ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.09


Ένταση, σύγχυση, αναβρασμός, οργή και αγανάκτηση επικρατεί μεταξύ των οργανωμένων μελών και ψηφοφόρων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Ομογένεια μετά τις φήμες που θέλουν την οργανωτική επιτροπή σύγκλησης συνεδρίου να αποκλείει, από τις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην ΝΔ, την ευρύτερη ομογένεια στην Αμερική και την Αυστραλία. Μέχρι στιγμής επίσημα το θέμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί στην βάση αλλά επισήμως ούτε και στους υποψηφίους για το αξίωμα του προέδρου. Ωστόσο το ζήτημα το γνωρίζουν πολύ καλά και οι τέσσερις υποψήφιοι! Το θέμα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά το Greek American News Agency που διευρευνά το ζήτημα, εδώ και μέρες και όλοι αρνούνται να πάρουν επισήμως θέση με το αιτιολογικό ότι είναι ένα θέμα που ακόμα δεν γνωρίζουν.
Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: