ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.09

Κουμπάροι ο φυγάς Καραβέλας και η Γιαννάκου!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- ΦΙΛΟΙ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;




Δυστυχώς είναι αλήθεια και δεν είναι δυνατόν από τη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή μας να μην αναφερθεί. Με μια στενή φιλική σχέση και με κουμπαριά 20 ετών συνδέεται το μεγαλοστέλεχος της Siemens και φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας, ο οποίος την κοπάνισε νύχτα και κρύβεται στη Γερμανία, με την οικογένεια της πρώτης στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Μαριέτας Γιαννάκου. Και η κ.Γιαννάκου ενώ γνώριζε ότι το θέμα πιθανόν θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή ,το απέκρυψε από τη παράταξή της. Με αποτέλεσμα μετά τη σημερινή αποκάλυψη να δημιουργηθεί ένα νέο σκάναδαλο που εκθέτει όλη τη Ν.Δ.Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της κ.Γιαννάκου Παναγιώτης Κουτσίκος ήταν στο παρελθόν ιδιοκτήτης της εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων Ergo και αντιπρόσωπος της ΤΟSHIBA στην Ελλάδα. Ο Καραβέλας ήταν αντιπρόσωπος της Siemens. Ήταν από παλιά γνωστοί και ο Καραβέλας μετά από προτροπή του Κουτσίκου δέχτηκε να βαφτίσει τη κόρη της κ.Γιαννάκου. Από τότε τους συνδέει ή τους συνέδεε φιλία ετών και αγαθό κουμπαριλίκι.(το αγαθό επαφύεται στην κρίση του αναγνώστη).ΕΡΩΤΗΜΑ: Είναι δυνατόν η Μαριέττα Γιαννάκου να τοποθετείται επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο και να αποκρύπτει το γεγονός με κουτοπονηριά; Εκτός εαν ενημέρωσε το κόμμα της και της είπαν "μην ασχολείσαι, ας το σε μας'. Δηλαδή έκαναν τη δουλειά τους και τώρα την αφήνουν πάλι εκτεθειμένη. Κάποιος πρέπει τώρα να πληρώσει τη νύφη. Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να το αποκρύπτουν; Κύριοι Αγγέλου, Ζαγορίτη, ξέρετε τίποτα για το θέμα; Ισχύει κυρία Γιαννάκου; Μήπως είναι λάθος οι πληροφορίες μας; Μήπως αρχίζουμε και παραμιλάμε από ένα ακόμα πελώριο σκάνδαλο;Επειδή θέλουμε να είμαστε απόλυτα δίκαιοι για το θέμα έκανε αναφορά στην τηλεόραση "ΔΕΛΤΑ" βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μάλλον υπό μορφή ερωτήματος. Όμως δυστυχώς άνθρωπος από τη Ν.Δ μας το επιβεβαίωσε πριν από λίγο. Και λέμε δυστυχώς γιατί κατά την εκτίμησή μας η κ.Γιαννάκου οφείλει να παραιτηθεί. Όχι για μια κουμπαριά 20 ετών αλλά γιατί το απέκρυψε. Εκτός εαν το απέκρυψαν άλλοι. Οπότε αναζητείται νέα Ιφιγένεια.
pressonice

Δεν υπάρχουν σχόλια: