ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.09

ΣΥΡΙΖΑ.... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ !!!


Η επόμενη ημέρα των εκλογών ήταν ως αναμενόταν , ημέρα αυτοκριτικής και συμπερασμάτων για τους κομματικούς συνδυασμούς .

Φυσικό ήταν οι "τοποθετήσεις" και οι "ερμηνείες" των κομμάτων και τα αναγόμενα συμπεράσματα να έχουν μια δόση υποκειμενικότητας ...έτσι ώστε η "ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ" και ΤΟ ΛΗΦΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑ ...που τόσο πολύ λέχθηκαν από τους πρωταγωνιστές της εκλογικής αναμέτρησης ,.....να πάνε περίπατο.

Εκείνο όμως που τελικά μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει ασφαλώς ΚΑΤΑΝΤΙΑ ... είναι οι βλέψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιβεβαίωσαν
τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την "ανοργασμικότητα" , και την "υπαρξιακή" τους υστέρηση , ...... βλέποντας την απότομη συρρίκνωση του κόμματος τους από τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, ......έτειναν χείρα φιλίας για άλλη μια φορά στους "δοσίλογους".

Η πρόταση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ δηλώνει το υπαρξιακό τους αδιέξοδο ,αφού προκειμένου "επιβιώσουν" είναι διατεθειμένοι να τείνουν χείρα φιλίας σε οποιονδήποτε έχει λάβει σε εκλογική αναμέτρηση ένα ποσοστό της τάξης του 1% έστω και αν η συμπεριφορά του αλλά και η ατζέντα του είναι μυστική και αντεθνική.

Πως είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει ένα κόμμα που δεν μπορεί να στηριχθεί στα πόδια του αλλά ακροβατεί σε ευκαιριακές συμμαχίες στο πολιτικό γίγνεσθαί της χώρας προκειμένου δηλώσει την ύπαρξη του??

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΛΛΑ.....
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: