ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.08

ΥΕΝΑΝΠ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΣ..ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ???

Τις πταίει" προς τούτο;.... Θα ανοίξουν στόματα;.... Θα μας πουν αλήθειες;.....
ΠΡΟΣ: κ.Πρόεδρο Ναυτοδικείου Πειραιά
ΣΧΕΤΙΚΑ: (α) Δικογραφία Εισ/ας Ναυτοδικείου Πειραιά - ΑΒΜ: 605/03
(β) ΗΑ.Φ 454.2/157/04/25-05-04 Παραγγελία Εισ.Ναυτ.Πειραιά
Κύριε Πρόεδρε,
Σε σχετικές καταγγελίες, με στοιχειοθετημένες παραλήψεις των κανονισμών ασφαλείας Ε/Γ πλοίων της ακτοπλοίας,ο πρώην αντιεισαγγελεύς του Ναυτοδικείου σας κ.ΔΕΛΗΣ Δημ.,με την (β) σχετική παραγγελία του,εκτός των άλλων,έδωσε σαφή και ρητή εντολή στον Διευθυντή του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων (ΓΕΥ) του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ) Πλοίαρχο Λ.Σ. κ. ΣΑΛΙΒΕΡΟ Παρασκευά,επί λέξει:"....Να διοριστούν πραγματογνώμονες εκτός ΥΕΝ ,(τουλάχιστον δύο),οι οποίοι έχοντες ειδικές γνώσεις στα ζητήματα που αναφέρονται στην Ε.Δ.Ε αλλά και στην προκαταρκτική εξέταση,να κληθούν να μελετήσουν την δικογραφία και στην συνέχεια να απαντήσουν πλήρως αιτιολογημένα στο ερώτημα - με παράθεση των σχετικών διατάξεων,κανονισμών κλπ - εάν διαπιστώνουν στην δικογραφία παραβάσεις κανονισμών ,από τα όργανα του Λιμενικού Σώματος(!!!!)
είτε ως μοναδικών αυτουργών,είτε ως συμμετεχόντων μαζί με ιδιώτες,σε αξιόποινες πράξεις.
Επί καταφατικής δε απάντησης,να διευκρινιστεί πλήρως κάθε περίπτωση με εμπλεκόμενα πρόσωπα και προσδιορισμού τόπου και χρόνου..."
Ατυχώς όμως,ο τ.Αρχ/ρχος και νυν Υποναύαρχος ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ,κατά παράβαση των καθηκόντων του,αντί να προβεί στην άμεση - λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης -εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας κ.ΔΕΛΗ,αφού τα υπό διερεύνηση θέματα από ειδικούς πραγματογνώμονες αν μη τι άλλο αφορούσαν την ασφάλεια των πλοίων,εν τούτοις με σκοπιμότητα παρέλειψε (;;;;; ) τον διορισμόν τους,με την αστεία αιτιολογία,(άκουσον - άκουσον Ελληνικέ Λαέ ) ότι " ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟΥΤΟ" στο διάστημα τεσσάρων (4) ολόκληρων μηνών,από την εντολή της παραγγελίας!!!!!!!
Πάραυτα δε,η "συνειδητά" και "μεθοδευμένη" μη εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας ΔΕΛΗ από τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λ.Σ.,βρήκε "υποστηρικτή "!!!! στην συνέχεια τον ίδιο αντιεισαγγελέα,ο οποίος του έδωσε " Α Φ Ε Σ Η Α Μ Α Ρ Τ Ι Ω Ν " και " Δ Ε Ν Π Ρ Ο Ε Β Η Σ Τ Η Ν Δ Ι Ω Ξ Η Τ Ο Υ ", ως όφειλε.
Ολοι δυστυχώς κλείνουν τα μάτια σε τοιούτου είδους καταγγελίες - που αφορούν τις παραλείψεις των κανονισμών ασφαλείας των πλοίων( μείωση επιβατών,κατασκευαστικές διορθώσεις,επιπλέον εξοπλισμός κλπ) - πρός όφελος πάντοτε των πλοιοκτητών,εκθέτοντας σε διαρκή κίνδυνο την ζωή των επιβαινόντων.
Κατά την ίδια έννοια,θέτουν την ατιμωρησία των υπεύθυνων "ένστολων υψηλόβαθμων αξιωματικών του "αμαρτωλού Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας",οι οποίοι "οργώνουν" σε όλα τα μήκη και πλάτη,όντας σίγουροι - εκ των προτέρων - για την ....".α τ ι μ ω ρ η σ ί α τ ω ν".
Με εκτίμηση
Ιωάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: