ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.10

Η Άννα …που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει

Η Άννα …που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει

Στον αστερισμό των «προσωπικών εξυπηρετήσεων» κινείται ήδη η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι των δεκάδων δηλώσεων της εναντίον των ρουσφετολογικών αποσπάσεων δασκάλων και καθηγητών.

Υπενθυμίζω μερικές μόνο από τις μαχητικές δηλώσεις της κ.Διαμαντοπούλου. «Δεν αποσπάται κανείς εάν δεν αναπληρώνεται η θέση του .Αυτό ξέρετε πόσο επαναστατικό είναι(sic!)» δήλωνε σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή» της ΝΕΤ ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Κανείς εκπαιδευτικός δεν αποσπάται , εάν δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του για τη θέση στην οποία υπηρετεί» δήλωνε επίσης σε συνέντευξη Τύπου στις 12/11/09 . Την ίδια δήλωση την έχει επαναλάβει κατά κόρον. Όμως όταν έλεγε «κανείς», εννοούσε προφανώς ...κανείς εκτός εάν η αίτηση απόσπασης προέρχεται από την ιδιαίτερη πατρίδα της υπουργού , την Κοζάνη.

Έγγραφα που παρουσίασε ο Τύπος της Κυριακής και τα οποία δεν επιδέχονται διάψευση, αποκαλύπτουν ότι η υπουργός Παιδείας παραβίασε εύκολα τη βασική αρχή των εξαγγελιών της . Έκανε δεκτή αίτηση απόσπασης γυμναστή διορισμένου στο Γενικό Λύκειο της Εράτυρας Κοζάνης και αποσπασμένου στο Γυμνάσιο της Νεάπολης του ίδιου νομού, από το σχολείο σε Πανεπιστημιακό Τμήμα στα μισά της χρονιάς (τέλος Ιανουαρίου). Με αυτόν τον τρόπο το σχολείο της Νεάπολης έμεινε χωρίς μόνιμο καθηγητή γυμναστή.

Μάλιστα το θέμα αποκτά και άλλες διαστάσεις εάν λάβουμε υπόψη ότι με την προσωπική της απόφαση η κ. Διαμαντοπούλου αγνόησε την κατηγορηματική άρνηση του 2ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, το οποίο με χαρακτηριστικό τρόπο ανέφερε ότι : « Επειδή δεν υπάρχει πλεόνασμα ωρών της ειδικότητας του προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό του στη σχολική μονάδα που υπηρετεί , εισηγούμεθα αρνητικά για την απόσπασή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης».

Το «πρώτα ο μαθητής» που εξαγγέλλει η κ. Διαμαντοπούλου μετετράπη ευκόλως και αβίαστα από την ίδια σε … «πρώτα ο καθηγητής».

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι στην υπουργό Παιδείας.

politis

Δεν υπάρχουν σχόλια: