ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.08

Οι ΗΠΑ προσπαθούν ν’ ανατρέψουν τις προοδευτικές κυβερνήσεις στην αμερικάνικη ήπειρο. Τα διεθνή ΜΜΕ (Παραπληροφόρησης) έχουν “ρόλο”


Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην αμερικάνικη ήπειρο, με την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, προσπαθούν να ανατρέψουν τις δημοκρατικές κυβερνήσεις που δεν είναι πιόνια της “υπερδύναμης”.

Σ’ αυτό το σχέδιο της Ουάσινγκτον τα διεθνή ΜΜΕ είναι στρατευμένα στην εξυπηρέτηση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Οι αμερικανοί, όπως και στον Καύκασο με το αμερικανόδουλο καθεστώς της Γεωργίας, υπολογίζουν χωρίς τον “ξενοδόχο”.

Την επέτειο της 11ης Σεπτέμβρη, την επέτειο του πραξικοπήματος με το οποίο οι αμερικανοί ανέτρεψαν τον εκλεγμένο σοσιαλιστή πρόεδρο της Χιλής Salvador Allende, ο Evo Morales, εκλεγμένος πρόεδρος της Βολιβίας, απέλασε τον αμερικανό πρέσβη, γνωστό πρωτομάστορα των αμερικάνικων πραξικοπημάτων και της τρομοκρατίας.

Ο Evo Morales, δήλωσε από τη La Paz, απελαύνοντας τον πρέσβη πράκτορα της Cia:«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν φοβόμαστε ούτε την αυτοκρατορία. Καταγγέλλω τον αμερικανό πρεσβευτή Philip Goldberg, ως υπεύθυνο συνομωσίας εναντίον της δημοκρατίας και γι’ αυτό τον χαρακτηρίζω ανεπιθύμητο πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: