ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.09

Μάχη με το χρόνο και χωρίς χρήμα. Αγώνας δρόμου για τη διοικητική μεταρρύθμιση. Δείτε τους νέους δήμους στο νομό σας



Μάχη με το χρόνο δίνει το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να προλάβει τη διενέργεια των αυτοδιοικητικων εκλογών του 2010 με το νέο διοικητικό χάρτη.
Τα προβλήματα δεν εντοπίζονται μόνο στο γεγονός ότι δεν υπάρχει επάρκεια χρόνου, αλλά και στην έλλειψη των αναγκαίων πόρων που υπολογίζονται σε 4,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Πηγες του υπουργείου Εσωτερικων αναγνωρίζουν το πρόβλημα, τόνιζουν όμως οτι οι πόροι τελικα θα βρεθουν, ενω δεν απαιτείται και η άμεση καταβολή τους.

Η αρχική σκέψη ήταν να προχωρήσει μόνο η αιρετή περιφέρεια που απαιτεί λιγότερα χρήματα, όμως κάτι τέτοιο θα αλλοίωνε τη φιλοσοφία του σχεδίου για τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη θα υιοθετηθεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τη μελέτη οι 1034 δήμοι θα γίνουν λιγότεροι από 400.
Κατεβάστε τη μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: