ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.08

"ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ"


Η δημοσκόπηση της Metron Analysis ενισχύει την γονιδιακή μας πάθηση.... και εννοώ τον ραγιαδισμό που κρύβουμε μέσα μας .

Η αναντιστοιχία είναι στο αίμα μας και δεν έχει προηγούμενο.


Δίνουμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην ΝΔ η οποία και προηγείται σαφώς από το ΠΑΣΟΚ αλλά .....στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ η άποψη είναι: " Η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν βλέπουν φως 8 στους 10
Η ακρίβεια είναι το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα για την κοινή γνώμη, καθώς από το 15,2% του Μαρτίου εκτινάσσεται στο 33,9%. Ένας στους δύο πολίτες εκτιμά μάλιστα ότι η ακρίβεια οφείλεται τόσο στις διεθνείς εξελίξεις όσο και στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης"

και για το σκάνδαλο SIEMENS η άποψη είναι:"Συγκάλυψη του σκανδάλου περιμένουν 7 στους 10 πολίτες
Η απάντηση «κανένα κόμμα» κυριαρχεί σε ό,τι αφορά το ερώτημα ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει τη διαφθορά -ανέρχεται πλέον στο 43,3%- και ακολουθούν με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά η Νέα Δημοκρατία με 23,1% και το ΠΑΣΟΚ με 15,8%."


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ........" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.......ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΜΑΣ ........ "




Δεν υπάρχουν σχόλια: