σύστημα δεν λειτούργησε. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για κοστολόγηση κάθε κάμερας περί τα 10.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό για το ΒΟΑΚ κατά μήκος του οποίου τοποθετήθηκαν 40 κάμερες φτάνει τα 400.000 ευρώ που δαπανήθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Την ίδια ώρα οι περισσότερες κάμερες ξηλώθηκαν ή καταστράφηκαν από θερμόαιμους οδηγούς που θεώρησαν ότι είναι παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους να τους φωτογραφίζουν σταθερές κάμερες στο ΒΟΑΚ. Το ερωτήματα πλέον τίθενται αβίαστα. Οι σταθερές κάμερες που τοποθετήθηκαν στο ΒΟΑΚ σχετίζονται με την αμαρτωλή υπόθεση της SIEMENS και για αυτό το έργο της σύνδεσής τους με κεντρικό on line σύστημα δεν έγινε ποτέ; Τα κουτιά που τοποθετήθηκαν κατά μήκος του ΒΟΑΚ είχαν μέσα κάμερες όμως έλειπε το λογισμικό του συστήματος το οποίο δεν το προμηθεύτηκε το ΥΠΕΧΩΔΕ ποτέ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ή δεν υπήρχαν μέσα ούτε οι κάμερες; Η τοποθέτηση των καμερών άρχισε τους τελευταίους μήνες του 2007, όμως το δίκτυο της εγκατάστασης με τα 40 σημεία που θα έμπαιναν οι σταθερές κάμερες έγιναν στη διάρκεια του 2008 και την ίδια χρονιά θα γινόταν η προμήθεια του λογισμικού για την on line σύνδεση με κεντρικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα κατά τόπους τμήματα τροχαίας που θα «ταξίδευε» μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η φωτογραφία του οχήματος με το οποίο ο οδηγός διέπραττε την παράβαση της υπέρβασης ορίου ταχύτητας στην Εθνική Οδό. Χωρίς να επιχειρείται σύνδεση θα πρέπει να αναφερθεί στο σημείο αυτό ότι την ίδια ακριβώς περίοδο οι Γερμανοί είχαν μεταβιβάσει στην ελληνική δικαιοσύνη το φάκελο με τις μίζες της SIEMENS, παρά το γεγονός ότι η δικογραφία άνοιξε σχεδόν ένα χρόνο μετά, δηλαδή το 2009!
Πηγή: Τόλμη
ενημερωθήκαμε από sofos

Κύριε Πετσάλνικε αν, ΑΝ υπάρχει έστω και μια αλήθεια στο αυριανό veto, ΚΑΜΙΑ δικαιολογία δεν θα είναι δεκτή από το λαό του ΠΑΣΟΚ! ΓΑΠ, αληθεύει;




Στο πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης εφημερίδας veto υπάρχει μια είδηση για «μετατάξεις, διορισμούς» στη Βουλή!
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα, ΑΝ υπάρχουν στοιχεία, για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Αν, πάντα αν, υπάρχουν υπογραφές του προέδρου της Βουλής, ή υπουργών, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!
Τι θα πρέπει ν’ απολογηθεί ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ;
Εμπαιγμός, αλητεία σε βάρος των χαμηλόμισθων που πρέπει να κάνουν θυσίες, εξαπάτηση του λαού;
Τι θα κάνουν κόμματα της αντιπολίτευσης; Ή έχουν πάρει κι αυτά μέρος στον εμπαιγμό;
Αναμένοντας το veto και την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου… Ο Γιώργος δίνει μάχες για την κατάσταση της χώρας κι αυτοί...
sibilla

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό που σώζει την Οικονομία μας


Eίμαι ένας από εκείνους που μαζεύουν μανιωδώς αποδείξεις, επειδή ακριβώς δεν ανήκω στην κατηγορία των προνομιούχων ελεύθερων επαγγελματιών. που μπορούν και "δηλώνουν όσα θέλουν στην εφορία", αλλά αρκετά δίνω για το κράτος, σε αντιστάθμισμα με όσα μου δίνει εκείνο. (Δεν είναι ώρα να πούμε τι δεν μας δίνει, ενώ θα έπρεπε).
Συμμορφώθηκα λοιπόν, με το καινούριο παιχνίδι που μας έχετε επιβάλλει και ρίχνω σ΄ένα κουτί από παπούτσια, τις αποδείξεις από το φούρνο, ακόμα κι από τα διόδια της Αττικής (αν και αποφεύγω να την χρησιμοποιώ), το πολυμπακάλικο, και όπου αλλού μας δίνουν… Επειδή τόλμησα να ζητήσω από τον συντηρητή του καλοριφέρ, και μου απάντησε: «Με απόδειξη 160 ευρώ, χωρίς 120». Σκέφτηκα πως δεν θα πρέπει να μείνουμε μόνοι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι να πληρώνουμε στην Εφορία, και προτίμησα «με απόδειξη». Ιδεολόγος γαρ.


Κι έρχομαι στο «ψητό»:

Ένας φίλος, που συμπόνεσε την σύζυγό μου που κατάλαβε πόσο υπέφερε από τους πόνους «αυχενικού σύνδρομου», προσφέρθηκε ευγενικά, να μας συστήσει «έναν πολύ καλό νευροχειρούργο».

Ως τώρα ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες των ορθοπεδικών γιατρών τόσο στο ΚΑΤ-που είχε επισκεφτεί ως «έκτακτο περιστατικό-, και του ΙΚΑ Αμαρουσίου. Εντελώς δωρεάν, φυσικά…
Παρ΄όλο που ήταν συστημένη, όταν τηλεφώνησε στον «γιατρό», (επίτηδες τα εισαγωγικά), μου είπε πως της μίλησε ψυχρά, αλλά της έκλεισε ραντεβού τελικά, για την επομένη (σήμερα δηλαδή) στο ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο, όπου εργάζεται.
Παρ΄όλο που το ρεζερβουάρ είχε αρχίσει να διαμαρτύρεται –απεργούν και οι εφοριακοί (και το κράτος ενδιαφέρεται για να μην υπάρχει λαθρεμπόριο καυσίμων) έτσι στέρεψαν τα πρατήρια βενζίνης- φτάσαμε στο νοσοκομείο.
Σ΄όλο τον όροφο, ρωτούσαμε και δεν ήξεραν που μπορούμε να βρούμε τον συγκεκριμένο γιατρό. Τελικά μια νοσοκόμα μας είπε «κοιτάξτε στο γραφείο της Γραμματείας». Πήγαμε και συναντήσαμε μια μικρή «ουρά» τριών ατόμων. Ρωτήσαμε «για τον γιατρό τάδε κι εσείς;» απάντησαν καταφατικά και περιμέναμε. Όρθιοι, η σύζυγός μου με πόνο, αλλά υπομονετικά…
Τελικά, όταν ήρθε η σειρά μας, ο γιατρός, έφευγε μαζί με τον τελευταίο από τους ασθενείς του. Τον σταμάτησα στην πόρτα, και του είπα, «γιατρέ, είναι η κυρία που της κλείσατε ραντεβού για τις 10.30».
«Α, μάλιστα, περάστε, και περιμένετε», απάντησε.
Έχω συνηθίσει να περιγράφω λεπτομερώς διαλόγους, από το πολύχρονο ρεπορτάζ:
Επέτρεψε πράγματι, μετά από μερικά λεπτά, μ΄ ένα τσιγάρο στο στόμα, και όρθιος εκείνος, πίσω από ένα μικρό γραφειάκι, όρθιοι κι εμείς μπροστά, μας είπε:
«Τι ακριβώς συμβαίνει;»( φυσώντας τον καπνό προς το παράθυρο πίσω του).
Μεσολάβησαν κανα-δυό τηλέφωνα στο κινητό και το σταθερό του γραφείου καθώς η
σύζυγός μου, του περιέγραψε το πρόβλημα και του έδειξε τις ακτινογραφίες που είχε μαζί της. Ο γιατρός έριξε μια ματιά (τι διάβολο, νοσοκομειακός με εμπειρία είναι- σκέφτηκα) και της είπε:
«Να κάνετε μια αξονική τομογραφία. Τι ταμείο έχετε;»
«ΙΚΑ» του απάντησε εκείνη».
«Ωραία, να πάτε στον γιατρό του ΙΚΑ, να σας γράψει μια αξονική, και να μου την φέρετε». Και της έδωσε ένα παραπεμπτικό με την υπογραφή του.
«Τι σας οφείλω γιατρέ;» ρώτησε ευγενικά εκείνη.
«Ό,τι θέλετε», η απάντηση.
Τότε εκείνη γύρισε και με κοίταξε. Άνοιξα το πορτοφόλι μου και είχα μέσα ένα πενηντάρι κι ένα πεντάευρω.
Έβγαλα διστακτικά το πενηντάρι και το ακούμπησα στο γραφείο. Ύστερα που το ξανασκέφτηκα, θύμωσα με τον εαυτό μου, που δεν του έδωσα το πεντάευρω.
Χαιρετίσαμε και φεύγοντας με την άκρη του ματιού μου είδα, πόσο επιδέξια το μάζεψε και το τσέπωσε.

Για να δικαιολογηθώ: Δεν αντέδρασα, επειδή αιφνιδιάστηκα. Δεν είχα συνεννοηθεί με τη σύζυγό μου, αν ήθελε να τον ξαναδεί. Διότι γνωρίζω την ταλαιπωρία που έχει τραβήξει. Αλλά να πάω στου διαβόλου τη μάνα, να έχω πεισθεί υπέρ του "δικαίου των αποδείξεων" αν είναι να φτιάξουν τα πράγματα και να μη βγάλω μιλιά, έβραζα μέσα μου.
Δυστυχώς, το ίδιο και η σύζυγός μου, που έσκισε -μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο- το παραπεμπτικό. Εκεί ξέσπασε και μου είπε αγανακτησμένη: «την πάθαμε σα μαλάκες».

ΥΓ. Ο γιατρός, που την ώρα της βάρδιας του στο νοσοκομείο, «βγάζει και το κάτι τις του», από κάτι κορόιδα σαν και μας, είναι αδελφός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι που μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι, και περιγράφω λεπτομερώς πως χάρισα «για μια συνέντευξη τριών λεπτών», ένα πενηντάρικο.
Κι επειδή είμαι νομοταγής πολίτης, σας ερωτώ κύριε υπουργέ, μήπως οφείλω να πάω ΕΓΩ και να αποδώσω το ΦΠΑ και το φόρο για την απόδειξη που δεν μου έκοψε ο γιατρός; Για να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Επειδή ο γιατρός είμαι σίγουρος πως την έχει.

Μετά τιμής

Κώστας Μπετινάκης

styx

Η ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών στην Ελλάδα

" ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ" ΛΕΓΑΝΕ .......Διαβάστε τα κακά μαντάτα παρακάτω.

Το κείμενο το πήραμε από δω:

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/AWnF/~3/jYn8huMVlBs/blog-post_7220.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email>



Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων. Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι. Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.

Η πολιτική

Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλoύς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας.

Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιο σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη.

Όσο για την αλβανική οικονομία, όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.

Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση. Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον. Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα, η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τηνυποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια. Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζαςαλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους.

Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ.
Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότισυγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
Υποστηρικτές στην Ελλάδα

Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι.

Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι,μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ο πατέρας Τσενάι

Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.

Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατάτην διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

Ταχίρ Μήτσι

Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του ΝίκουΕυαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι". Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πολιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.
ρεσαλτο

Ευρωπαϊκές παραινεσεις στην ΠΓΔΜ για το όνομα

Σε παραινέσεις στην ηγεσία της ΠΓΔΜ, να εκμεταλλευτεί την πρόθεση της Ε.Ε. να προχωρήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις και να καταλήξει σε συμφωνία με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας, προχώρησε ο Επίτροπος Διεύρυνσης, Στέφαν Φούλε.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα Σκόπια και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ν. Γκρούεφσκι, αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η Ευρώπη στις σχέσεις καλής γειτονίας. Ξεκαθάρισε ότι οι Βρυξέλλες δεν έχουν εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για την εκκρεμότητα της ονομασίας, μέχρι τον Ιούνιο. Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι απευθείας συναντήσεις μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και ΠΓΔΜ θα δώσουν ώθηση στη διαδικασία για την εύρεση κοινά αποδεκτής λύσης, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Από τη μεριά του, ο Ν. Γκρούεφσκι δήλωσε ότι η ΠΓΔΜ παραμένει προσηλωμένη στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης για το ζήτημα της ονομασίας. Ο Επίτροπος της ΕΕ συναντήθηκε ακόμη στα Σκόπια με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, τον πρόεδρο της Βουλής, Τράικο Βελιάνοφσκι και αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ .......ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ"


Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ13ου ΜΙΣΘΟΥ (αφού ο 14ος καταργήθηκε ήδη στην πράξη), ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ. Δεν έχουν όριο οι άθλιοι. Ούτε όσιο έχουν. ούτε ιερό.

Γράφει ο Reporto

Σαν αφηνιασμένα πρεζόνια ξεχύθηκαν στις γειτονιές, κι έχουν επιδοθεί σ ένα ανελέητο πλιάτσικο με στόχο τον έλληνα πολίτη.
Αυτόν που είναι καταδικασμένος να υποστεί τις βαρύτατες συνέπειες της ολέθριας πολιτικής τους.
Αυτόν που ασφυκτιά κάτω από το ιδιόμορφο καθεστώς της οικονομικής πολιορκίας που του έχει επιβάλει το κράτος - δυνάστης που οικοδόμησαν.

Τον μοναδικό παράγοντα δηλαδή που δεν ευθύνεται γι αυτή την κατάντια και τον ξεπεσμό. Και που η μόνη του ίσως ευθύνη, είναι που εμπιστεύτηκε ελεεινές και τρισάθλιες πολιτικές, πλανημένος από την αυταπάτη ότι θα ανακούφιζαν τη ζωή του.
Τώρα βάζουν στο στόχαστρο γι ακόμη μία φορά τον «προνομιούχο» της ελληνικής κοινωνίας. Τον ελεύθερο επαγγελματία.
Αυτόν δηλαδή που δεν μπορεί να ξεφύγει από πουθενά.
Αυτόν που ακόμα και όταν ναυαγεί.
Αυτόν που ακόμη και τη στιγμή που καταστρέφεται επαγγελματικά.
Θα πρέπει να πληρώσει ακριβά ακόμα και την απόφασή του να βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του, αφού ακόμη και σ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καταβάλει το πλέον δυσβάσταχτο νταβατζηλίκι στο μεγάλο νταβατζή - την εφορία - πληρώνοντας με αίμα ακόμα και την επαγγελματική του καταστροφή, η οποία συχνότατα οδηγεί και σε ακραίες προσωπικές και οικογενειακές τραγωδίες.
Έκτακτη εισφορά στο ΤΕΒΕ λοιπόν.
Την «πρόταση» την έριξαν. και την αφήνουν να «δουλέψει».
Ένα επιπλέον δίμηνο δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν μέσα στο 2010 οι ελεύθεροι (πολιορκημένοι) επαγγελματίες.
Αυτοί που ήδη χρωστούν πέντε και έξι δίμηνα ήδη στο ταμείο της ρεμούλας και της διαφθοράς.
Αυτούς θέλουν να επιβαρύνουν ήδη με μια επιπρόσθετη οφειλή, για να μετατρέψουν μια ώρα αρχύτερα την οικονομική τους ανέχεια σε ανθρώπινο δράμα.
Γιατί αυτό που θέλουν, είναι προσθέτοντας μια ακόμα επιβάρυνση, να επιταχύνουν τις διαδικασίες έκδοσης της γνωστής διαταγής πληρωμής, προκειμένου ν αρχίσουν τις αποστολές του γνωστού κατασχετήριου, οδηγώντας τα νοικοκυριά σε απελπισία, στις απειλητικές δαγκάνες του τραπεζικού δανεισμού, και εν τέλει στη βέβαιη χρεοκοπία και στην απόγνωση.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΗΘΙΚΟ: Αφού αντιμετωπίζει τον ελεύθερο επαγγελματία, ως υπαίτιο και δημιουργό της κρίσης, και αρνείται επίμονα να δει πως αυτός απετέλεσε το πρώτο θλιβερό θύμα της. Και ήταν θύμα των δικών τους πολιτικών. Των πολιτικών της μίζας, της διαφθοράς, της γενικευμένης ρεμούλας, της κακοδιαχείρισης, αλλά και της απροκάλυπτης κλοπής και υπεξαίρεσης του εθνικού πλούτου.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΔΙΚΟ: Αφού υποκρίνεται πως δεν βλέπει τον εφιάλτη των ακάλυπτων επιταγών που πνίγει από τη μια άκρη μέχρι την άλλη τη χώρα. Κι αυτή η αδικία γίνεται κραυγαλέα, όταν καλείται να πληρώσει το μάρμαρο το θύμα, προκειμένου οι ένοχοι να αποδίδονται στην κοινωνία «καθαροί» και να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ: Αφού θα καταγράψει βεβαίως ακόμα μία άδικη απαιτητή οφειλή, αλλά θα οδηγήσει στο «λουκέτο» μια νέα στρατιά επαγγελματιών, επιτείνοντας περαιτέρω την οικονομική τους δυσπραγία και επιταχύνοντας την πορεία προς την καταστροφή τον επαγγελματικό και συχνότατα φυσικό αφανισμό τους.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ: Το οποίο δεν είναι δυνατόν ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά να το νομιμοποιήσει η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία, αφού.

α) στερείται παντελώς οποιασδήποτε ανταποδοτικής οφελιμότητας για τον ίδιο τον ασφαλισμένο, ο οποίος δεν έχει να λαμβάνει τίποτε επιπρόσθετο από αυτή την έκτακτη εισφορά, ως παροχή ή ως είδος.

β) καλείται να αναπληρώσει μέρος από την παράνομη και ληστρική αφαίμαξη του ταμείου, η οποία προέκυψε από τη μη χρηστή πολιτική διαχείριση που ασκήθηκε σε αυτό. Επομένως οτιδήποτε δεν αποκαθιστά τη νομιμότητα με την παραδειγματική τιμωρία των παρανομησάντων και υπευθύνων και των ενόχων, είναι εκ των πραγμάτων διπλά παράνομο, αφού οδηγεί σε κουκούλωμα του προβλήματος, τιμωρώντας εν αδίκω τους δεινοπαθούντες και σε κάθε περίπτωση μη παρανομήσαντες, επιβάλλοντας μια ληστρικού τύπου έκτακτη εισφορά, σ έναν κλάδο που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να πληρώσει τις τρέχουσες οφειλές του.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΘΛΙΟ:
Γιατί οι άθλιοι που επιχειρούν να το επιβάλουν, παραβλέπουν πως ένας λαός πληρώνει 60 ολόκληρα χρόνια εισφορές, για να βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με κουρσεμένα ταμεία και με μέλλον αβέβαιο.

Γιατί οι άθλιοι που το εμπνεύστηκαν, επιχειρούν να προσπεράσουν τις μεγάλες τους πολιτικές αλλά και προσωπικές ευθύνες για το μεγάλο φαγοπότι που έστησαν σε βάρος αυτού του λαού.

Γιατί η ανέντιμη πολιτική σκέψη που το γέννησε, δεν επιδιώκει μονάχα την περαιτέρω εξαθλίωση ενός λαού τον οποίο υποτίθεται ότι ορκίστηκε να υπηρετεί, αλλά αποβλέπει μέσω αυτής της εξαθλίωσης, στην κοινωνική του αποδόμηση, τον αγωνιστικό του παροπλισμό, στη μετατροπή του σ έναν εφήμερο κυνηγό της επιβίωσης σε αντιστάθμισμα της απειλητικής αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην καθημερινότητα όλων, προσβλέποντας έτσι στην παθητικοποίησή του μπροστά στη γενικευμένη επίθεση που επιχειρεί σε βάρος του συνόλου των εργασιακών, κοινωνικών, δημοκρατικών και πολιτικών του δικαιωμάτων.
Αυτή όμως θα είναι και η καταστροφή τους.
Η ιστορία που έμαθαν να περιφρονούν, δε τους δίδαξε τίποτε για τη δυναμική των κοινωνικών εξεγέρσεων ανά τους αιώνες.

Και το ανέντιμο παιχνίδι που επιχειρούν σε βάρος της αξιοπρέπειας του Έλληνα και με στόχο το αβέβαιο μέλλον των παιδιών του, υα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο των ίδιων, όσο και του πολιτικού συστήματος που υπηρετούν.

Μια σπίθα χρειάζεται για να ανάψει το φυτίλι του δυναμίτη. Κι αυτή τη σπίθα θα την ανάψουμε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας .στο μέλλον. Είναι ήδη παράνομοι...Εχουν ήδη καταλύσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία...

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΔΥΝΑΜΗ" ΤΟΥΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ακυρώνονται εκδηλώσεις σε πρεσβείες-προξενεία γιά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. ''ΒΡΑΖΕΙ'' η Ομογένεια


Γιά ''εξοικονόμηση χρημάτων, με εντολή ΥΠΕΞ, που θα διετεθούν γιά άλλες συναφείς εκδηλώσεις'', δηλ. τις καθιερωμένες γιά το... Ολοκαύτωμα ή γιά δεξιώσεις προς τιμήν...Ελλήνων πολιτικών! Γιατί δεν κόβουν χρήματα από την απάτη, το ΣΑΕ;... Επισημαίνουμε τα 5 τελευταία χρόνια ότι πρεσβεία-προξενεία στις ΗΠΑ είναι κλειστά, τις περισσότερες φορές, στις επετείους γιά 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου. Η ''δικαιολογία'' γιά ''εξοικονόμηση χρημάτων'' είναι ηλίθια...Ας κάνουν έρανο οι Οργανώσεις μας να καλυφθεί το -πολύ μικρό- κόστος και να γίνουν εκδηλώσεις. Το σχετικό δημοσίευμα στο ΕΘΝΟΣ (19 Φεβ.) συντάραξε τους Ομογενείς.
www.kalami.us

Νέο Reality!!! "ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ"


Από χτες παίζεται καινούργιο Reality τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην TV!
O πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens Μ. Χριστοφοράκος μιλάει για όλους και για όλα αλλά,αποκαλύπτει μόνο τα ονόματα δυο ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.
Τα έπαιρναν για λογαριασμό των δυο κομμάτων εξουσίας δυο μακαρίτες!!!
Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί πρωθυπουργίας Σημίτη και ο ταμίας της ΝΔ και διοικητής του ΙΚΑ που έχασε τη ζωή του στα σκαλιά πολυκατοικίας στου Ζωγράφου.
Τώρα ποιοι έστησαν αυτούς τους διαλόγους του Χριστοφοράκου με τους Δικηγόρους του και γιατί τους βγάζουν τώρα στη φόρα δεν μας το λέει κανένας.
Πράγματα γνωστά και χιλιοειπωμένα παρουσιάζονται σαν ντουκουμέντα κι αποκλειστικότητες!
Τι καινούργιο εισφέρουν αυτοί οι διάλογοι στην υπόθεση Siemens;
Απολύτως τίποτα!
Ανακατεύουν την τράπουλα κι αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας.
1,50 ευρό κοντεύει το λίτρο η βενζίνη,1,5 εκατομμύριο σχεδόν οι άνεργοι κι από τους εργαζόμενους κόβουν κάθε μέρα και κάτι,νέα μέτρα έρχονται και η πλάκα είναι ότι περιμένουν ανάκαμψη της οικονομίας.
Πως μωρέ αφού η αγοραστική δύναμη κάθε μέρα αποδυναμώνεται;
Κάποτε λέγανε δώστε στο λαό άρτο και θεάματα!
Απ' ότι φαίνεται θα αρκεστούμε στα κακοστημένα θεάματα(εν προκειμένω μόνο ήχος).
Παρ' όλα αυτά αν έχετε την αγωνία να διαβάσετε τις "αποκαλύψεις" Χριστοφοράκου πατήστε εδώ.


ΙΣΛΑΜ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ



ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Τον θυμόσαστε τον σπασίκλα της τάξης σας;. Καθαρός, περιποιημένος, σενιαρισμένος, σοβαροφανής, υπολογιστικός ως εκεί που δεν έπαιρνε, κρυψίνους, υπάκουος, ποτέ δεν έφερνε αντίρρηση σε ότι του έλεγαν οι καθηγητές μας, απλά εκτελούσε εντολές, ήταν πάντα βλοσυρός, μυστικοπαθής, και πάντα κρατούσε αποστάσεις απ’ ‘ολους. Μας θυμίζει η περιγραφή τίποτα από τον κ. Παπακωνσταντίνου;. Μάλλον ναι τουλάχιστον ως προς το «καθαρός, περιποιημένος, σενιαρισμένος, και υπάκουος», θα έλεγε μάλιστα κανείς στη νιοστή. Πάει – έρχεται- ξαναγυρίζει μας λέει τί του υπαγορεύουν-μας τρομοκρατεί- μέτρα δεν παίρνει αλλά τα αφήνει να αιωρούνται σαν άδικη κατάρα επί των κεφαλών μας λες και φταίμε που γεννηθήκαμε σ΄ αυτή τη χώρα- ξαναφεύγει – ξαναγυρίζει και ως κακός λογιστάκος μας λέει ότι τα υπολόγισε λειψά και θα προσθέσουν και άλλα μέτρα- και μέτρα των μέτρων των μέτρων και δεν συμμαζεύεται.

Έχει καταλάβει ο συμπαθής κ. Παπακωνσταντίνου ότι εκπροσωπεί μια χώρα, που εξακολουθεί να είναι ανεξάρτητη;. Ότι δεν μπορεί να σκύβει το κεφάλι του από φοβικότητα για να τον .......
σφαλιαρίζουνε;. Ότι δεν είναι δυνατό να έχει το σύμπλεγμα του εκσυγχρονισμού «Ναι σε όλα, κι’ ας πάει και το παλιάμπελο.»; Ότι η Ελλάδα δεν είναι παλιάμπελο κανενός και έχει επιζήσει σαφώς χειρότερων καταστάσεων με καθαρό και περήφανο τρόπο;.Ας πει και κανένα όχι;. Ας ακουστεί ότι αντιτίθεται και ότι αντιδρά;. Ότι χτυπά το χέρι του στο τραπέζι. Στην παράταξη που βρίσκεται πολλές φορές χρειάστηκε ο ιδρυτής της Ανδρέας Παπανδρέου να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να τους πει όχι, και τον σεβόντουσαν γι’ αυτό. Το γνωρίζει αυτό ο συμπαθής κ. Παπακωνσταντίνου;. Δεν μπορεί να είναι «His masters voice
». Αν τον αδικούμε, ας μας δείξει ότι έχουμε άδικο. Ας καταλάβει ότι έχουμε φιλότιμο. Ας μη συγχέει το φιλότιμο με την εργατικότητα μας.

Ας θυμίσει στην εκπρόσωπο της Γερμανίας και στον κ. Σαρκοζί ότι εκτός από τα διαφθορεία της Siemens, Man, και των υποβρυχίων και τανκ που δεν λειτουργούν, ότι τα μεγαλοκαταστήματα τους όπως το Lidl, Carefour, Praktiker, και τους εμπορικούς αντιπροσώπους αυτοκινήτων τους εμείς τους ζούμε. Να ξεκινήσουμε να τους μποϋκοτάρουμε για να καταλάβουν τη γλύκα;. Να χαθούν και σ’ αυτούς θέσεις εργασίας, όπως και σε μας;. Όπου νά’ναι θα το ξεκινήσουν τα blogs γιατί μας το ζητά ο κόσμος. Διαβάστε και τα σχόλια τους.

Κύριε Παπακωνσταντίνου είμαστε μαζί σας, δείξτε τους ότι δεν είστε κατοχικός υπουργός Οικονομίας και ότι η Alte Kommandantur έφυγε από την Ελλάδα, αφήνοντας μας χρέη εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, που δεν μας τα έχουν εξοφλήσει ακόμα οι απόγονοι του Γ΄ Ράϊχ. Συνειδητοπείστε ότι το καζάνι θα ξεχειλίσει κάποια στιγμή. Το έχει προβλέψει ήδη από τον Ιανουάριο και το Ινστιτούτο Stratfor. Διαψεύστε τους και κάντε αυτό που έκανε ο Hugo Chavez που τους είπε χαρακτηριστικά γαλλικά και επαναδιαπραγματεύτηκε το χρέος της χώρας του. Αρκετά μας έχουν φάει, ας μάθουν να τρώνε λιγότερα οι γνωστοί οίκοι. Όταν ξεσηκωθούν οι πεινασμένοι, δε θα κάνουν διάκριση ποιόν θα τρώνε. «Φωνή λαού, οργή Θεού» σας θυμίζουμε ότι λέει ο θυμόσοφος, και όχι οικονομολόγος – τεχνοκράτης, λαός όταν ξεσηκώνεται ασυγκράτητος.

19.2.10

Πυρηνικό θρίλερ στη Μόσχα !!Μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Μπέντζαμιν Νετανιάχου


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
“H Τουρκία έχει λάβει την απόφαση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εφ’ όσον αποκτήσει πυρηνικά όπλα το Ιράν, να κατασκευάσει και αυτή πυρηνικά όπλα» Την παραπάνω συγκλονιστική ενημέρωση παρείχε στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρώτου στην Μόσχα, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν.

Η συνάντηση έγινε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, ημέρα που αφίχθηκε στη Μόσχα ο Έλληνες πρωθυπουργός, οπότε και ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζήτησε να τον δει εκτός προγράμματος.

Στην συνάντηση αυτή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη κειμένου εθνικής πολιτικής που συντάχθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, σύμφωνα με το οποίο «Για λόγους ισορροπίας δυνάμεων η Τουρκία θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση πυρηνικών όπλων, για να αντισταθμίσει την κατασκευή πυρηνικών όπλων από το Ιράν»
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι «Η τεχνογνωσία πυρηνικών όπλων είναι διαθέσιμη και τα υλικά μπορούν να τα προμηθευτούμε σε συνεργασία με το Πακιστάν με το οποίο συνεργαζόμαστε περισσότερα από τριάντα χρόνια. Επίσης είναι διαθέσιμη η τεχνογνωσία, αλλά και τεχνολογία κατασκευής φορέων (σ.σ. προφανώς βαλλιστικών όπλων) για τα πυρηνικά όπλα»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βεβαίωσε τον Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρει η Ζαμάν ότι «είναι καθαρά θέμα χρόνου για την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, αν βεβαιωθεί ότι το Ιράν έχει αποκτήσει ατομική βόμβα». Και μάλιστα του αποκάλυψε ότι «επίσης και η Σαουδική Αραβία, βάσει των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών έχει λάβει σχετική απόφαση»!

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι αδιάφορη σε όλες αυτές τις διαδικασίες» κατέληξε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, λέει η τουρκική εφημερίδα.
Υποτίθεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έλαβε αυτή την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψη του, ιδιαίτερα από την άποψη της διμερούς στρατηγικής συνεργασίας η οποία ενισχύθηκε τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα μετά την επιδείνωση των σχέσεών της Ιερουσαλήμ με την Άγκυρα.
ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!! ΝΑ!!! ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ

Το βασικότερο και ουσιαστικό πρόβλημα για την επίτευξη των "τεχνοκρατικών" σκοπών της κυβέρνησης προκειμένου η Ελλάδα , η πολύπαθη Ελλάδα, επανακτήσει τα "κυριαρχικά της δικαιώματα" .... είναι η .... ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ η οποία έχει κατακλύσει τις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών για την πολιτική και τους πολιτικούς της χώρας.
Σήμερα ο Υπ. κύριος ΛΟΒΕΡΔΟΣ στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά στο ΑΛΤΕΡ δήλωσε κάθετα σε σχετικό ερώτημα " δεν πειράζουμε ένστολους στον νέο ασφαλιστικό νόμο για το δημόσιο"


Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι θα εξαιρεθούν οι στρατιωτικοί!!
Θυμίζουμε στους αναγνώστες την δήλωση
Χρυσοχοίδη και Βενιζέλου για το ασφαλιστικό των ένστολων μετά από την αναταραχή που δημιουργήθηκε από την "ατάκα" (γλώσσα λανθάνουσα λέγει την αλήθεια) Λοβέρδου στην τότε παρουσιάστρια κυρία Τσαπανίδου της εκπομπής της ΝΕΤ "Συμβαίνει Τώρα" όταν ανακοίνωσε ότι "θα σταματήσουν οι 48 άρηδες συνταξιούχοι με το νέο καταρτισθέν νομοσχέδιο και δη οι στρατιωτικοί συνταξιούχοι"!!!!

Αθρόες είναι οι παραιτήσεις στρατιωτικών παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων Υπουργών αφού πλέον η "αναξιοπιστία" της πολιτικής και των Ελλήνων πολιτικών είναι κοινή πεποίθηση.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.....*(Θα εξηγήσουμε γιατί επιμένουμε στην λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ)............
ΟΤΙ..... ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ..........
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί η πολιτική και η πολιτικοί της ΧΩΡΑΣ είναι ΕΝΑ ΨΕΜΑ!!!!


Τον Μάρτιο μήνα , μετά της 15 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το Νομοσχέδιο ΣΙΦΟΥΝΑΣ του ασφαλιστικού στο οποίο τελικά θα συμπεριλαμβάνονται και οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!!! και μάλιστα θα "πειράζονται" οι αποδοχές τους!! , αφού αλλάζει ο υπολογισμός της σύνταξης!!!


ΟΙ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ' ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ "ΚΟΛΠΟ"!!!
ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΟΥΣ .... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ".............. ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΟΥΣ..........

ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΕΜΠΑΊΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ !!! ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ !!!!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!! ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!


Το κοινό σημείο Ελληνικών Τραπεζών και Νέας Υόρκης είναι η Αλβανική γλώσσα!


Στην καρδιά της Ελληνικής Ομογένειας αρκετά από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορεί να μην έχουν ούτε ένα "Ελληνικής Παιδείας" υπάλληλο.
Έχουν όμως συνήθως (και το διαφημίζουν), άψογη εξυπηρέτηση στην Αλβανική γλώσσα. Τώρα πως ξαφνικά (τα τελευταία χρόνια) γέμισε η παροικία ευκατάστατους γειτόνους με "καλούς" τραπεζιτικούς λογαριασμούς, είναι απορίας άξιον.
Οι κακές γλώσσες μιλάνε ότι αφίχθησαν με Γκρέκικα ταξιδιωτικά έγγραφα! Το Ελληνικό Προξενείο όμως, τι λέει?
adena