ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.08

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ GOOGLE....ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΕΜΕΙΣ"


Το Google υποχρεώνεται με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ να παραδώσει στην εταιρεία Viacom πλήρη αρχεία για όλα τα βίντεό του YouTube, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των χρηστών και διευθύνσεων IP.
Η Viacom είχε καταθέσει κατά του Google μήνυση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ότι η ιστοσελίδα κερδίζει χρήματα επιτρέποντας το ανέβασμα βίντεο που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία.
Από την πλευρά της η εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα χρησιμοποιείσαι τις πληροφορίες για να εξακριβώσει πόσο ακριβώς υλικό προστατευμένο με πνευματικά δικαιώματα υπάρχει στο YouTube. Το 2007 η Viacom υπολόγιζε ότι βρίσκονται στο YouTube περίπου 160.000 παράνομα ανεβασμένα βίντεο.
Αν και η Google υποστήριζε ότι η παράδοση των δεδομένων θα παραβίαζε την ιδιωτική ζωή των χρηστών του, ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της Viacom. Η εταιρεία Google θα παραδώσει επίσης και στοιχεία για όλα τα βίντεο που έχει «κατεβάσει» από τις σελίδες για για οποιοδήποτε λόγο.
Πάντως η εταιρεία δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον κώδικα για την μηχανή αναζήτησης της Google, το οποίο υποστήριζε ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο την επιχειρηματική του δράση.
Η Google ανακοίνωσε ότι για την προστασία των χρηστών της σελίδας, θα απαλείψει τα προσωπικά στοιχεία τους πριν παραδώσει τα στοιχεία στην Viacom.

Δεν υπάρχουν σχόλια: