ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.09

ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ....(Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα)

Απάντηση Παπανδρέου στο μήνυμα του Εθνικού Συμβουλίου

Γράφει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.... (ΕΔΩ)

Γενικοί γραμματείς...
Γι' αυτό το λόγο «θα... επιστρέψει τον φάκελο του μηνύματος με τα ονόματα των γενικών γραμματέων»! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως «στον κατάλογο ενδέχεται να υπάρχουν επώνυμα στελέχη από άλλους πολιτικούς χώρους και πολλά εντελώς άγνωστα στο ΠΑΣΟΚ πρόσωπα».

Το Σαββατοκύριακο οι υπουργοί έλαβαν τα ονόματα που επέλεξαν οι ομάδες διαλογής, προκειμένου να καταλήξουν και αυτοί στις προτάσεις τους προς τον πρωθυπουργό. Υπέρ της ανάθεσης καθηκόντων σε στελέχη χωρίς κομματική εμπλοκή λειτούργησαν και όσα συνέβησαν γύρω από το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε, του Γ. Δημήτραινα, για τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι πληροφορίες για τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές του σχέσεις με τη σύζυγο του Χ. Καστανίδη έφεραν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, η οποία δεν επιθυμεί να βρεθεί ενώπιον αρνητικής δημοσιότητας για το συγκεκριμένο θέμα. Αρκετοί, λοιπόν, που πίστευαν πως είχαν καπαρώσει μια θέση γενικού γραμματέα, ενδέχεται να βρεθούν εκτός νυμφώνος. (σ.σ. Αυτή μπορεί να είναι και η αιτία για να καθυστερήσουν μερικές ημέρες τα ονόματα).

==================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:Η νέα διακυβέρνηση παίρνει τα μηνύματα ??? ή μήπως αντί για αυτήν.... τα παίρνει ο Τύπος?!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΜΕ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΣΥΜΒΑΝΤΑ..... Η "ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"... ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: