ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.09

Το κρίμα στο λαιμό σας!!!

papandreou5

alavanostsiprasvenizΠως τα καταφέραμε σε αυτή τη χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι αγρότες, εργάτες, εργαζόμενοι των 700(με το ζόρι) ευρώ και συνταξιούχοι να είμαστε 1 βήμα( και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός σε αυτό) πριν από τη διακυβερνησή μας από την ενωμένη Δεξιά, του -δεν έχω δουλέψει ούτε δευτερόλεπτο στη ζωή μου- Καραμανλή, του μεγαλύτερου λαϊκιστή που έχει περάσει απ’την πολιτική ζωή της χώρας Καρατζαφέρη και των υπολοίπων της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχω καταλάβει.

Όλο και περισσότερο πλησιάζει το συνοικέσιο των δύο…ενοίκων της Δεξιάς πολυκατοικίας στη χώρας μας, έχουν αρχίσει να το ευλογούν και κάποια Μ.Μ.Ε. και είναι πολύ πιο κοντά απ’ότι νομίζουμε η πραγματοποιησή του. Κι όλα αυτά γιατί κάποιοι έχουν κόλλημα στον εγκεφαλό τους και κολλάνε πραγματικά σε λεπτομέρειες. Δεν κοιτάνε να σώσουν τη χώρα από την οικονομική καταστροφή, κοιτάνε μόνο να δείχνουν “τσε γκεβάρες”.

Δεν συνεργάζεται ο Συνασπισμός με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όχι γιατί δεν βρίσκει κοινά σημεία, αλλά γιατί ο trendy Αλέξης και ο πλούσιος Αλέκος την έχουν δει Βελουχιώτης και Ζαχαριάδης του 2010!

Δεν συνεργάζεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με το Συνασπισμό γιατί επί τόσα χρόνια ο Παπαδημούλης, ο Κουβέλης και ο μακαρίτης ο Παπαγιαννάκης φοβούνται να κάνουν το βήμα που θα έφερνε κοντά τα 2 κόμματα.

Δεν συνεργάζονται τα 2 κόμματα γιατί έτσι θα προκύψει μια μεγάλυ κυβερνώσα κεντροαριστερά και θα ανακοπεί η πολιτική καριέρα του Βενιζέλου…

Όταν όμως μια κυβέρνηση με υπουργό Οικονομικών τον Παπαθανασίου, υπεύθυνο τύπου τον Σπηλιωτόπουλο, υπουργό εσωτερικών το Βορίδη και υπουργό Εθν.Άμυνας τον Πλεύρη θα αποτελειώνει ότι έχει απομείνει από τη “νέα διακυβέρνηση” του Κωστάκη, τότε να δω που θα τρέξουν να κρυφτούν όλοι αυτοί.

Αυτοί που αντί να σέβονται τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων-υποστηρικτών της κεντροαριστεράς και κυρίως να σέβονται την ιστορία και το μέλλον αυτής της χώρας, κάθονται και προσπαθούν να φτιάξουν 3ο πόλο με την Κ.Ο.Ε. και όλους τους κολλημένους σε ιδέες του 19ου και του 20ου αιώνα.

Καλές οι ιδέες και του Ένγκελς και του Μαρξ και του Λένιν και όλων , δεν διαφωνεί κανένας μας. Όλοι από αυτές εμπνευστήκαμε, αλλά επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα για την πραγματοποιησή τους από διαφορετική αφετηρία.Η αφετηρία έγινε, στη μέση υπήρχαν διαφωνίες αλλά και συμφωνίες.Κάποιοι προόδευσαν αυτές τις ιδέες, τις εφάρμοσαν στο σήμερα και στις νέες ανάγκες.Κάποιοι άλλοι επιμένουν να προσπαθούν να τις εφαρμόσνουν ακέραιες χωρίς να αντιλαμβάνονται σε τι εποχή ζούμε. Κάποιες από αυτές τις ιδέες δεν πρόλαβαν το τρένο της τεράστιας τεχνολογικής και οικονομικής εξέλιξης και χάθηκαν… Εμείς θα μείνουμε να τις περιμένουμε στη στάση; Ή θα προχωρήσουμε;

Αν μείνουμε να περιμένουμε μπορεί ένα άλλο τρένο, αυτό το γαλάζιο, της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, της άκρατης ιδιωτικοποίησης, της οικονομικής στενότητας να μας προσπεράσει… Και τότε θα μας πάρει όλους ο διάολος και εμείς ακόμα θα καθόμαστε να σκοτωνόμαστε σαν Παπανδρεικοί , σαν Εκσυγχρονιστές, σαν Αριστερές Πρωτοβουλίες, σαν Αριστερά Ρεύματα και σαν Ανανεωτικές πτέρυγες…

Το κρίμα στο λαιμό σας λοιπόν. Ή σκύβετε το κεφάλι και βάζετε στο ντουλάπι τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα κόμπλεξ σας, ή αφήνετε τη χώρα θύμα στα νύχια της Δεξιάς.Σκεφτείτε το…

Υ.Γ. Δεν ασχολούμαι καν με τα σταλινικά φαντάσματα του Κ.Κ.Ε. Πιο πιθανό θεωρώ να δω στην κυβέρνηση το τρίο Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ.-Κ.Κ.Ε. παρά κάτι άλλο… Η ιστορία διδάσκει! Μακάρι τα μαθήματα να τα έπαιρναν και αυτοί που αποκαλούν ακόμα τους Κ.Κ.Ε.δες συντρόφους.

tapantaola

Δεν υπάρχουν σχόλια: