ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.09

Περιμένουμε να διορθώσετε τη στραβή ρότα πλεύσης, γιατί ο γιαλός είναι ΔΕΝ είναι στραβός, απλά εσείς στραβά αρμενίζετε...


Τα μέχρι στιγμής σκάνδαλα και ψέματα Πασόκ. 20 μέρες, 9 σκάνδαλα!(exastal)

Μη μου πείτε ότι δεν το περιμένατε;

Ένα σκάνδαλο κάθε τρεις μέρες!
1ον . Σκάνδαλο Σκανδαλίδη [χρησιμοποίησε ως εκλογικό του κέντρο, ακίνητο του Δήμου Αθηναίων που είχε παραχωρηθεί για τη στέγαση φιλανθρωπικής οργάνωσης. Εκτός της χρήσης χρησιμοποιούσε και το ρεύμα και το τηλέφωνο επιβαρύνοντας τα έξοδα του Δήμου!]
2ον. «Επαναδιαπραγμάτευση από μηδενική βάση» της συμφωνίας Cosco στο λιμάνι. Φούμαρα! Στο σκάκδαλο εμπλέκεται και ο νομάρχης του Πασόκ, Μίχας, ο οποίος επί σειρά ετών αμείβεται -παρά τα όσα προβλέπει ο Νόμος περί του αξιώματος των Νομαρχών- ως αργόμισθος, από την Ανώνυμη Εταιρεία «Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.».
3ον. Σκαραμαγκάς. Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του Σκαραμαγκά ενημέρωσαν επισήμως τους εργαζόμενους ότι εγκαταλείπουν το ναυπηγείο!!! Καταγγέλλουν τη σύμβαση που είχαν συνάψει με την κυβέρνηση Πασόκ, το 2002 και αφήνουν στο δρόμο 1300 εργαζόμενους!
4ον. Stage. 23.000 νέοι στο δρόμο! (Χαρακτηριστική είναι η διαφωνία του υπουργού εργασίας Λοβέρδου(προς τιμήν του) για τις ομαδικές απολύσεις. Συγκεκριμένα εξέφρασε αμφιβολίες για την απόλυση των συμβάσεων 24 μηνών και άνω. Αντίθετα ο υφυπουργός Κουτρουμάνης, συντονισμένος με τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο, έψαχνε να βρει δήθεν «δικαιολογίες» στην «παραβίαση» της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, όταν τα stage ισχύουν ευρύτατα σε ολόκληρη την Ευρώπη!)
5ον. Βιογραφικά ΓΓ στο opengov. Χιλιάδες Έλληνες εξαπατήθηκαν δια της ανοιχτής υποτίθεται υποβολής βιογραφικών προς πλήρωση θέσεων γενικών γραμματέων.
6ον. Δημήτραινας [1] , [2]
7ον. Κατάργηση των υπουργείων Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, χωρίς αντίστοιχη κατοχύρωση ανταλλαγμάτων από τις «αντίπερα όχθες»
8ον. Η υπερτίμηση του ελλείμματος με αλχημείες και μεταφέροντας δαπάνες και αποπληρωμές χρεών στον Προϋπολογισμό του 2009 ενώ έχωσαν έσοδα στο 2010. Αποτέλεσμα η υποβάθμιση της οικονομίας μας!
9ον. Υβριδικά. Φωτογραφίζουν συγκεκριμένα μοντέλα και συγκεκριμένες εταιρείες. Και μιλάμε για πολλά λεφτά διότι πρόκειται να αντικατασταθούν 55.000 αυτοκίνητα! Χοντρή μάσα!

Είναι πια φανερό ότι για την επιβολή της πολιτικής του νέου Πασόκ έχουν επιλεγεί τα επικοινωνιακά τρικ εις βάρος της πραγματικής πολιτικής. Ως μοχλός κοινωνικής χειραγώγησης επελέγησαν τα «βρώμικα» Μέσα ενημέρωσης. Οι αλαζόνες κύριοι του Πασόκ ας ξέρουν ότι μια βρώμικη τέταρτη εξουσία ταιριάζει απόλυτα σε μια βρώμικη πολιτική εξουσία.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι η πλήρης απουσία κοινής γραμμής πλεύσης και μεταξύ υπουργείων και εσωτερικά στα υπουργεία. Δεν υπάρχει ενιαία αντίληψη και συνεργασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ακόμα και σε αυτά που συγχέονται αρμοδιότητες. Ακόμα και υπουργοί αρνούνται να παραχωρήσουν αρμοδιότητες σε υφυπουργούς τους. Καθείς κι’ απάνω του! Με αποτέλεσμα να εμφανίζονται δυσλειτουργίες σε μια νεότατη κυβέρνηση μόλις τριών εβδομάδων! Τι θα γίνει όταν εμφανιστούν οι πραγματικές κοινωνικές συγκρούσεις; Τι θα γίνει όταν το ΚΚΕ κυρίως (γιατί ο Τσίπρας αποτελεί αριστερό ψάλτη του συστήματος Πασόκ) βγει στο δρόμο; Ήδη οι σχέσεις ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ έχουν «παγώσει»(κυρίως λόγω Πάγκαλου, που ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει ανεβάσει στα ύψη τα αντιπασοκικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων του ΚΚΕ) και η «περίοδος χάριτος από το ΚΚΕ τελείωσε»! Φαίνεται ότι οι μεγάλες συγκρούσεις αναμένονται στο χώρο της παιδείας(οι καταλήψεις αυξάνονται με εκπληκτικό ρυθμό) και στο χώρο των αγροτών(το «πακέτο Χατζηδάκη» δεν έχει ακόμα φτάσει στους αποδέκτες του).
Η κυβέρνηση έχει ν’ αντιμετωπίσει το πλεόνασμα των προεκλογικών της «ΘΑ» που είναι αντιστρόφως ανάλογο με το …. έλλειμμα της οικονομίας! Ένα έλλειμμα που όλα δείχνουν ότι προτίθενται να το αυξήσουν κατακόρυφα και όχι να το μειώσουν, ως οφείλουν!
[Δεν συμπεριελήφθη το "σκάνδαλο Αθεμπίγιο" γιατί ο Ισπανός φίλος φαίνεται μας άφησε με ελαφρά πηδηματάκια!]

Σχόλιο: Είπαμε να περιμένουμε τις πρώτες 100 μέρες... αλλά με το μονότερμα της πολιτικής της νέας κυβέρνησης, είμαστε αναγκασμένοι να ΜΗΝ κλείσουμε άλλο τα μάτια.

Με κλειστή τη Βουλή και μία ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση ο τόπος ζει μία από τα ίδια με τη Καραμανλική διακυβέρνηση.

Τα μηνύματα που μας έρχονται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο είναι πάρα πολλά, σχεδόν πάντα με την ίδια κοινή διαπίστωση: "Μία από τα ίδια ... αλλά με νέα περίοδο χάριτος" !!!

Ο νεοέλληνας για μία ακόμη φορά αισθάνεται την αμετροέπεια της πολιτικής των πολιτικών μας. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να είναι η τελευταία και η τελειωτική. Ο πολίτης πρέπει να γίνει κυρίαρχος κόντρα στη παρέες και τους φίλους της πολιτικής.

Το παραμύθι με την αξιοκρατία των Γενικών Γραμματέων έγινε αξιοκρατικό μπούμεραγκ.
Αξιοκρατκή επιλογή...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

...αλλά θα περιμένουμε να δούμε ολοκληρωμένο το Μεγάλο παραμύθι της ασυνέπειας της διακυβέρνησης Παπανδρέου.

Κύριε Πρωθυπουργέ, δημοσιεύματα όπως τα προαναφερόμενα και τα παρακάτω, εμείς που παλέψαμε για να φύγει η δεξιά των κουμπάρων... ΔΕΝ θα τα ανεχθούμε σιωπώντας, αλλά με Μεγαλύτερη φωνή θα τα αναδεικνύουμε και εάν η τακτική σας είναι της ένοχης ανοχής θα μας βρίσκετε απέναντι.

Η διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που όλοι εμείς οι πολίτες που αγωνιστήκαμε ανιδιοτελώς να κερδίσει τις εκλογές θα περιφρουρήσουμε αυτή την λαϊκή απαίτηση των δημοκρατων πολιτών για νέο ήθος και αποτελεσματικότητα για "όλα στο φως".

Μετά τη νίκη των εκλογών το βράδυ της Κυριακής, απομακρυνθήκαμε διακριτικά από τα κυβερνητικά στελέχη σας για να ΜΗΝ θεωρηθούμε ότι παραμένουμε για εξαργύρωση επιταγών. Εμείς μπορεί να περηφανευόμαστε για αυτή τη νίκη που εθελοντικά και χωρίς κανένα συμφέρον για τακτοποίηση ημετέρων αγωνιστήκαμε τίμια και καθαρά.

Επιλέξατε φίλους και αρεστούς γνωστούς, και πολλούς από αυτούς τους αναδείξατε μέχρι και στα υπουργικά θώκα χωρίς τις απαραίτητες κομματικές διαδικασίες και αυτό με την ανοχή μας, στο βωμό της ενότητας... αλλά μέχρι εδώ.

Περιμένουμε να διορθώσετε τη στραβή ρότα πλεύσης, γιατί ο γιαλός είναι ΔΕΝ είναι στραβός, απλά εσείς στραβά αρμενίζετε...

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: