ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.09

Ανέκδοτο ή η αποθέωση της υποκρισίας;



Στις ειδήσεις του Alter εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κος Μαργαρίτης πρότεινε να γίνει μία εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Τρομοκρατίας!!!!!

Ανέκδοτο ή η αποθέωση της υποκρισίας;

greek alert

δείτε και αυτό

Να δείτε που στο τέλος θα βγούν να διαδηλώσουν ενάντια στους τρομοκράτες αυτοί που τους υποθάλπτουν και τους υποκινούν...

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είναι μάλλον καταλυτικό το αποτέλεσμα που επέφεραν σε όλα τα επίπεδα οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου .'Όταν ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται τόσο κάθετα και επιτέλους ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο θέμα των δήθεν ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΌΜΕΝΩΝ ως ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΏΝ και δρομολογεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.... τότε μπορούμε να ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ασφαλώς ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ αποφαίνεται πάντα σοφά στην ετυμηγορία του.

Επειδή και από την μεριά μας παρακολουθώντας το δελτίο του ALTER και ακούγοντας την δήλωση πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ...ειλικρινώς εκπλαγήκαμε! ,Και αυτό διότι σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Μ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στο ΘΕΜΑ radio όπου και φιλοξενούνταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος ΤΣΙΠΡΑς ερωτώμενος σχετικά απάντησε ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΑ και ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ και ως αναμένονταν οι δηλώσεις του κινήθηκαν στο γνώριμο συνηθισμένο θολό τοπίο του κόμματος του οποίου σήμερα ηγείται.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ..... ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: