ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.09

Με τι πάγκο να παίξει??


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η φούσκα των επιχειρήσεων «σκούπα» της ΕΛΑΣ

Πεντακόσιους έλεγξε η ΕΛΑΣ, 180 συνέλαβε, πέντε τελικα βρήκε χωρίς χαρτιά;
Είναι να αναρωτιέται κανείς. Μας δουλεύουν;
Η τελευταία νομιμοποίηση έγινε το 2005. Πως μπορεί να βρίσκονται λοιπόν με χαρτιά όλοι οι 500-600.000 λαθρομετανάστες που ήρθαν τα τελευταία 5 χρόνια;
Κάτι τρέχει!
Κάποιο κύκλωμα τους πουλάει χαρτιά μήπως;
Ναι και αυτό συμβαίνει και είναι γνωστή η δράση διάφορων ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σορος και του ΣΥΡΙΖΑ και των δικηγόρων και κάποιων αστυνομικών…
Δεν είναι όμως αυτό.
Υπάρχει εντολή από το Υπουργείο και τον κ. Παυλοπουλο, να μην συλλαμβάνονται οι Ασιάτες. Γι΄αυτο και η ΕΛΑΣ τους ελέγχει, τους συλλαμβάνει, αλλα στο τέλος τους αμολάει.

Γιατί το κάνει αυτό;
Διοτι, για να απελάσεις τον Πακιστανό..., πρέπει η πρεσβεία του να του εκδώσει διαβατήριο μια χρήσης.
Να όμως που το Πακιστάν αρνείται να τους το εκδώσει. Αρνείται να τους πάρει πίσω. Τι να τους κάνει άλλωστε; Έχει 170.000 .000 πληθυσμό, το Μπαγκλαντές 120.000.000 με μισή έκταση από την Ελλάδα, το Αφγανιστάν…, κ.λ.π.
Συναντήθηκε πρόσφατα ο κ. Μπιτσιος (γ.γ. του Υπ. Δημ Τάξης) με τον πακιστανό Πρέσβη, απέσπασε την υπόσχεση ότι θα εκδίδονται αυτά τα διαβατήρια απέλασης, αλλα ο πρέσβης φαίνεται ότι μας δουλεύει.
Όχι βεβαια μόνος του.
Και αυτό διότι δεν πρόκειται περί δράσεως ορισμένων κυκλωμάτων. Πρόκειται περί ωμής και προκλητικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ πολιτικής ορισμένων χωρών.

Η εποικιστική πολιτική των Ασιατών

Σε τεύχος του περιοδικού "Προβλήματα Ειρήνης και Σοσιαλισμού" του 1980 υπάρχει άρθρο στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος της Μογγολίας που κατάγγελνε την συντονισμένη μεταναστευτική πολιτική του Πεκίνου που σκοπό είχε τον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο των χωρών προορισμού.

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ( ΚΚΕεσ) και το ΚΚΕ, ήταν αντί-μαοϊκοί και δέχονταν ότι υπάρχει σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης, σήμερα όμως, που καποιοι εξ αυτών των δυο έγιναν υπάλληλοι της ανοιχτής κοινωνίας του Τζωρτζ Σόρος, το έριξαν στον ανθρωπισμό!!!
Και αφού πρόκειται για ΚΡΑΤΙΚΗ πολιτική αυτών των χωρών και όχι απλά περί κυκλωμάτων ( βεβαια λειτουργούν και τα κυκλώματα), πρέπει η Ελλάδα να αντιδράσει αλλιώς.
Ο ανθρωπισμός έχει ένα όριο. Και το όριο αυτό έχει εξαντληθεί. Προέχει η ΕΠΙΒΙΩΣΗ! Πρέπει να ληφθούν μέτρα.
Πρώτον.
Ο Υπεύθυνος για την κατάσταση Υπουργός, Π.. Παυλοπουλος πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από κάθε κυβερνητική θέση. Ο Καραμανλής θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι "σκούπα" που συλλαμβάνονται μόνο 5 άτομα, μόνο βλάβη πολιτική του προκαλεί, γιατί εξαγριώνει τον Λαό (όπως και οι άλλες γελοιότητες που κατά καιρούς εκστομίζει ο κ. Παυλοπουλος).
Δεύτερον.
Οι Ασιάτες όλοι, θα πρέπει να επαναπροωθουνται και με νόμιμο και μη νόμιμο τροπο. Δηλαδή, να ξαναμπαίνουν σε βάρκες, η να οδηγούνται στον Έβρο και να ωθούνται να ξαναπεράσουν προς την Τουρκία, με τον ίδιο ακριβώς τροπο που ωθήθηκαν προς την Ελλάδα. Με τον ίδιο τροπο που εφαρμόζει και η Ιταλία.
Τρίτον.
Ισχυρότατο ΒΕΤΟ σε κάθε συμφωνία και σε κάθε κονδύλιο ενίσχυσης αυτών των Χωρών. Δεν μπορεί να πλήττονται οι Έλληνες καπνοπαραγωγοί και οι Έλληνες Βαμβακοπαραγωγοί, επειδή η Ε.Ε. αποφάσισε να ενισχύσει το Πακιστάν εισάγοντας αυτά τα δυο προϊόντα από εκεί.

Τέταρτον

Δραστηριοποίηση του στρατού και του πολεμικού ναυτικού


Πρέπει το Πακιστάν (και οι άλλοι) να αντιληφθεί ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, στέλνοντας κάθε τόσο φρεγάτες στο Αιγαίο, να γυμναστούν με τους Τούρκους στα ελληνικά ύδατα, να μας απειλεί κι από πάνω ο Μουσαραφ ότι, σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη, θα στείλει στρατό να καταλάβει και την υπόλοιπη Κύπρο και από την άλλη εμείς , να τους ευχαριστούμε δεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, που εσκεμμένα μας στέλνει με την βοήθεια της Τουρκίας.


Οι Κινεζοι τουρίστες και ο εποικισμός.

Η μετανάστευση ΔΕΝ είναι μόνο δράση κυκλωμάτων. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι περιορισμένος λοιπον, αφού βλέπουμε ότι τους πιάνει και αναγκάζεται κατόπιν να τους αφήσει γιατί δεν ξέρει τι να τους κάνει.

Είναι πρώτιστα πρόβλημα πολιτικής, που θα ενταθεί μάλιστα με τις γελοιότητες περί «Κινέζων Τουριστών», που μόλις πατήσουν εδώ το πόδι τους, κάνουν αίτηση άδειας παραμονής ως επιχειρηματίες, με την βοήθεια δικηγόρων, ΜΚΟ, του Συνηγόρου του Πολίτη…

Ο «Κινέζος Τουρίστας» είναι το άλλοθι που παραχωρήσαμε στην Κίνα να μας στέλνει νόμιμα τους εποίκους. Κι αν τώρα μας προκαλούν το ενδιαφέρον οι μαυριδεροί Ασιάτες, σας πληροφορώ ότι αυτό που θα δούμε τα ερχόμενα χρόνια με πους Κινέζους, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

Είναι ΕΠΙΣΗΜΗ κρατική πολιτική χωρών με υπερπληθυσμό (Η Κίνα μάλιστα τους επιδοτεί να φύγουν από την Κίνα... κάνοντας τους εδώ εισαγωγείς κινεζικών προϊόντων κι έτσι ξεφορτώνεται τον περίσσιο πληθυσμό της, εξάγει δε και τεράστιες ποσότητες προϊόντων . Και τα ελληνικά και αλλα ευρωπαϊκά προξενεία, τους δίνουν μάλιστα και βίζα εμπορικού αντιπρόσωπου, για να έρθουν στην Ελλάδα και να κάνουν επενδύσεις, αυτές των περιφερόμενων Κινέζων με το καλαθάκι που τριγυρνούν και στις λαικές και τους δρόμους πουλώντας χάντρες και καθρευτακια στους Ιθαγενείς!!!).

Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι την βιώνουμε, την βιώνουν οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθηνάς, στην Πάτρα, στον Έβρο, στο Αγαθονήσι…
Αν χρειαστεί, να κάνουμε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και να πάμε και στην πρεσβεία του Πακιστάν (απέναντι από το πολεμικό Μουσείο), να δώσουμε ένα ψήφισμα;

Με εκτίμηση
Στέφανος Σωτηρίου.

ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εγκλωβισμένοι στις κάλπες

Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει και εξασκείται από το λαό. Η ετυμολογία της λέξεως βρίσκεται στα συνθετικά «δήμος» (το σύνολο ή η συνέλευση των ανθρώπων που έχουν πολιτικά δικαιώματα) και «κράτος» (δύναμη, εξουσία, κυριαρχία).

Χαμένοι στα πολιτικά “θα” που κυριάρχησαν σε τηλεοπτικά σκηνικά όλοι πήραν την απόφαση τους. Συμμετοχή ή Αποχή; Παραλία ή κάλπη; Διακοπές ή συμμετοχή στις ευρωπαϊκές εκλογές. Τα νούμερα απογοητευτικά για την δημοκρατία, το πολίτευμα, την κοινωνική ζωή και κυρίως για την υποτιθέμενη πολιτική μας παιδεία. Με αποχή που αγγίζει το 47%(ξεπέρασε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο) έχεις έντονα την αίσθηση ότι φτάνεις σε ένα πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο. Μήπως η ελληνική δημοκρατία πλησιάζει ένα πρωτόγνωρο τέλμα;

Τέλμα στην αποχή. Το να απέχεις δεν είναι λύση. Να αποφεύγεις τις καταστάσεις δηλώνει φόβο στο να δεις την αλήθεια και κυρίως στο να γίνεις βασικός μοχλός της αλλαγής. Ωστόσο δηλώνει πικρία, απογοήτευση και πολιτική απαξίωση. Για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα πρέπει αρχικά να το προσδιορίζεις και στην συνέχεια να το μετριάσεις να μπεις βαθιά μέσα του για να προσεγγίσεις την λύση. Όχι να την βρεις, να την αγγίξεις. Αλήθεια το έχουμε προσδιορίσει; Ξέρουμε τι φταίει; Μήπως επιλέγουμε την αποχή γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε θέση; Να δούμε την σύγχρονη πολική σκηνή όπως πραγματικά είναι χωρίς οικογενειακές και πολιτικές παραδόσεις; Μπορούμε και θέλουμε τα αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας;

Τέλμα στην συμμετοχή. H συμμετοχή σου δίνει την αίσθηση του ενεργού μέλους μια χώρας που αναμασάει αιώνες την καραμέλα της δημοκρατίας. Καραμέλα που κάποιοι έχουν απαξιώσει και την έχουν μετατρέψει σε φτηνή τσιχλόφουσκα περιπτέρου. Συμμετέχεις αλλά αυτόματα νιώθεις την ίδια απάθεια την ίδια αποξένωση με τον φίλο, το γείτονα, το συνάδελφο που σου είπε: “Εγώ θα πάω παραλία”. Ψήφισες χωρίς ελπίδα, χωρίς πίστη για κάτι καινούργιο και ουσιαστικό. Χλευάζεις και απορρίπτεις όλους αυτούς που σε λίγες μέρες θα τους χτυπήσεις την πόρτα για να βολέψεις το θείο, το ανίψι και πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου. Ξέρεις ότι είσαι ένα γρανάζι στην δική τους αλυσίδα και δεν έχεις την δύναμη να φύγεις αφού την διαιωνίζεις οικογενειακά και παραδοσιακά.

Στο τέλμα της συμμετοχής φωλιάζει και το τέλμα του πολιτικού “χαβαλέ”. Δεν απέχεις αλλά νομίζει ότι μετέχεις. Η ψήφος δεν είναι “γέλιο” και “χαβαλές” για πρόσωπα με υποβαθμισμένη κοινωνική και όχι μόνο αντίληψη. Γιατί αλλοτριώνεις την ψήφο σου;

Αμφιταλαντεύεσαι και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στα “τέλματα”. Δεν ξέρεις τι να κάνεις, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις. Τα ερωτηματικά και οι προβληματισμοί πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο. Όσο οι απαντήσεις και οι ελπίδες για το μέλλον χάνονται τόσο τα τέλματα θα ροκανίζουν τα θεμέλια της σύγχρονης δημοκρατίας μας.

Η μπανανόφλουδα της σύγχρονης ελληνικής δημοκρατίας

Και μερικά άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία από έρευνα που πραγματοποιήθηκε μετά τις ευρωεκλογές :

  • Tο 58,8% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχε αποφασίσει να μη συμμετάσχει στις εκλογές, είτε αρκετές εβδομάδες πριν είτε αρκετούς μήνες πριν.
  • Τo 65,2% ερωτηθέντων θεωρεί ως το πρωταρχικό αίτιο της αποχής την αποδοκιμασία του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
    • Το 74,4% δεν πήγε να ψηφίσει εξαιτίας της έλλειψης προτάσεων για τα προβλήματα της χώρας.Το 31,8% των ερωτηθέντων δηλώνουν καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών
    • Ολόκληρα τα αποτελέσματα της έρευνας εδώ.
    ibisclub

ΘΡΑΚΗ Πώς το "λευκό" έγινε "πράσινο"

Όσο και εάν εντέλει ο στόχος δεν επιτεύχθηκε και τα πολιτικά κέντρα κυριάρχησαν των εξωθεσμικών, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως ο παρασκηνιακός ρόλος του προξενείου, της Συμβουλευτικής και του ψευδομουφτή στην πολιτική κατεύθυνση της μειονότητας παραμένει ισχυρός.
Να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα καταγραφής των δυνάμεών τους, μεταφέροντας ουσιαστικά διά μέσου του αποτελέσματος μήνυμα της Άγκυρας προς την ελληνική πολιτεία, επιχείρησαν τα κέντρα που επηρεάζουν τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
Η Συμβουλευτική Επιτροπή, με υποβολέα το τουρκικό προξενείο Ροδόπης, είχε δώσει γραμμή στη μειονότητα για λευκό, διαμαρτυρόμενη δήθεν για τη μη συμμετοχή μουσουλμάνων σε εκλόγιμες θέσεις στα ευρωψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη “μη επίλυση των προβλημάτων της μειονότητας”.
Η προσπάθεια αυτή, ωστόσο, απέτυχε, καθώς δεν αποτυπώθηκε στην κάλπη. Το κόμμα “Λευκό” και τα λευκά ψηφοδέλτια, ακόμη και αν θεωρηθεί πως στο σύνολό τους προήλθαν από μουσουλμάνους, που δεν μπορεί βεβαίως να ισχύει, αθροιστικά σε Ροδόπη και Ξάνθη αντιπροσωπεύουν ένα ιδιαίτερα μικρό τμήμα των μουσουλμάνων ψηφοφόρων, που εκτιμώνται σε περίπου 70.000. Χαρακτηριστικά για την ερμηνεία του αποτελέσματος και την αποτυχία της προσπάθειας της Συμβουλευτικής είναι τα μετεκλογικά ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων. “Δεν της βγήκε της άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής η προσπάθεια για το λευκό στη μειονότητα”, γράφει “Ο Χρόνος”, “Οι μουσουλμάνοι που ‘υπάκουσαν’... κατάφεραν να βγάλουν το κόμμα ‘Λευκό’ μόλις τέταρτο”, επισημαίνει το “Ελεύθερο Βήμα”, ενώ “Η Φωνή της Ροδόπης” στην ηλεκτρονική της έκδοσης εκτιμά πως “Έσπασε τα μούτρα της η Συμβουλευτική Επιτροπής της μειονότητας”.
Μπροστά στη διαφωνία μέρους της μειονότητας για το χαρακτήρα που η Συμβουλευτική επιχείρησε να προσδώσει στις ευρωεκλογές αλλά και λόγω των πιέσεων των μειονοτικών στελεχών των κομμάτων (κυρίως των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν της Ροδόπης και Μεντετζή της Ξάνθης και της υποψήφιας ευρωβουλευτή Σιμπέλ Μουσταφάογλου), άλλαξαν τακτική την ύστατη στιγμή και άλλαξαν γραμμή, την οποία μετέφεραν λίγο πριν από το άνοιγμα της κάλπης. Υπό τις συνθήκες αυτές η μειονότητα στράφηκε προς το ΠΑΣΟΚ, κάτι που συνέβαλε στην αύξηση των ποσοστών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όσο και εάν εντέλει ο στόχος δεν επιτεύχθηκε και τα πολιτικά κέντρα κυριάρχησαν των εξωθεσμικών, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως ο παρασκηνιακός ρόλος του προξενείου, της Συμβουλευτικής και του ψευδομουφτή στην πολιτική κατεύθυνση της μειονότητας παραμένει ισχυρός.
makthes.gr

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: ο “προφήτης” που δεν ήταν…

Ήταν ή δεν ήταν

Ενας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και εν ενεργεία βουλευτής παραιτήθηκε λίγο πριν τις εκλογές- Αναρωτήθηκε κανείς, γιατί;







Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε τον κ. Χρήστο Βερελή.
Οι περισσότεροι δεν θα τον θυμάστε καθώς ξαφνικά εξαφανίστηκε σε μια νύχτα από τα πολιτικά πράγματα !
Το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση με τις προμήθειες της γερμανικής εταιρίας MAN.
Το θέμα απασχόλησε για 2-3 μέρες την επικαιρότητα , ο Βερελής αμέσως παραιτήθηκε και το θέμα εξαφανίστηκε !
Πώς γίνονται αυτά ρε παιδιά ; Για 3 μέρες ακούγαμε για μίζες , χρηματισμούς κτλ και ξαφνικά σιωπή... Το θέμα ξεχάστηκε !
Ο Παπανδρέου έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις και ο Καραμανλής άλλες τόσες .
Κανείς δεν τους ρώτησε γι την υπόθεση αυτή !
Κανείς δεν τους ζήτησε ένα σχόλιο !
Και είναι η μόνη υπόθεση για την οποία παραιτήθηκε ένας βουλευτής !
Περίεργα πράγματα...
Μια ξαφνική παραίτηση σκορπίζει μια απέραντη αμνησία ....
Ελληνες Δημοκρατες

DEADLINE !!!


"ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ !!! "

Το παρακάτω βιντεάκι που ακολουθεί είναι ένα μοναδικό stop motion δημιούργημα μια καταπληκτική δουλειά, βασισμένη σε μια ιδέα του Bang-Yiao Liu, δουλεία η οποία αποτέλεσε και την πτυχιακή του εργασία!

Με ένα μοναδικό τρόπο μας περιγράφει την σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με το χρόνο καθώς και τα "χρονικά όρια- προθεσμίες" που πρέπει να αντιμετωπίζει σε διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητάς του.

Για το όλο εγχείρημα...χρειάστηκαν 6.000 post-it notes ( ξέρετε αυτά τα μικρά τετράγωνα χρωματιστά αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων), 3 μήνες σχεδιασμός... και τέλος, 4 μέρες βιντεοσκόπησης.

Δείτε το .


Καταπληκτικό δεν είναι ;
aboutmylamia

Με τέτοια επωνυμία...η επιτυχία είναι δεδομένη!!







Η Press Time αποκαλύπτει.Τούρκοι πράκτορες έτοιμοι για σαμποτάζ στην Αθήνα. Ποια είναι τα σχέδια των παρακρατικών της Εργκένεκον για αποσταθεροποίηση

Αποσύρεται ο Ρουσοπαπαγαλόπουλος


[πατήστε πάνω για μεγέθυνση]

Μετά από την τραγωδία των Ευρωεκλογών για την Νέα Δημοκρατία στο Υπόλοιπο Αττικής, περιφέρεια που θα κατέβαινε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο "Υιός Ταχυδρόμου", σήμερα "έστειλε γράμμα" εσπευσμένα αλλά και αναμενόμενα, λόγω πιέσεων, στον Καραμανλή δηλώνοντας πως δεν θα είναι υποψήφιος τελικά. Χαζός είναι; Αφού αν θα έκανε το λάθος και θα κατέβαινε θα γινόταν ρεζίλι. Πλέον ο κόσμος κ.Ρουσόπουλος έχει μια εικόνα για το ποιος ήταν ο ρόλος σας στο Βατοπέδι, δεν είμαστε τόσο βλάκες. Στο καλό και να μας γράφεις, δεν θα μας λείψεις να είσαι σίγουρος.
hakis

TO "ΜΑΥΡΟ" ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!




Από πιθανή έλλειψη σαφήνειας στο ποιόν να μαυρίσουν μπέρδεψαν τον κόσμο οι ΣΥΝ-οδοιπόροι των αναρχό-κουμουνιστικών, ψευτό-προοδευτικών και πάση φύσεως Ανθελληνικών συνιστωσών στο θέμα «μαυρίσματος» και έπεσε το μαύρισμα επάνω τους βαρύ, άλλη φορά να εφοδιαστείτε με αντηλιακό μεγάλου δείκτη προστασίας γιατί ο ήλιος άρχισε να καεί για κάποιους gay!


Με τις υγείες σας!
ΠΗΓΗ: "PATRIA MEDIA"

12.6.09

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ



Μετά την επιχείρηση "σκούπα" του κου Μαρκογιαννάκη που κατάφερε,γιατί περί κατορθώματος πρόκειται όταν 400 αστυνομικοί βρήκαν 5!!! λαθρομετανάστες σε ένα κέντρο της Αθήνας που έχει καταντήσει να κατοικείται αποκλειστικά απο αυτούς.Ηρθε η δήλωση βόμβα που μας τελείωσε απο τον κο Παυλόπουλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού,όπου σε ερώτηση δημοσιογράφου κρατηθείτε αποκάλυψε ότι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 80-100.000.
Εδώ είναι ή που βάζεις τα γέλια ή που αρπάς μια βρεμένη σανίδα και τραβάς κατά το υπουργείο.Κε Παυλόπουλε τι είναι αυτά που λέτε και κυρίως σε ποιούς νομίζετε ότι τα λέτε αντι να πάτε να κρυφτείτε ή να ακολουθήσετε το παράδειγμα του συναδέλφου σας Ρουσσόπουλου και να μας απαλάξετε απο την παρουσία σας έχετε το θράσος και βγαίνετε στα κανάλια για να πείτε.......αρλούμπες;
Τι 80 και 100χιλ. εδώ μόνο το 2008 απο επίσημα στοιχεία υπολογίζονται σε 140.000 αυτοί που μπήκαν σε ενα χρόνο.Είναι δυνατόν να προσπαθείτε να βγάλετε ηλίθιο τον Ελληνικό λαό;Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε και να δείξετε μεταμέλεια για την αδράνεια και την ανικανότητα σας που κόστισε και κοστίζει στον Ελληνικό λαό.Και να αφήσετε κάποιον άλλο να καθαρίσει την χώρα απο τα 2εκατ. "αναξιοπαθούντων" που τις φορτώσατε γιατί εσείς όχι μόνο δεν μπορείτε αλλά είναι και φανερό πλέον ότι δεν θέλετε.Μην ανησυχείτε όμως οι εκλογές είναι κοντά και ο λαός της Α' Αθηνών θα σας απαντήσει όπως σας αξίζει.
protesilaos

Πράσινη Μαγνησία, νησιά, καλόγεροι κι επιδοτήσεις!



Θυμάστε την ανάρτηση για τα νησιά των βορείων Σποράδων Κυρά Παναγιά και Σκάτζουρα;
Αν όχι θα τη βρείτε εδώ http://magnitis.blogspot.com/2009/06/blog-post_2972.html
Η συνέχεια του θέματος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Ταχυδρόμος, έχει ως εξής:
Στο νησάκι της Κυρά Παναγιάς, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι:
- η έκταση δεν υπόκειται σε εκμετάλλευση από τη δικαιούχο
- έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την παρεμπόδιση της βόσκησης,
- διαπιστώθηκε βόσκηση καθότι καταμετρήθηκαν 30 κατσίκια από την περιδιάβαση και τον περίπλου και τον έλεγχο του δυνατού οπτικού πεδίου (είτε δια γυμνού οφθαλμού, είτε με κυάλια)
- δεν διαπιστώθηκαν ανθρώπινες παρεμβάσεις (διάνοιξη δρόμων, εκσκαφές, ανέγερση κτισμάτων κ.α.)
- υπάρχει διαφορά με την αντίστοιχη έκταση της μη ενταγμένης στην «μακροχρόνια παύση» όσον αφορά στην ανάπτυξη της χορτονομής και της βλάστησης.
Όπως είχε αναφέρει ο νομάρχης, διαπιστώθηκε όχι μια μεγάλη, αλλά μιας ήπιας μορφή παράβασης των όρων. Είναι η πρώτη φορά στο νησί από την ισχύ του προγράμματος που διαπιστώνεται παράβαση των όρων και δεν επισείει ποινή απένταξης από το κοινοτικό πρόγραμμα.
Μετά απ' αυτή την έκθεση λοιπόν, ο διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Μαγνησίας, με απόφασή του επέβαλε κυρώσεις, ύψους 152.460 ευρώ, για μη τήρηση των απαγορεύσεων του προγράμματος αγρανάπαυσης, στο οποίο έχει ενταχθεί έκταση της νήσου Κυρά-Παναγιάς.
Στην ουσία, η Ιερά Μονή στερείται για το 2009, έτος που διαπιστώθηκε η παράβαση, την επιδότηση που επρόκειτο να λάβει.
Κατά της απόφασης, η Ιερά Μονή έχει το δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός δέκα ημερών από την παραλαβή της απόφασης!
Να θυμήσω τώρα ότι η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας ήδη εισέπραξε 1,2 εκατ. ευρώ, τα νησάκια Κυρά Παναγιά και Σκάντζουρα, που ανήκουν στη Μονή Μεγίστης Λαύρας, έχουν εντάξει στο πρόγραμμα 12.100 στρέμματα και σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ σ' αυτά αντιστοιχούν τα περισσότερα χρήματα από τις κοινοτικές επιδοτήσεις.
Οι επιδοτήσεις αφορούν στο πρόγραμμα «Μακροχρόνιας Παύσης Γεωργικών Γαιών» ή αλλιώς γνωστό ως αγρανάπαυση, στο οποίο εντάχτηκαν τα μοναστήρια από το 1997.
Το νησάκι Κυρά Παναγιά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται ότι έχει μετεξελιχθεί στο νησί... των επιδοτήσεων, αφού οι μοναχοί κατά καιρούς έχουν ζητήσει να ενταχθούν σε διάφορα προγράμματα, από την κατασκευή συστημάτων πυροπροστασίας και τη βιολογική κτηνοτροφία, μέχρι για συστήματα αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού... για να ξεδιψούν τα ζώα που βόσκουν στην περιοχή.
Το νησί, συνολικής έκτασης 25.000 στρεμμάτων, έχει κηρυχθεί από το υπουργείο Πολιτισμού αρχαιολογικός χώρος και απαγορεύεται οποιαδήποτε αγροτική δραστηριότητα.
Στο πρόγραμμα της αγρανάπαυσης, όμως, έχουν ενταχθεί 7.000 στρέμματα.
Ωστόσο, υπάρχει και κτηνοτροφική μονάδα, στην οποία τη μονή εκπροσωπεί ο μοναχός Ονούφριος. Διαθέτει 2.400 κατσίκια, «ελευθέρας βοσκής» και έχει ενταχθεί σε άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα (!), βιολογικής κτηνοτροφίας.
Οι ελεγκτές της Νομαρχίας λοιπόν απ' τα 2.400 κατσίκια, είδαν μόνο 30 κατσίκια από την περιδιάβαση και τον περίπλου και τον έλεγχο του δυνατού οπτικού πεδίου (είτε δια γυμνού οφθαλμού, είτε με κυάλια)!
Ο Διευθυντής Αγροτικής ανάπτυξης, επιβάλλει πρόστιμο το οποίο υπόκειται σε ένσταση (δηλαδή μείωση), μόνο για το έτος που διαπιστώθηκε η παράβαση της βοσκής!
Τα προηγούμενα χρόνια που οι μοναχοί τα έπαιρναν και απ' τις επιδοτήσεις και απ' την βοσκή γίνανε γαργάρα!
Η κύρηξη του νησιού ως αρχαιολογικός χώρος απ' το Υπουργείο Πολιτισμού, προφανώς δεν αφορά τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας!
Το ότι την ίδια στιγμή που είναι ενταγμένα τα νησιά σε πρόγραμμα αγρανάπαυσης για να σταματήσουν τάχα τη βοσκή,έχουν ζητήσει να ενταχθούν σε διάφορα προγράμματα, από την κατασκευή συστημάτων πυροπροστασίας και τη βιολογική κτηνοτροφία, μέχρι για συστήματα αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού... για να ξεδιψούν τα ζώα που βόσκουν στην περιοχή, δεν το είδατε δεν το απαντήσατε!
Αν όλ' αυτά δεν λέγονται απάτη, πως λέγονται κ. Παπατόλια;;;
Αν το πρόστιμο που επιβάλλατε και με τον τρόπο που το κάνατε δεν λέγεται κουκούλωμα και συγκάληψη πως το λέτε στη νομική γλώσσα της οποίας είστε διδάκτορας;;;
Η λέξη αιδώς γνωρίζετε τι σημαίνει ή σας είναι άγνωστη;;;
Ναι κ. Παπατόλια, η Μαγνησία έγινε πράσινη, αλλά απ' το χρώμα των χαρτονομισμάτων που εισπράτουν με την ανοχή σας οι καλόγεροι!
magnitis.

Η Τουρκική άσκηση «θαλασσόλυκος ήταν γενική πρόβα για ελληνοτουρκικό πόλεμο




Η Τουρκία ετοιμάζεται…

Κι ενώ η Τουρκία προχωρεί μονομερώς σε άντληση πετρελαίου στο Αιγαίο, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν μέσα στο Μάιο σε μεγάλα γυμνάσια, γενικής πρόβας ελληνοτουρκικού πολέμου, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις Τούρκων μελετητών.
Όπως τονίζεται στην Άγκυρα, η άσκηση «Θαλασσόλυκος» και στη συνέχεια η Efes 2009, που κράτησε σχεδόν όλο το μήνα Μάιο (διήρκεσε από τις 6 έως και τις 29 Μαΐου), ήταν ουσιαστικά και για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη έκταση μία μεγάλη πρόβα ελληνοτουρκικής σύρραξης.
Η μεγάλη έμφαση που δόθηκε στις αποβατικές ασκήσεις απέναντι ακριβώς από τα Ελληνικά νησιά, που αποτελούν τον στόχο της τουρκικής στρατιωτικής μηχανής, ήταν μία πρόβα (generale) για τις τουρκικές αποβατικές δυνάμεις που καραδοκούν για να επιτεθούν και να καταλάβουν τα ελληνικά αυτά νησιά.
Η άσκηση αυτή, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι αναλυτές στρατηγικής, ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε μέρος το μεγαλύτερο μέρος του τουρκικού ναυτικού και συγκεκριμένα 11 φρεγάτες, 3 κορβέτες, 14 ταχύπλοα, 8 υποβρύχια και 14 βοηθητικά σκάφη.
Εντυπωσιακό επίσης στοιχείο της άσκησης ήταν η διάταξη των ναυτικών μονάδων, που κατέλαβαν τρεις περιοχές κατά μήκος του 25ου μεσημβρινού, διχοτομώντας επιχειρησιακά το Αιγαίο, βάσει των σχεδίων της Τουρκίας για την πλήρη –σε πρώτη φάση- διχοτόμηση του Αιγαίου Πελάγους.
Τα συγκεκριμένα σενάρια της άσκησης προέβλεπαν αποκλεισμό μικρού νησιού, αποστολές καταστροφής εχθρικής (Ελληνικής) αεροναυτικής δύναμης που κατευθύνεται για να διασπάσει το ναυτικό αποκλεισμό, ανθυποβρυχιακές ασκήσεις, αντιαεροπορική άμυνα περιοχής, ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου και ασκήσεις έρευνας και διάσωσης.
Ένα άλλο στοιχείο της ιδιαιτερότητας αυτής της άσκησης και των σεναρίων ελληνοτουρκικού πολέμου, ήταν η μεγάλη επίδειξη των νέων δυνατοτήτων αερομεταφοράς ενός πλήρους τάγματος με τον εξοπλισμό του σε μία μόνο διαδρομή, ημέρα και νύχτα, ικανού να καταλάβει ένα μικρό νησί.
Τα στοιχεία αυτών των ασκήσεων δείχνουν ότι η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί στα επιχειρησιακά της σχέδια την κοντινή απόσταση των Τουρκικών ακτών, με αντικειμενικό στόχο την μείωση της χρονικής αντίδρασης των Ελληνικών μονάδων από τη στιγμή έναρξης του συναγερμού.
Επίσης, δοκιμάστηκαν νέα οπλικά συστήματα συντονισμού και συνεργασίας Ναυτικού και Αεροπορίας, όπως επίσης και αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού KC-135, που έχουν την δυνατότητα να αυξάνουν το χρόνο πτήσης των αεροσκαφών αναχαίτισης – βομβαρδισμού.
kostasxan

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Αποτελείωσε τον κρατικό μηχανισμό...όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα αυτός κοιμόταν...

και μέχρι πρότινος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που προτίμησαν να έρθουν στην Ελλάδα....
τι άλλο θα πρέπει να κάνει;
δεν μπορεί να φέρει λύσεις στους Έλληνες...μόνο προβλήματα τους φέρνει εδώ και 5 χρόνια...

είναι κατά γενική ομολογία από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς που έχουν περάσει από αυτόν τον τόπο...

διώξτε τον να τελειώνουμε



Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ..."ΡΕΜΑΛΙΑ"!! "ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ" ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!


ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ "ΡΕΜΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ .....ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ......... ΤΑ "ΡΕΜΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ........, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝΤΕΣ ΜΕΓΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ......

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ..... ΠΟΥ ΩΣ ΕΚΤΕΛΩΝ "ΜΕΓΑ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ......ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ "ΠΑΝΙ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ............. ΚΑΙ "ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ" ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ??????

ΤΟ "ΡΕΜΑΛΙ" ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 40 ΦΕΥΓΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΕΝ "ΣΦΟΥΓΓΙΣΕ" ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ..............


ΟΥΣΤ !!!!!! ΣΑΠΙΟΠΑΤΣΑ.....ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΟ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ????!!! ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ???

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ..."Ο ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ" ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 03:13 - 03:17) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ .

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΡΥΘΜΙΣΕΙ" ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΕΝΕΖΟΥ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ .....
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΩΦΕΥΟΥΝ





ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΛΑ.......ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΙΟΥ??????????????????????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΟΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟ ....... ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ??? ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ


Η παραίτηση Ρουσόπουλου από την πολιτική ...όχι όμως από το βουλευτικό αξίωμα του!!!!!! δίνει άλλη τροπή σε επιχειρήματα αλλά και σε κινήσεις του Πρωθυπουργού όσον αφορά τα "παιδιά" του που τον έχουν εκθέσει από τις "συμπεριφορές" τους. Η επιστολή Ρουσόπουλου σηματοδοτεί το "λύσιμο" των χεριών του Πρωθυπουργού όσον αφορά την τυχών κατάρτηση λίστας υποψηφίων, το οποίο και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ως αρχηγός του κόμματος της ΝΔ.

Η "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ??????
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ , ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ...ΑΛΛΑ.....
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ .....


Οι "φίλοι" σε εισαγωγικά μάλιστα εκ της επιστολής Ρουσόπουλου δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από τους νέους παρατρεχάμενους μετά εποχής Ρουσόπουλου που περιστοιχίζουν τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.
Η κίνηση μάτ Ρουσόπουλου του δίνει το δικαίωμα να παρουσιαστεί αύριο ως ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ των συμπεριφορών ανεξάρτητα εάν ο ίδιος οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή λόγο "ανακάλυψης" του ότι δεν επρόκειτο να εκλεγεί εάν κατέβαινε ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.


Εκείνο όμως που μας δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε τον Ρουσόπουλο ως ποντικομαμή είναι η απόφαση του να μην παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος του. Μα καλά εάν θεωρούσε τόσο πολύ τον εαυτό του ΑΜΕΜΠΤΟ ηθικής δεν θα δήλωνε μόνο την απόφαση του να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές αλλά και την παραίτηση του από το αξίωμα του όπως έκανε και ο ΒΕΡΕΛΗΣ από το ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ???? ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ???? Ή ΜΗΠΩΣ...... ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ??? ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ??????????????
ΣΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η επιστολή Ρουσόπουλου προς τον Πρωθυπουργό

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


"Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μ΄ αυτήν την επιστολή σου γνωστοποιώ την απόφασή μου να μην διεκδικήσω θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μας στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν. Με ενδιέφερε η συμμετοχή μου δεν το κρύβω. Δεν με ενδιαφέρει πια. Οι συνθήκες ισοπέδωσης που επικρατούν στο πολιτικό σκηνικό δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από την συκοφαντία είτε αυτή προέρχεται από αντιπάλους, είτε – δυστυχώς - από «φίλους». Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω το έργο της Κυβέρνησης.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εισήλθα στην πολιτική επιτυχημένος επαγγελματίας και αξιοπρεπής.

Αξιοπρεπής αποχωρώ.

Καμιά πικρία για πρόσωπα.

Σ΄ ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες. Προσπάθησα πάντοτε να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πιστεύω πως από τη θέση μου συνέβαλλα – έστω στο ελάχιστο – στις νικηφόρες εκλογές του 2004 και του 2007. Ανταποκρίθηκα υπηρετώντας αρχές και αξίες. Δεν διαπραγματεύτηκα και δεν διαπραγματεύομαι την πολιτική μου επιβίωση εις βάρος της αξιοπρέπειάς μου.

Πεποίθησή μου πάντοτε παραμένει ότι οι πολίτες δεν θέλουν πολιτικούς που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν σε όλες τις καταστάσεις, αλλά πολιτικούς που όταν έρχεται η ώρα είναι έτοιμοι να πουν το μεγάλο όχι – το σωστό."

Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ "ΠΟΛΕΜΟ" .... ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕεεεεε?????????

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ .... ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ!

ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ" ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΝ 12 /06/2009
ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" "ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΥΠΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΩΝ.

ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ??

ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ...Η ΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???



ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 59 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .....ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ


ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ


.....Ο Πάκης ανακοίνωσε τα μέτρα για την λαθρομετανάστευση μεταξύ των οποίων ήταν και η "διάθεση" 11 πρώην στρατοπέδων του Ελληνικού στρατού προκειμένου αυτά χρησιμοποιηθούν προς στέγαση των λαθρομεταναστών.

Πριν από λίγο το ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου από το ΥΕΘΑ.... μας αποκάλυψε την αποδιοργάνωση αλλά και την ανυπαρξία των "σχεδίων' που η κυβέρνηση δια στόματος Παυλόπουλου έλαβε ....και καλά προς εκτόνωση του φαινομένου ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
.

Συγκεκριμένα τα 11 Στρατόπεδα όχι μόνον δεν έχουν διατεθεί αλλά είναι και αμφίβολη στο τέλος η διάθεση τους αφού αυτά έχουν χαρακτήρα "χωματερών" για τους Δήμους στους οποίους αυτά ανήκουν,... έτσι η σχετική απαραίτητη έγκριση από τους ΟΤΑ προκειμένου αυτά τελικά διατεθούν να καθίσταται αδύνατη!

ΤΕΛΟΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


MΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!

Πηγή ALPHA


ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.....

ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

"Αγγελιοφόρος" της εβραϊκής συναγωγής Βέροιας η Νομαρχία Ημαθίας;


Καλά και ωραία αυτά με την εβραϊκή συναγωγή της Βέροιας κ. Νομάρχα, δεν αντιλέγουμε, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι, αν η Νομαρχία Ημαθίας μετατράπηκε σε αγγελιοφόρο της εβραϊκής συναγωγής. Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο με τις 2 φωτογραφίες, όπως εστάλησαν από το γραφείο τύπου της Νομαρχίας Ημαθίας στα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας:


"Οι «Σκιές τής πόλης» τού Γιώργου Λιόλιου

στην εβραϊκή συναγωγή

από τη «Λέσχη Ανάγνωσης τής Κυριώτισσας»


Μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ, στο χώρο τής εβραϊκής συναγωγής τής πόλης μας συνάντηση τών μελών τής «Λέσχης Ανάγνωσης τής Κυριώτισσας» με τον συγγραφέα τού βιβλίου «Σκιές της πόλης» κ. Γιώργο Λιόλιο. Το βιβλίο παρουσίασε το μέλος τής «Λέσχης» Γιάννης Καισαρίδης.

Ακολούθησε συζήτηση με τον συγγραφέα τού βιβλίου, καθώς και με τον κ. Ιωσήφ Στρούμτσα, Βεροιώτη εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος προσεκλήθη από τα μέλη τής «Λέσχης Ανάγνωσης τής Κυριώτισσας».

Το βιβλίο -με μια εξαιρετική εισαγωγή, ένα μοναδικό φωτογραφικό υλικό, συγκλονιστικές μαρτυρίες, με τον μαρτυρικό κατάλογο τών ονομάτων τών Εβραίων κατοίκων της πόλης μας και με τα ζητήματα που θέτει- επιχειρεί να ανοίξει το διάλογο με ένα τραγικό κομμάτι τής πρόσφατης ιστορίας τής πόλης μας και να υπενθυμίσει ότι οι συνθήκες που κάποτε γέννησαν το Ολοκαύτωμα δεν έχουν ριζικά μεταβληθεί. Μια μικρή μετατόπιση τών συνθηκών αρκεί, για να ξυπνήσει και πάλι το θηρίο στον άνθρωπο.

Η ανάγκη για ένα συνεχή διάλογο παρελθόντος και παρόντος, δημόσιας και ιδιωτικής ιστορίας, η αναζήτηση τρόπων ανασύνθεσης τού παρελθόντος μας, η αποφυγή τού σωφρονισμού τής Μνήμης (ή της διαχείρισής της από τους εκάστοτε ισχυρούς, με τον τρόπο που αυτοί επιλέγουν), η αντιμετώπιση τών προβλημάτων που γεννά ο ιστορικός αναλφαβητισμός μας, καθώς και η σχέση μας σήμερα με τον «Άλλο», τον «διαφορετικό», ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν τους παρευρισκομένους".

ΛΕΥΤΕΡΙΑ