ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.08

ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Ο διορισμός του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Σκόπια Φίλιπ Ρίκερ μπλοκαρίστηκε από δύο γερουσιαστές που, όπως ανακοίνωσαν, δεν συμφωνούν με την πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης Μπους στο ζήτημα της ονομασίας της χώρας.

Στις 23 Ιουνίου και καταθέτοντας ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ο υποψήφιος Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια είχε ταχθεί υπέρ της άμεσης ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, αφού σύμφωνα με τον ίδιο η ονομασία δεν θα έπρεπε να αποτελεί κριτήριο.

Στο πρόβλημα της συνεχιζόμενης ανθελληνικής προπαγάνδας από την πλευρά της ΠΓΔΜ, με χάρτες που δείχνουν τη γειτονική χώρα μέχρι τον Όλυμπο, ο κ. Ρίκερ απάντησε πως τέτοιου είδους προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και από τις δύο πλευρές, γι' αυτό και κρίνεται αναγκαία η εξεύρεση λύσης για την απάλειψη τέτοιων προβλημάτων.

Οι απαντήσεις του υποψήφιου Αμερικανού πρέσβη στα Σκόπια δεν ικανοποίησαν τους γερουσιαστές Μπομπ Μενέντεζ και Ολυμπία Σνόου, γνωστοί για τις φιλελληνικές τους θέσεις, που μπλόκαραν το διορισμό του στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ.

Η κίνηση των δύο γερουσιαστών προκάλεσε αντιδράσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που έκανε λόγο για «ευθεία παρέμβαση» στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Ο κ. Μενέντεζ είχε προειδοποιήσει την Κοντολίζα Ράις με επιστολή του ότι, αν δεν υπάρξει λύση στο ζήτημα της ονομασίας, θα μπλοκάρει την ανανέωση της διπλωματικής αποστολής στα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: