ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.09

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 01/11/09 σε video από το enimerwsi

δείτε το βίντεο













ΕυθυΜΑΚΗΣ ο Ταρζάν: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"!

Of course


Επειδή η σιωπή είναι χρυσός και η αλήθεια έχει κόστος δύο οπτικουαστικά videάκια με νόημα:



Μετά τις 100 πρώτες μέρες θα αρχίσει το πραγματικό πανηγύρι των "απέξω"...

Εμείς ούτε τη σιωπή μας εξαργυρώσαμε με χρυσό ούτε και ράψαμε κουστουμάκια.

Νάσος

ΣΣ: Στίχοι: Χρήστος Κωνσταντίνου
Μουσική: Χρήστος Κωνσταντίνου
Πρώτη εκτέλεση: Χρήστος Κωνσταντίνου

Της εξουσίας τα σκολειά σού τά πανε παιδεία / και των εμπόρων τα σκαλιά σού τά παν εκκλησία / Μα λέξη δε σού είπανε / και σκόπιμα σού κρύψανε / το ζεϊμπέκικο του νου που φέρνει ελευθερία / γιατί το ξέρουνε καλά κρυμμένη είν η ουσία / Οι μεν σού τάζουνε στη γη οι άλλοι στα ουράνια / και της ελπίδας τίμημα περίσσια περηφάνια / Κι οι μάγκες εκ του ασφαλούς έχουνε πονηρέψει / γιατί δε γύρισε κανείς ρέστα να τούς γυρέψει / Μες στο μυαλό σου όποιος μπει σε κάνει ό,τι θέλει / κι αντί για ζεϊμπέκικο χορεύεις τσιφτετέλι / σαν την αρκούδα με τριχιά / στου κόσμου το παζάρι / και γίνεται η αλήθεια σου λιμαρισμένο ζάρι
Και το κελί που σ έριξαν, σαν τη θηλιά στενεύει / το βολεμένο σου μυαλό άλλο κελί γυρεύει
Γυρεύει μεγαλύτερο, γεμάτο με καλούδια / κι εμένα απ έξω σαν τρελό / λεύτερα να σού τραγουδώ / της φυλακής τραγούδια / της φυλακής που σ έριξαν γεμάτη με καλούδια
Στα λεύτερα τα βήματα / χαίρεται ο θεός χορεύει ένας άνθρωπος, απλά αληθινός
Άκου λοιπόν το μυστικό, κι αγάπα την ουσία / να δεις πως τούτος ο χορός είναι αυτογνωσία
κι άντε να δούμε ύστερα πώς θά χουν εξουσία..... (Διαβάτης)
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι επικίνδυνος!


Απαράδεκτος και απερίγραπτος




Aπαράδεκτος και απερίγραπτος είναι ο Πρόεδρος Χριστόφιας. Προχθές, επέτειο της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης του Ελληνικού Λαού, επέτειο της λαμπρότερης σελίδας στη σύγχρονη Ιστορία του Έθνους, επέλεξε να μιλήσει για «ελληνικό φασισμό» και να προσφέρει ξανά ανέλπιστα επιχειρήματα στην Τουρκία και στους συμμάχους της. Τη στιγμή, ακριβώς, που η Τουρκία αναζητεί ερείσματα και επιχειρήματα για ν' αποενοχοποιηθεί ενόψει της αξιολόγησής της.
Αντί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να περιοριστεί στην εξύμνηση του Έπους του Σαράντα και στην καταδίκη του τουρκικού νεοφασισμού, ήλθε και θυμήθηκε το πραξικόπημα, τη Χούντα και την ΕΟΚΑ Β. Είπε: «Είμαστε και εμείς θύματα του νεοφασισμού, του σύγχρονου, και δυστυχώς ελληνικού ή ελληνόφωνου φασισμού, της Χούντας, και της ΕΟΚΑ Β, που έφεραν την καταστροφή, τα αποτελέσματα της οποίας, τις επιπτώσεις της οποίας, αγωνιζόμαστε εδώ και 35 χρόνια να εξοβελίσουμε, να ακυρώσουμε».
Τέτοιον αφοριστικό ισχυρισμό, ούτε οι Τούρκοι διανοήθηκαν.
Πουθενά, στους λόγους του Προέδρου, δεν καταγράφεται καταδίκη του τουρκικού φασισμού, εναντίον του οποίου εδώ και 35 χρόνια αγωνίζεται ο κυπριακός Ελληνισμός. Ως να μην υπήρξε τουρκική εισβολή και κατοχή. Δεν είναι τις επιπτώσεις της τουρκικής εισβολής και κατοχής που αγωνιζόμαστε εδώ και 35 χρόνια να εξαλείψουμε. Όχι. Είναι τις επιπτώσεις του «ελληνικού ή ελληνοφώνου φασισμού», εναντίον των οποίων αγωνιζόμαστε!
Φοβερή, ανιστόρητη, απαράδεκτη η αναφορά. Αδιόρθωτος ο Πρόεδρος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Χριστόφιας προσφέρει γενναία δώρα στην προσπάθεια αποενοχοποίησης της Τουρκίας. Στην ομιλία του, στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, επανέλαβε την ίδια ανιστόρητη και προκλητική αναφορά. Με αποτέλεσμα να προσφέρει τη σκυτάλη στον Καρλ Μπιλντ, τον Εγκεμέν Μπαγίς και σε πολλούς άλλους, να δηλώνουν πως τον τουρκικό στρατό τον έφεραν στην Κύπρο οι Έλληνες.
Το πραξικόπημα της Χούντας υπήρξε προδοτικό, ουδείς το αρνείται. Έδωσε την αφορμή στην Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο. Αλλά, σε τελευταία ανάλυση, απέτυχε. Ο Μακάριος επέστρεψε, η συνταγματική τάξη αποκαταστάθηκε και η Τουρκία δεν είχε κανένα λόγο να ξεκινήσει και να συνεχίζει για 35 χρόνια τα εγκλήματά της κατά της Κύπρου και του λαού της.
Για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όμως, η Ιστορία σταματά στο πραξικόπημα. Το ρολόι της Ιστορίας σταμάτησε εκεί, για τον Δημήτρη Χριστόφια. Πιστεύει ότι ο κυπριακός λαός αγωνίζεται ακόμη κατά του «ελληνικού φασισμού» και της Χούντας. Ξεγράφει τους σημερινούς κινδύνους, που είναι ο τουρκικός φασισμός και η κατοχή του.
Αν αυτό αποτελεί αφέλεια, ο Πρόεδρος είναι ανιστόρητος. Αν, όμως, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τον ίδιο ισχυρισμό, πιστεύει ότι θα εμφυτεύσει μέσα στο μυαλό του Έλληνα Κυπρίου, ότι για την τραγωδία του φέρει ίση ευθύνη με την Τουρκία, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την απαράδεκτη λύση που θα φέρει, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι επικίνδυνος!
=====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Στην τελική ξεπερνά την σύμπτωση....
Την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ....και ο γγ των ΗΕ .... έκανε την δήλωση .
Πολύ "συντονισμένες " ....οι δηλώσεις ....δεν νομίζετε???

Σύντροφε Αλμούνια


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ






Με μια μακροσκελή, ασυνάρτητη, ανορθόγραφη και παραληρηματικά ασύντακτη προκήρυξη, που προσπαθεί να "νουθετήσει" (αλήθεια ποιούς;) σε ζητήματα παιδείας και εκπαίδευσης, οι οργανώσεις "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς" και "Φράξια Μηδενιστών" ανέλαβαν την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι της κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να αναρτήσουμε την προκήρυξη, αλλά θα δημοσιεύσουμε κάποια αποσπάσματά της για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας, την τρικυμία εν κρανίω στην οποία βρίσκονται οι επίδοξοι "αναμορφωτές του εκαιδευτικού συστήματος".

Για την επίθεση στην κ. Γιαννάκου:

Συγκεκριμένα στην περίπτωση της Μαρριέτας -Γιαννάκου, μετά τη θητεία της στον υπουργικό θρόνο, δεν κατάφερε να επανεκλέγει στο βουλευτικό αξίωμα. Έπρεπε στη συνέχεια να αποσπάσει την ανθρωπιστική συμπόνοια των ηλίθιων ψηφοφόρων, όταν υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού της , ώστε να οριστεί ....

ευρωβουλευτής ως επικεφαλής ψηφοδελτίου. Βέβαια εμείς δεν τη λυπόμαστε καθόλου για αυτό επιλέξαμε να την τιμήσουμε με την επίσκεψη μας στο σπίτι της στα πλαίσια αυτού που έχουμε ξαναπεί: δεν ξεχνάμε τι υπηρετεί και τι υπηρέτησε ο καθένας στην πορεία της ζωής του ειδικά όταν όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά συνεχίζει και προκλητικά τη σταδιοδρομία του.

Προτάσεις για την εκπαίδευση:

Έτσι και για την εκπαίδευση δεν προτείνουμε ούτε εναλλακτικά προγράμματα διδασκαλίας, ούτε ελευθεριακά σχολεία. Δεν πιστεύουμε στην υποχρεωτική διδασκαλία ούτε καν των βασικών γνώσεων. Σε έναν μελλοντικό επαναστατικό χωροχρόνο ίσως να αισθανόμαστε περισσότερο και να σκεφτόμαστε λιγότερο. Δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να διαβάζουν και να γράφουν γιατί τους αρέσει να ατενίζουν την θάλασσα, να έχουν για σπίτι τους το δάσος και για στέγη τους τα αστέρια

Για τις καταλήψεις:

Δε ψάχνουμε καμία μελλοντική απελευθερωμένη νόρμα εκπαίδευσης, ψάχνουμε τρόπους απόδρασης από το σήμερα. Άλλωστε οι καταλήψεις και καταστροφές των σχολείων δεν είναι εικόνα από το μέλλον, είναι μια υπολανθάνουσα προβολή των μηδενιστικών αρνήσεων του παρόντος. Όλες οι θεωρητικές κουβέντες για μια "μεταεπαναστατική κοινωνία"και συνάμα εκπαίδευση με ελευθεριακά σχολεία είναι ακίνδυνες φλυαρίες κάποιων για να βρουν καταφύγιο στον εναλλακτισμό του επαναστατικού lifestyle. Ας είμαστε ειλικρινείς, εμείς δεν έχουμε καμία αντιπρόταση για το μέλλον, γι αυτό και είμαστε μηδενιστές, αλλά αντίθετα έχουμε πολύ οργή για το παρόν.

Για τις επιθέσεις τους:

Ανάμεσα σε χιλιάδες φοιτητές που ζούνε την περιπέτειά τους, η πρόκληση είναι ένα σημείο αναφοράς ανάμεσα στην χλιαρότητα τους , την επιστροφή στο σπίτι τους ή την ριζοσπαστικοποίηση τους. Το να προκαλείς το μακέλεμα ενός πλήθους που ασκεί ένα νόμιμο δημοκρατικό είναι ένα στοίχημα με τη δημοκρατία. Δε μας αφορούν ούτε τα πτυχία ούτε τα ανοιχτά κεφάλια. Ούτε καριερiστες είμαστε ούτε τραυματιοφορείς. Και φυσικά δεν αρνούμαστε τις καταβολές μας. Σίγουρα κάποιοι από μας θυμούνται ακόμα την ανάσα του ματά πίσω μας, τους χακήδες να γίνονται φλαμπέ, τις τζαμαρίες που γίνονται θρύψαλα, το κρυφτό στους διαδηλωτές, τη μολότωφ που σκάει και τα σακίδια που μυρίζουν βενζίνη. Την άγρια χαρά μιας γενικευμένης σύρραξης , τα πλιάτσικα, τους βανδαλισμούς την ανομία....

Θα μπορούσαμε να δεχτούμε, και να συζητήσουμε πάνω στον μπουρδολογικού τύπου ψευτοεπαναστατισμό των αλητόβιων, αν δεν "ντύνανε" τις χτυπημένες με μπλέντερ σκέψεις και τα ηλιθιοϊδεολογήματά τους, με τις εγκληματικές, δολοφονικές και καταδικασμένες στην συνείδηση των πολιτών επιθέσεις τους.

ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ...... ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ

activistis

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


Για την κομματοκρατία στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουμε αναφερθεί και άλλη φορά αλλά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν χθές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο μας επαναφέρουν.
Στην ΑΣΟΕ συνεπλάκησαν μεταξύ τους φοιτητές που πρόσκεινται στην παράταξη της ΔΑΠ με συμφοιτητές τους από την ΠΑΣΠ.
Το αποτέλεσμα είναι ότι τραυματίστηκαν τρία άτομα και ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ποιά άραγε είναι η αναγκαιότητα του διαχωρισμού ΜΑΘΗΤΩΝ σε κόκκινους,πράσινους και μπλέ;Η υπηρεσία της δημοκρατίας θα έλεγε κάποιος.
Το δημοκρατικό ξύλο,η δημοκρατική πλύση εγκεφάλου,και η επίσης δημοκρατική καταστροφή της περιουσίας του Ελληνικού λαού θα έλεγα εγώ.
Στην πραγματικότητα η πολιτικοποίηση μέσω παρατάξεων στα σχολεία και τα πανεπιστήμια εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό.Την προετοιμασία "κομματόσκυλων" όλων των αποχρώσεων. Με αυτό τον τρόπο τα κόμματα κάνουν "φροντιστήριο" στους μελλοντικούς "αγωνιστές" των παρατάξεων τους και φυσικά ούτε λόγος για Ελλάδα,ούτε λόγος για το κοινό συμφέρον ούτε καν απο τους καθηγητές.Το μόνο που μετράει είναι όχι το καλό της πατρίδας αλλά το καλό της παράταξης.Ακόμα και η ιστορική αλήθεια έχει αποχρώσεις και χρησιμοποιείται αναλόγως ως στήριγμα,ως επιθετικό όπλο που ξεκινά από το μυαλό για να φτάσει ως άλλοθι για την άσκηση βίας απέναντι στον συνέλληνα.
protesilaos

Υπό άκρα μυστικότητα έρχεται ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ στην ΑΘΗΝΑ



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΙΧΝΟΣ ,Κάτω από άκρα μυστικότητα για τον φόβο των ιουδαίων έρχεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας ο περιβόητος Τζωρτζ Σόρος στην Ελλάδα, (καλεσμένος σε ….βάπτιση),Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιος θα είναι ο ανεπίσημος κύκλος επαφών του, και αν η επίσκεψη του έχει σχέση, και με τις «εξελίξεις» στην νου-δούλα .

Το «πρόσωπο κλειδί» ίσως να είναι εδώ:

(Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας (Μίλτος Καμπουρίδης) που εργάζεται για τον κ. Σόρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του (Κάλλια Καμπουρίδου) με τον γιο της κα. Ντόρας Μπακογιάννη (!)
και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη (Κώστα Μπακογιάννη).

Αργότερα, η πεθερά της αδελφής (Κάλλια Καμπουρίδου) του στενού συνεργάτη (Μίλτος Καμπουρίδης) του Σόρος, δηλαδή η
κα. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.
Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης,
έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο
. )

Βλέπε περισσότερα ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ

Ο ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος

Το φαινόμενο «Σόρος» που έχει τις ρίζες του βαθειά σε ένα διεθνικό επίπεδο κοινωνικών παροχών, που λέγονται , «φιλανθρωπίες», αρχίζει να απασχολεί πολλούς σκεπτόμενους ανθρώπους. Σαν την Λερναία Ύδρα ο κύριος αυτός που θα μπορούσε να ονομασθεί κλειδοκράτορας των διεθνών θυρών, που όλο και πολλαπλασιάζονται στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, μάς επιδεικνύει δύναμη φωτός, αγνώστου προελεύσεως, αλλά αναγνωρίσιμου χρώματος.

-Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου

-Ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;

-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε ότι βρίσκεται πίσω από την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/04/2004).

-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.

-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496).

- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.

-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.

-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων16/8/1998).

-Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)

-Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας. Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές. Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι χρηματοδοτούνται από το Σόρος (σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).

-Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και από το Σόρος και από πολυεθνικές και από το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.

Άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος έχουν χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στα Σκόπια φτιάχνοντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Πανεπιστήμια στα οποία οι Σκοπιανοί μαθαίνουν ότι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης.

Χωρίς την συνεχή και τεράστια οικονομική ενίσχυση από ιδρύματα και οργανώσεις όπως του κ. Σόρος, τα Σκόπια ίσως να μην υπήρχαν σαν κράτος σήμερα. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει το Ισραήλ! Ε… και;


Χθες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατήγγειλε το Ισραήλ για την εκ νέου απαγόρευση εισόδου στη Γάζα ιατροφαρμακευτικού υλικού (Info Pal)
Κι όμως, 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν για 3 ολόκληρα χρόνια αποκλεισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας. Το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Γενάρη του 2006 που δημοκρατικά ο Παλαιστινιακός λαός -μάλιστα με την επικύρωση των δημοκρατικών εκλογών από την ΕΕ- δεν επέλεξε πολιτική ηγεσία αρεστοί στους Αμερικανούς.
3 χρόνια χωρίς τρόφιμα, νερό, φάρμακα, καύσιμα… Μετά τους ανελέητους βομβαρδισμού του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος, με χιλιάδες τραυματισμένους, με παιδιά που πεθαίνουν κάθε μέρα από ελλείψεις φαρμάκων, με εκατοντάδες αθώα ακρωτηριασμένα παιδιά, οι «πολιτισμένοι» της δύσης συνεχίζουν να στηρίζουν την ύπαρξη του μεγαλύτερου ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωση του πλανήτη.
Ακόμη κι όταν η καταγγελία είναι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι πολιτικοί ηγέτες της δύσης αδιαφορούν και συνεχίζουν την υποστήριξη του ναζιστικού απάνθρωπου καθεστώτος.
Κι αυτό το Ολοκαύτωμα του λαού της Παλαιστίνης δεν λυγίζει τους Ελεύθερους Πολιορκημένους της Γάζας.
Όπως είχε τονίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου «οι ελεύθεροι άνθρωποι όλου του κόσμου έχουν δική τους υπόθεση την Παλαιστινιακή Αντίσταση»!
Θα έρθει η ώρα της Λευτεριάς και η Παλαιστινιακή σημαία θα κυματίζει στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης!
sibilla

Το ανέκδοτο με τους γενικούς γραμματείς το ξέρεις;



Quantcast

Ela Aleko

———————

1. Έλα Αλέκο είπες ότι έκανες Βιογραφικό; Το 2009;

Αχαχαχαχχααχαχα!

2. Έλα Αλέκο σε ποιο υπουργείο είπες ότι θα πας;

Αχαχαχαχχααχαχα!

3. Έλα Αλέκο Πότε είπες ότι θα βγουν τα αποτελέσματα;

Αχαχαχαχχααχαχα!

4. Έλα Αλέκο είπες “ηλεκτρονική διακυβέρνηση”;

Αχαχαχαχχααχαχα!

—————-

Σχόλιο: 26 ημέρες ηλεκτρονικής διαδικτυακής διακυβέρνησης.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Να απαιτήσουμε να μας πουν τι έγινε με τη υπόθεση Απόστολου Βαβύλη.

Προς τους τίμιους Έλληνες πολίτες μία έκκληση:

Να απαιτήσουμε να μας πουν τι έγινε με τη υπόθεση Απόστολου Βαβύλη.

Το χρωστάμε στη γαλήνη της ψυχής μας και στο ανενόχλητο της ηρεμίας της συνείδησή μας.

Εάν ένας συνάνθρωπος μας κυκλοφορεί νομικά αθώος οφείλουμε να τον αποκαταστήσουμε και ηθικά. Κάποιοι που σιωπούν ένοχα τώρα, πρέπει να του ζητήσουν τουλάχιστον μια ειλικρινή συγγνώμη ή να αποδείξουν ότι οι δικαστές έπραξαν λάθος.

Εμείς θα αναδημοσιεύσουμε το σχετικό video και το διάλογο των σχολίων μας.

Ο κύριος Πρωθυπουργός δια του αρμόδιου υπουργού ας πράξει τα δέοντα.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Αποκλειστική δήλωση Απ. Βαβύλη στην "Romfea.gr"
==========================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:
Και όχι μόνον ο πρωθυπουργός!!! Αλλά και ο Μάκης ο Ζούγκλας...... που έκανε χιλιόμετρα για να πάρει την γνωστή συνέντευξη.... Υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια....και μέτα κατά την συνήθη τακτική του Ταρζάν τον πέταξε....

''Οι Εθνικές επέτειοι ευκαιρία για γκομενοδουλειές''... Να δούμε τι άλλη μπούρδα θα ακούσουμε! (άρθρο του Σαράντου Ευσταθόπουλου γραμμένο με οργή)


Το ακούσαμε κι αυτό!.. Οι Εθνικές επέτειοι ευκαιρία για γκομενοδουλειές!!! Ήμαρτον! Διαβάστε άρθρο πειραϊκού ηλεκτρονικού portal μήπως κι εσείς δείτε με άλλο μάτι τις παρελάσεις, που πραγματοποιούνται βέβαια για να τιμήσουμε όλες και όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για να γράφει σήμερα ο καθένας ελεύθερα τις μπούρδες που θέλει!

Σας το παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω απόσπασμα του άρθρου(Δεν αναφέρουμε το site για ευνόητους λόγους, αν κάποιος μας το ζητήσει θα τον παραπέμψουμε).

''Τα χρόνια της "μεγάλης στέρησης", μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '70, τα χρόνια των "Αρρένων" και των "Θηλέων", για τα αγόρια και τα κορίτσια της εφηβείας, όταν η επαφή με το άλλο φύλλο ήταν σχεδόν απαγορευμένη η μαθητική παρέλαση ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό. Πιο σημαντικό κι από μια ευκαιρία κοπάνας από τα μαθήματα για όσο διάστημα διαρκεί η προετοιμασία του "αγήματος", όπως ισχύει ακόμη. Η 28η Οκτωβρίου, όπως και η 25η Μαρτίου, ήταν οι πιο ερωτικές ημερομηνίες της χρονιάς. Στην επέτειο του "Οχι" τα πρώτα φλερτ του φθινόπωρου γίνονταν "ναι". Μετά τις καφετέριες, χρυσές δουλειές έκαναν και τα ξενοδοχεία, ενώ ιδιαίτερη κίνηση παρουσίαζαν και πάρκα και οι παραλίες. Και την άνοιξη, στην επέτειο της "εθνικής παλιγγενεσίας" είτε στέριωναν οι έρωτες, είτε άλλαζαν οι "στόχοι". Τότε πάντως για τους μεγαλύτερους δίνονταν και τα πρώτα ραντεβού για το νησί το Πάσχα ή και για το καλοκαίρι ακόμη.
Σε κάθε περίπτωση οι παρελάσεις την περίοδο εκείνη είχαν πραγματικά "εθνική σημασία". Για μια συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, τουλάχιστον.
Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν, σχολεία έγιναν μεικτά, οι φίλες των εφηβικών μας ονειρώξεων είναι πλέον μαμάδες και τις περισσότερες φορές προετοιμάζουν τις δικές τους κόρες για την πρώτη τους ερωτική επαφή. Που κατά κανόνα σπίτι τους θα γίνει ή στο σπίτι του φίλου τους. Τα ξενοδοχεία "ημιδιαμονής" έχουν μάλλον περισσότερη πελατεία από τις παράλληλες της δικής μας ηλικίας εξωσυζυγικές σχέσεις. Φαίνεται οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.
''

Το σχόλιο της PP μετά μουσικής…


PP

Πλάκα με κάνεις;

Χάσαμε την ΝΔ από κυβέρνηση αλλά τουλάχιστον έχουμε την ΝΔ να ψάχνει για αρχηγό.

Όταν βρει αρχηγό τι άλλο θα σκαρφιστούνε ώστε να ασχολούμαστε μαζί τους;

Πως αντιμετωπίζει ο Πανίκας την υποψηφιότητα του; Τους κάνω πλάκα, είπε.
Σοβαρό κόμμα. Βάζουν υποψηφιότητα για πλάκα. Και τους είχαμε να μας κυβερνάνε.

Και το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι κάποτε θα τους επιλέξουμε πάλι. Γιατί εμείς δεν έχουμε χιούμορ να τους κάνουμε πλάκα.

Να πάρουν ένα 3,1% και να έχουν την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Μπαίνω δεν μπαίνω στην βουλή.

Θα είναι πλήγμα βέβαια αν δεν μπουν. Μόνο τότε να σταυρώσουμε τους καλύτερους. Πολύδωρα, Αντώναρο, Μανώλη και φυσικά Πανίκα.

Αλλά τόσο πληγωμένος που είναι ο Ζορό, μόνο με την πλάκα μπορεί να επιβιώσει. Ο μεγάλος του πόνος είναι ότι «τους έχει βάλει τα γυαλιά ο Παπανδρέου».

Πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα που ο Γιωργάκης έγινε Παπανδρέου, ο Καραμανλής έγινε Κωστάκης. Συντονιστείτε παιδιά!

Ακόμα να επιλεγούν οι γενικοί γραμματείς. Τελικά όλα μπορεί να αλλάξουν αλλά η ώρα ΠΑΣΟΚ θα ισχύει για πάντα.

Η Ντόρα κάνει την δύσκολη στην αρχή αλλά ότι προτείνουν οι άλλοι τελικά το δέχεται. Κορόιδα πιάστηκαν οι συνυποψήφιοι. Έπρεπε από την αρχή να προτείνουν να μην βάλει υποψηφιότητα.

Σε ιστορική οργάνωση παραπέμπει η προκήρυξη που έστειλαν στην Ελευθεροτυπία. Και με ιστορικές αναφορές. Και μετά λέμε ότι οι νέοι δεν ξέρουν ιστορία.

Μήπως θα ήταν καλύτερα όντως να μην ήξεραν;

Δεν θα υπάρχουν σκοπιές στα αστυνομικά τμήματα. Το επόμενο βήμα θα είναι να μην υπάρχουν αστυνομικά τμήματα.

Γκαζάκι μέσα σε κατσαρόλα έβαλαν στο σπίτι της Γιαννάκου. Κάποιος πρέπει να τους δώσει τις οδηγίες χρήσεως. Το γκαζάκι το βάζουμε κάτω από την κατσαρόλα, όχι μέσα.

Μάλλον σε αυτήν την οργάνωση δεν υπάρχει γυναίκα. Τα βασικά της μαγειρικής τέχνης θα τα ήξερε.

Χώρισε κανένας διάσημος απόψε; Είχε αϋπνίες το σκυλάκι καμιάς κοσμικής κυρίας; Η Πετρούλα λέει ακόμα τον καιρό;

Μην με αφήνετε ανενημέρωτο.

Μικρός Φωκίων

Επίθεση από μέλη της "Χρυσής Αυγής" δέχθηκε ο Π.Μουζουράκης!!!




Με σπρέι στο πρόσωπο επιτέθηκαν ακροδεξιά στοιχεία στον Π.Μουζουράκη,
έξω απο το Club Οξυγόνο, στο οποίο εμφανίζεται!!!
Αυτή τη στιγμή παρενοχλούν τους θαμώνες του καταστήματος και της
γύρω περιοχής!
Αφορμή στάθηκε το σατιρικό βίντεο που είχε φτιάξει για την 28η Οκτωβρίου

Για την κατάσταση της υγείας του θα σας ενημερώσουμε άμεσα!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!
Απολίτιστος
==========================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και διαπόμπευσης με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Μουζουράκης προκάλεσε όντως το κοινό αίσθημα με το κατάπτυστο βίντεο ανήμερα της εθνικής επετείου όμως με τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" και συμπεριφορές χάνεται το δίκιο της κριτικής για τον κάθε Μαζουράκη

30.10.09

Αμετανόητος και προκλητικός ο Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ …. Απειλεί και με άλλη αποκαθήλωση συμβόλου. Δηλαδή το φτύσιμο δεν απέδωσε ..μάλλον θέλει το χε@#μο του



Άκαμπτος ο Σταύρος Θοδωράκης μετά την κατακραυγή από το κατάπτυστο βίντεάκι Μαζουράκη- Κάτσαρη που μετά το δημόσιο "φτύσιμο (δείτε τα 1000 και πλέον σχόλια στο youtube που πραγματικά περνούν δέκα γενεές τους "πρωταγωνιστές) το κατέβασε από το portal του protagon.gr , αλλά παρόλα αυτά "απειλεί" με "νέα αποκαθήλωση ενός πραγματικά μεγάλου συμβόλου" όπως ανακοινώνει από την σελίδα του.

Διαβάσαμε τις "παραισθήσεις" του μεγαλοδημοσιογράφου , γιατί δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από χρήση παραισθησιογόνων για να μετατρέπει από μέρους του το "δημόσιο χέσιμο" σε κατάκτηση αναγνώρισης και συμπάθειας .

Είναι συνηθισμένη η τακτική Θεοδωράκη. Την είδαμε και στην εκπομπή του στην tv όπου ως άλλος Κολόμβος ανακάλυψε την ΝΕΑ ΓΗ των Μακεδόνων και την Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα.... στην χώρα του δηλαδή. Το κράξιμο που έφαγε από εκείνη την εκπομπή, σήμερα ο επιχειρηματίας δημοσιογράφος Θεοδωράκης το εκμεταλεύτηκε και το ανήγαγε σε μέσον "τζάμπα διαφήμισης" για το portal του "αποκαθηλώνοντας" ένα σύμβολο και μια επέτειο προς τέρψιν της ματαιοδοξίας του.
Κορόιδα που θέλουν να βγουν στο γυαλί αντί πινακίου φακής ,..υπάρχουν , ...από ψώνια που την έχουν δει χολιγουντιανοί αστέρες και θέλουν να πίνουν κανένα μπουκαλάκι τζάμπα στα clubs που τους καλούν για μόστρα ...έχει γεμίσει ο τόπος..... παίρνουμε τον Μουζουράκη είναι και πατριωτάκι και να η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψημότητας στο portal αφού θα "προκαλέσουμε" την συνείδηση και τα ιερά και όσια των Ελλήνων.

Βρήκε και την απάντηση ο Θεοδωράκης για όλους αυτούς που τον "έλουσαν" ..είναι επάρατοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Ωραία δικαιολογία.....


Κύριε Θεοδωράκη δεν νομίζω να έχετε το θράσος να θέλετε να συγκριθείτε εσείς και η πένα σας με όλους εκείνους τους μεγάλους Έλληνες διανοούμενους που εμπνεύστηκαν από τα εθνικά σύμβολα και τους αγώνες που έγιναν για αυτά για να μεταλαμπαδεύσουν στις επόμενες γενεές την συνέχεια του οράματος και της πίστης σε ιδανικά που σίγουρα για σας είναι γνώριμα αλλά προτιμήσατε την λήθη των προκειμένου μικροεπενδυτικά
ικανοποιήσετε τον στόχο δημοσιότητας της σελίδας σας.

Αποτυπώνω την δήλωση ενός μεγάλου Έλληνα ...του Βάσου Λυσσαρίδη..." εάν για την αγάπη μου προς την πατρίδα με πουν Εθνικιστή..... ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ!!!"

Επειδή δεν μπορούμε να προσμετρηθούμε με τον μεγάλο αυτόν αγωνιστή , τον επικαλούμαστε
μόνον και μόνον για να προστατευθούμε από τους άστοχους χαρακτηρισμούς σας για να δικαιολογήσετε την δικαιολογημένη απόδοση των εύστοχων χαρακτηρισμών προς το πρόσωπο σας όταν με αυτό το λιβελοσενάριο που απέδωσαν οι πρωταγωνιστές της συμφοράς στο βίντεο που αναρτήσατε ..προκαλέσατε το κοινό αίσθημα

Το Κ.Κ.Ε για ποιόν κατέθεσε στεφάνι...; Για τον ΣΤΑΛΙΝ??




Η ερώτηση μας γίνεται φυσικά λόγω του θεάματος που αντικρίσαμε κατά την διαδικασία καταθέσεως στεφάνου την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου....! Ενώ λοιπόν όλα τα υπόλοιπα κόμματα και οι φορείς είχαν καταθέσει στεφάνια με κορδέλες χρώματος γαλανόλευκου, τι πιο λογικό, το Κ.Κ.Ε θεώρησε σωστό και φυσιολογικό την ημέρα της εθνικής μας γιορτής να καταθέσει στεφάνι....κατακόκκινο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες....! Ειλικρινά απορούμε με ορισμένες εμμονές του Κ.Κ.Ε τέτοιου είδους...! Δηλαδή τι θα πάθαιναν οι αξιότιμοι εκπρόσωποι του κόμματος αν κατέθεταν και αυτοί ως Έλληνες ένα στεφάνι με κορδέλα γαλανόλευκη; Για ποιο λόγο το στεφάνι να έχει κορδέλα σε κόκκινο χρώμα; Τιμήσατε τον Ελληνικό αγώνα και το αίμα των Ελλήνων εκείνη την ημέρα...ή τον Στάλιν; Είναι ορισμένα πράγματα που πραγματικά, και κάποιος που δεν θέλει να γίνει κακοπροαίρετος προκαλείται να ασκήσει κριτική...! Δεν υπήρχε κανένας λόγος η κορδέλα του στεφανιού να είναι κόκκινη.
Τιμήσαμε την Ελλάδα, τους Έλληνες ήρωες του ΄40 και όχι ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!
ellinikiafipnisis

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ...ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΝΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .....ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΕΛΑΗΔΑΓΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ


Σήμερα στον Ν. Χ''νικολάου και στο δελτίο ειδήσεων του ALTER η υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ. κυρία Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε ότι δεν έχει συλληφθεί ΟΛΗ η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!!



Εδώ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Χρυσοχοίδης έσπευσε με την ανάληψη του υπουργικού χαρτοφυλακίου να ζητήσει την ανάσυρση του Φακέλου 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.

Σίγουρα θα λέγαμε ότι η δήλωση αυτή του Υπουργού αποτελούσε επικοινωνιακό τρικ αφού η εξάρθρωση της εν λόγο οργάνωσης έγινε επί των ημερών του και μέσω αυτής πλάστηκε και ο "μύθος" Χρυσοχοίδη.



ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ Η "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!

WANTED.....


Του Γιάννη Καλαιτζή

Παταβούκας για ΓΓΑ! Δείτε το "πραγματικό" του βιογραφικό


Το καλύτερο δίδυμο όλων των εποχών στον αθλητισμό βάζει ο Παύλο Γερουλάνος! Κάνε υφυπουργό για τον αθλητισμό την Άντζελα του Τόλη και πάει για ΓΓΑ τον Κώστα Παταβούκα.Διαβάστε το άλλο του βιογραφικό που σίγουρα δεν το έχει πάρει ο Παπανδρέου και ο Γερουλάνος:1). Αναρριχήθηκε στην πολιτική σκηνή με τα τρίποντα του.
2). Έστειλε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο πειθαρχικό επειδή δεν ψήφισαν τον υπόδικο και καταδικασμένο Κυριακού στις εκλογές της ΕΟΕ. Τα στελέχη αυτά αθωώθηκαν πανηγυρικά απότο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ αλλά ο Παταβούκας που κατηγορείται από εμάς για λογοκρισία και έλεγχο ψήφου σε μια δημοκρατική κοινωνία πάει για ΓΓΑ
3). Είχε καταγγελθεί ότι το πρακτορείο που διαθέτει είχε οφειλές στον ΟΠΑΠ.

Και τελικά θα μας δείξετε το βιογραφικό του κ.Γερουλάνε;
Το βιογραφικό από το http://www.inews.gr/

Να σταματήσει τώρα η κοροϊδία με την αξιοκρατία



Η περίφημη εξαγγελία του Γ. Παπανδρέου για αξιοκρατία στις θέσεις ευθύνης του Δημοσίου ξεκίνησε ως ελπίδα, συνεχίστηκε ως ανέκδοτο και κατέληξε σε κοροϊδία.
Γ.Γ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο κολλητός του υπουργού χ. Καστανίδη κ. Δημήτραινας.
Γ.Γ. αθλητισμού ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κ. Παταβούκας
Πρόεδρος στην ΕΤ3 ο υποψήφιος στην Α' Θεσσαλόνίκης με το ΠΑΣΟΚ (φυσικά) Αργύρης Αργυριάδης.
Ο κατάλογος...

με τα ικανότερα(;) και πιο αξιόλογα(;) στελέχη που επιλέχθηκαν(;) μετά από διαφανείς(;) διαδικασίες αξιολόγησης συνεχώς και μεγαλώνει.

Επειδή όμως όλα έχουν τα όριά τους και επειδή η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη καλό είναι να σταματήσει ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Ας κάνουν ότι θέλουν στην κυβέρνηση.
Εμάς να μην περνάνε για ηλίθιους όμως. ανεκτικοί είμαστε. Ηλίθιοι δεν είμαστε και καλό είναι να το καταλάβουν γρήγορα στην κυβέρνηση
Πολιτική Πρόταση

Ο.Η.Ε.. Ο γ.γ Μπαν "Καιρός για συμβιβασμούς και ευελιξία στις συνομιλίες για Κυπριακό"



«Ήρθε η στιγμή και οι δύο ηγέτες να εξετάσουν σοβαρά την πιθανότητα απαραίτητων συμβιβασμών και να επιδείξουν ευελιξία», επεσήμανε ο γ.γ. του ΟΗΕ και συνέχισε λέγοντας ότι «κατά τον πρώτο γύρο των συνομιλιών οι δύο ηγέτες κατάφεραν να δημιουργήσουν καλή πολιτική ατμόσφαιρα βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και γι’ αυτό είναι τώρα καιρός να πραγματοποιήσουν πραγματική πρόοδο αποδεικνύοντας την ευελιξία τους και προβαίνοντας σε συμβιβασμούς».




Ban Ki-moon, 19 Aug. 2008

Μπαν Κι Μούν
=========================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ανήμερα της επετείου του "ΟΧΙ"....

ο ΟΗΕ και ο γ.γ Μπαν Κι Μούν προέβει στην ανωτέρω δήλωση ...η οποία έχει ως στίγμα της τον ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ,και ο οποίος αποτελεί σαφώς για τους δυτικούς την προϋπόθεση για την λύση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

Εάν παραδεχθούμε ότι η σημερινή κυβέρνηση Παπανδρέου έχει φιλοδυτικό προφίλ όπως τουλάχιστον αυτό έχει "φιλοτεχνηθεί" από τους πολιτικούς αντιπάλους του Πρωθυπουργού από την ανάληψη του την προεδρία του κόμματος του..... και ΑΝ ξανά δούμε την υποστήριξη και την παρασκευή ενός ΝΕΟΥ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥ" ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ από την ΝΕΑ κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ........ τότε.....

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ....... Η ΠΡΟΤΑΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"......

ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ" .....ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ..!!!!! ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ "ΟΧΙ"............ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ

ΤΟΥ................"ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ"????

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ: ΦΙΛΗ Η Ε.Ε ΦΙΛΤΑΤΗ ΟΜΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ

H ΕΕ αποτελεί για την Τουρκία έναν πολύ σημαντικό στόχο, «αλλά όχι στόχο εκ των ων ουκ άνευ και σίγουρα όχι μία διαδικασία για την οποία θα παραγνωρίσουμε ένα νησί σαν την Κύπρο που μας κληροδοτήθηκε».



Aυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς σε αποκλειστική συνέντευξή του στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».



Ο κ. Μπαγίς δηλώνει περισσότερο αισιόδοξος από ποτέ στην παρούσα συγκυρία, διότι «για πρώτη φορά υπάρχουν τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Άγκυρα σταθερές, ισχυρές και θαρραλέες κυβερνήσεις».

Προσθέτει ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και με την Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία, όπως αναφέρει η Τ/Κ δημοσιογράφος, «αναμένεται να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης). «Με τον τρόπο αυτό θα δώσω το μήνυμα ότι η Τουρκία εξακολουθεί να έχει την πρόθεση να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός.

Επίσης, εκφράζει την προθυμία της Τουρκίας να ανοίξει τα λιμάνια της στους Ε/Κ, «αρκεί να πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις που της δόθηκαν» από την ΕΕ περί άρσης της λεγόμενης απομόνωσης των Τ/Κ.

Ο κ. Μπαγίς προειδοποιεί τους Ε/Κ «να ξεφύγουν από τη λογική ότι, επειδή η Τουρκία επιδιώκει τη λύση, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Τονίζει πως σημασία έχει να βρεθεί λύση στο Κυπριακό, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει μία κοινή συμφωνία των δύο ηγετών.

Παράλληλα, εκφράζει την απόλυτη πεποίθησή του ότι «ο κ. Ταλάτ, ο οποίος έχει αναλώσει τα χρόνια του σε έναν αγώνα, δεν πρόκειται να φέρει προς έγκριση σε δημοψήφισμα μία λύση που οι συμπολίτες του δεν θα αποδεχθούν και την οποία δεν θα μπορούν να χωνέψουν».

Στο θέμα αυτό επανέρχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέροντας ότι «η Άγκυρα θα συνεχίσει να υποστηρίζει μία λύση που ο κ. Ταλάτ θα μπορέσει να καταστήσει αποδεκτή από το λαό του. Όμως, δεν θα ήταν ρεαλιστικό να αναμένει κάποιος από την Άγκυρα να υποστηρίξει μία λύση, την οποία ούτε καν το λαό του δεν θα μπορούσε να πείσει να αποδεχθεί. Ελπίζουμε ότι η ε/κ πλευρά δεν θα χρησιμοποιήσει την ευρωπαϊκή υποψηφιότητα της Τουρκίας ως όπλο εναντίον μας για να επιτύχει μία λύση, όπως τη θέλει».

Ο Τούρκος υπουργός αποδέχεται ότι, στο πλαίσιο του δημοκρατικού παιχνιδιού, ο κ. Ταλάτ μπορεί να χάσει τις επόμενες «προεδρικές εκλογές» επισημαίνει, όμως, ταυτόχρονα ότι ενδεχόμενη επικράτηση του αντιπάλου του δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα μόνο στην τουρκική πλευρά, αλλά και στην ε/κ, καθώς και στην ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ellinikoforum

Οι αποκλεισμοί ΑΕΚ-Ολυμπιακού στη "ΔΙΚΗ"

Οι αναπάντεχοι αποκλεισμοί του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ,η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα,οι "στημένοι" αγώνες της Β'Εθνικής και η διαιτησία θα συζητηθούν τη Δευτέρα,στις 23.00,στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ".Καλεσμένοι θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ,του Λεβαδειακού και του ΟΦΗ Δήμος Κάβουρας,ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Κουκούλογλου,ο δικηγόρος με ειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο Γιώργος Παναγόπουλος και ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Βούλγαρης.
Επίσης θα παρέμβουν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ και του Αιγάλεω, Μπάμπης Σταυρόπουλος του οποίου λήστεψαν πρόσφατα το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας.
δικη

ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΣΚΟ

ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΣΚΟ


δημολογος