ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.09

Μαριλίζα: Προσοχή στους μόνιμα κρατικοδίαιτους και άχρηστους


Διάβασα σήμερα, χωρίς να εκπλαγώ, σε Κυριακάτικο φύλλο για τα κομματικά σημειώματα που στάλθηκαν από κάποιους Πασόκους (του βαθέος να υποθέσουμε ΠΑΣΟΚ) με παραλήπτη την Υπουργό Υγείας.

Στα χειρόγραφα αυτά ραβασάκια υποδεικνύονται συγκεκριμένα ονόματα (στελεχών;) που θα πρέπει να μοιράσουν μεταξύ τους τις θέσεις Διοικητών των Νοσοκομείων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί απόπειρα να πιεσθεί η κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προκειμένου να προχωρήσει στην στελέχωση των σημαντικών αυτών θέσεων με τον συγκεκριμένο "παραδοσιακό" παλαιοκομματικό τρόπο.

Γι' αυτούς, τους γραφικούς πλέον τύπους του κομματικού ( και όχι μόνο ) παραγοντισμού, είναι γνωστό στους πάντες, ότι δεν υπήρχε όπως και δεν υπάρχει καμμία αναστολή για την ένταξή τους ( με οποιονδήποτε τρόπο ) στην κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα.

Και δεν μου προκάλεσε έκπληξη, το δημοσίευμα, γιατί και οι δικές μου πληροφορίες μιλούν για ανάλογες ενέργειες από ( συνήθως αποτυχημένους και πολλάκις κατέχοντες κατά το παρελθόν - πρόσφατο κι απώτερο ) κομματικούς με καταγωγή την Θεσσαλονίκη αλλά και πόλεις της Β. Ελλάδας.

Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα έχουν καμμία τύχη τέτοιου είδους πιέσεις.

Η διαδικασία της "ανοιχτής διακυβέρνησης" που εισήγαγε ο Γιώργος Παπανδρέου θα ισχύσει και όλες οι κύριες θέσεις του ΕΣΥ θα προκηρυχθούν, και οι άριστοι και όχι οι αρεστοί θα κληθούν να αναλάβουν την ανόρθωση του διαλυμένου σήμερα Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Και κάτι ακόμη: Όσο αργούν οι απαραίτητες τοποθετήσεις των νέων Διοικητών, ΔΥΠΕαρχών, κλπ οι ήδη υπάρχοντες κάνουν πάρτυ. Ορίζουν εισηγητές στις επιτροπές που θα πραγματοποιήσουν τις κρίσεις γιατρών ή ακόμη προχωρούν σε διαδικασίες για ανάδειξη Διευθυντών της Ιατρικής Υπηρεσίας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.





activistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: