ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.10

Όπου φτωχός και η μοίρα του….

thumb

Σε καθεστώς στρατιωτικού πραξικοπήματος βρίσκεται από χθες η Νιγηρία μετά από την ανατροπή του προέδρου της χώρας Μαμαντού Τάντζα. Οι στρατιώτες κρατούν τον πρόεδρο σε στρατόπεδο έξω από την πρωτεύουσα ενώ ο επικεφαλής των πραξικοπηματιών Αντάμου Χαρούνα δήλωσε ότι «η επιχείρησή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία».

Η Νιγηρία είναι μια από της πιο φτωχές χώρες του κόσμου, όμως κάποιοι ξέρουν να εκμεταλλεύονται πολύ καλά και τον λαό και τη χώρα η οποία είναι τρίτη στον κόσμο στην παραγωγή ουρανίου. Οπότε προφανώς εδώ μιλάμε για μεγάλο «μπογιόκο» το οποίο δεν κατέληξε μέχρι στιγμής ποτέ στους ανθρώπους της χώρας που λιμοκτονία πάει σύννεφο…

Για ώρες επικρατούσε ασάφεια στην περιοχή σχετικά με το τι έχει συμβεί, μέχρι που ο συνταγματάρχης Γκουκόγε Άμπντουλ Καρίμου, εκπρόσωπος των στρατιωτικών, εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση για να ενημερώσει σχετικά με το πραξικόπημα.

"Το Ανώτατο Συμβούλιο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας (CSRD) αποφάσισε να καταργήσει το Σύνταγμα της έκτης δημοκρατίας και να διαλύσει όλους τους θεσμούς. Ζητάμε από το λαό να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να παραμείνει ενωμένος, ακολουθώντας τα ιδανικά του CSRD, που θα μπορέσει να κάνει τον Νίγηρα παράδειγμα δημοκρατίας και καλής διακυβέρνησης", επισήμανε στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος Τάντζα είχε αποφασίσει να επεκτείνει παράνομα την θητεία του και να δώσει στον εαυτό του τη δυνατότητα μια ακόμα θητείας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους αρχηγούς του στρατού της χώρας που έφτασαν έως και στην κατάληψη της εξουσίας. Η Οικονομική Κοινότητα Δυτικοαφρικανικών Κρατών είχε διαγράψει την χώρα μετά την απόφαση του Τάντζα να επεκτείνει την θητεία του, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στη χώρα αφού ένιωθαν ότι χάνουν τα συμφέροντα τους στην περιοχή.

pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: