ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.09

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ



Μετά την επιχείρηση "σκούπα" του κου Μαρκογιαννάκη που κατάφερε,γιατί περί κατορθώματος πρόκειται όταν 400 αστυνομικοί βρήκαν 5!!! λαθρομετανάστες σε ένα κέντρο της Αθήνας που έχει καταντήσει να κατοικείται αποκλειστικά απο αυτούς.Ηρθε η δήλωση βόμβα που μας τελείωσε απο τον κο Παυλόπουλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού,όπου σε ερώτηση δημοσιογράφου κρατηθείτε αποκάλυψε ότι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 80-100.000.
Εδώ είναι ή που βάζεις τα γέλια ή που αρπάς μια βρεμένη σανίδα και τραβάς κατά το υπουργείο.Κε Παυλόπουλε τι είναι αυτά που λέτε και κυρίως σε ποιούς νομίζετε ότι τα λέτε αντι να πάτε να κρυφτείτε ή να ακολουθήσετε το παράδειγμα του συναδέλφου σας Ρουσσόπουλου και να μας απαλάξετε απο την παρουσία σας έχετε το θράσος και βγαίνετε στα κανάλια για να πείτε.......αρλούμπες;
Τι 80 και 100χιλ. εδώ μόνο το 2008 απο επίσημα στοιχεία υπολογίζονται σε 140.000 αυτοί που μπήκαν σε ενα χρόνο.Είναι δυνατόν να προσπαθείτε να βγάλετε ηλίθιο τον Ελληνικό λαό;Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε και να δείξετε μεταμέλεια για την αδράνεια και την ανικανότητα σας που κόστισε και κοστίζει στον Ελληνικό λαό.Και να αφήσετε κάποιον άλλο να καθαρίσει την χώρα απο τα 2εκατ. "αναξιοπαθούντων" που τις φορτώσατε γιατί εσείς όχι μόνο δεν μπορείτε αλλά είναι και φανερό πλέον ότι δεν θέλετε.Μην ανησυχείτε όμως οι εκλογές είναι κοντά και ο λαός της Α' Αθηνών θα σας απαντήσει όπως σας αξίζει.
protesilaos

Δεν υπάρχουν σχόλια: