ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.09

Ο.Η.Ε.. Ο γ.γ Μπαν "Καιρός για συμβιβασμούς και ευελιξία στις συνομιλίες για Κυπριακό"



«Ήρθε η στιγμή και οι δύο ηγέτες να εξετάσουν σοβαρά την πιθανότητα απαραίτητων συμβιβασμών και να επιδείξουν ευελιξία», επεσήμανε ο γ.γ. του ΟΗΕ και συνέχισε λέγοντας ότι «κατά τον πρώτο γύρο των συνομιλιών οι δύο ηγέτες κατάφεραν να δημιουργήσουν καλή πολιτική ατμόσφαιρα βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και γι’ αυτό είναι τώρα καιρός να πραγματοποιήσουν πραγματική πρόοδο αποδεικνύοντας την ευελιξία τους και προβαίνοντας σε συμβιβασμούς».




Ban Ki-moon, 19 Aug. 2008

Μπαν Κι Μούν
=========================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ανήμερα της επετείου του "ΟΧΙ"....

ο ΟΗΕ και ο γ.γ Μπαν Κι Μούν προέβει στην ανωτέρω δήλωση ...η οποία έχει ως στίγμα της τον ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ,και ο οποίος αποτελεί σαφώς για τους δυτικούς την προϋπόθεση για την λύση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

Εάν παραδεχθούμε ότι η σημερινή κυβέρνηση Παπανδρέου έχει φιλοδυτικό προφίλ όπως τουλάχιστον αυτό έχει "φιλοτεχνηθεί" από τους πολιτικούς αντιπάλους του Πρωθυπουργού από την ανάληψη του την προεδρία του κόμματος του..... και ΑΝ ξανά δούμε την υποστήριξη και την παρασκευή ενός ΝΕΟΥ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥ" ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ από την ΝΕΑ κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ........ τότε.....

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ....... Η ΠΡΟΤΑΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"......

ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ" .....ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ..!!!!! ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ "ΟΧΙ"............ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ

ΤΟΥ................"ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ"????

Δεν υπάρχουν σχόλια: