ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.08

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΟΥ..... ΣΤΟΝ "ΣΚΑΙ" ...... ΒΟΜΒΑ!


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS........ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΑΥΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ-...... ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ SIEMENS ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 500.000.000 € ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΊΣΕΙ ΤΗΝ SIEMENS ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.


ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΘYΝΗ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ....ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ... ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ SIEMENS"


ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ Ο Κος ΜΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΛΑΔΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: