ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.09

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ??? ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ


Η παραίτηση Ρουσόπουλου από την πολιτική ...όχι όμως από το βουλευτικό αξίωμα του!!!!!! δίνει άλλη τροπή σε επιχειρήματα αλλά και σε κινήσεις του Πρωθυπουργού όσον αφορά τα "παιδιά" του που τον έχουν εκθέσει από τις "συμπεριφορές" τους. Η επιστολή Ρουσόπουλου σηματοδοτεί το "λύσιμο" των χεριών του Πρωθυπουργού όσον αφορά την τυχών κατάρτηση λίστας υποψηφίων, το οποίο και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ως αρχηγός του κόμματος της ΝΔ.

Η "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ??????
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ , ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ...ΑΛΛΑ.....
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ .....


Οι "φίλοι" σε εισαγωγικά μάλιστα εκ της επιστολής Ρουσόπουλου δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από τους νέους παρατρεχάμενους μετά εποχής Ρουσόπουλου που περιστοιχίζουν τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.
Η κίνηση μάτ Ρουσόπουλου του δίνει το δικαίωμα να παρουσιαστεί αύριο ως ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ των συμπεριφορών ανεξάρτητα εάν ο ίδιος οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή λόγο "ανακάλυψης" του ότι δεν επρόκειτο να εκλεγεί εάν κατέβαινε ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.


Εκείνο όμως που μας δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε τον Ρουσόπουλο ως ποντικομαμή είναι η απόφαση του να μην παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος του. Μα καλά εάν θεωρούσε τόσο πολύ τον εαυτό του ΑΜΕΜΠΤΟ ηθικής δεν θα δήλωνε μόνο την απόφαση του να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές αλλά και την παραίτηση του από το αξίωμα του όπως έκανε και ο ΒΕΡΕΛΗΣ από το ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ???? ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ???? Ή ΜΗΠΩΣ...... ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ??? ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ??????????????
ΣΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: