ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.08

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;


Η διπλωματική ήττα της χώρας μας σχετικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περί «Τουρκικής μειονότητας» σε συνδυασμό με την χρονική σύμπτωση των επίσημων πλέον θέσεων της ΠΓΔΜ στον Μ. Νίμιτς θέτοντας ζήτημα Μακεδονικής Μειονότητας έχοντας την συμπαράσταση πέραν των ΗΠΑ και των εγχώριων οργανώσεων που προβάλλουν τις θέσεις των Σκοπιανών, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους και να το εκλάβουμε ως μόνον μία χρονική συγκυρία.



Λαμβάνοντας υπόψη την πολύχρονη στρατηγική επιμονή της Τουρκίας σε αυτό το θέμα, και την απραξία των δικών μας πολιτικών παραγόντων, στο να καταφέρει να επιτύχει τελικά τον αντικειμενικό της σκοπό ,αλλά και συνθεορόντας την σημερινή θέση της Κυβέρνησης …(όλα βαίνουν καλώς) ….για την θέση Γκρούεφσκι στον Μ. Νίμιτς δεν μας αφήνει περιθώρια να μην χαρακτηρίσουμε έστω και ενδόμυχα μειοδοτική την στάση των πολιτικών εν γένει της χώρας μας αφού εκτός από τους κυβερνώντες και οι υπόλοιπες πτέρυγες ποιούν την νησαν .



Το δουλοπρεπή ,ραγιαδίστικο σύνδρομο (Αμερικανισμός) που περιβάλλει την Ελληνική πολιτική και που ακολουθείται από τους εναλλάσσοντες την εξουσία αποτελεί το βασικό αίτιο εκμετάλλευσης προς επίτευξη των επιδιώξεων από τους γείτονες μας, την συρρίκνωσης της χώρας μας αλλά και δημιουργίας καταστάσεων ομηρίας της, με έμμεσους εκβιασμούς, στο γεωπολιτικό χάρτη των Βαλκανίων.



Τα δύο «συμπτωματικά» χρονικά γεγονότα με κοινό όμως θέμα …την ύπαρξη «μειονοτήτων» στη χώρα μας τέθηκαν εν μέσω σκανδάλου Siemens που ταλανίζει την χώρα και τον πολιτικό κόσμο. Μπορεί όμως αυτό να αποτελέσει δικαιολογία για την αδράνεια μας ειδικά στην περίπτωση αναγνώρισης της Τουρκικής μειονότητας από την Ευρώπη; ή ο εγωκεντρισμός των πολιτικών ηγετών της χώρας μας κόπτεται για την πολιτική τους επιβίωση παρά για την επιβίωση του έθνους;



Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: