ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.08

....."ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ...ΚΟΜΜΑ.."....


Οι αποκαλύψεις του σκανδάλου siemens πέραν της εν γένη απογοήτευσης που προκαλεί για την πραγματικότητα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής μας δίνει και το έρεισμα να αξιολογήσουμε, να κρίνουμε, αλλά και να συμπεράνουμε της πολιτικές συμπεριφορές των δύο πρωταγωνιστών και εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή.
Σήμερα 5/7/2008 το παζλ siemens έχει σχηματισθεί τουλάχιστον υποσυνείδητα, αφού ο "τύπος των ήλων" δεν έχει τολμηθεί να ψηλαφηθεί, και η...... "περικοκλάδα"που είναι το κοινώς χρησιμοποιούμενο μέσο της κυβέρνησης και του ηγέτη της...... και πρωθυπουργού μας, είναι σε πρώτη χρήση

Είναι όμως αδιανόητο .......το "ανάστημα"... -φαινομενικά πάντα- ..."αποφασιστικότητας" του Πρωθυπουργού..... -όπως αυτός θέλει να φαίνεται στα μάτια του κόσμου- να καθίσταται εκ των πραγμάτων άβουλο (που έτσι και αλλιώς ήταν).....δεν έχει όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να θέτει μια χώρα ολόκληρη άβουλη έναντι της SIEMENS.

Η χώρα δεν είναι το κόμμα του "καταλληλότερου" ο οποίος κλείνει τα αυτιά του όταν άλλες χώρες (Ιράκ, Φιλιππίνες, Νιγηρία κλπ) που έφεραν στη επιφάνεια αρνητικές συμπεριφορές επιχειρηματικής δραστηριότητας της εν λόγω εταιρείας ...την έπαυσαν ή πήραν μέτρα για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος των χωρών τους.

Διαφαίνεται περίτρανα ότι ο "καταλληλότερος δεν έχει διάθεση να προχωρήσει σε κινήσεις του δημοσίου ενάντια στην siemens, αφού εκκρεμούν ανεξαργύρωτες επιταγές του κόμματος του.
Η προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου siemens είναι σταγόνα στον ωκεανό εμπρός στον διασυρμό της χώρας διεθνώς .

Ο έτερος Καππαδόκης Γεώργιος Παπανδρέου τουλάχιστον μπορεί να επικαλεσθεί την δήλωση -πρόταση περί κινήσεως διαδικασιών του δημοσίου ενάντια στην siemens, αν και το κόμμα του είναι στριμωγμένο στα σχοινιά από τις αποκαλύψεις Τσουκάτου. Αν μη τι άλλο η πρόταση Παπανδρέου εκτός από άμεση καταγγελία για την κυβέρνηση δείχνει μια γενναιότητα εν μέσω των συμπληγάδων που το κόμμα του αλλά και ο ίδιος βρίσκεται

Βέβαια .... λίγο καθυστερημένα..... γιατί έχω να παρατηρήσω ότι αφορμή των συγκεκριμένων προτάσεων Γιώργου ήταν οι δηλώσεις -προτάσεις Μάνου , που είχαν εκτός των άλλων και την ευθέως καταγγελία στο πρόσωπο του "καταλληλότερου".

Συμπερασματικά τα απόφθεγμα είναι.... "ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"


Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: