ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.08

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ......ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ....... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!


Σε βιβλιοπωλείο της Ιπποκράτους 110 ξέσπασαν οι καφροι αντιεξουσιαστές του
κ%$*!λου.

Του ΣΥΡΙΖΑ του δίνεται μια ακόμη ευκαιρία να παρακάμψει τις αμπελοφιλοσοφίες του και την προσωπικότητα του Δρ. Τζέκιλ που διακατέχεται ,αναγνωρίζοντας ότι άνανδροι δεν είναι μόνον όσοι χτυπούν τα γραφεία του αλλά και αυτοί που ξεσπούν στους φουκαράδες που αγωνίζονται να επιβιώσουν

ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ....... ΜΑΝΩΛΗ & ΣΟΥΡΛΑ

ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ:
http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_3305.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ : ΕΝΙΟΤΕ ...ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ....ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ H ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΕΙ ........ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΓΕΝΝΑΙΑ" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ...... "ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΩΝ"



EΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ:
http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_3702.html
ΣΟΥΡΛΑΣ : ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΡΛΑ ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΝΤΡΙ"..... ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

ΥΓ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΜΩΣ... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ... ΑΠΟ ΤΟΝ ........."ΤΣΟΜΠΑΝΙ"

NEA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΡΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΤΕΙΑ


του Σάββα Καλεντερίδη


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως ενώ συνεχίζεται η δίκη των επτά κατηγορουμένων για τη σφαγή των τριών χριστιανών στη Μαλάτεια, στις 18 Απριλίου 2007.


Κατηγορούμενοι στη δίκη, που συνεχίζεται για όγδοη μέρα στις κλειστές φυλακές της Μαλάτειας, είναι οι Emre Günaydın, Salih Gürler, Cuma Özdemir, Abuzer Yıldırım και Hamit Çeker. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις εξής κατηγορίες: "Δολοφονία του Γερμανού υπηκόου Tilman Geske, και των Τούρκων υπηκόων Necati Aydın και Uğur Yüksel επειδή συμμετείχαν σε ιεραποστολή', "σύσταση ένοπλης οργάνωσης", "δολοφονία πλέον του ενός ατόμου στα πλαίσια της δράσης τρομοκρατικής οργάνωσης",'παραβίαση ασύλου χώρου εργασίας", "παροχή βοήθειας σε τρομοκρατική οργάνωση".


Ο μάρτυρας Ozan Doğan Çobanoğlu, που είχε συνομιλήσει στο διαδίκτυο με έναν εκ των κατηγορουμένων, τον Emre Günaydın, είπε στο δικαστήριο: "Γνωρίζω τους κατηγορουμένους από το δικαστήριο. Με τον Emre Günaydın γνωρίστηκα στο διαδίκτυο. Δεν τον συνάντησα ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο. Υπήρχε μια ιστοσελίδα, η ‘İncil Türk’ (Τουρκικό Ευαγγέλιο). Ο Emre Günaydın έμπαινε στην ιστοσελίδα με το κωδικό όνομα ‘Yunus’. Έγραφε ότι ενδιαφέρεται για τη χριστιανική πίστη. Είπε ότι κατοικεί στη Μαλάτεια και ρώτησε αν υπάρχουν στην πόλη χριστιανοί. Εγώ του είπα ότι μπορεί να μιλήσει με τον (δολοφονηθέντα) Νετζατίν Αϊντίν, σύγγαμβρος του ιερέα της εκκλησίας του Κοτζάελι (Νικομήδειας), Oğuz Wolfgang. Όσο συνομιλούσαμε στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι, αν και μου είπε ότι είχε ενδιαφέρον, δεν είχε καμμία γνώση γύρω από τη χριστιανική πίστη. Με ρώτησε και πάλι αν γνωρίζω χριστιανούς στη Μαλάτεια. Τον Emre Günaydın τον παρέπεμψε σε μένα άτομο που έμπαινε στην ιστοσελίδα με τον κωδικό Aynur. Ο Νετζατί Αϊντίν ήταν ο ιερέας της Μαλάτειας και ήταν επιφορτισμένος με τη διδαχή της χριστιανικής πίστης. Έγραψα λοιπόν στον Εμρέ Γκιουναϊντίν ότι ο Νετζατί Αϊντίν ήταν ο ιερέας της Μαλάτειας. Εγώ δεν τον υποπτεύθηκα, γιατί θεώρησα ότι ενδιαφέρεται για τη χριστιανική πίστη".

Δεύτερος μάρτυρας της δίκης ήταν ο Emin Mığı, λογιστής του δολοφονηθέντος Γερμανού Tilman Geske. Ο Μίγκι είπε στην κατάθεσή του: "Ήλθα στη Μαλάτεια για να κλείσω τα βιβλία της εταιρείας ‘Sılk Road’ του πελάτη μου. Δουλεύοντας στα γραφεία του εκδοτικού οίκου "Zirve" ήλθαν στο γραφείο δυο άτομα. Από αυτούς ο ένας ήταν ο κατηγορούμενος Αμπουζέρ Γιλντιρίμ. Τα δυο άτομα που ήλθαν έδειχαν ότι ήταν γνωστοί με τον Νετζατί Αϊντίν. Έφυγα από το γραφείο γιανα πάω στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Όταν γύρισα χτύπησα την πόρτα, αλλά δεν άνοιγε κανείς.... Αργότερα μου τηλεφώνησε ο συνέταιρος του Γκέσκε, Angus William Red και μου είπε ότι κάτι έγινε στον εκδοτικό οίκο.... Αργότερα πήγα επί τόπου και έδωσα κατάθεση στην αστυνομία".

ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Ο τρίτος μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο ήταν ο Μετίν Ντογάν (Metin Doğan), που αποβλήθηκε από τη σχολή μον. υπαξιωματικών της πολεμικής αεροπορίας και κρατείται στις φυλακές του Ελμπιστάν. Ο Ντογάν κατέθεσε τα εξής: "Το 2005 μου πρότειναν να μου δώσουν 300 χιλιάδες δολάρια για να κάνω εγώ το έγκλημα. Με κάλεσαν στα γραφεία του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) όπου βρίσκονταν ο πρόεδρος της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων του νομού Μαλάτειας (Ülkü Ocakları Başkanı), B.C, ο πρώην βουλευτής Μαλάτειας του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), N.H.D., ο υποστράτηγος H.Ç. και ο πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης Μαλάτειας του MHP, M.E. Εκεί μου είπαν ότι θα πρέπει να τελειώνουμε με τον εκδοτικό οίκο "Zirve", που έκανε χριστιανική προπαγάνδα. Μου ζήτησαν να βρω άλλα δυο άτομα για να γίνει η επιχείρηση..... Όμως, πριν εκτελέσουμε την επιχείρηση σκοτώθηκε ο αδελφός μου σε μια συμπλοκή, εγώ σκότωσα τον δολοφόνο του αδελφού μου και μπήκα στη φυλακή. Έτσι δεν μπόρεσα να φέρο σε πέρας το σχέδιο... Έβαλα την αδελφή μου Sevim Doğan να τηλεφωνήσει στον εκδοτικό οίκο και να προειδοποιήσει τον Νετζατί Αϊντίν... Για την επιχείρηση αυτή πη΄ρα προκαταβολή 10 χιλιάδες λίρες Τουρκίας από τον πρώην βουλευτή Μαλάτειας του ΜΗΡ, N.H.D... Αργότερα, όταν μπήκα φυλακή και θέλησα να μιλήσω, ο πατερας μου δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και κάποιοι έριξαν πυροβολιμσούς στο σπίτι του συγγενούς μου Abdullah Sülük...."

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ C4I


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ MEGA


Εγγραφο-"φωτιά" του εισαγγελέα Αθανασίου προς την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Ελβετίας, για τον τρόπο που πληρώθηκαν μίζες ύψους 1.750.000 ευρώ στην Ελλάδα για την ανάληψη του C4I από τη Siemens και τη SAIC, έφερε στο φως την Παρασκευή το MEGA.
Δύο ήταν οι εταιρίες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο colpo grosso, και για να το επιτύχουν εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου του 2004. Πρόκειται για τη Weaving και την Kroma, που συστήθηκαν το καλοκαίρι του 2002 με μοναδικό σκοπό να παρέχουν δήθεν συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τη μητρική Siemens για την εκτέλεση του έργου.
Για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, εκδόθηκαν εικονικά τιμολόγια -785.000, 615.000 και 475.000 ευρώ- από τη Weaving που μπήκαν σε αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό, ενώ από την Kroma εκδόθηκαν τιμολόγια 690.000, 585.000 και 555.000 ευρώ αντίστοιχα. Από αυτά, το ποσό του 1.750.000 ευρώ μπήκε από τον Αυγουστο μέχρι τον Οκτώβριο του 2004 στην off shore Fairways, συμφερόντων του κ. Χριστοφοράκου, για να μοιραστεί στη συνέχεια εκεί που έπρεπε.
Μάλιστα, οι Γερμανοί κατηγορούμενοι, πρώην στελέχη της Siemens έχουν πει στις καταθέσεις τους: "Σε συζητήσεις που είχαμε με τον κ. Χριστοφοράκο, μας έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο Αθλητισμού και ένα ακόμη υπουργείο, για να ανατεθεί το έργο στη Siemens και στη SAIC, και πως το ποσό αυτό ανερχόταν σε 10.000.000 ευρώ".
Ωστόσο, ένα άλλο πρώην στέλεχος της Siemens, ο Πρόδρομος Μαυρίδης, μιλώντας στη γερμανική δικαιοσύνη, υποστήριξε ότι εκτός από τις μίζες σε κρατικούς αξιωματούχους για την ανάληψη έργων, όσοι διαχερίζονταν χρήματα των μαύρων ταμείων, έβαζαν και στην τσέπη ένα μεγάλο μέρος των ποσών, για ιδιωτικούς σκοπούς.
Στη διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, που καλά κρατεί ακόμη, παρενέβη και την Παρασκευή ο υπουργός Δικαιοσύνης, δηλώνοντας ότι διαψεύστηκαν όσοι έκαναν λόγο για κουκούλωμα, καθώς ο τακτικός ανακριτής έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα.

....."ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ...ΚΟΜΜΑ.."....


Οι αποκαλύψεις του σκανδάλου siemens πέραν της εν γένη απογοήτευσης που προκαλεί για την πραγματικότητα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής μας δίνει και το έρεισμα να αξιολογήσουμε, να κρίνουμε, αλλά και να συμπεράνουμε της πολιτικές συμπεριφορές των δύο πρωταγωνιστών και εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή.
Σήμερα 5/7/2008 το παζλ siemens έχει σχηματισθεί τουλάχιστον υποσυνείδητα, αφού ο "τύπος των ήλων" δεν έχει τολμηθεί να ψηλαφηθεί, και η...... "περικοκλάδα"που είναι το κοινώς χρησιμοποιούμενο μέσο της κυβέρνησης και του ηγέτη της...... και πρωθυπουργού μας, είναι σε πρώτη χρήση

Είναι όμως αδιανόητο .......το "ανάστημα"... -φαινομενικά πάντα- ..."αποφασιστικότητας" του Πρωθυπουργού..... -όπως αυτός θέλει να φαίνεται στα μάτια του κόσμου- να καθίσταται εκ των πραγμάτων άβουλο (που έτσι και αλλιώς ήταν).....δεν έχει όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να θέτει μια χώρα ολόκληρη άβουλη έναντι της SIEMENS.

Η χώρα δεν είναι το κόμμα του "καταλληλότερου" ο οποίος κλείνει τα αυτιά του όταν άλλες χώρες (Ιράκ, Φιλιππίνες, Νιγηρία κλπ) που έφεραν στη επιφάνεια αρνητικές συμπεριφορές επιχειρηματικής δραστηριότητας της εν λόγω εταιρείας ...την έπαυσαν ή πήραν μέτρα για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος των χωρών τους.

Διαφαίνεται περίτρανα ότι ο "καταλληλότερος δεν έχει διάθεση να προχωρήσει σε κινήσεις του δημοσίου ενάντια στην siemens, αφού εκκρεμούν ανεξαργύρωτες επιταγές του κόμματος του.
Η προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου siemens είναι σταγόνα στον ωκεανό εμπρός στον διασυρμό της χώρας διεθνώς .

Ο έτερος Καππαδόκης Γεώργιος Παπανδρέου τουλάχιστον μπορεί να επικαλεσθεί την δήλωση -πρόταση περί κινήσεως διαδικασιών του δημοσίου ενάντια στην siemens, αν και το κόμμα του είναι στριμωγμένο στα σχοινιά από τις αποκαλύψεις Τσουκάτου. Αν μη τι άλλο η πρόταση Παπανδρέου εκτός από άμεση καταγγελία για την κυβέρνηση δείχνει μια γενναιότητα εν μέσω των συμπληγάδων που το κόμμα του αλλά και ο ίδιος βρίσκεται

Βέβαια .... λίγο καθυστερημένα..... γιατί έχω να παρατηρήσω ότι αφορμή των συγκεκριμένων προτάσεων Γιώργου ήταν οι δηλώσεις -προτάσεις Μάνου , που είχαν εκτός των άλλων και την ευθέως καταγγελία στο πρόσωπο του "καταλληλότερου".

Συμπερασματικά τα απόφθεγμα είναι.... "ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"


Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

(SIEMENS) ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" .....ΕΓΙΝΑΝ¨"ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ"

Πηγή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
¨
"Eνας από τους υπαλλήλους της Siemens Hellas, που εξετάστηκε από την αμερικανική δικηγορική εταιρεία Debevoise & Plimpton LLP είχε παραδεχθεί, αλλά μόνο ενώπιον των πολύ σκληρότερων ερωτήσεων των Αμερικανών δικηγόρων, ότι είχε «λαδώσει» υπαλλήλους της εφορίας στην προσπάθεια να δικαιολογήσει χρήματα της εταιρείας, τα οποία διακινούνταν χωρίς παραστατικά ή για σκοπούς άσχετους με εκείνους που ανέγραφαν τα παραστατικά.

Ο εν λόγω υπάλληλος, καταθέτοντας για πρώτη φορά ενώπιον των Αμερικανών δικηγόρων το φθινόπωρο του 2007, είχε υποστηρίξει ότι είχε διαθέσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ «σε δημοσιογράφους». Οταν όμως εκλήθη να απαντήσει στα ερωτήματα σχετικά με το σε ποιους δημοσιογράφους, πότε, πού και γιατί έδωσε τα χρήματα, είπε την αλήθεια: Δηλαδή ότι η διαχείριση της Siemens Hellas τον είχε αναγκάσει, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα «κλεισίματα» στην εφορία, να διαθέσει ένα ποσό που προσέγγιζε το 1 εκατομμύριο ευρώ για την «τακτοποίηση» του ελέγχου των χρήσεων από το 1997 ώς το 2002."

"Το σκοταδι δεν θα κρύψει το Φως "

ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ email ΜΑΣ
Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Ενώ έχει αποδειχθη διαχρονικώς, εκ των ιστορικών γεγονότων -διεθνώς και εντοπίων- πλέον, ότι ειναι η ολοκληρωτική αρνησις της Δημοκρατίας, το σταλινικό ΚΚΕ, επιμένει να εμφανίζεται ως το απαύγασμα αυτής.. Η δογματική, εξωπραγματική, μισάνθρωπος ηγεσία του, εξακολουθεί να διατηρεί άταφο το όζον πτώμα του θανόντος κομμουνισμού. Να οργανώνει «μνημόσυνα» για τα ‘’60 χρονα’’ των συμμοριων του ‘’Δημοκρατικου Στρατου της Ελλαδας’’ και «συγκινησιακά ανταμώματα» για τα «90 χρονα» του κομματος του εγκληματος και της προδοσιας κατα Γεωργιο Παπανδρεου. Όλοι τους, θλιβερές σκιές στο νεκροταφείο της ματωμένης ιστορίας τους, αμετανόητοι, μισητικοι, δουλοποιοί προσπαθούν να κρύψουν στο σκοτάδι, της διεστραμμένης λίθινης ιδεολογίας του μίσους και της βίας, το Φως της αλήθειας.

Όμως στην πλέον πρόσφατη συνεντευξι του ο Λεωνίδας Κύρκος στις 3/12/2006 διευκρινίζει για το ΚΚΕ και τον ΔΣΕ «...Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ. Άνθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.»

Και δεν είναι ο μόνος ανανήψας. Ο Λεωνίδας Τζεφρώνης - γραμματεύς της ΕΠΟΝ Σπουδάζουσας του ΚΚΕ , μέλος του ΔΣΕ, γνωστός και από την μυθιστορηματική του απόδρασι από τις φυλακές των Βούρλων την 17η Ιουλίου 1955 - αφηγείται στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, ‘’Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά’. «...Έγραψα κάποτε σ’ ένα άρθρο μου στην Αυγή ότι ευτυχώς που δεν νικήσαμε τον Δεκέμβριο και ευτυχώς που ηττηθήκαμε και στον Εμφύλιο. Γιατί αν νικούσαμε και δημιουργούσαμε εδώ στην Ελλάδα τη λεγόμενη λαϊκή δημοκρατία σήμερα θα είμαστε χειρότερα απ’ ότι είναι οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι, και οι Αλβανοί..»

Στο ίδιο βιβλίο (σελίς 540) ο Στέλιος Γιατρουδάκης, έτερος ομοϊδεάτης αντάρτης του ΔΣΕ στη «διμοιρία καταστροφών» εν συνεχεία , «πολιτικός επίτροπος Αθήνας», εκπαιδευθείς στη «Σχολή Πολιτικών Επιτρόπων» του ΚΚΕ στο Βίτσι, απαντά ως εξής. «..Τι θα κάναμε αν κερδίζαμε? …δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαντηθεί. Μπορούμε να πούμε , χωρίς ενδοιασμούς , ότι θα φτιάχναμε ένα καθεστώς παρόμοιο μ’ εκείνα που δημιουργήθησαν σε όλες τις νεοσύστατες λαϊκές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης μετά τον τερματισμό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν μάλιστα οι ηγεσίες του ΚΚΕ ήταν πάντοτε εξαρτημένες από το κράτος και το κόμμα ‘’οδηγό’’ ». Ενώ εξ’ισου ειλικρινής και αποκαλυπτικός, ο Πάνος Δημητρίου, πρόσφυγας στη Τασκένδη, υπεύθυνος του ιδεολογικού τομέως του ΚΚΕ, καταμαρτυρεί (σελίς 473,474) «..Το ΚΚΕ είχε περιέλθει σε μια κατάστασι πλήρους εξάρτησης. Τίποτα δεν γινόταν εάν δεν υπήρχε η έγκριση των Σοβιετικών....Από τότε χάθηκε κάθε αυτοτέλεια. Κι αυτό φάνηκε πολύ καθαρότερα με την ολομέλεια που αποφάσισε για το Μακεδονικό πρόβλημα, με την απόφαση για πλήρη αυτοδιάθεση μέχρι αποχώρησης της Μακεδονίας.»

Σημερα (5/07/2008) ο Σταλιν της Ελλαδος , ο Παπας του Βατικανου στον Περισσο, οι Αλαθητοι και οι αδιαφθοροι, που μονο αυτοι εκφραζουν ως εξ επιφοιτησεως του αγιου πνευματος, την’’ ορθη πολιτικη σκεψη’’ στο πλαίσιο του 17ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου, θα αποκαλυψη πλάκα της ΚΝΕ για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας στο χωριό Πύλη.. βαδίζοντας στα χνάρια της ηρωικής πάλης του ΔΣΕ ‘’

Η ίδια ξύλινη γλώσσα. Το ταξικό μίσος , οι απεργίες , η διαλύσις του κράτους. Καμμια ενοχή για τα θυματα τότε. Ουδεμία συγγνώμη σήμερα. Σταθερή πορεία μίσους και καταστροφής.Προκλητικη συμπεριφορα των θυτων απεναντι των θυματων . Στις εκατομβες των ειδεχθως βασανισθεντων απο τα πρωτοπαλληκαρα του ΚΚΕ - μεχρι του λυτρωτικου θανατου - θυματων με ονοματα και διευθυνσεις. Οσων και οπως ευρεθησαν. Αλλα και τοσων αλλων, που δεν γαληνεψαν ποτε. Παντοτινα αγνοουμενοι, σε αγνωστους ταφους σε χαραδρες φαραγγια και νταμαρια.. Θυματα του τυφλου εγκληματικου κομμουνιστικου μισους, στην επαναστατικη διαδικασια για την κατακτησι της λαικης εξουσιας χωρις εκλογες, οπως την διακηρυσσει διαχρονικα και την ακολουθει και στο σημερινο προγραμμα του το κκε

Η απάντησις βεβαίως, στην προκλητική διαστρεβλώσι της ιστορίας, ευτυχώς έχει δοθεί και καταγγελθεί επανειλημμένως από στόματος παλαιών συντρόφων του ΚΚΕ .Αφού η «δημοκρατικιά» μουγκαμάρα και αφωνία δεν επιτρέπει στους νέο-πολιτικούς μας να αρθρώσουν αντίλογο, ούτε στα ψεύδη, ούτε και στις στασιαστικές, εμφύλιο-πολεμικές απόψεις της ΓΓ του ΚΚΕ. Ενώ, ο τύπος, τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, «ιστορικοί και εκπαιδευτικοί» του κοινού, σαλπίζουν μόνο τις αριστερές αυταπάτες,.

Αντιγράφω, λοιπόν μίαν ακόμη, από το βιβλίο-ομολογία, «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι» του Τάκη Λαζαρίδη, καταδικασμένου σε θάνατο στη δίκη Μπελογιάννη τον Φεβρουάριο του 1952, ο οποίος τελικώς έτυχε χάριτος επειδή ο πατέρας του είχε εκτελεστή από τους Γερμανούς και η μητέρα του είχε καταδικαστή σε ισόβια από Βουλγαρικό στρατοδικείο.Τα κομματικά έντυπα της εποχής είχαν επαινέσει τον Τάκη Λαζαρίδη γιατί «..υπερασπίστηκε με επαναστατική συνέπεια και αδιαλλαξία την τιμή και την υπόληψη του κόμματος» Εξομολογείται , ο Τάκης Λαζαρίδης με ειλικρίνεια και γενναιότητα που σπανίζει.:

« ..Όλοι μας μέλη και στελέχη του ΚΚΕ έχουμε μερίδιο ευθύνη . Γιατί σtη δράση τους οι ηγέτες του ΚΚΕ είχαν τη δική μας υποστήριξη και ανοχή χωρίς την οποίαν δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.Μας εξέφραζαν και μας εκπροσωπούσαν. Είμαστε συνυπεύθυνοι για όλα.Για τα φοβερά εγκλήματα του Στάλιν. Για τις δίκες της Μόσχας και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Για τις εκτελέσεις μυριάδων ανθρώπων.Για το φοβερό ζυγό που επιβλήθηκε στο μεγάλο ρωσσικό λαό.Κai για τον βαρύτερο ακόμη ζυγό που επιβλήθηκε σε τόσες χώρες της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης...Κι είμαστε ειδικότερα συνυπεύθυνοι για τα δεινά που έπληξαν την πατρίδα μας και τόσο σημαντικά καθυστέρησαν την οικονομική και κοινωνική της πρόοδο. Για τον Δεκέμβρη και τον Εμφύλιο.Για το αδικοχαμένο αίμα των συντρόφων μας αλλά και των αντιπάλων μας. Για την Ελένη Γκατζογιάννη και τις άλλες μαρτυρικές μανάδες της Ηπείρου.Και για τις αδιάκοπες όσο ηλίθιες προσπάθειες μας να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε σοβιετικό προκτετοράτο..»

Αληθεια. Στοιχειώδης επίγνωση της ανεπανόρθωτης Εθνικής καταστροφής. Της εκτάσεως του εγκλήματος που προκάλεσε διαχρονικώς στην Ελλάδα το ΚΚΕ. Θα είχαν θέσει εκτός πολιτικού βίου στην σύγχρονη Ελλάδα και το όνομα και το αιμοσταγές σφυροδρέπανο.Οπως είναι ηδη στη συνειδηση του Ελληνικου Λαου. Ασημαντο μονοψηφιο ποσοστο.
Πλειοψηφια στο μισος και την καταστροφη.Μειοψηφια στην Κοινωνια.

Μία εβδομάδα προθεσμία για τα Σκόπια


Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης στη γειτονική χώρα, με τον Νίκολα Γκρούεφσκι να αναζητά συνεργασία με το αλβανικό στοιχείο προκειμένου να έχει κυβέρνηση ενότητας, αν και το κόμμα του διαθέτει ήδη πλειοψηφία. Άλλωστε, σε όλες τις κυβερνήσεις της ΠΓΔΜ συμμετέχει πάντοτε ένα αλβανικό κόμμα.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, αναφέρουν ότι οι μέχρι στιγμής διαβουλεύσεις του κ. Γκρούεφσκι με τον κ. Αχμέτι για τον σχηματισμό κυβέρνησης, διεξάγονται με σχετικές δυσκολίες καθώς τα δύο κόμματα φέρονται να διαφωνούν για μία σειρά ζητημάτων. Ένα από αυτά είναι και το θέμα της ονομασίας.

Αντίθετα, σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, δεν διακρίνονται κάποιες ιδιαίτερες διαφωνίες στις διαβουλεύσεις του κ. Γκρούεφσκι με τον αρχηγό του DPA Μέντουχ Θάτσι. Πάντως, ο ίδιος ο κ. Γκρούεφσκι, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το ποιο αλβανικό κόμμα σκέφτεται να προτιμήσει στην κυβέρνησή του

"ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ


Η αρχή έγινε με έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, το περασμένο φθινόπωρο, η οποία ανέφερε ότι η Ελλάδα κακομεταχειρίζεται τους πολιτικούς πρόσφυγες που ζητούν πολιτικό άσυλο απ’ αυτήν. Με την αφορμή αυτή, το μεγαλύτερο ιδιωτικό κανάλι της Σουηδίας, το TV4, πραγματοποίησε επιτόπιο ρεπορτάζ στο στρατόπεδο προσφύγων στο Λαύριο, το οποίο προκάλεσε αίσθηση. Ένας βουλευτής, ο Καρλ Λάρσον του Αριστερού Κόμματος, έφερε το θέμα στη Βουλή με τη μορφή επερώτησης. Δεδομένου όμως ότι στις 22 Απριλίου, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR) εξέδωσε οδηγία προς τις…
…χώρες της Ε.Ε. να μην αποστέλλουν στην Ελλάδα πολιτικούς πρόσφυγες.

Η ευρωβουλευτής Λένα Εκ έχει υποβάλει ερώτηση στην Κομισιόν σχετικά με τις πληροφορίες για βασανιστήρια και κακοποιήσεις πολιτικών προσφύγων στην Ελλάδα, οπότε η συζήτηση θα μεταφερθεί και στην Ευρωβουλή.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ SIEMENS


Να σταματήσει η Siemens να παίρνει δουλειές του δημοσίου ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να στραφεί νομικά εναντίον της γερμανικής εταιρίας, διεκδικώντας αποζημιώσεις για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στο δημόσιο.

Ο κ. Παπανδρέου ζητεί ακόμη να ενεργοποιηθεί η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών για τις ευθύνες της SIEMENS, αλλά και να δραστηριοποιηθεί η Αρχή Καταπολέμησης Βρώμικου Χρήματος του κ. Ζορμπά.

KYΠΡΟΣ.....ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ


Η Βουλή επικύρωσε τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Υπέρ της Συνθήκης ψήφισαν οι Βουλευτές των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Ευρωπαϊκού Κόμματος, κατά οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, ενώ ο βουλευτής των Οικολόγων τήρησε αποχή.

4.7.08

SIEMENS ....ΛΑΔΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

Ο ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ


«Μόνος ασφαλής δρόμος για την επίλυση του Κυπριακού είναι η επαναπροσέγγιση των δύο κοινοτήτων μακριά από εθνικισμούς, μισαλλοδοξίες και μακριά από τον ηγεμονισμό του διεθνούς παράγοντα, που μόνο κακά έχει επιφέρει», διατύπωσε στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας.


ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ; Ή ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΑΣ.......ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ....& Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ"

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ".... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 732 ΤΙΤΛΟΣ "SIEMENS" ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ


Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Έλα να τους τελειώσουμε. Να τους στείλουμε σπίτια τους.
Παραδομένους στη χλεύη και την ανυποληψία. Μας δουλεύουν,
μας π#$x%ε και μετά μας ρίχνουνε κι έναν π#^&%ο.
Σειρά μας να τους ρίξουμε κι εμείς έναν.
Στις εκλογές που έρχονται πιστεύω ότι ξέρεις τι θα κάνεις. Έτσι ;

ΚΑΡΠΟΥΖΙ = VIAGRA





EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ VIAGRA






ΣΤΗΝ TIMH EXOYN ΔΙΑΦΟΡΑ....... ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VIAGRA

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ




Ο Anemos ... είχε πεί:






Με αφορμή την ανάρτηση του ΟΡΙΖΟΝΤΑ στο ΛΗΜΕΡΙ, με τίτλο Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ "ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ" ...


Τι έδειξαν λέει οι δημοσκοπήσεις;Απαξίωση της πολιτικής ζωής;


Όποιος πίστεψε σε κάτι τέτοιο, σε όποιον δημιουργήθηκε έστω και μία αμυδρή ελπίδα πως ο λαός δε θα ψηφίσει ξανά τους δυνάστες του, ας περιμένει λίγο.


Μέχρι τις επόμενες εκλογές...Όπως είπε κάποτε κάποιος -δε θυμάμαι ποιος και ούτε έχει σημασία- "ο καλύτερος τρόπος να καταδυναστεύσεις ένα λαό, είναι να του δώσεις δικαίωμα ψήφου"...Θα αρπάξει το δικαίωμα απ' τα μαλλιά...Όποιος όπως γίνεται πάντα όταν κάποιος εκφράζεται περίεργα, έκρινε αβίαστα τις παραπάνω λέξεις φασιστικές, ας ρίξει μια ματιά στις αναρτήσεις ΕΦΙΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και ΕΦΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...




ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ....ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ...ΤΩ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ;... (ΙΔΩΜΕΝ)!!!!


Ακούγετε ανασχηματισμός από μερίδα του τύπου αλλά και από προτάσεις εισηγήσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ.

Βέβαια το "πάρτι" ......έχει στηθεί από την μεριά των Μητσοτακικών.....ενώ το Μαξίμου περιορίζεται στην "έρευνα" της πηγής των διαρροών για τον Μ. Λιάπη που το έχουν φέρει σε δύσκολη θέση ,όμως κάποιοι που είναι σε θέση να "ξέρουν" λένε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προστατέψει τον κύριο Λιάπη δια μέσω της κυβέρνησης. Το θέμα βέβαια της προστασίας δεν άπτεται του αίματος διότι οι σχέσεις των δύο Καραμανλή Λίάπη δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά πρέπει να πάρει παρατάσεις το Μαξίμου από την επίθεση των Μητσοτακικών , αλλά και της αντιπολίτευσης που ζητούν την παραίτηση Λιάπη.


Προς το παρόν δεν θα τους κάνει την χάρη ο Πρωθυπουργός ......αφού του είναι πιο

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ.....ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΟΣ) ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

ΚΚΕ ΠΙΣΤΟ ΣΤΙΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ" ΤΟΥ....... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!





Διαβάζουμε στο σημερινό Ριζοσπάστη, σελ.14:

Για τις μαγευτικές Πρέσπες αναχωρούν σήμερα οι νεολαίοι του ΚΚΕ, όπου το Σαββατοκύριακο οι οργανώσεις της ΚΝΕ, θα συναντηθούν στο 17ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Θα συμμετέχουν :

Η Κομμονιστική Νεολαία ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Κομμουνιστική Νεολαία ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Η Κομμουνιστική Νεολαία ΚΥΠΡΟΥ

Η Κομμουνιστική Νεολαία ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Κομμουνιστική Νεολαία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (!!!)





Το ΚΚΕ ...πρέπει να το παραδεχτούμε ... είναι πιστό στα πιστεύω του τον "λόγο" του δεν τον παίρνει πίσω. Πιστό στις δηλώσεις του 1947 για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και σήμερα πιστό στην παράδοση του και στο "αρχείο" του Περισσού.


"ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ" ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.




"Η SIEMENS ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ"


Πηγή ΑΥΡΙΑΝΗ


Η SIEMENS προκειμένου προστατέψει τους μικρομετόχους της εν όψη σκανδάλων προτίθεται να καταφύγει σε αγωγές για την επιστροφή των χρημάτων που κατά καιρούς έδωσε στα κόμματα και σε στελέχη εταιρειών, μια και το έχει παραδεχτεί καθώς επίσης αφού έχει και όλα τα παραστατικά των "μαύρων" συναλλαγών.
ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...................
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ.......
"ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΕ" .....ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ SIEMENS .....ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΕΛΛΑΣ...... Η "ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ SIEMENS ΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.


Εδώ στη Ελλάδα η κυβέρνηση που διαλαλεί κραδαίνοντας μόνιμα το μαχαίρι ...ότι θα το φτάσει στο κόκαλο ..... κανένα μέτρο δεν έχει λάβει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος .

Ποιον μωρέ μπορεί να πείθει αυτή η συμπεριφορά των κυβερνώντων; όταν από της 12/2/08 στην συζήτηση στη βουλή είχαν τεθεί θέματα παύσης της siemens από την συμμετοχή της σε κρατικούς διαγωνισμούς;.


ΜΠΑΝΑΝΙΑ ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....... ΞΕΦΤΙΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

"ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ"


Η δημοσκόπηση της Metron Analysis ενισχύει την γονιδιακή μας πάθηση.... και εννοώ τον ραγιαδισμό που κρύβουμε μέσα μας .

Η αναντιστοιχία είναι στο αίμα μας και δεν έχει προηγούμενο.


Δίνουμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην ΝΔ η οποία και προηγείται σαφώς από το ΠΑΣΟΚ αλλά .....στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ η άποψη είναι: " Η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν βλέπουν φως 8 στους 10
Η ακρίβεια είναι το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα για την κοινή γνώμη, καθώς από το 15,2% του Μαρτίου εκτινάσσεται στο 33,9%. Ένας στους δύο πολίτες εκτιμά μάλιστα ότι η ακρίβεια οφείλεται τόσο στις διεθνείς εξελίξεις όσο και στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης"

και για το σκάνδαλο SIEMENS η άποψη είναι:"Συγκάλυψη του σκανδάλου περιμένουν 7 στους 10 πολίτες
Η απάντηση «κανένα κόμμα» κυριαρχεί σε ό,τι αφορά το ερώτημα ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει τη διαφθορά -ανέρχεται πλέον στο 43,3%- και ακολουθούν με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά η Νέα Δημοκρατία με 23,1% και το ΠΑΣΟΚ με 15,8%."


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ........" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.......ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΜΑΣ ........ "




ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ



H τακτική της Siemens τελικά σε παγκόσμια κλίμακα είναι το λάδωμα.
Το φαινόμενο Siemens δεν είναι τελικά μόνο Ευρωπαϊκό επεκτείνετε και στην Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στην Ιαπωνία όπου ανακαλύφθηκε σκάνδαλο με λαδώματα της Siemens σε κρατικούς υπαλλήλους και δη στρατιωτικούς στις υπό κατασκευή φρεγάτες για λογαριασμό των ενόπλων δυνάμεων της Ιαπωνίας.


ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 19:00



Τρίτη, 8 Ιούλη, στο Σύνταγμα στις 7 το βράδυ


Μια ομάδα από Ιταλόπουλα που ζουν στην Ελλάδα,διοργανώνει μια πικετοφορία για τους νέους νόμους του Μπερλουσκόνι.Τρίτη, 8 Ιούλη, στο Σύνταγμα στις 7 το βράδυ,ταυτόχρονα με τη μεγάλη διαδήλωση της Ρώμης(8 luglio, Roma, in piazza contro le leggi-canaglia. Passaparola!).Όσοι πιστοί προσέλθετε!


Η κυβέρνηση του Berlusconi κατέθεσε ένα πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα, όπου παρά και εναντίον του Συντάγματος:- Φιμώνει τον Τύπο και τα ΜΜΕ- Εξαιρεί τον πρωθυπουργό από το δικαίωμα της δικαστικής κρίσης- Επιφέρει «μεταρρυθμίσεις» που φέρνουν την Ιταλία στο κατώφλι του φασισμού (δικαστής Di Pietro).Οι διανοούμενοι της Ιταλίας, οι δημοσιογράφοι, η αριστερά (σήμερα εξ ολοκλήρου εξωκοινοβουλευτική), μεμονωμένοι βουλευτές και γερουσιαστές, πραγματοποιούν διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας με κεντρικό σύνθημα:

Πίστη στο Δημοκρατικό Σύνταγμα που γεννήθηκε από τις αξίες της Εθνικής Αντίστασης εναντίον του φασισμού.

Το μήνυμα του Umberto Eco:

Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στη διαδήλωση και θα ήθελα να είναι χρήσιμες ώστε να μην ξεχαστούν δύο ζητήματα.1. Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.2. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών.Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.
Umberto Eco, 2 Ιούλη 2008
Ορισμένα μηνύματα υπέρ των διαδηλώσεων στη γειτονική Ιταλία:
Εδώ το βίντεο του Ιταλού φιλοσόφου Paolo Flores d'Arcais, όπου απευθύνει έκκληση στον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος Walter Veltroni,* να ακούσει τον Umberto Eco και τη βάση του πρώην αριστερού κόμματός του, που αντιστέκονται στα φασιστικά μέτρα του Berlusconi (http://temi.repubblica.it/micromega-online/caro-walter-ascolta-umberto-eco-video/)
* Το Δημοκρατικό Κόμμα (μετάλλαξη του πρώην κομμουνιστικού κόμματος, έχει διαχωρίσει τη θέση του από την αριστερά).
Εδώ το ηχητικό μήνυμα-κάλεσμα στη διαδήλωση, του Don Andrea Gallo, του αντιφασίστα αντάρτη ιερέα (http://temi.repubblica.it/micromega-online/don-andrea-gallo-perche-aderisco-audio/)
Εδώ το ηχητικό μήνυμα-κάλεσμα στη διαδήλωση, του Gianni Vattimo, ενός από τους σημαντικότερους ευρωπαίους φιλοσόφους (http://temi.repubblica.it/micromega-online/gianni-vattimo-perche-aderisco-audio/)
Εδώ το ηχητικό μήνυμα-κάλεσμα στη διαδήλωση, της παγκοσμίου φήμης αστροφυσικού Margherita Hack, γεννημένης το 1922 (http://temi.repubblica.it/micromega-online/margherita-hack-perche-aderisco-audio/)
Εδώ το ηχητικό μήνυμα-κάλεσμα στη διαδήλωση, του Marco Revelli, συγγραφέα που κοσμεί το πάνθεον της ιταλικής λογοτεχνίας και αντιφασίστα (http://temi.repubblica.it/micromega-online/marco-revelli-perche-aderisco-audio/)
Περισσότερα για τη σημερινή κατάσταση στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας:· 13, 14 Απρίλη 2008 - Ιταλικές πολιτικές εκλογές(http://www.nikosklitsikas.gr/apopsi_12.html)· ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - "Κ", Κυριακή 24 Φλεβάρη 2008(http://www.nikosklitsikas.gr/kappa_kathimerini.html)· Ιταλικές εκλογές 2008. Μάθημα ιστορίας: ο θρίαμβος του Berlusconi και η ήττα της αριστεράς(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/04/2008-berlusconi.html)· Χάθηκε και η Ρώμη!(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/04/blog-post_813.html)· Το εκλογικό σύστημα δεν επέτρεψε την είσοδο του Giacomo Mancini στην ιταλική βουλή(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/04/giacomo-mancini.html)· Ανατομία στο φαινόμενο Μπερλουσκόνι(http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_20/04/2008_267319)
και…«Η Ευρώπη είναι δεξιάχάρη στην ανυπαρξία μιας αριστεράς(21 Ιούνη 2008)»(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/06/blog-post_1117.html)
Όποιος δεν έχει μνήμη, δεν έχει μέλλον!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

by http://citypress-gr.blogspot.com/
ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΧΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΟΥΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ BLOGER ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ....ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ.ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

"ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ




Αντίθετοι στην παραγωγή ενέργειας μέσω πυρηνικών εργοστασίων είναι οι Έλληνες με ποσοστό 79%, έναντι 45% στην ΕΕ των 27 χωρών-μελών, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση, Eυρωβαρόμετρο για την πυρηνική ενέργεια.
Στην ΕΕ, όπου περίπου το ένα τρίτο του ηλεκτρισμού παράγεται από πυρηνικά εργοστάσια, πάνω από επτά στους δέκα Ευρωπαίους πολίτες δηλώνουν «άγνοια» για την πυρηνική ενέργεια και τις επιπτώσεις των ραδιενεργών αποβλήτων.

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που υπεξαίρεσαν 770.000 ευρώ


Οι επίορκοι αστυνομικοί, ένας αστυνομικός διευθυντής και ένας αρχιφύλακας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος διενεργείται τους τελευταίους μήνες, διαπιστώθηκε ότι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εσωτερικών Λειτουργιών στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ο αρχιφύλακας, βοηθός διαχειριστή δαπανών του Αρχηγείου, είναι υπεύθυνοι για το έλλειμμα ύψους 770.000 ευρώ από τα ταμεία του Αρχηγείου.
Όπως προέκυψε, ο αρχιφύλακας είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 70.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 700.000 ευρώ τα είχε "πάρει" ο αστυνομικός διευθυντής, κατά το χρονικό διάστημα 2005-2007.

15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, αναφέροντας ότι ο κατηγορούμενος αξιωματικός είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής του C4I, ενώ στο παρελθόν υπήρξε στη δευτεροβάθμια Επιτροπή Παραλαβής του συστήματος TETRA, υποσυστήματος του C4I

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΧΡΗΜΑ


Νέα στοιχεία από καταθέσεις δίνει η Γερμανική εισαγγελία για το "μαύρο" χρήμα στην Ελλάδα ειδικότερα με τη κατάθεση του Μίκαελ Κουτσενρόιτερ, στενού συνεργάτη του Ράινχαρτ Σίκατσεκ, δίνονται λεπτομέρειες για το καθεστώς χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων στην Ελλαδα

"Ο κ. Κουτσενρόιτερ κατέθεσε στην Εισαγγελία του Μονάχου ότι «… με πλησίασε ο κ. Χριστοφοράκος και μου μίλησε για ορισμένες πληρωμές. Τις οποίες εγώ αρνήθηκα και του είπα, εάν χρειάζεται κάτι, να απευθυνθεί στο τοπικό υποκατάστημα. Ο κ. Χριστοφοράκος προσπάθησε να με πείσει, ότι οι πληρωμές είναι αναγκαίες, εξηγώντας μου για πολλή ώρα λεπτομερώς, ότι λόγω του υφιστάμενου εκλογικού αγώνα και των επικείμενων εκλογών στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν πληρωμές μέσω αυτού προς τα κόμματα, για τη χρηματοδότηση του εκλογικού αγώνα». Το στέλεχος της Siemens αναφέρει ακόμη στην κατάθεση του, ότι ο κ. Χριστοφοράκος του εξήγησε πως «… αυτό συνηθίζεται στην Ελλάδα και ότι η χρηματοδότηση των κομμάτων γίνεται κυρίως μέσω μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μου είπε επίσης, πως με τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτούσε και τα δύο κόμματα, προκειμένου να διασφαλιστεί, ότι σε κάθε περίπτωση και μετά τις εκλογές η Siemens θα εξακολουθήσει να έχει την εύνοια των πολιτικών»."


Πηγή ALPHA

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ GOOGLE....ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΕΜΕΙΣ"


Το Google υποχρεώνεται με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ να παραδώσει στην εταιρεία Viacom πλήρη αρχεία για όλα τα βίντεό του YouTube, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των χρηστών και διευθύνσεων IP.
Η Viacom είχε καταθέσει κατά του Google μήνυση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ότι η ιστοσελίδα κερδίζει χρήματα επιτρέποντας το ανέβασμα βίντεο που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία.
Από την πλευρά της η εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα χρησιμοποιείσαι τις πληροφορίες για να εξακριβώσει πόσο ακριβώς υλικό προστατευμένο με πνευματικά δικαιώματα υπάρχει στο YouTube. Το 2007 η Viacom υπολόγιζε ότι βρίσκονται στο YouTube περίπου 160.000 παράνομα ανεβασμένα βίντεο.
Αν και η Google υποστήριζε ότι η παράδοση των δεδομένων θα παραβίαζε την ιδιωτική ζωή των χρηστών του, ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της Viacom. Η εταιρεία Google θα παραδώσει επίσης και στοιχεία για όλα τα βίντεο που έχει «κατεβάσει» από τις σελίδες για για οποιοδήποτε λόγο.
Πάντως η εταιρεία δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον κώδικα για την μηχανή αναζήτησης της Google, το οποίο υποστήριζε ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο την επιχειρηματική του δράση.
Η Google ανακοίνωσε ότι για την προστασία των χρηστών της σελίδας, θα απαλείψει τα προσωπικά στοιχεία τους πριν παραδώσει τα στοιχεία στην Viacom.

"ΝΑΙ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ


«Ναι» στη δημοσιοποίηση ονομάτων, φωτογραφιών και άλλων προσωπικών στοιχείων συλληφθέντων για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ζωής, κατά ανηλίκων, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών κ.λπ. είπε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

3.7.08

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΙΑΠΗ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η SIEMENS (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ)


Επιβεβαιώθηκε πλήρως από το ρεπορτάζ του ΑΛΤΕΡ και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης ,μετά από τα αρχεία του ξενοδοχείου " THE WESTIN LEIPZIG" όπου διαφαίνεται ότι οι κρατήσεις των τριών grand de luxe δωματίων για την διαμονή των ΛΙΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΚΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ το επίμαχο χρονικό διάστημα κλείστηκαν από την SIEMENS.


Επιπροσθέτως ασφαλής πληροφορίες θέλουν το Μαξίμου να διακατέχεται από βαρύ κλίμα και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός.


Επίσης στελέχη της ΝΔ κάνουν συγκρίσεις χειρισμού των ΛΙΑΠΗ και Κυριάκο Μητσοτάκη που εμπλέκονται τα ονόματα τους στο σκάνδαλο SIEMENS όσον αφορά τα εκτιθέμενα για την παράταξη και δεν διστάζουν να προτείνουν την αποπομπή του πρώτου από την Κυβέρνηση.

ΝΕΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ


Από το μεσημέρι μένετε η πυρκαγιά στη Λακωνία κι συγκεκριμένα στο Γύθειο.

Δύο νέες πυρκαγιές αυτή την ώρα στο Πανόραμα Παλλήνης και στον Ασπρόπυργο.

ΧΩΡΙΣ ..... ΛΟΓΙΑ

by http://grbloopers.blogspot.com/

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ..."ΟΝΕΙΡΟ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ......ΚΑΤΑ ....ΛΙΑΠΗ


H κυρία Μπουγάτσου (Ελευθεροτυπία) σχετικά με την μήνυση που κατατέθηκε εναντίων της εφημερίδας και στην ίδια από τον Κο ΛΙΑΠΗ για σχετικό άρθρο της εφημερίδας ,είπε στον ALPHA 989 ότι θα καταθέσει και η ίδια μηνύσεις εναντίων του κου ΛΙΑΠΗ.

Επίσης άφησε σοβαρές αιχμές για χρηματισμό δημοσιογράφων από την SIEMENS, και άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα "θα έχει συνέχεια αποκαλύψεων και δεν σταματάει εδώ"

«ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ»



ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΒΑΝΕ ;


Η ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΑ»....... ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ,ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ,…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ.


ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ» ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ".


ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ…. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .....«ΔΡΑΣΗΣ» …ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Το ΛΑΟΣ και ο πρόεδρος του συσκέπτονται προκειμένου πάρουν την απόφαση αν θα καταθέσουν ¨μήνυση για παράβαση καθήκοντος" στον Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.


Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πήρε την πρωτοβουλία αυτή επειδή όπως ισχυρίζεται ......ο Κος Αθανασίου ...."ότι του έχουν αναθέσει ....βιάζεται και ¨κλείνει" τις υποθέσεις"

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .... ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ



ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κυβερνητκός εκπρόσωπος δήλωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου δε ζήτησε από τον κ. Λιάπη να δώσει παραστατικά, καθώς 30 χρόνια στην πολιτική έχει δείξει την αξιοπιστία του.
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ....ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΟΥ..... ΣΤΟΝ "ΣΚΑΙ" ...... ΒΟΜΒΑ!


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS........ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΑΥΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ-...... ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ SIEMENS ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 500.000.000 € ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΊΣΕΙ ΤΗΝ SIEMENS ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.


ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΘYΝΗ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ....ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ... ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ SIEMENS"


ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ Ο Κος ΜΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΛΑΔΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ "FAX" ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ.........ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ


Οι αποκαλύψεις του σκανδάλου SIEMENS εκτός της απομυθοποίησης των πολιτικών κομμάτων και του πολιτικού συστήματος προς το εκλογικό Σώμα αποτελεί και το μέσο ξεκαθαρίσματος εσωτερικών λογαριασμών των κομμάτων.

Ο λόγος για το κυβερνών κόμμα που η αποκάλυψη εμπλοκής του ονόματος του Κου ΛΙΑΠΗ,

- του οποίου η εμπλοκή μπορεί εκ πρώτων στοιχείων να μην είναι πολιτικος κολάσημη, δεν παύει να είναι όμως ηθικά μεμπτή- πρωτοξάδερφο του "καταλληλότερου" Πρωθυπουργού, είναι τροφή για το μπλοκ των Μητσοτακικών του κόμματος . Οι οποίοι λίγο ή πολύ πήραν θέση για το ¨καλό¨του κόμματος και της κυβέρνησης.

Η αποκάλυψη και διοχέτευση του fax στον Τύπο και στα ΜΜΕ αφήνει πολλές υπόνοιες για τον εσωτερικό πόλεμο Καραμανλικών - Μητσοτακικών, και είναι πολλές οι διαρροές ,ότι ο κομιστής του fax είναι ο επίδοξος διεκδικητής - Κα Μπακογιάννη- της αρχηγίας του κόμματος.

Εξάλλου η Κυρία Μπακογιάννη ήταν η πρώτη που πείρε στροφή (18-06-08) για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής σε αντίθεση με την γραμμή του κόμματος (....κάτι ήξερε;).


νάτος ..νάτος...ο πρωθυπουργός


Ο πιο ισχυρός άνδρας στην Ελλάδα. Αυτός έχει όλα τα χαρτιά.
Αυτός
ξέρει ποιους δωροδόκησε...
Λοιπόν;;
Το κρυφό αρχείο του Χριστοφοράκου του δίνει υπερεξουσίες. Ο
Πρωθυπουργός της χώρας δίνει λόγο στο λαό, στη Βουλή, στο Υπουργικό
Συμβούλιο. Αυτός... μόνο σ' έναν... τον Χριστοφοράκο!!...
Γι' αυτό έφτυσε την Δικαιοσύνη. Γι' αυτό βγήκαν άνετοι από
το
γραφείο του Εισαγγελέα οι δικηγόροι του.Ο Χριστοφοράκος βγάζει
από το
κρυφό του αρχείο όποιο χαρτί θέλει...
Κινεί τα νήματα όπως θέλει..

ΤΕΛΟΣ!.. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΥ


Από το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για την ανεύρεση του χασισοκαλιεργητή -που τον περασμένο μήνα διέφυγε της σύλληψης αφήνοντας πίσω του τρείς τραυματισμένους αστυνομικούς , -ανακαλύπτει όλο και περισσότερες χασισοφυτείες.



"Μέχρι και σκηνή για να διαμένουν είχαν τοποθετήσει σε χασισοφυτεία οι καλλιεργητές της, στην περιοχή της Βιάννου στο Ηράκλειο, στην οποία το μεσημέρι εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.
Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων Κρήτης , με τη συνεργασία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εντόπισε και ξερίζωσε 757 δενδρύλλια κάνναβης και ύψους από δέκα εκατοστά έως 1,60 μέτρα."
ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Χατζηγάκης: Δεν υπήρξε «βιαστικό κλείσιμο» της υπόθεσης Siemens


"Δεν υπήρξε ούτε «βιαστικό κλείσιμο» της υπόθεσης, ούτε «αιφνιδιαστική απόφαση της Προανάκρισης», ούτε βεβαίως ουδεμία διάθεση συγκάλυψης ευθυνών και στοιχείων, δεδομένου ότι η Δικαστική Έρευνα θα συνεχισθεί από Τακτικό Ανακριτή, ο οποίος ήδη ορίστηκε και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όλους τους παραπάνω ανεύθυνους ισχυρισμούς. Είναι βέβαιο ότι με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς που κινήθηκε η προκαταρκτική εξέταση, θα κινηθεί και η ανάκριση"


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΩΣ ΤΗΝ 29 ΜΑΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ......ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ... ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ



ΘΑ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" (δικαστικά ε;) ΤΟΝ ΘΕΜΟ!!


Μήνυση Αναστασιάδη στον ανακριτή


Νέο επεισόδιο στην κόντρα του δημοσιογράφου με τον ειδικό ανακριτή




Μία σχετικά απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση Ζαχόπουλου, ο Θ.Αναστασιάδης προχώρησε ένα βήμα ακόμη στην αντιδικία του με τον δικαστικό που διεξήγαγε την ανακριτική διαδικασία.
Έτσι, μετά την αρχική αίτηση εξαίρεσής του για μεροληψία εναντίον του, την Πέμπτη κατέθεσε και μήνυση εναντίον του κ.Δ.Οικονόμου για τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στη σύνταξη κατηγορητηρίου.


Συγκεκριμένα, η πλευρά του δημοσιογράφου τονίζει ότι ενώ στη δικογραφία δεν περιλαμβάνεται το πόρισμα της ΥΠΕΕ για τα 5,5 εκατ. ευρώ της κατάθεσής του σε γαλλική τράπεζα, ο ανακριτής τα συνέδεσε με την υπόθεση χωρίς άλλο τεκμήριο, προκειμένου να μπορέσει να στοιχειοθετήσει κακουργηματικές κατηγορίες.
Όλα αυτά, την ώρα που αναμενόταν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους οι εμπλεκόμενες πλευρές (Αναστασιάδη, πολιτικής αγωγής Ζαχόπουλου και πιθανώς και του ανακριτή) στο συμβούλιο που θα κρίνει την αίτηση εξαίρεσης.
Με την μήνυση ωστόσο προκαλείται νέα εμπλοκή καθώς δεν είναι δυνατόν να αναλαμβάνει δικαστικός υπόθεση ατόμου με το οποίο έχει δικαστική διαφορά.
Έτσι, όπως φαίνεται, η υπόθεση θα πάρει σημαντική παράταση μέχρι την οριστική δικαστική της επίλυση.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"



Δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων ένας συνταξιούχος, καταδικάστηκαν από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης, επειδή πουλούσαν «προστασία» σε κατάστημα με «φρουτάκια».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ



Δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ


Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων είπε ότι "ο αρμόδιος εισαγγελέας έκλεισε άρον -άρον τον κύκλο της προανάκρισης, η κυβέρνηση κλείνει τη βουλή" και σημείωσε ότι "ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, αλλά η Ελληνική Δικαιοσύνη αδυνατεί να βρει εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Siemens, όπως ακριβώς στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου των ομολόγων, των υποκλοπών".


Μπορεί η κυβέρνηση να μην καταφέρνει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, τη νέα φτώχεια και την ανεργία των νέων, αποδεικνύεται, όμως, εξαιρετικά αποτελεσματική στη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας, αναφερόμενος στις εξελίξεις για την υπόθεση Siemens.

FAX ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΛΙΑΠΗ



Η τελευταία αποκάλυψη ήλθε από το δελτίο ειδήσεων του Alter. Το κανάλι αποκάλυψε ότι την νύχτα της 16η προς 17η Ιουνίου του 2005 και μετά τον αγώνα Βραζιλίας Ελλάδας ο τότε υπουργός Μεταφορών κ. Λιάπης διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο “Westin” της Λειψίας σε πολυτελή σουίτα που είχε κλείσει η Ζίμενς. Παρουσίασε μάλιστα το fax της απάντησης του ξενοδοχείου στο ερώτημα του καναλιού. Σε διπλανά δωμάτια ο κ. Χριστοφοράκος και ο κ. Λασκαρίδης.

Δεν έχει ξεκαθαρισθεί ακόμη ποιος πλήρωσε τα δωμάτια αφού σύμφωνα με την απάντηση του ξενοδοχείου πληρώθηκαν από διαφορετικές πιστωτικές κάρτες. Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις της Ελευθεροτυπίας ότι ο υπουργός συμμετείχε σε ταξείδι εννέα ατόμων που κανονίστηκε από την Ζίμενς ήδη το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος αντέδρασε με την γνωστή τακτική του αποφεύγοντας τις ερωτήσεις και λέγοντας ότι δεν απαντά σε φήμες. Παράλληλα παρέπεμπε στην ανακοίνωση που είχε βγάλει ο κ. Μιχάλης Λιάπης ο οποίος μιλούσε για «λάσπη κατά κύμματα» και απειλούσε με μηνύσεις και αγωγές τα ΜΜΕ. Μετά όμως και τις βραδυνές αποκαλύψεις το σκηνικό αλλάζει άρδην.

2.7.08

ΤΟ ΓΕΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΑΔΙΑΦΟΡΑ…….


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΑ... να επανερχόμαστε σε προγενέστερα θέματα της σελίδας μας.


Μόλις μας πληροφόρησαν πριν από λίγο ότι, τα στελέχη των Υπηρετούντων στα Ε/Π SUPER PUMA κατέθεσαν συλλογική αγωγή κατά της ΠΑ που τους "έχει παρακρατήσει" το πυροσβεστικό έκτακτο επίδομα που είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός το 2007 καθώς θα προβούν και σε κατάθεση μήνυσης για παράβαση καθήκοντος.


ΑΦΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΓΕΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ "ΣΦΥΡΙΖΕΙ" ΑΔΙΑΦΟΡΑ ....... ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ .....(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ) ,,,,,,,,,,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!


Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ......ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ




Kαλησπέρα, με ειδοποιησαν και ειδα με τα μάτια μου, οτι στο κουτι δημητριακων της ΝΕSΤLΕ, το παιγνιδι cd για το ΕURΟ,αναφερει ως γλωσσα παιγνιδιου την..ΜΑCΕDΟΝΙΑΝ!Eρωτηθεισα,μια υπαλληλος απηντησε,προ εβδομαδος, οτι διεμαρτυρηθησαν στη μητρικη,ομως απαντηση καμμια!και το cd διανεμεται!Ηδη πολλοι γνωστοι προχωρουν με μποϋκοταζ στην προκλητικη περιφρονηση και στο μονοπωλειο της!"Τι λέτε ? καιρός δεν είναι μερικοί να παίρνουν πόδι απο τούτο τον τόπο .....Για να δούμε ....μετά απο ένα δυνατό μποικοτάζ ...θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον κάθε ανθέλληνα ?Εμπρός λοιπόν, απορρίψτε απ το καλάθι σας κάθε τι που φέρει το σήμα της Nestle.Nα δούμε θα συμμορφωθούν οι απάτριδες;
Αναρτήθηκε και στο http://taxalia.blogspot.com/2008/06/nestle.html

ΠΑΣΟΚ ΝΔ SIMENS


ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΓΙΑ ΕΠΙOΡΚΟΥΣ ΔΙΑΚΑΣΤΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ THNΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ!!!......ΟΧΙ "ΛΑΔΙΑΡΗΣ"

ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑΝ



Επανερχόμαστε επί της καταγγελία μας http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_9972.html


για τον Δήμο Δελφών σχετικά με την συνεχόμενη ρύπανση που κάνει εις βάρος των γειτόνων του. Η ρύπανση η οποία εξακολουθεί να γίνεται αμείωτα, είχε ολέθρια αποτελέσματα για την παραλία του δήμου Ιτέας.


Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα δειγματοληψίας που έκανε η Λιμενική Αρχή Ιτέας έθεσαν το μεγαλύτερο μέρος της παράλιας ακτογραμμής του δήμου Ιτέας και συγκεκριμένα την προσελκύουσα τουριστική παραλία της Κίρρας ακατάλληλες για κολύμβηση.



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ Η ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ;

TA 42+1 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΦΩΛΙΑ



Ο ΦΩΛΙΑΣ : ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ 42 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ 42 ΜΕΤΡΑ+ 1..... ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ....
Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ