ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.09

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ






Με μια μακροσκελή, ασυνάρτητη, ανορθόγραφη και παραληρηματικά ασύντακτη προκήρυξη, που προσπαθεί να "νουθετήσει" (αλήθεια ποιούς;) σε ζητήματα παιδείας και εκπαίδευσης, οι οργανώσεις "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς" και "Φράξια Μηδενιστών" ανέλαβαν την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι της κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να αναρτήσουμε την προκήρυξη, αλλά θα δημοσιεύσουμε κάποια αποσπάσματά της για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας, την τρικυμία εν κρανίω στην οποία βρίσκονται οι επίδοξοι "αναμορφωτές του εκαιδευτικού συστήματος".

Για την επίθεση στην κ. Γιαννάκου:

Συγκεκριμένα στην περίπτωση της Μαρριέτας -Γιαννάκου, μετά τη θητεία της στον υπουργικό θρόνο, δεν κατάφερε να επανεκλέγει στο βουλευτικό αξίωμα. Έπρεπε στη συνέχεια να αποσπάσει την ανθρωπιστική συμπόνοια των ηλίθιων ψηφοφόρων, όταν υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού της , ώστε να οριστεί ....

ευρωβουλευτής ως επικεφαλής ψηφοδελτίου. Βέβαια εμείς δεν τη λυπόμαστε καθόλου για αυτό επιλέξαμε να την τιμήσουμε με την επίσκεψη μας στο σπίτι της στα πλαίσια αυτού που έχουμε ξαναπεί: δεν ξεχνάμε τι υπηρετεί και τι υπηρέτησε ο καθένας στην πορεία της ζωής του ειδικά όταν όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά συνεχίζει και προκλητικά τη σταδιοδρομία του.

Προτάσεις για την εκπαίδευση:

Έτσι και για την εκπαίδευση δεν προτείνουμε ούτε εναλλακτικά προγράμματα διδασκαλίας, ούτε ελευθεριακά σχολεία. Δεν πιστεύουμε στην υποχρεωτική διδασκαλία ούτε καν των βασικών γνώσεων. Σε έναν μελλοντικό επαναστατικό χωροχρόνο ίσως να αισθανόμαστε περισσότερο και να σκεφτόμαστε λιγότερο. Δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να διαβάζουν και να γράφουν γιατί τους αρέσει να ατενίζουν την θάλασσα, να έχουν για σπίτι τους το δάσος και για στέγη τους τα αστέρια

Για τις καταλήψεις:

Δε ψάχνουμε καμία μελλοντική απελευθερωμένη νόρμα εκπαίδευσης, ψάχνουμε τρόπους απόδρασης από το σήμερα. Άλλωστε οι καταλήψεις και καταστροφές των σχολείων δεν είναι εικόνα από το μέλλον, είναι μια υπολανθάνουσα προβολή των μηδενιστικών αρνήσεων του παρόντος. Όλες οι θεωρητικές κουβέντες για μια "μεταεπαναστατική κοινωνία"και συνάμα εκπαίδευση με ελευθεριακά σχολεία είναι ακίνδυνες φλυαρίες κάποιων για να βρουν καταφύγιο στον εναλλακτισμό του επαναστατικού lifestyle. Ας είμαστε ειλικρινείς, εμείς δεν έχουμε καμία αντιπρόταση για το μέλλον, γι αυτό και είμαστε μηδενιστές, αλλά αντίθετα έχουμε πολύ οργή για το παρόν.

Για τις επιθέσεις τους:

Ανάμεσα σε χιλιάδες φοιτητές που ζούνε την περιπέτειά τους, η πρόκληση είναι ένα σημείο αναφοράς ανάμεσα στην χλιαρότητα τους , την επιστροφή στο σπίτι τους ή την ριζοσπαστικοποίηση τους. Το να προκαλείς το μακέλεμα ενός πλήθους που ασκεί ένα νόμιμο δημοκρατικό είναι ένα στοίχημα με τη δημοκρατία. Δε μας αφορούν ούτε τα πτυχία ούτε τα ανοιχτά κεφάλια. Ούτε καριερiστες είμαστε ούτε τραυματιοφορείς. Και φυσικά δεν αρνούμαστε τις καταβολές μας. Σίγουρα κάποιοι από μας θυμούνται ακόμα την ανάσα του ματά πίσω μας, τους χακήδες να γίνονται φλαμπέ, τις τζαμαρίες που γίνονται θρύψαλα, το κρυφτό στους διαδηλωτές, τη μολότωφ που σκάει και τα σακίδια που μυρίζουν βενζίνη. Την άγρια χαρά μιας γενικευμένης σύρραξης , τα πλιάτσικα, τους βανδαλισμούς την ανομία....

Θα μπορούσαμε να δεχτούμε, και να συζητήσουμε πάνω στον μπουρδολογικού τύπου ψευτοεπαναστατισμό των αλητόβιων, αν δεν "ντύνανε" τις χτυπημένες με μπλέντερ σκέψεις και τα ηλιθιοϊδεολογήματά τους, με τις εγκληματικές, δολοφονικές και καταδικασμένες στην συνείδηση των πολιτών επιθέσεις τους.

ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ...... ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ

activistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: