ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.08

ΤΑ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ"...ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ


Έχει κηρυχθεί εδώ και καιρό ο "πόλεμο" των πρωτοκλασάτων ΜΜΕ , αφεντικών και δημοσιογράφων .

Το τοπίο είναι ξεκαθαρισμένο καθώς και οι "συμμαχίες", και οι επιλογές στρατοπέδων τόσο των εμπλεκομένων "πρωτοκλασάτων" δημοσιογράφων όσο και των "πρωτοκλασάτων" ιδιοκτητών και μέσων είναι πλέον γνωστές.

Η αιτία και η αφορμή αυτού του πολέμου;;; Τι άλλο ,από το "σύστημα Ρουσόπουλου" το οποίο σε αυτή την φάση και λόγο των εξελίξεων έχει υποστεί "ανεπανόρθωτο" πλήγμα με αποτέλεσμα την σοβαρή "αιμορραγία" του "καταλληλότερου¨πρωθυπουργού.

Ολα ξεκίνησαν και ανα κατατάχθηκαν όταν δέχθηκε επίθεση ο κος Δ.Κοντομηνάς ιδιοκτήτης του ALPHA από το "σύστημα Ρουσόπουλου" το οποίο ,κατά τους ισχυρισμούς του κυρίου Κοντομηνά ,δρα παρασκηνιακά στο να μη είναι δυνατή η επέκταση του ομίλου του.
Σε αυτό το παρασκήνιο φέρεται να έχουν συμμαχήσει με το "σύστημα Ρουσόπουλου"και εναντίον του ομίλου ALPHA οι κύριου Χατζηνικολάου (ιδιοκτήτης του real fm) και Ψυχάρης (ΔΟΛ-Βήμα).

Στον αντίποδα τώρα οι σύμμαχοι του κυρίου Κοντομηνά στον "ακήρυχτο" αυτό πόλεμο φέρεται ότι είναι οι σίγουρα ζημιωμένοι σαφώς από το "σύστημα Ρουσόπουλου" και των φαεινών ιδεών του όπως στην περίπτωση του Κυρίου Μπόμπολα (Εθνος, MEGA , Πρώτο Θέμα) που με τον ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ο επιχειρηματίας έχασε τα αβγά και τα πασχάλια και οι φήμες τον θέλουν να στρέφεται εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου αποζημιωθεί. Kαθώς επίσης και τον εκδότη και δημοσιογράφο Θ.Αναστασιάδη που με την υπόθεση Ζαχόπουλου και το DVD του έχασε την φήμη του λόγο του διασυρμού του με τον τίτλο "ο κομιστή" στην δικαιοσύνη κλπ κλπ.

Εναντίον του "συστήματος Ρουσόπουλου" τέλος μπαίνει και ο ΣΚΑΙ με ιδιοκτήτη τον κύριο Αλαφούζο. Και ο λόγος είναι ότι ....ο εν λόγο σταθμός αφού δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προστασία του περιβάλλοντος , καταφέρεται εναντίον του ΥΠΕΧΩΔΕ και του κυρίου Σουφλιά ο οποίος όπως ισχυρίζεται ο ΣΚΑΙ κάνει υποχωρήσεις στις κατασκευαστικές εταιρείες που συνδέονται με τον όμιλο Μπόμπολα και τον Ψυχάρη (ΔΟΛ).

Επιπρόσθετα οι Αλαφούζοι καυτηριάζουν μέσω της "Καθημερινής" τα κυβερνητικά σκάνδαλα ιδιαίτερα αυτά με τον παραιτηθέντα υπουργό Βουλγαράκη .
Η ζημιά που κάνουν στην κυβέρνηση είναι τεράστια γιατί η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" αντιμετωπίζεται παραδοσιακά ως διαμορφωτής εξελίξεων στο χώρο της Κεντροδεξιάς.


ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ : Το "σύστημα Ρουσόπουλου" ΕΧΑΣΕ στην αντίληψη της κοινής γνώμης με την αναμέτρηση του με τον Κοντομηνά και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το επικοινωνιακό και πολιτικό πεδίο αναμέτρησης στην υπόθεση Βατοπεδίου αποδείχθηκε Βατερλό για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ακόμη και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προσυπέγραψαν με τις παρεμβάσεις τους πολλές από τις θέσεις που προβάλει ο ALPHA.


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΌΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ...... ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΩΣ ΥΕΝΑΝΠ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ KATI;;






ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ.......



ΣΕ ΧΕΡΙΑ ...ΠΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΎΝΣΕΙΣ ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ .....................ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΕΝΑΝΠ;;;;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΦΑΝΤΑΚΗ (fm http://makelio.blogspot.com/) ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

2004.
Αθήνα, 30 Μαρτίου 2004

Προς τον αξιότιμο κ. Αναστάσιο Παπαληγούρα

Υπουργό Δικαιοσύνης

Ενταύθα

Αγαπητέ Αναστάση,

Πέρασαν αρκετές δεκαετίες από την ωραία εποχή που τελείωνες την εφηβεία σου και ο αείμνηστος πατέρας σου με καλούσε για δεύτερη φορά, και ενώ δικηγορούσα πλέον, να αναλάβω προσωρινά εκ νέου τη διοίκηση της νεολαίας της EPE και έκτοτε χαθήκαμε.


Βεβαίως από τα MME και πάντα με ενδιαφέρον και αγάπη παρακολουθούσα την πορεία σου και τη σοβαρότητα της πολιτικής σου εξέλιξης.


Χαίρω ειλικρινά που ανέλαβες το πράγματι ταλαίπωρο υπουργείο Δικαιοσύνης, σε συγχαίρω με όλη μου την ψυχή για την επιλογή σου αυτή από τον Πρόεδρο και σε ενημερώνω πως με σωρεία μηνυτηρίων αναφορών μου στους Εισαγγελείς, Αρείου Πάγου, Εφετών και Ποινικής Δίωξης, που ήδη ερευνώνται μετά τον κ. Παπαγγελόπουλο, από τον Εισαγγελέα κ. Ασπρογέρακα, κατά των λωποδυτών προμηθευτών του Δημοσίου, είχα στην ουσία μία παράλληλη πορεία προς συναφείς επερωτήσεις σου, δημοσιεύματά σου κτλ., αλλά και για την επιλογή του Παναγιώτη Πανούρη, εκλεκτού συναδέλφου, φίλου και συμφοιτητή μου, ως Γενικού Γραμματέως.


Σου γράφω την παρούσα αφού παρήλθε η οχλοβοή των πρώτων ημερών της ανάληψης της εξουσίας, γιατί επιθυμώ να έχω την ήρεμη προσοχή σου, αφού ο τομέας που ανέλαβες και στον οποίο λειτουργώ επί 40 χρόνια, εμφανίζει απίθανη νοσηρότητα για την εποχή μας.


Κατ' αρχήν, Αναστάση, θα πρέπει να εκριζώσεις την αθλιότητα της τραγικής υποβάθμισης, αλλά και όπως το εξήγγειλες, της αυξανομένης καθ' ημέραν καθυστέρησης στην απονομή της δικαιοσύνης, η οποία μεθίσταται στην τάξη της αρνησιδικίας.


Σου στέλνω φωτοτυπία Αίτησης Ακύρωσης πελάτιδός μου Εταιρείας για τα ελικόπτερα «παντός καιρού», όπου οι λωποδύτες κατελήστευσαν ήδη 60 δισεκατομμύρια, του 1998, η οποία εκδικάζεται το πρώτον μετ' αναβολάς στις 18.5.2004 και με υποβολή Αίτησης Προτίμησης, που επίσης φωτοτυπία της σου αποστέλλω.


H κατάργηση του θεσμού της επιλογής των Προϊσταμένων των μεγάλων δικαστηρίων από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και η συνδικαλιστικοποίηση δικαστών προς εκλογή συναδέλφων τους, ως επιτροπάτων-προϊσταμένων των δικαστηρίων αυτών, βασικά Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς, υπήρξε η κύρια αιτία του χάους που παρατηρείται σήμερα στην εκδίκαση των υποθέσεων. Προκάλεσαν δευτερογενώς τις ακρότητες στις καθυστερήσεις, πιεζόμενοι από τους ψηφοφόρους συναδέλφους τους.


Τα ασφαλιστικά μέτρα προσδιορίζονται για ύστερα από δύο μήνες και οι επ' αυτών αποφάσεις εκδίδονται μετά 3-6 μήνες, δηλαδή παύουν να υπάρχουν ως ο γνωστός θεσμός της Πολιτικής Δικονομίας.


H αντικατάσταση των Αρεοπαγιτών και Προέδρων Εφετών και αντιστοίχων Εισαγγελέων ως Προϊσταμένων των δικαστηρίων αυτών, από Πρωτοδίκες και Εφέτες, επέφερε την αριστοκρατοποίηση αυτών και τη νοσηρά λειτουργία των μεγάλων δικαστηρίων, όπου αγωγές τού σήμερα προσδιορίζονται για τον Ιούνιο του 2006.


Διοικούν αυτοί εαυτούς.


Σκέφτομαι και έχω επεξεργασθεί νομικές λύσεις για τα δύο βασικά θέματα των μέχρι σήμερα αγώνων σας, για τα προβλήματα-μάστιγες της ληστείας του Χρηματιστηρίου και της ληστείας του δημοσίου χρήματος, από τους λωποδύτες και ληστές του χώρου των προμηθευτών του ελληνικού Δημοσίου κτλ.


Γιατί θα πρέπει, Αναστάση, όχι απλά να μπουν φυλακή οι κακούργοι αυτοί απατεώνες, που δεν μπήκαν μέχρι σήμερα με την υπάρχουσα διοίκηση των μεγάλων δικαστηρίων της τελευταίας εικοσαετίας, αλλά θα πρέπει να επιστραφούν στο Δημόσιο τα καπέλα και πέραν του τρισεκατομμυρίου, λ.χ. που ληστεύθηκαν από τις προμήθειες οπλικών συστημάτων, υλικού ΟΤΕ κτλ. και επίσης από τους έλληνες ληστές του Χρηματιστηρίου, ό,τι σώζεται από τη λεία τους, στα ατυχή θύματα, στους έλληνες μικροεπενδυτές, όπως έγινε με τα ακίνητα της Κατοχής κτλ. κτλ.


Επίσης, Αναστάση, μέγα πρόβλημα και κοινωνική αλλά και δικαστική αθλιότητα αποτελούν η πρακτική των Προσωρινών Κρατήσεων από τους Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά και ιδία οι εύκολες και πανάθλιες απαλλαγές κακούργων ληστών του δημοσίου χρήματος και του ιδιωτικού χρήματος από τα Ποινικά Συμβούλια. Αναστάσιος Καραχάλιος, 40 δισ. των Διυλιστηρίων το 1986, αθώος με Βούλευμα, Μαυράκης για τα 500 εκατ. δρχ., το «δωράκι» του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, το ίδιο, Κόκκαλης, Λιακουνάκος, ληστές του Χρηματιστηρίου κ.ά.


H μακρά πείρα μου όμως ενέχει και την απόλυτη παραδοχή πως οι Δικαστές και Εισαγγελείς που χρημάτισαν, βεβαίως με κομματικά κριτήρια, σύμβουλοι των τελευταίων Υπουργών Δικαιοσύνης, ανήμποροι να συλλάβουν τους παλμούς και τους σφυγμούς της λοιπής κοινωνίας, και τους ίδιους δεν ωφέλησαν και το έργο της Δικαιοσύνης μάλλον δυσχέραναν παρά βοήθησαν.


Επίσης σου στέλνω σειρά Μηνυτηρίων Αναφορών μου κτλ. για να συγκεκριμενοποιηθούν οι συναφείς γνώσεις σου περισσότερο, και μάλιστα εποχής που τα πράσινα τρωκτικά και απειλές εις βάρος μου κυριαρχούσαν.


Υπό την έννοια αυτή χαίρω εκ νέου που βρίσκεσαι στη συναφώς κατάλληλη θέση, σου εύχομαι ειλικρινά ο Θεός να είναι μαζί σου στο δύσκολο έργο σου και, παρά την καθημερινή εργασιακή μου ασφυξία, θα βρίσκομαι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς στη συνέχεια.


Με την ελπίδα πως δεν ξέχασες τίποτα και ότι έχεις ειλημμένη απόφαση πάταξης της διαπλοκής και της διαφθοράς.


Με τις θερμότερες ευχές μου για την Ανάσταση και το Πάσχα,


Σε χαιρετώ με αγάπη.


Γεώργιος Αλφαντάκης



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΞΥΓΕΙΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ....... ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.......ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΤΗ

Cern: Δημιουργήθηκε ... "μαύρη τρύπα"! Προσοχή ... μην μας καταπιει !!! ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ!!!


ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.....
... εκεί που το CERN αποτυγχάνει υπάρχει η Ν.Δ. …
γιατί οι Έλληνες έχουν προβλέψει…
άλλωστε δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια,
εμείς είχαμε χοληστερίνη…

Οι ΗΠΑ προσπαθούν ν’ ανατρέψουν τις προοδευτικές κυβερνήσεις στην αμερικάνικη ήπειρο. Τα διεθνή ΜΜΕ (Παραπληροφόρησης) έχουν “ρόλο”


Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην αμερικάνικη ήπειρο, με την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, προσπαθούν να ανατρέψουν τις δημοκρατικές κυβερνήσεις που δεν είναι πιόνια της “υπερδύναμης”.

Σ’ αυτό το σχέδιο της Ουάσινγκτον τα διεθνή ΜΜΕ είναι στρατευμένα στην εξυπηρέτηση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Οι αμερικανοί, όπως και στον Καύκασο με το αμερικανόδουλο καθεστώς της Γεωργίας, υπολογίζουν χωρίς τον “ξενοδόχο”.

Την επέτειο της 11ης Σεπτέμβρη, την επέτειο του πραξικοπήματος με το οποίο οι αμερικανοί ανέτρεψαν τον εκλεγμένο σοσιαλιστή πρόεδρο της Χιλής Salvador Allende, ο Evo Morales, εκλεγμένος πρόεδρος της Βολιβίας, απέλασε τον αμερικανό πρέσβη, γνωστό πρωτομάστορα των αμερικάνικων πραξικοπημάτων και της τρομοκρατίας.

Ο Evo Morales, δήλωσε από τη La Paz, απελαύνοντας τον πρέσβη πράκτορα της Cia:«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν φοβόμαστε ούτε την αυτοκρατορία. Καταγγέλλω τον αμερικανό πρεσβευτή Philip Goldberg, ως υπεύθυνο συνομωσίας εναντίον της δημοκρατίας και γι’ αυτό τον χαρακτηρίζω ανεπιθύμητο πρόσωπο».

ΣΟΪ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ..........



Μάθαμε όλοι τελικάα ληθινά ποιός φταίει
κι ο Βουλγαράκης κάθεται α μοναχός και κλαίει
















Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...


1. Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

2.*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!)

Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη.

3'*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!

Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...

12.9.08

Φιλέτο στην Πανεπιστημίου με μόνο ενδιαφερόμενο τους συγγενείς Βουλγαράκη




Η επένδυση αφορά το ακίνητο των 668 τ.μ. στον τρίτο όροφο στην οδό Πανεπιστημίου 10. Το ακίνητο αυτό ανήκε στην Εθνική Τράπεζα μέχρι το 2006, όταν με πλειστηριασμό αποφάσισε να το πουλήσει, δημοσιοποιώντας την πρόθεσή της σε τρεις εφημερίδες.

Η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκτιμήσει ότι η εύλογη αξία του συγκεκριμένου ακινήτου ήταν 1.700.000 ευρώ.

Πρόκειται για το κτίριο πάνω από τον «Ζολώτα» και την Εθνική Τράπεζα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Στη διαγνωστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε προσήλθε μόνο ένας ενδιαφερόμενος! Πρόκειται για την ανώνυμη εταιρεία «ΔΑΛΚΑ Επενδύσεις Ακινήτων» (DALKA Real Estate Investments S.Α.), νεοσύστατη τότε, με μέλη του διοικητικού της συμβουλίου τους: Διονύσιο Πελέκη (πατέρα της συζύγου του κ. Βουλγαράκη), Χάιδω Πελέκη (μητέρα) και Δημήτριο Πελέκη (αδελφό τής κ. Αικ. Πελέκη).

Ο πλειστηριασμός του ακινήτου της Εθνικής Τράπεζας ξεκίνησε από τα 2 εκατ. ευρώ.

Η μοναδική μετέχουσα του διαγωνισμού, δηλαδή η εταιρεία ΔΑΛΚΑ, απέκτησε το ακίνητο αντί 2.025.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας το τίμημα από δάνειο που συνήψε με άλλη τράπεζα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ακίνητο αυτό τώρα χρησιμοποιείται από την οικογένεια Πελέκη, ενώ όσοι πληροφορήθηκαν το νέο real estate, τώρα διερωτώνται πώς εμφανίστηκε στον πλειστηριασμό ενός τέτοιου κεντρικού και αξιόλογου ακινήτου μόνο ένας ενδιαφερόμενος.

Σε ό,τι αφορά τη ΔΑΛΚΑ Α.Ε., όπως προκύπτει από το ΦΕΚ 7081 (της 10ης Ιουλίου 2006), η εταιρεία συνεστήθη με μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ, με διάρκεια 100 χρόνια και με σκοπό την αγορά, πώληση, μίσθωση, διαχείριση ακινήτων, αλλά και τη συμμετοχή σε εταιρείες με παρεμφερή σκοπό.

Στο ίδιο ΦΕΚ αναφέρεται ότι το καταστατικό της ΔΑΛΚΑ Α.Ε. καταρτίστηκε με πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Κωσταντίνας Λάρδα-Ζαγορίτη, δηλαδή της συζύγου του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη. Η τελευταία εμφανίζεται ως αναπληρώτρια της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη, συζύγου του κ. Βουλγαράκη.

ο Κώστας σκέφτεται

by http://satira-epikerotitas.blogspot.com/
Πως διάολο κατάντησε έτσι το μαγαζί
Να με δουλεύουν όλοι τους πάλι ψιλό γαζί;

Ητανε μαγαζί καλό σίγουρη πελατεία
Και τώρα δεν πατά κανείς με τρώει η αγωνία
Ξεκίνησε με όνειρα πολύ να μεγαλώσει
Στο κόσμο έλεγα πολλά πως έχει για να δώσει
Και τώρα τόσο σύντομα βλέπω αυτό το χάλι
Και να μη ξέρω σίγουρα τ ΄ αύριο τι θα βγάλει
Φούντο τα οικονομικά, φεύγουνε οι πελάτες
Σιγά σιγά γυρίζουνε σε όλους μας τις πλάτες
Μήπως τους έταξα πολλά που δεν μπορώ να δώσω;
Μήπως για να γυρίσουνε θα πρέπει να πληρώσω;
Να φταίει το προσωπικό; Και πώς να το αλλάξω;
Και που θα βρω καλύτερους , πες μου που να κοιτάξω
Ν ΄ αλλάξω διακόσμηση , ν ΄αλλάξω προϊόντα;
Όμως νομίζω και τα δυό πως θέλουν άλλα φόντα
Δεν άνοιγα περίπτερο κάπου προς τη Ραφήνα
Τι το ΄θελα το μαγαζί στο κέντρο στην Αθήνα;
Και τώρα είναι δύσκολο , πώς να το ξενοικιάσω
Να το πουλήσω πέστε μου πόσα μπορώ να πιάσω.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΜΕΓΕΙΡΕΨΕ"... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;;;


ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ email ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΑΠΟ: nikos kat

Από τη Δευτέρα κυκλοφορεί στην ...πιάτσα πως υπάρχει δημοσκόπηση που φέρνει το ΠΑΣΟΚ μπροστά από τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου περίπου 1,5 μονάδα ...!!!!

Η δημοσκόπηση φημολογείται ότι θα δημοσιευθεί την Κυριακή........από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Άκουσον - Άκουσον συγκλονιστικά νέα....

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης ήταν γνωστό από κάποιους τη Δευτέρα ενώ η έρευνα πραγματοποιήθηκε 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ !!!!!!!!!!!

Μαντικές ικανότητες έχουν στο ΠΑΣΟΚ η' άρχισαν πάλι να κοροϊδεύουν τον κόσμο...??
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο ...κατόρθωμα !!!

Έχει να πέσει πολύ γέλιο εάν ισχύουν οι ψίθυροι αυτοί .
Θα τους πάρουν με τα γιαούρτια όλους μαζί και δεν θα χουν και άδικο οι πολίτες!

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ




Σπέσιαλ αφιέρωση στον συντάκτη της είδησης περί παραίτησης ΥΕΝ (Βουλγαράκη),από έναν πολέμιο του Πλέον «ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ» / Κάπταιν Γιάννης

ΦΗΜΟΛΟΓΙΑΣ...ΤΩ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ;...

ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ...ΚΑΙ...ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ!!!!!




  • ΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ;

  • Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ "ΕΠΕΒΑΛΕ" ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

  • Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΨΥΧΙΚΟ....... ΤΟΝ ΈΠΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ;
  • Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΗΘΙΚΑ ΑΝΟΜΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ"(όπως διαλαλεί η διαφήμιση μεγάλου σταθμού) ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ;
  • ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΘΥΜΑ"... ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΑ .....ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Α Κ Ο Υ Σ Α Μ Ε!!!!
ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ....

ΣΥΝΟΔΕΙΑ "ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ" Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


Από πληροφορίες η επιστολή αναφέρει το αναμενόμενο..υποστηρίζει ότι η παραίτηση του είναι για να διευκολύνει την κυβέρνηση και να την βγάλει από την κρίση.

Επί πλέον υποστηρίζει ότι ..ότι έχει κάνει είναι νόμιμο και δεν υπάρχει οτιδήποτε μεμπτόν.


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ....ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ!!!

"ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ"


Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (κος Αντώναρος) που σήμερα ρωτήθηκε σχετικά για την "επικείμενη" και "αναμενόμενη" παραίτηση Βουλγαράκη δίνοντας λακωνικότατα την επί επικεφαλίδα απάντηση.

Ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν χρεώνεται προσωπικά τον εν λόγο σχολιασμό αλλά ως "κυβερνητική φωνή"και κατ επέκταση ως μέρος της Κυβέρνησης που εκπροσωπεί μας αφήνει πλήθος "ανοικτών παραθύρων" για να επιβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά την σπασμωδικότητα του λόγου του έργου και του προγραμματισμού αυτής της "Νέας Διακυβέρνησης".

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα για άλλη μία φορά διαφάνηκε ότι οι εκτιμήσεις του κομματικού επιτελείου του κυβερνώντος κόμματος έπεσαν παταγωδώς έξω.
Και αυτό γιατί οι επιλογές των απαντήσεων του στημένου σκηνικού της συνέντευξης του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη στόχευαν στο ............."μπόρα είναι θα περάσει" με αποτέλεσμα ο καταιγισμός των αναφορών του τύπου και των ΜΜΕ το επόμενο χρονικό διάστημα να έχει δράσει καταλυτικά στην διάβρωση του τέως Υπουργού τόσο από την λαϊκή αντίδραση όσο και από την εσωκομματική "αντάρτικη" βαρονία".

Ως λαθεμένη εκτίμηση ....μπορούμε να το προσπεράσουμε .......σαν "ενημέρωση" όμως του Κυβερνητικού εκπροσώπου όμως στεκόμαστε για να επισημάνουμε και την σπασμωδικότητα της αντίδρασης και την ασυνεννοησία που δεν δηλώνουν τίποτε άλλο εκτός της μη σοβαρότητας των κυβερνώντων, αλλά και την κατ επέκταση σοβαρότητα που υποκρύπτει η υπόθεση Βατοπεδιο ,η οποία πρέπει να έχει σπείρει τον πανικό στις κυβερνητικές τάξεις λόγο επικείμενων αποκαλύψεων για εμπλοκή στελεχών της.

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.

"ΡΕΛΑΝΣ" ¨ΤΑΤΟΥΛΗ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..........
Κρατήθηκε τόσες μέρες ο γνωστός "αντάρτης" Τατούλης ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ απέστειλε μια επιστολή προς τους αρχηγούς των κομμάτων με Θέμα την μη εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας περί της "απρόσκοπτης πρόσβασης στην κρατική πληροφορία"

Με τον τρόπο αυτό είναι προφανές ότι αποτελεί διαμαρτυρία η εν λόγο επιστολή στο "κυβερνητικό" καθεστώς για το κατά πόσον ένας Βουλευτής του Κοινοβουλίου μπορεί να ενημερωθεί ή να έχει πρόσβαση σε κρατικές υποθέσεις.


ΡΕΛΑΝΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΕ ΑΜΈΤΟΧΟΣ..ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΑΡΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!!!!

«Καρατόμηση» δημοσιογράφου που επέκρινε τη στάση Γκρούεφσκι για το όνομα της ΠΓΔΜ


Πηγή in.gr

Ένας από τους πλέον γνωστούς δημοσιογράφους της ΠΓΔΜ, ο Μπράνκο Γκέροσκι, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Spic που διανέμεται δωρεάν, απολύθηκε από τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας και μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας, Βέλια Ράμκοφσκι, εξαιτίας της σκληρής κριτικής που ασκούσε στην κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι για τη στάση της στην εκκρεμότητα της ονομασίας.

«Τον απέλυσα εξαιτίας των πολύ ακραίων θέσεων, που διατύπωνε για την πολιτική της χώρας έναντι της Ελλάδας και του ΝΑΤΟ» ήταν η δήλωση του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Βέλια Ράμκοφσκι.


Από την πλευρά του ο Μπράνκο Γκέροσκι αποδίδει την απόλυσή του και στο κλίμα που επικρατεί στην τοπική κοινωνία."Θεωρώ ότι οι θέσεις μου, όχι μόνον δεν είναι ακραίες, αλλά είναι και ειλικρινά πατριωτικές, διότι για να είναι κανείς σήμερα πραγματικός πατριώτης σημαίνει ότι τίθεται υπέρ της ταχείας ένταξης της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, καθώς και υπέρ της στενής συνεργασίας με τις γείτονες χώρες".


ΕΤΣΙ ΤΙΜΑ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΙΣ "ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ" ΤΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: "ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ"


Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον κύριο Βουλγαράκη ,εάν του έχει ζητηθεί από το ΜΑΞΊΜΟΥ η παραίτηση του απάντησε...

"ισχύει ότι είπα εχθές"

ΥΕΝΑΝΠ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΣ..ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ???

Τις πταίει" προς τούτο;.... Θα ανοίξουν στόματα;.... Θα μας πουν αλήθειες;.....
ΠΡΟΣ: κ.Πρόεδρο Ναυτοδικείου Πειραιά
ΣΧΕΤΙΚΑ: (α) Δικογραφία Εισ/ας Ναυτοδικείου Πειραιά - ΑΒΜ: 605/03
(β) ΗΑ.Φ 454.2/157/04/25-05-04 Παραγγελία Εισ.Ναυτ.Πειραιά
Κύριε Πρόεδρε,
Σε σχετικές καταγγελίες, με στοιχειοθετημένες παραλήψεις των κανονισμών ασφαλείας Ε/Γ πλοίων της ακτοπλοίας,ο πρώην αντιεισαγγελεύς του Ναυτοδικείου σας κ.ΔΕΛΗΣ Δημ.,με την (β) σχετική παραγγελία του,εκτός των άλλων,έδωσε σαφή και ρητή εντολή στον Διευθυντή του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων (ΓΕΥ) του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ) Πλοίαρχο Λ.Σ. κ. ΣΑΛΙΒΕΡΟ Παρασκευά,επί λέξει:"....Να διοριστούν πραγματογνώμονες εκτός ΥΕΝ ,(τουλάχιστον δύο),οι οποίοι έχοντες ειδικές γνώσεις στα ζητήματα που αναφέρονται στην Ε.Δ.Ε αλλά και στην προκαταρκτική εξέταση,να κληθούν να μελετήσουν την δικογραφία και στην συνέχεια να απαντήσουν πλήρως αιτιολογημένα στο ερώτημα - με παράθεση των σχετικών διατάξεων,κανονισμών κλπ - εάν διαπιστώνουν στην δικογραφία παραβάσεις κανονισμών ,από τα όργανα του Λιμενικού Σώματος(!!!!)
είτε ως μοναδικών αυτουργών,είτε ως συμμετεχόντων μαζί με ιδιώτες,σε αξιόποινες πράξεις.
Επί καταφατικής δε απάντησης,να διευκρινιστεί πλήρως κάθε περίπτωση με εμπλεκόμενα πρόσωπα και προσδιορισμού τόπου και χρόνου..."
Ατυχώς όμως,ο τ.Αρχ/ρχος και νυν Υποναύαρχος ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ,κατά παράβαση των καθηκόντων του,αντί να προβεί στην άμεση - λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης -εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας κ.ΔΕΛΗ,αφού τα υπό διερεύνηση θέματα από ειδικούς πραγματογνώμονες αν μη τι άλλο αφορούσαν την ασφάλεια των πλοίων,εν τούτοις με σκοπιμότητα παρέλειψε (;;;;; ) τον διορισμόν τους,με την αστεία αιτιολογία,(άκουσον - άκουσον Ελληνικέ Λαέ ) ότι " ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟΥΤΟ" στο διάστημα τεσσάρων (4) ολόκληρων μηνών,από την εντολή της παραγγελίας!!!!!!!
Πάραυτα δε,η "συνειδητά" και "μεθοδευμένη" μη εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας ΔΕΛΗ από τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λ.Σ.,βρήκε "υποστηρικτή "!!!! στην συνέχεια τον ίδιο αντιεισαγγελέα,ο οποίος του έδωσε " Α Φ Ε Σ Η Α Μ Α Ρ Τ Ι Ω Ν " και " Δ Ε Ν Π Ρ Ο Ε Β Η Σ Τ Η Ν Δ Ι Ω Ξ Η Τ Ο Υ ", ως όφειλε.
Ολοι δυστυχώς κλείνουν τα μάτια σε τοιούτου είδους καταγγελίες - που αφορούν τις παραλείψεις των κανονισμών ασφαλείας των πλοίων( μείωση επιβατών,κατασκευαστικές διορθώσεις,επιπλέον εξοπλισμός κλπ) - πρός όφελος πάντοτε των πλοιοκτητών,εκθέτοντας σε διαρκή κίνδυνο την ζωή των επιβαινόντων.
Κατά την ίδια έννοια,θέτουν την ατιμωρησία των υπεύθυνων "ένστολων υψηλόβαθμων αξιωματικών του "αμαρτωλού Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας",οι οποίοι "οργώνουν" σε όλα τα μήκη και πλάτη,όντας σίγουροι - εκ των προτέρων - για την ....".α τ ι μ ω ρ η σ ί α τ ω ν".
Με εκτίμηση
Ιωάννης Εμμ.Νομικός

8.600 στρέματα δασικής έκτασης στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής δόθηκαν στη Μονή Βατοπεδίου

ΦΥΛΛΟ 16/72007 ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
πλήρες άρθρο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Του ΚΩΣΤΑ ΛΑΣΚΑΡΕΛΙΑ

Δάσος 8.600 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, σύμφωνα με τον κτηματολογικό πίνακα του 1971, αποχαρακτηρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δόθηκε προς «αγροτική εκμετάλλευση» με το ευτελές τίμημα των 1.107.000 ευρώ, στη Μονή Βατοπεδίου.

Είναι το δάσος που εμπίπτει στις διατάξεις της αρχαιολογικής νομοθεσίας, όπως αποκαλύφθηκε στην «Κ.Ε.», και είναι αυτό που το μοναστήρι δεν δέχθηκε να ανταλλάξει, σε δεύτερο βαθμό, με ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, μια ανταλλαγή που έγινε για άλλα ακίνητα.


Το νέο «χρυσόβουλλο» Καραμανλή στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Ορους είναι μέσα στα ανταλλάγματα της Βιστονίδας λίμνης και της παραλίμνιας περιοχής 25.000 στρεμμάτων. Η ανταλλαγή με συμβολαιογράφο την Αικατερίνη Διονυσίου Πελέκη-Βουλγαράκη έγινε στην Αθήνα στις 22 Μαΐου του 2007. Το τίμημά του, όπως το όρισαν οι ορκωτοί εκτιμητές, είναι 1.107.044 ευρώ. Η εκτίμηση της Εφορίας ήταν 8.470.695 ευρώ.
«Το ανταλλασσόμενο ακίνητο, όπως αναφέρεται στη σελίδα 21 του 2.823 συμβολαίου της προαναφερθείσης συμβολαιογράφου, δίδεται σε αγροτική εκμετάλλευση και υπάγεται στην αγροτική και όχι στη δασική νομοθεσία».Η συμβολαιογράφος καταλήγει σε αυτόν τον χαρακτηρισμό του δάσους -το συμβόλαιο έχει και την υπογραφή της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, η οποία για λογαριασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης χειρίστηκε την ανταλλαγή- αναφέρεται σε γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Η γνωμοδότηση προκλήθηκε από ερώτημα της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με το οποίο εντέλλεται ο νομικός σύμβουλος να γνωμοδοτήσει για το 1.193 «δάσος κοινόχρηστο».

Στη γνωμοδότησή του ο Χριστόδουλος Μπότσιος, νομικός σύμβουλος του κράτους, καταλήγει: «Η ανωτέρω έκταση, σύμφωνα με το ως άνω αναφερθέν γνωμοδοτικό μου έγγραφο, υπάγεται στη ρύθμιση της παρ. 2 άρθρ. 75 του Ν.998/79». Το άρθρο αυτό αναφέρει: «Κοινόχρησται δασικαί εκτάσεις ως και διαθέσιμαι τοιαύται του αγροτικού κώδικος δύνανται να αποδοθούν εις την αγροτικήν εκμετάλλευσιν».

ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΠΗΓΗ ALPHA
ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

ΖΗΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ!!!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΕΘΝΟΤΗΤΑ";;;.....ΚΥΡΙΕ ΝΙΜΙΤΣ



«Η συζήτηση αφορά αποκλειστικά μόνο το όνομα και δεν τίθεται θέμα εθνότητας» ξεκαθάρισε ο πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Μάθιου Νίμιτς. Ο Έλληνας συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Δυσάρεστες εξελίξεις στο Σκοπιανό



Oι πληροφορίες που ήρθαν από τη συγκεκριμένη δημοσιογραφική πηγή των Σκοπίων και στις οποίες βασίστηκε το προχθεσινό δημοσίευμα για μια Νέα-δυσάρεστη-πρόταση Νίμιτς,με αναφορές σε"Μακεδονική εθνότητα" φαίνεται πως,δυστυχώς,επαληθεύονται..Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο έγγραφο Νίμιτς που παραδόθηκε χθες στους εκπροσώπους των δύο χωρών υπάρχει για πρώτη φορά αναφορά σε «μακεδονική εθνότητα», η οποία φυσικά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά!Με την εξέλιξη αυτή,εάν επαληθευθεί και επισήμως,δικαιώνεται και ο "γραφικός εθνικιστής",όπως νομίζουν πολλοί στην Ελλάδα,πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ν.Γκρουέφσκι ο οποίος μέσω των επιστολών του κατάφερε τελικά να επιβάλει τη γραμμή που επιθυμούσε,διευρύνωντας αυτή τη στιγμή επί της ουσίας την ατζέντα των διαπραγματεύσεων με τις άκρως επικύνδινες, για τα Ελληνικά Εθνικά συμφέροντα,επιδιώξεις της αναγνώρισης Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η "ΚΟΥΔΟΥΝΑ";;;


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ (πεθερός του Υπουργού Ναυτιλίας) σε τηλεοπτικό δελτίο του ΑΝΤ1

δήλωσε..."ο Βουλγαράκης δεν έχει σχέση με το Βατοπέδιο ..άλλοι έχουν ...ξέρω εγώ ποιοί .....όποιος πειράξει τον Βουλγαράκη (γαμπρό του) θα έχει να κάνει μαζί μου"!


ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΕΚ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Η ΑΠΕΙΛΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;; ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ;;


Τα ερωτηματικά είναι πολλά αλλά και οι αναγωγές σε υποθέσεις και σε σενάρια . Όμως τι θα γίνονταν εάν ο Υπουργός Ναυτιλίας είχε εξαναγκασθεί σε παραίτηση ;;


...ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γίνονταν διότι η υπόθεση Βατοπεδίου έχει πλοκάμια και εμπλέκει και έτερα στελέχη της Κυβέρνησης δια των υπογραφών τους.

Ο Πρωθυπουργός έπραξε (ίσος) το αυτονόητο. "ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ "ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !!!!!


ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ;;;; ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


«Οι συμβολαιογράφοι δεν μπορούν να μετέχουν σε ΕΠΕ παρά μόνο σε εταιρείες συμβολαιογράφων».


Αυτό υποστηρίζουν δυο μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου οι κ.κ. Γ. Ρούσκας και Κ. Βλαχάκης και ζητούν να τεθεί προς ζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το ζήτημα της συμμετοχής της κυρίας Αικατερίνης Πελέκης –Βουλγαρακή σε ΕΠΕ που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005, με μέτοχο τον σύζυγό της Γιώργο Βουλγαράκη.

11.9.08

Κάλυψη νομιμότητας στην καταστροφική δράση της S&B του κ. Κυριακόπουλου στη Μήλο



ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙΣ "ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ S&B ΜΕ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Λ.Σ. ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.



http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_31.html

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ

by http://blog.antigold.gr/
"Καθαρα εισπρακτικη και επικοινωνιακη η ”πολιτικη προστιμων” του ΥΠΕΧΩΔΕ στις βιομηχανιες
Με τον τίτλο “Υπεγράφη η τουριστική καταδίκη της Μήλου”, η εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” παρουσίασε στο φύλλο της 7/9/2008 την απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την οποία απορρίπτει την προσφυγή πολιτών της Μήλου που ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση χωροθέτησης του αγωγού αποβλήτων περλίτη της εταιρίας “S&B Βιομηχανικά Ορυκτά”, κοντά σε δυο από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού. Το πλήρες άρθρο υπάρχει στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας “Μηλέικα Νέα”.

Ο βιομηχανικός κολοσσός S&B του …φιλότεχνου Προέδρου της Λυρικής κ. Κυριακόπουλου έχει ρημάξει τη Μήλο, αγνοώντας πλήρως την περιβαλλοντική νομοθεσία της χώρας. Όπως συμβαίνει και με άλλες, γνωστές και μη εξαιρετέες, περιπτώσεις μεγάλων βιομηχανιών στην Ελλάδα, όλα γίνονται με την ανοχή, συγκάλυψη ακόμα και ωμή παρέμβαση των δημόσιων υπηρεσιών υπέρ του παραβάτη βιομήχανου. Τον περασμένο Οκτώβριο, το πόρισμα του- πραγματικά αδιάφθορου- σώματος Επιθεωτητών Περιβάλλοντος είχε διαπιστώσει σωρεία περιβαλλοντικών παραβάσεων στις μονάδες επεξεργασίας περλίτη της S&B στα Βούδια και το Τσιγκράδο της Μήλου, βάσει του οποίου το ΥΠΕΧΩΔΕ επέβαλε στην εταιρεία πρόστιμο 392.000 ευρώ......
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :http://blog.antigold.gr/

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ "ΕΠΙΘΕΣΗΣ" ΣΕ BLOGG

"φιλοι απο το πρωϊ δεχομαστε επιθεση στο blogg μας. η ιστοσελλίδα μας εμφανιζεται μιση ή καθόλου.
ΔΕ ΛΥΓΑΜΕ. ΕΚΕΙΝΟΙ να φοβούνται. Ζηταμε τη βοήθεια σας
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Προστιμα σε 767 κεραιες ανευ αδειων απο την Περιφερεια Αττικης κλπ


Η Περιφέρεια Αττικής,Δήμοι κλπ να επιβάλλουν πρόστιμα στις 767 από τις 771 κεραίες του συνημμένου αρχείου που δεν έχουν άδεια περιβαλλοντικών ορών
Επειδή, σύμφωνα με παλαιότερο έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής μονό 04 από τις 771 παρακάτω εκρέεις έχουν άδεια από την Περιφερεια .......

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/9/2008


«Με Υπουργική Απόφαση – φάντασμα οι ανταλλαγές ιδιοκτησιών μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου! – Αποκαλύπτεται η στοχευμένη μεθόδευση της Κυβέρνησης για την εκποίηση δημόσιας γης!»

Ερώτηση 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

«Την απόλυτη κυβερνητική μεθόδευση στην υπόθεση της εκποίησης της περιουσίας του Ελληνικού Λαού μέσω Μονής Βατοπεδίου αποδεικνύει η μη δημοσίευση και μη επισύναψη στα συμβόλαια ανταλλαγής της Υπουργικής Απόφασης 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.»

Στην καταγγελία αυτή προέβη χθες ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Μάρκος Μπόλαρης με αφορμή την κατάθεση Ερώτησης και Αίτησης Καταθέσεως Εγγράφων προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον ίδιο και άλλους τέσσερις βουλευτές του Κινήματος, τους κ. κ. Χ. Αράπογλου, Ι. Δριβελέγκα, Μ. Τιμοσίδη και Μ. Καρχιμάκη. Η μη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και η μη επισύναψή της στα συμβόλαια ανταλλαγής από την συμβολαιογράφο κ. Αικατερίνη Πελέκη – Βουλγαράκη οδηγεί σε ακυρότητα τα συμβόλαια αυτά, δημιουργεί πλήρη ανασφάλεια δικαίου και ανασφάλεια των συναλλαγών σε μία υπόθεση που σχετίζεται με εκποίηση τεράστιων εκτάσεων δημόσιας περιουσίας, αλλά και επισύρει βαρύτατες ευθύνες για την συμβολαιογράφο, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν. Η όλη μεθόδευση έχει κακουργηματικά χαρακτηριστικά σε βάρος του Δημοσίου, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών.

Η Ερώτηση που κατατέθηκε για το θέμα έχει ως ακολούθως

Πληροφορηθήκαμε και εμείς, όπως και ο κάθε Έλληνας πολίτης από την εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι τα συμβόλαια ανταλλαγής με τα οποία υλοποιήθηκαν σκανδαλωδώς αδιαφανείς μεταβιβάσεις ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, με «ενδιάμεσους» την ηγετική ομάδα της Μονής Βατοπεδίου, και τα οποία συνετάγησαν από την Συμβολαιογράφο Αθηνών κ. Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγο Γεωργίου Βουλγαράκη, βασίζονται και παραπέμπουν στην Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ωστόσο στα συμβόλαια δεν αναφέρεται το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο δημοσιεύθηκε η ως άνω απόφαση, ούτε επισυνάπτεται αντίγραφό της σε αυτά.

Επειδή η ως άνω Υπουργική Απόφαση είναι καίριας σημασίας για την ισχύ των συνταχθέντων συμβολαίων, δεδομένου ότι νομιμοποιεί την δυνατότητα να συμβάλλεται σε αυτά η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, και η δημοσίευσή της, πάντως δε η επισύναψή της στα κρίσιμα συμβόλαια αποτελεί ουσιαστικό τύπο, που έχει άρρηκτη σχέση με την ασφάλεια του δικαίου, την ασφάλεια των συναλλαγών και πρώτιστα την διασφάλιση Επειδή για το σύνολο των ανταλλαγών και μεταβιβάσεων με ενδιάμεσο την Μονή Βατοπεδίου έχει ήδη διαταχθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο εισαγγελική έρευνα για την τέλεση κακουργηματικών πράξεωντου Δημοσίου Συμφέροντος

Α. Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός

1. Υφίσταται η επικαλούμενη Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων;

2. Σε ποιο αριθμό ΦΕΚ έχει δημοσιευθεί;

3. Αν δεν έχει δημοσιευθεί, με δεδομένο τον κανονιστικό της χαρακτήρα, είναι υποστατή;

4. Είναι νόμιμο να γίνεται σε συμβόλαιο επίκληση Υπουργικής Απόφασης, η οποία μάλιστα νομιμοποιεί έναν εκ των αντισυμβαλλομένων χωρίς να αναφέρεται το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο δημοσιεύθηκε η απόφαση αυτή,

5. Είναι νόμιμο να γίνεται σε συμβόλαιο επίκληση Υπουργικής Απόφασης, η οποία μάλιστα νομιμοποιεί έναν εκ των αντισυμβαλλομένων χωρίς να επισυνάπτεται αντίγραφό της στο συμβόλαιο;

6. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να ελεγχθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών η συντάξασα τα ως άνω συμβόλαια ανταλλαγής συμβολαιογράφος Αθηνών κ. Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγος Γεωργίου Βουλγαράκη, ώστε να της αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές, ποινικές, αστικές ή άλλες ευθύνες.

Β. Καλείται ο αρμόδιος κ. Υπουργός

Να καταθέσει στη Βουλή α) την Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και β) το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως, στο οποίο αυτή έχει δημοσιευθεί.

Τέλος τα ψέματα! Υπάρχουν και βουλευτές που αψηφούν τις απειλές της "οικογένειας" Βουλγαράκη (βλέπε Πελέκη)

Ερώτηση-Αίτηση κατάθεσης εγγράφων ΒΟΜΒΑ στη βουλή των Ελλήνων!

Πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καλούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσει σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα στον "Διοικητικό, πειθαρχικό και ποινικό έλεγχος της συμβολαιογράφου κ. Αικατερίνης Πελέκη".

Οι δημόσιες απειλές του πεθερού της "οικογένειας" Βουλγαράκη παίρνουν "ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" απάντηση
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός
1. Υφίσταται η επικαλούμενη Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων;

2. Σε ποιο αριθμό ΦΕΚ έχει δημοσιευθεί;3. Αν δεν έχει δημοσιευθεί, με δεδομένο τον κανονιστικό της χαρακτήρα, είναι υποστατή;

4. Είναι νόμιμο να γίνεται σε συμβόλαιο επίκληση Υπουργικής Απόφασης, η οποία μάλιστα νομιμοποιεί έναν εκ των αντισυμβαλλομένων, χωρίς να αναφέρεται το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο δημοσιεύθηκε η απόφαση αυτή,

5. Είναι νόμιμο να γίνεται σε συμβόλαιο επίκληση Υπουργικής Απόφασης, η οποία μάλιστα νομιμοποιεί έναν εκ των αντισυμβαλλομένων ή χωρίς να επισυνάπτεται αντίγραφό της στο συμβόλαιο;

6. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να ελεγχθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών η συντάξασα τα ως άνω συμβόλαια ανταλλαγής συμβολαιογράφος Αθηνών κ. Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγος Γεωργίου Βουλγαράκη, ώστε να της αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές, ποινικές, αστικές ή άλλες ευθύνες.

Καλείται ο αρμόδιος κ. Υπουργός

Να καταθέσει στη Βουλή
α) την Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και
β) το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως, στο οποίο αυτή έχει δημοσιευθεί.
την ερώτηση, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται
:

ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ" ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ

by http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
"Παρά την απαξιωτική συμπεριφορά του Αμερικανικού Στρατού έναντι του Ελληνικού και παρά την προσβολή των προυποθέσεων που ετέθησαν εις το άνω από 22.3.2005 Υπόμνημα της Επιτροπής Πραγματογνωμόνων, εν τούτοις, ουδείς εκ των μελών της δεν εθεώρησε ότι παρεμποδίζεται εις την εκτέλεσιν των καθηκόντων του, πλήν του Ακαδημαικού Καθηγητού του ΕΜΠ κου Αθανασίου Μάμαλη, ο οποίος ουσιαστικώς παρητήθη λόγω της μη παρουσίας πραγματογνωμόνων εις τα κέντρα όπου θα ελάμβανε χώρα η έρευνα και ανάλυσις των εξαρτημάτων και λόγω της αρνήσεως της κατασκευάστριας εταιρείας BOEING να παράσχει τα στοιχεία των πειραματικών στοιχείων του Ε/Π (Crash Tests).
Κατά την γενομένη περί τον Οκτώβριο 2005 δευτέρα ανέλκυση των εξαρτημάτων του Ε/Π που ευρίσκοντο εις τον βυθό δεν ανελκύσθη η εμπροσθία πράσινη πτέρυγα (Green Forward).
Tούτο είναι απολύτως παράδοξον εάν ληφθεί υπόψιν ότι εντοπίσθηκε πλήρως εις τον βυθό, φωτογραφήθηκε, όπως προκύπτει από την Φωτογραφία της συνημμένης εις το Πόρισμα Εκθέσεως του Πολυτεχνείου Πατρών και τεχνικώς ήτο εφικτή η ανέλκυσις της πτέρυγος, καθώς είχαν ανελκυσθεί και οι λοιπές πέντε (5) πτέρυγες του Ε/Π.
Η κατακλείδα του πορίσματος ότι τούτο δεν είναι πλήρες λόγω της μη διερευνήσεως της εμπροσθίας πράσινης έλικος ουσιαστικώς εκθέτει την Επιτροπή Πραγματογνωμόνων, τα μέλη της οποίας υπέγραψαν ένα Πόρισμα ελλιπές και αντιφατικόν.
Βεβαίως, τα μέλη της Επιτροπής δικαιούνται ακόμη και εις την παρούσα φάση να διεκδικήσουν κατά το Παράρτημα 13 του ICAO την ανέλκυσιν των συντριμμάτων, τα οποία δεν έχουν ανελκυσθεί μέχρι τώρα διά λόγους πληρότητος της διερευνήσεως και του Πορίσματος αυτών.
Κατ’ αυτόν τον τρόπον, η ουσιαστική διερεύνησις των κατασκευαστικών ελαττωμάτων του Ε/Π παρέμεινε εις το ποινικόν απυρόβλητον και η κακουργηματική έκθεσις εις κίνδυνον ζωής των πληρωμάτων και των επιβαινόντων ήρχετο από της παραλαβής των επιμάχων Ε/Π και εξικνείται μέχρις σήμερον, με μόνην σανίδα σωτηρίας την ταχεία μεταφορά των εναπομεινάντων έξι (6) Ε/Π εις το Αφγανιστάν προκειμένου να αποκατασταθεί η εγγενής έλλειψις των κωδικών βλαβών του FADEC.
Το αίτημα της διενέργειας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης τίθεται ως αίτημα διά την παρούσα διερεύνησιν.
Υπό την έννοια τούτη δέον να διερευνηθεί η ποινική ευθύνη διά το αδίκημα της κακουργηματικής καταχρήσεως εξουσίας και της παραβάσεως καθήκοντος των Στρατιωτικών Δικαστών του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ήσκησαν καθήκοντα είτε υπό την ιδιότητα του Εισαγγελέως είτε υπό την ιδιότητα του Ανακριτού, μέχρι εκδόσεως του ως άνω Βουλεύματος διά την προσωποποίησιν εις στρατιωτικά πρόσωπα του καταλογισμού της ποινικής ευθύνης διά την πτώσιν του ΕΣ – 916 Ε/Π ΣΙΝΟΥΚ.
Πέραν των ευρημάτων του ως άνω Βουλεύματος, τα οποία ήγαγον εις τον προαναφερθέντα πενιχρόν καταλογισμόν, η Πολιτική Αγωγή οφείλει να υποδεικνύει όλα τα πρόσωπα, τα οποία δεν συμπεριελήφθησαν εις μία ουσιαστική διερεύνηση των διαπραχθέντων εγκλημάτων, τα οποία συνετέλεσαν κατά ευθεία αιτιώδη συνάφεια εις την πτώσιν του επιμάχου Ε/Π."..................

Με τη λιμουζίνα, στα Everest της Ομόνοιας

http://kermit-dp.blogspot.com/
Η λιμουζίνα, σταμάτησε με alarm τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από τα Everest της Ομόνοιας.
Πλήθως κυράτσες και κυράτσοι αποβιβάστηκαν, με σμόκιν και βραδινές τουαλέτες , μπούκαραν στο μαγαζί, και πλακώσανε τις τυρόπιτες, τα τοστ, και ότι άλλο σκατολοϊδι υπήρχε.
Την ίδια ώρα, οι ξενύχτηδες της Ομόνοιας, εξαρτημένοι, ιερόδουλες, ζητιάνοι, άστεγοι, βρήκαν την ευκαιρία να περιεργαστούν το μεγάλο όχημα, και να φωτογραφηθούν και μπροστά του.
Τραγικό ήταν...δεν ήξερες άν ήθελες να γελάσες ή να κλάψεις

Τα ήξερε όλα ο Καραμανλήs για το ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Τον είχαν ενημερώσει, τέσσερις μήνες μετά την νίκη του 2004, για τις παρανομίες στο Βατοπέδιο και προειδοποιούσαν για ποινικές επιπτώσεις. Αντίγραφο της επιστολής στον εισαγγελέα


Από τον Ιούλιο του 2004 ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ήξερε για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Οι τρεις πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων της Θράκης, ο ένας στέλεχος της Ν.Δ. και οι άλλοι δύο προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ, με μια επιστολή τους που κοινοποίησαν στο γραφείο του πρωθυπουργού, τον ενημέρωναν για τις παρανομίες και μάλιστα προειδοποιούσαν από τότε για τις ποινικές επιπτώσεις της όλης υπόθεσης.

Η επιστολή αυτή είχε σταλεί από τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης κ. Γ. Πεταλωτή, Ευάγγ. Λαμπάκη και Αθανάσιο Ξυνίδη στον υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, επειδή όμως η υπόθεση είχε ήδη δρομολογηθεί αρνητικά, θεώρησαν αναγκαίο να την κοινοποιήσουν και να ενημερώσουν το ίδιο το γραφείο του πρωθυπουργού.

Αντίγραφο αυτής της επιστολής στον πρωθυπουργό, μαζί με έναν ογκώδη φάκελο της υπόθεσης με όλα τα στοιχεία από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, ο κ. Ξυνίδης κατέθεσε χθες στον έναν από τους δύο εισαγγελείς Εφετών που κάνουν την έρευνα κατ εντολήν του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Ηλία Κολιούση.

«Ο θεσμικός μας ρόλος επιβάλλει σε μας να φροντίζουμε και να προστατεύουμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες από αποφάσεις που αφενός δημιουργούν αναστάτωση στον λαό της περιοχής και αφετέρου εκθέτουν σε κίνδυνο, με την παρανομία τους, τους αιρετούς εκπροσώπους μας» αναφερόταν στην επιστολή με ημερομηνία 14-7-2004, τέσσερις μόλις μήνες αφότου είχε ανέλθει στην εξουσία η Ν.Δ.

Ο ΛΙΟ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ .....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ...."ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ;;;;"...







Η ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Ή ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Καλά ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ "ΒΌΜΒΑ" ΚΑΙ ΩΣ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ............
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΣΑΣ .......??????
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα κατατίθεται Μηνυτήρια Αναφορά για την πτώση του ΣΙΝΟΥΚ (11/09/2004). Ένα ακόμη έγκλημα χωρίς εξιχνίαση…


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
Σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2008 13.30 μμ,
Συνέντευξη Τύπου για τη Μηνυτήρια Αναφορά,
που καταθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας του πατριάρχη Πέτρου.
Στο Δικηγορικό Γραφείο Στέλιου Γρηγορίου, Λεωφ. Αλεξάνδρας 6, 1ος όροφος .
Όλα τα νέα ντοκουμέντα για τις εγκληματικές ευθύνες ΟΛΩΝ, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται!
Στις 11 Σεπτέμβρη 2004, είχαμε την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου «Σινούκ», που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας Πέτρο και τη συνοδεία του από την Αθήνα στο κλειστό – με επίσημη ΑΠΟΦΑΣΗ – και ως εκ τούτου ΠΑΡΑΝΟΜΟ ελικοδρόμιο στις Καρυές του Αγίου Όρους.17 επιβαίνοντες νεκροί!
Κανείς δεν λογοδότησε για το έγκλημα!
Άσχετο;
Φήμες ότι βουλευτές της αντιπολίτευσης θα καταθέσουν δήθεν "επετειακή" αποπροσανατολιστική Ερώτηση στη βουλή, ώστε να διευκολύνουν την κυβέρνηση Καραμανλή, μάλλον δεν θα επαληθευθούν.
Ελπίζουμε…

Ο ΣΚΑΪ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑΡΑ!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)




Μας δουλευουν κανονικα οι "οικολογοι" του ΣΚΑΪ...


Οπως αναφερει δελτιο τυπου μεσα στο site του σταθμου,ο ΣΚΑΪ και ο Μελωδια,σε συνεργασια με το μουσειοΓουλανδρη Φυσικης Ιστοριας και την υποστηριξη πληθους καλλιτεχνων,θα πραγματοποιησουν στις 22/9,μεγαλη συναυλια στο Καλλιμαρμαρο Σταδιο,με σκοπο τα εσοδα που θα μαζευτουν,να δοθουν στο Υπουργειο Αναπτυξης...για το "Ταμειο των Δασων"...τη στιγμη που τα χρηματατα οποια εχουν συγκεντρωθειαπο δωρεες,για την ενισχυση των πυροπληκτωνδεν εχουν δωθει ακομηστους πληγεντες...ενω μαλιστα καποια χρηματαπου εσταλησανως βοηθεια απο την Αυστραλια,χρησημοποιουνται για τη κατασκευητου νεου δημαρχειου της Ζαχαρως!!!Η τιμη του εισητηριου ειναι 10euro το ατομο...Μην δωσετε ουτε ενα ευρω στον Μαραθωνιο της ντροπης.Τα χρηματα θα φτασουν στον προορισμο τους,αλλα δεν θα χρησημοποιηθουν ποτε απο την κυβερνησηγια την προστασια των Δασων.Θα τα εκμεταλευτουν οπως εκεινοι θελουν,σε προεκλογικες εκστρατειες και λοιπες ρεμουλες.


Μας δουλευουν κανονικα οι "οικολογοι" του ΣΚΑΪ...


Οπως αναφερει δελτιο τυπου μεσα στο site του σταθμου,ο ΣΚΑΪ και ο Μελωδια,σε συνεργασια με το μουσειοΓουλανδρη Φυσικης Ιστοριας και την υποστηριξη πληθους καλλιτεχνων,θα πραγματοποιησουν στις 22/9,μεγαλη συναυλια στο Καλλιμαρμαρο Σταδιο,με σκοπο τα εσοδα που θα μαζευτουν,να δοθουν στο Υπουργειο Αναπτυξης...για το "Ταμειο των Δασων"...τη στιγμη που τα χρηματατα οποια εχουν συγκεντρωθειαπο δωρεες,για την ενισχυση των πυροπληκτωνδεν εχουν δωθει ακομηστους πληγεντες...ενω μαλιστα καποια χρηματαπου εσταλησανως βοηθεια απο την Αυστραλια,χρησημοποιουνται για τη κατασκευητου νεου δημαρχειου της Ζαχαρως!!!Η τιμη του εισητηριου ειναι 10euro το ατομο...Μην δωσετε ουτε ενα ευρω στον Μαραθωνιο της ντροπης.Τα χρηματα θα φτασουν στον προορισμο τους,αλλα δεν θα χρησημοποιηθουν ποτε απο την κυβερνησηγια την προστασια των Δασων.Θα τα εκμεταλευτουν οπως εκεινοι θελουν,σε προεκλογικες εκστρατειες και λοιπες ρεμουλες.

Μας δουλευουν κανονικα οι "οικολογοι" του ΣΚΑΪ...


Οπως αναφερει δελτιο τυπου μεσα στο site του σταθμου,ο ΣΚΑΪ και ο Μελωδια,σε συνεργασια με το μουσειο Γουλανδρη Φυσικης Ιστοριας και την υποστηριξη πληθους καλλιτεχνων,θα πραγματοποιησουν στις 22/9, μεγαλη συναυλια στο Καλλιμαρμαρο Σταδιο,με σκοπο τα εσοδα που θα μαζευτουν,να δοθουν στο Υπουργειο Αναπτυξης...για το "Ταμειο των Δασων"...τη στιγμη που τα χρηματατα οποια εχουν συγκεντρωθειαπο δωρεες,για την ενισχυση των πυροπληκτωνδεν εχουν δωθει ακομηστους πληγεντες...ενω μαλιστα καποια χρηματαπου εσταλησανως βοηθεια απο την Αυστραλια,χρησημοποιουνται για τη κατασκευητου νεου δημαρχειου της Ζαχαρως!!!

Η τιμη του εισητηριου ειναι 10euro το ατομο...


Μην δωσετε ουτε ενα ευρω στον Μαραθωνιο της ντροπης.


Τα χρηματα θα φτασουν στον προορισμο τους,αλλα δεν θα χρησημοποιηθουν ποτε απο την κυβερνησηγια την προστασια των Δασων.Θα τα εκμεταλευτουν οπως εκεινοι θελουν,σε προεκλογικες εκστρατειες και λοιπες ρεμουλες.

11/09/2001 ..... Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΗΜΕΡΑ .......ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ .........

ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΣΤΟ "ΣΒΕΡΚΟ" ΤΩΝ

ΛΑΩΝ

Τι ετοιμάζει η Κοντολίζα Ράϊς;

ΑΠΟΤΟhttp://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php

Μία ανέντιμη πολιτική πρόταση προς ψήφιση σε βάρος της Ελλάδας πρόκειται να θέσουν στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη η απερχόμενη κυβέρνηση Μπους και η Κοντολίζα Ράϊς.

Ένα επικίνδυνο πολιτικό παιγνίδι σε βάρος της Ελλάδας ετοιμάζεται να ξεκινήσει, κατά πάσα πιθανότητα, προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, μέ την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένω Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Εμπνευστής αυτού του παιγνιδιού το State Department της Ουάσιγκτον και πρωταγωνήστρια η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράϊς

Από επίσημα Μέσα Ενημέρωσης των Σκοπίων είδε το φως της δημοσιότητας, πριν από περίπου τρεις βδομάδες, η είδηση ότι η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ η γνωστή γιά τις πολιτικές δραστηριότητες της στην παγκόσμια εξωτερική πολιτική κ. Κοντολίζα Ράϊς, παρακάμπτοντας την εντολή που έχει ο πρέσβης κ. Μάθιους Νίμιτς από τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τις διεργασίες που πραγματοποιεί γιά πάνω από δεκαπέντε χρόνια με εντολή του ΟΗΕ, γιά την λύση του προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων, θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση κάποια λύση γιά το θέμα αυτό. Τα δημοδιεύματα αυτά τόσο από την κυβέρνηση των Σκοπίων όσο και από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας έχουν διαψευστεί, όμως τίποτα δεν πείθει ότι δεν θα γίνει.


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "ΑΚΑΚΙΟΥ"

by

10.9.08

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η Τουρκία ακολουθώντας την πάγια τακτική της προκαλεί πλέον ξεπερνώντας κάθε φραγμό και όριο τις υποτιθέμενες καλές σχέσεις γειτονίας με την χώρα μας.

Η Τουρκική Ακτοφυλακή τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε δουλεμπορικές μεταφορές λαθρομεταναστών στις ακτές των νήσων του ανατολικού Αιγαίου.

Το θέμα είναι γνωστό σε μερίδα του τύπου που επανειλημμένος το έχει δημοσιοποιήσει χωρίς να δώσει όμως τις πραγματικές διαστάσεις όχι μόνο των Τουρκικών επιδόσεων αλλά και του ανήμπορου Λιμενικού Σώματος της πατρίδας μας, που προσπαθεί με τα λίγα μέσα που διαθέτει να σταθεί στο ύψος ων περιστάσεων.

Είναι γνωστό ότι η Ελληνική Ακτοφυλακή εκτός της έλλειψης προσωπικού -(6500) εν ενεργεία λιμενικοί σε αντίθεση με τις οργανικές θέσεις του λιμενικού σώματος που ανέρχονται στα 9000 άτομα- υστερεί και σε μέσα αφού μεγάλος αριθμός Πλωτών ΛΣ είναι ανενεργά λόγο έλλειψης κονδυλίων για την συντήρηση τους.

ΑΦΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ REAL ESTATE ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ!!!!!!