ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/9/2008


«Με Υπουργική Απόφαση – φάντασμα οι ανταλλαγές ιδιοκτησιών μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου! – Αποκαλύπτεται η στοχευμένη μεθόδευση της Κυβέρνησης για την εκποίηση δημόσιας γης!»

Ερώτηση 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

«Την απόλυτη κυβερνητική μεθόδευση στην υπόθεση της εκποίησης της περιουσίας του Ελληνικού Λαού μέσω Μονής Βατοπεδίου αποδεικνύει η μη δημοσίευση και μη επισύναψη στα συμβόλαια ανταλλαγής της Υπουργικής Απόφασης 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.»

Στην καταγγελία αυτή προέβη χθες ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Μάρκος Μπόλαρης με αφορμή την κατάθεση Ερώτησης και Αίτησης Καταθέσεως Εγγράφων προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον ίδιο και άλλους τέσσερις βουλευτές του Κινήματος, τους κ. κ. Χ. Αράπογλου, Ι. Δριβελέγκα, Μ. Τιμοσίδη και Μ. Καρχιμάκη. Η μη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και η μη επισύναψή της στα συμβόλαια ανταλλαγής από την συμβολαιογράφο κ. Αικατερίνη Πελέκη – Βουλγαράκη οδηγεί σε ακυρότητα τα συμβόλαια αυτά, δημιουργεί πλήρη ανασφάλεια δικαίου και ανασφάλεια των συναλλαγών σε μία υπόθεση που σχετίζεται με εκποίηση τεράστιων εκτάσεων δημόσιας περιουσίας, αλλά και επισύρει βαρύτατες ευθύνες για την συμβολαιογράφο, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν. Η όλη μεθόδευση έχει κακουργηματικά χαρακτηριστικά σε βάρος του Δημοσίου, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών.

Η Ερώτηση που κατατέθηκε για το θέμα έχει ως ακολούθως

Πληροφορηθήκαμε και εμείς, όπως και ο κάθε Έλληνας πολίτης από την εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι τα συμβόλαια ανταλλαγής με τα οποία υλοποιήθηκαν σκανδαλωδώς αδιαφανείς μεταβιβάσεις ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, με «ενδιάμεσους» την ηγετική ομάδα της Μονής Βατοπεδίου, και τα οποία συνετάγησαν από την Συμβολαιογράφο Αθηνών κ. Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγο Γεωργίου Βουλγαράκη, βασίζονται και παραπέμπουν στην Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ωστόσο στα συμβόλαια δεν αναφέρεται το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο δημοσιεύθηκε η ως άνω απόφαση, ούτε επισυνάπτεται αντίγραφό της σε αυτά.

Επειδή η ως άνω Υπουργική Απόφαση είναι καίριας σημασίας για την ισχύ των συνταχθέντων συμβολαίων, δεδομένου ότι νομιμοποιεί την δυνατότητα να συμβάλλεται σε αυτά η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, και η δημοσίευσή της, πάντως δε η επισύναψή της στα κρίσιμα συμβόλαια αποτελεί ουσιαστικό τύπο, που έχει άρρηκτη σχέση με την ασφάλεια του δικαίου, την ασφάλεια των συναλλαγών και πρώτιστα την διασφάλιση Επειδή για το σύνολο των ανταλλαγών και μεταβιβάσεων με ενδιάμεσο την Μονή Βατοπεδίου έχει ήδη διαταχθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο εισαγγελική έρευνα για την τέλεση κακουργηματικών πράξεωντου Δημοσίου Συμφέροντος

Α. Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός

1. Υφίσταται η επικαλούμενη Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων;

2. Σε ποιο αριθμό ΦΕΚ έχει δημοσιευθεί;

3. Αν δεν έχει δημοσιευθεί, με δεδομένο τον κανονιστικό της χαρακτήρα, είναι υποστατή;

4. Είναι νόμιμο να γίνεται σε συμβόλαιο επίκληση Υπουργικής Απόφασης, η οποία μάλιστα νομιμοποιεί έναν εκ των αντισυμβαλλομένων χωρίς να αναφέρεται το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο δημοσιεύθηκε η απόφαση αυτή,

5. Είναι νόμιμο να γίνεται σε συμβόλαιο επίκληση Υπουργικής Απόφασης, η οποία μάλιστα νομιμοποιεί έναν εκ των αντισυμβαλλομένων χωρίς να επισυνάπτεται αντίγραφό της στο συμβόλαιο;

6. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να ελεγχθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών η συντάξασα τα ως άνω συμβόλαια ανταλλαγής συμβολαιογράφος Αθηνών κ. Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγος Γεωργίου Βουλγαράκη, ώστε να της αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές, ποινικές, αστικές ή άλλες ευθύνες.

Β. Καλείται ο αρμόδιος κ. Υπουργός

Να καταθέσει στη Βουλή α) την Υπουργική Απόφαση 3822/25-1-2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και β) το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως, στο οποίο αυτή έχει δημοσιευθεί.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

well its nice to know that you have great hits here.

Ανώνυμος είπε...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Ανώνυμος είπε...

If im in the situation of the owner of this blog. I dont know how to post this kind of topic. he has a nice idea.

Ανώνυμος είπε...

Such a nice blog. I hope you will create another post like this.

Ανώνυμος είπε...

It enables us to express our feelings and opinions.

Ανώνυμος είπε...

Considering the fact that it could be more accurate in giving informations.