ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.10

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΨΥΧΗΣ,ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ,ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ BLOGGERS...........

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ" ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΣ: Το ΛΗΜΕΡΙ θα είναι ξανά στις επάλξεις... την Τρίτη του ΠΑΣΧΑ!!

"ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ"....


H λαίλαπα του Σοσιαληστ(ρ)ισμού!!
Δυστυχώς, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι, η χώρα πλέον πάσχει από χρόνια πολιτική ανεπάρκεια και σήμερα βρίσκεται ίσως στην πιο επικίνδυνη στιγμή της πορείας της αφού μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, ΟΥΔΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ήρθη στο ύψος των περιστάσεων.
«Ο εχθρός τώρα είναι εντός των τειχών» και ο εχθρός δεν θα μπορούσε να επιτύχει χωρίς την βοήθεια των εσωτερικών πρακτόρων του, των άλλοτε Νενέκων.
Ζούμε πλέον την περίοδο της μεγάλης ανατροπής στην πιο αποτρόπαιη μορφή τυραννικού καθεστώτος.
Η Ελληνική «Δημοκρατία», μέχρι σήμερα, μας σερβίρισε πολλούς αυτόκλητους σωτήρες οι οποίοι απεδείχθησαν συνάμα ανίκανοι, φαύλοι και χαζοχαρούμενοι, δήθεν σοφοί αλλά οπωσδήποτε απατεώνες, καπηλευτές ιερών ιδανικών και δεδηλωμένοι ανθέλληνες που δεν έκρυβαν την αμερικανολαγνία, την ρωσολαγνία, την εβραιολαγνία και την τουρκολαγνία τους!!!

Έτσι, θερίζοντας ό, τι έχουν σπείρει οι μέχρι σήμερα δήθεν «ηγέτες», αφού ο καθ’ ένας με την σειρά του ενδιαφέρθηκε μόνο για τον περίγυρό του, για τους ευνούχους του ή για τις παλλακίδες του, τώρα βιώνουμε, ως Έθνος, την λαίλαπα του αμοραλισμού που εγκαθίδρυσαν οι διάφοροι ταγοί και δικαίως έρχονται στο μυαλό μας τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη ότι:
«Μας επιβουλεύονται οι μοντέρνες ιδέες, ο σύγχρονος πολιτισμός με τον μασονισμό του, με τη φιλανθρωπία του, με τη αλληλοβοήθειά του, με τον κοινοβουλευτισμό του.»
Τα κόμματα, άτολμα, ασυνεπή, απροσανατόλιστα, αφερέγγυα, συχνά άβουλα, άλλοτε δίβουλα και κυκλοθυμικά, είναι ανίκανα ακόμη και να δικαιώσουν τον βασικό λόγο ύπαρξής τους δείχνοντας ανήμπορα να αντισταθούν στην εξάρθρωση των ηθικοπολιτικών θεμελίων και της νομιμοποιητικής βάσης του πολιτικού συστήματος που υπηρετούν.
Ουδείς μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα στο ερώτημα: «Πότε, πώς και γιατί, έπεσε τόση δυστυχία σε τούτη τη χώρα στην οποία βασιλεύουν η απογοήτευση και η απαισιοδοξία για το μέλλον, στην χώρα που ο Έλληνας έχει χάσει πλέον την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή του, στην χώρα που η κοινωνία της ζει σε ψυχολογία κρίσης και απαξίωσης;»
αφού αυτή την εικόνα εισπράττει για τον εαυτό της καθημερινά στα τηλεοπτικά πρωινάδικα όπου η μιζέρια αποτελεί εμπορικό προϊόν και μάλιστα επικερδές...σε αντιπαράθεση με την ύποπτη ελίτ που ξημεροβραδιάζεται στα καφέ του Κολωνακίου μετρώντας τις εισπράξεις της από το εμπόριο της δυστυχίας.
Αυτή είναι η κοινωνία γενικώς που δημιούργησε η πολιτική σκοπιμότης, η ρουσφετολογία, ο ατομικισμός, ο ωχαδερφισμός, η έλλειψης παιδείας, η ανευθυνότης και προπαντός η αλλοπρόσαλλη εκάστοτε διαχρονική κυβερνητική κοινωνική πολιτική που ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το τομάρι της εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και κατ’ επέκταση του Έθνους.
Ο καπετάνιος του Τιτανικού, ο πολύς κος Jeffrey Mineiko-Παπανδρέου, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, κατάφερε να ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ τους Έλληνες όταν τον Οκτώβριο του 2009 υποσχέθηκε τα πάντα σε όλους και όχι μόνο δεν τήρησε καμιά από τις προεκλογικές υποσχέσεις του αλλά το μόνο που πέτυχε είναι η επιβολή νέων φόρων.
Φόροι, φόροι, φόροι παντού και το σπάταλο κράτος εξακολουθεί να είναι το ίδιο σπάταλο, τα τρωκτικά να κάνουν πάρτι ενώ η διαφθορά να κυριαρχεί σε όλη την πολιτική διακομματική «τσογλαναρία» αφού, σε εποχή λιτότητας, βλέπουμε 232 γιους, θυγατέρες και παρατρεχάμενους των πολιτικών να προσλαμβάνονται στη Βουλή με 16 μισθούς το χρόνο.... βγάζοντας περιγελαστικά την γλώσσα στις ουρές των ανέργων, όμοιες με εκείνες του 1929 στην Αμερική και σ’ εκείνους που προσμένουν ένα πιάτο φαγητό από τον Δήμο Αθηναίων ή από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Και βέβαια τι μπορεί να αντιτάξει κανείς εκ των μανδαρίνων του κοινοβουλίου στις σκηνές πείνας και δυστυχίας που βιώνουμε σήμερα σε μία βαθιά άρρωστη χώρα, όπου κάθε μέρα κλείνουν επιχειρήσεις, γίνονται μαζικές απολύσεις και η ανεργία είναι άγνωστο στους κυβερνώντες σε ποιό εφιαλτικό ύψος σκαρφάλωσε σήμερα, ενώ το μόνο που αισθανόμαστε οι πάντες είναι να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια μας και ζημιωμένοι από την ανερμάτιστη πολιτική τους να οδηγούμεθα σε κατάσταση «νευρικής κρίσης» αφού η οικονομική δραστηριότητα ολοένα υποχωρεί χωρίς να γνωρίζουμε αν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται είναι ο «πάτος».
Για να το κατανοήσουν αυτό, οι «πολιτικοί», χρειάζεται να διανύσουν μακρύ και επίπονο δρόμο! Χρειάζεται μυαλό, πολιτική διορατικότητα και σκληρή δουλειά. Χρειάζεται πρωτίστως εντιμότητα και τιμιότητα και όχι εντυπωσιακά λογύδρια εσωτερικής κατανάλωσης και φανφαρονισμοί. Χρειάζεται επαναπροσδιορισμός σχέσεων, περισσότερη υπευθυνότητα και ανάληψης τολμηρής δράσης. Χρειάζεται πραγματική άσκηση πολιτικής και όχι κομπογιαννιτισμοί! Χρειάζονται εθνικοί εργάτες και όχι καρεκλοκένταυροι «Τσάροι».
Χρειάζονται Έλληνες κατά το ήθος και το πνεύμα!
Σήμερα ζούμε σε ιδανικές συνθήκες οι οποίες εκφράζουν απόλυτα τον εθνικό μας ποιητή, Κωστή Παλαμά, του οποίου οι, πριν 70 χρόνια, στίχοι είναι σημερινοί:
«Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί

Και το ερώτημα είναι προς τους εαυτούς μας: «θα τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν, ως Έθνος, στην καταστροφή;» Εμείς βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ!!!! Απαιτείται λοιπόν αμέσως δράση. Τώρα, όχι αύριο. Απαιτείται αυτοστρατολόγησή μας εδώ και τώρα απευθύνοντας σάλπισμα συστραφείσης προς τους «Όσους Ζωντανούς» όπως το διεκήρυξε και άλλοτε, σε άλλες δύσκολες ημέρες του Έθνους, ο μέγας Ίων Δραγούμης.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ«Το όνομά μου είναι Μακεδονία» Περιέχεται αυτός ο στίχος στο τραγούδι τους για την Γιουροβίζιον


Παρά τις συστάσεις και την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της EBU ότι θα αγωνιστούν με το όνομα «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», οι σκοπιανοί δεν λένε να βάλουν μυαλό και προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση για την προώθηση των πολιτικών και διπλωματικών σκοπών τους. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα των Σκοπίων, ετοιμάζεται αυτές τις μέρες το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει, στο οποίο θα προβάλλεται εκτός από τον τίτλο του τραγουδιού, που μεταφρασμένος σημαίνει «έχω την εξουσία» και η φράση «το όνομά μου είναι Μακεδονία». Θέμα να ακυρωθεί το τραγούδι δεν τίθεται, αφού η παρασπονδία δεν θα μπει στο διαγωνιστικό κομμάτι, αλλά αφορά μόνο το βιντεοκλίπ. Ωστόσο οι σκοπιανοί έχουν σκοπό να το στείλουν για προβολή στο MTV Europe για να περάσουν με αυτόν τον τρόπο τα μηνύματα που θέλουν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΕΡΤ οφείλει να είναι έτοιμη για να προσφύγει στην EBU, εφόσον οι Σκοπιανοί καταθέσουν επισήμως το βιντεοκλίπ στην διοργανώτρια αρχή του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, οπότε και θα έχει δημιουργηθεί η νομιμοποιητική βάση για να ζητήσει η Ελλάδα την απόσυρση της συγκεκριμένης φράσης...

Πηγή: Σταρ
==================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αλήθεια.... η "ευαίσθητη" ελίτ που "ξηλώνει" Έλληνα στρατιωτικό ειδικών δυνάμεων επειδή αποτέλεσε την "αιτία του κακού" για να εκτεθεί η εξωτερική μας πολιτική ,πόσο ευαίσθητη είναι τώρα που οι Σκοπιανοί τους εκθέτουν στα "ώτα" όλης της Ευρώπης???

Άραβες αγοράζουν τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου


Μετά το Πλατυγιάλι και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Acarnania Blog, εταιρεία αραβικών συμφερόντων έχει καταθέσει πρόταση στην κυβέρνηση για την εξαγορά-μίσθωση της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των αλυκών, της Τουρλίδας και της πόλης του Αιτωλικού.

Ιδιαίτερα για το Αιτωλικό έχει κατατεθεί σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης, ενώ οι αλυκές θα χρησιμοποιηθούν ως ιαματικά λουτρά.

Παράλληλα το λιμάνι του Μεσολογγίου θα αναβαθμιστεί ώστε να δέχεται μεγαλύτερα ή/και περισσότερα πλοία.

Το σχέδιο εξετάζει με μεγάλη προσοχή η κυβέρνηση, ενώ είναι γνώστες του και τοπικοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης, που ανησυχούν όμως για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις του εγχειρήματος.

Αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Άραβες αγοράζουν τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου


Μετά το Πλατυγιάλι και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Acarnania Blog, εταιρεία αραβικών συμφερόντων έχει καταθέσει πρόταση στην κυβέρνηση για την εξαγορά-μίσθωση της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των αλυκών, της Τουρλίδας και της πόλης του Αιτωλικού.

Ιδιαίτερα για το Αιτωλικό έχει κατατεθεί σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης, ενώ οι αλυκές θα χρησιμοποιηθούν ως ιαματικά λουτρά.

Παράλληλα το λιμάνι του Μεσολογγίου θα αναβαθμιστεί ώστε να δέχεται μεγαλύτερα ή/και περισσότερα πλοία.

Το σχέδιο εξετάζει με μεγάλη προσοχή η κυβέρνηση, ενώ είναι γνώστες του και τοπικοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης, που ανησυχούν όμως για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις του εγχειρήματος.

Αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Φοβού τους Ευρωπαίους και δώρα φέροντες



Η κόντρα ΔΝΤ - Ευρώπης στέλνει στα ύψη τα spreads και το πιστόλι αποδεικνύεται νεροπίστολο...

Έρχεται ο λογαριασμός για τους Δημόσιους υπαλλήλους

looks-photoshopped-not-7

Η εβδομάδα (μάλλον τα έτη) των παθών για τους Έλληνες μισθωτούς ξεκινάει από την μεθεπόμενη βδομάδα. Τότε είναι που θα ξεκινήσουν οι περικοπές στα επιδόματα και τις αποδοχές και θα γίνει άμεσα κατανοητή η "κατάσχεση" των δύο μισθών .

Δύο μισθούς τους θα καταθέσουν οι μισθωτοί στον βωμό του προγράμματος σταθερότητας που επέβαλλε η Ευρώπη και το ΔΝΤ και υιοθέτησε επιλεκτικά και με περισσή ευκολία η κυβέρνηση.

Είναι ουσιαστικά η μοναδική πολιτική που εφαρμόστηκε στους έξι μήνες διακυβέρνησης, μαζί με την αύξηση του ΦΠΑ και την φορολογία των καυσίμων.

Περί άλλων; Απορία ψάλτου, βηξ.

Κυβέρνηση γυριστρούλα αποδεικνύεται:

Εξαγγέλλει φορολόγηση της εκκλησίας. Τα παίρνει πίσω....

Εξαγγέλλει περικοπές μισθών και επιδομάτων, τα παίρνει μόνο από τους ΔΥ. Εξαιρεί τους ένστολους, τους μηχανικούς, τους βουλευτές, τα κανάλια, τις εφημερίδες και όλη την εν δυνάμει άρχουσα τάξη.

Μάλλον θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως η κυβέρνηση των χαμένων ευκαιριών. Είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει. Οδηγείται σε πλήρη αποτυχία, έρμαιη των οδηγιών του ΔΝΤ και του εντολών του διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος αλλά και υπόδουλη στις διαθέσεις της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης και των κυρίαρχων ομάδων της.

Όλοι σε λίγο θα μιλούν για το φιάσκο του opengov και της δημόσιας διαβούλευσης που χρησιμεύουν ως άλλοθι για την επιβολή των πιο κατευθυνόμενων και λαθεμένων επιλογών.

Χάσατε πολύτιμο χρόνο και διασκορπίσατε την αποδοχή που σας έδειξε στις εκλογές ο λαός.

Συγκαλύπτετε ουσιαστικά τις λαμογιές του πολιτικού συστήματος. Δεν δικαιολογείστε.

Οι ΜΚΟ, τα ινστιτούτα Πρωθυπουργών, οι μίζες, οι σπατάλες (το ψυχοφροντιστήριο αληθεύει πως κόστισε 250.000 ευρώ;) δεν νομίζουμε πως σταμάτησαν.

Στα νοσοκομεία το πάρτυ διασπάθισης και μίζας συνεχίζεται, ο ΟΣΕ συνεχίζει να μας επιβαρύνει με 2.000.000 ευρώ τη μέρα.

Η προστασία που σας παρέχουν - σίγουρα με ανταμοιβές - τα ΜΜΕ δεν θα σας καλύπτει για πολύ ακόμη.

Η ανοχή και η αντοχή των εργαζομένων εξαντλείται.

Να περιμένετε την έντονη αντίδραση των πολιτών άμεσα।

Aκτιβιστης

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ"....... "ΑΝΑΣΤΑ Ο ΔΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους Δήμους καθώς, όπως προβλέπει ο νέος διοικητικός χάρτης της χώρας, πάνω από 200.000 θα μεταταγούν υποχρεωτικά ή και θα απολυθούν, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων.

Απόφαση της κυβέρνησης είναι να κλείσουν μέχρι τις αρχές του νέους έτους περίπου 6।000 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου παντός είδους, αλλά και να μεταφερθούν δεκάδες υπηρεσίες από τις νομαρχίες στους δήμους και από τα υπουργεία στις περιφέρειες।

Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000, αφού κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ


Πηγη

«Ή τώρα, ή ποτέ»

Γράφει ο Γ.Π. Μασσαβέτας
giorgis@massavetas.gr
Ανάγκη να το καταλάβουμε όλοι. Κυβερνώντες, αντιπολιτευόμενοι και πολίτες. Βρισκόμαστε σε μια συγκυρία, όπου η γνωστή φράση του Λένιν, «ή τώρα, ή ποτέ» πραγματικά απεικονίζει και τις προοπτικές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε.
Οι πολίτες το έχουν καταλάβει. Διό και ...υφίστανται με πρωτοφανή καρτερία τα σκληρότερα μέτρα που έχουν ποτέ επιβληθεί στη χώρα. Αλλά η καρτερία αυτή δεν είναι ανεξάντλητη κ. Πρόεδρε. Στηρίζεται στην προσδοκία ότι οι διαβεβαιώσεις σας, ότι οι θυσίες «θα πιάσουν τόπο», θα επιβεβαιωθούν.

Ο λαός, σας δίνει μια τεράστια ευκαιρία να γράψετε ιστορία. Το γνωρίζετε δα πολύ καλά ότι το ένα δέκατο των μέτρων αυτών αν έπαιρνε μια νεοδημοκρατική κυβέρνηση, ακόμη και αν είχε την δική σας πλειοψηφία, θα είχε καεί ο τόπος. Και το κόμμα σας δεν θα λειτουργούσε ως πυροσβέστης, αλλά μάλλον ως εμπρηστής. Έτσι, για να λέμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Αλίμονο όμως αν επιμείνετε να αντιμετωπίζετε το θέμα του εξωτερικού δανεισμού με κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, χωρίς πραγματικό αντίκρισμα. Το είδατε τι έγινε με την απόφαση των Βρυξελλών. Φάνηκε ότι την αποσπάσαμε, με τα χίλια ζόρια, ως «μήνυμα προς τις αγορές». Δηλαδή ως επικοινωνιακό εγχείρημα. Το οποίο όμως δεν «μάσησαν» οι κερδοσκόποι. Και τα σπρεντ το ...χαβά τους.

Κινδυνεύουμε, δυστυχώς, να γίνει χειρότερη η κατάσταση, αν απέναντι στην κερδοσκοπία των αγορών και την πολιτική μικρότητα μιας μετριότατης ευρωπαϊκής ηγεσίας, δεν καταφέρετε στο εσωτερικό να «ανάψετε τις μηχανές» της οικονομίας.

Το βλέπετε ήδη. Ο ΦΠΑ αυξήθηκε, αλλά τα έσοδα πέφτουν. Διότι η αγορά δεν κινείται. Για την ακρίβεια κινείται μόνο το παρεμπόριο. Οι μαφίες που εκμεταλλεύονται τα κινέζικα καταστήματα και τους Αφρικανούς και Ασιάτες πλανόδιους. Οι δύο αποθήκες στη Σοφοκλέους, στις οποίες επιτέλους έκανε έφοδο η ΥΠΕΕ, με τα χιλιάδες είδη εμπορευμάτων, που κινούνται όλα χωρίς παραστατικά και δεν αποδίδουν ευρώ στο κράτος, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Αφήστε λοιπόν τα «επικοινωνιακά» και τους ατέρμονες πειραματισμούς। Τα έσοδα του κράτους πρέπει πρωτίστως να εξασφαλίζονται από την Αγορά, και ύστερα από τις «αγορές». Χρήμα πράγματι υπάρχει πολύ στην Ελλάδα. Αλλά είναι μαύρο. Αν αυτό δεν πιάσετε, αλλά εξαφανίσετε πλήρως κάθε αγοραστική δυνατότητα των μισθοσυντήρητων, το παιγνίδι χάθηκε.
πηγη
====================================================================

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...

Του Γιώργου Μουταφίδη
Ιδιοκτήτη του www.radionefeli.com







Παραμονές Πάσχα και οι φαρμακευτικοί σύλλογοι του Πειραιά και Αθηνών θυμήθηκαν να αρχίσουν ότι δεν έκαναν ή δεν είχαν το θάρρος να κάνουν να υψώσουν την γροθιά σε ένα κατεστημένο δίχως προσωπικότητα και βουτηγμένο μέχρι το κεφάλι στα νοσηρά πλοκάμια της διαφθοράς που του έχουν βαφτίσει Ελληνικό Ασφαλιστικό σύστημα. Όμως και πάλι οι συνδικαλιστές φαρμακοποιοί έσφαλαν διότι ενώ περίμεναν αδικαιολογητα τόσο καιρό ξαφνικά πρίν το Πάσχα σήκωσαν την σημαία του αγώνα.
Ο ασφαλιστικός φορέας του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) έχει να πληρώσει τους φαρμακοποιούς από τον Αύγουστο του 2009, ο ΟΑΕΕ από το Δεκέμβριο του 2009 το στροφόμετρο του χρέους έχει φτάσει στο κόκκινο πολλά από τα φαρμακεία δανείζονται από Τράπεζες για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, κινδυνεύει η δημόσια υγεία γιατί πολλά από τα φαρμακεία που εφημερεύουν δεν διαθέτουν το κατάλληλο απόθεμα φαρμάκων λόγω προβληματικής ρευστότητας διότι το απαραίτητο πλέον σήμερα αποθεματικό κεφάλαιο που διαθέτει ο κάθε φαρμακοποιός έχει εξαντληθεί ॥όμως τα αρμόδια όργανα του κράτους και οι συνδικάλιστές φαρμακοποιοί παίζουν το παιγνίδι του σκύλου με τη γάτα στις πλάτες των φαρμακοποιών των πολιτών υποβαθμίζοντας την λογική και το επίπεδο του Ελληνικού λαού... Ας σταματήσει εδώ το ντέρπι βραδυποριακού Ταλαιπωριακού στο χώρο της υγείας και επιτέλους ας δωθεί μια λύση!!
πηγη

Δημοσκόπηση: Στο 53,1% τα δυό μεγάλα κόμματα. Αλλά σταθερός ο Έλλην στα "λάβαρα"..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? "ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ"

Νέα δημοσκόπηση: Περιμένουν όλοι το νέο κόμμα

Απαισιόδοξοι εμφανίζονται και σε νέα δημοσκόπηση οι πολίτες, ενώ εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν άδικα τα μέτρα της κυβέρνησης. Πάντως, δίνουν στο ΠΑΣΟΚ προβάδισμα 10,7% στην πρόθεση ψήφου, ενώ το 62% τάσσεται υπέρ της δημιουργίας νέου κόμματος.

Σύμφωνα με την έρευνα της MRB για την εφημερίδα «Real News», το 72,2% θεωρεί ότι τα πράγματα πάνε αρκετά και πολύ άσχημα, το 18,6% λέει «ούτε καλά, ούτε άσχημα» και μόλις το 8,7%αρκετά και πολύ καλά. Παράλληλα, το συντριπτικό 75% θεωρεί άδικα τα μέτρα. απαντά

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 31,9% και ακολουθούν: ΝΔ με 21,2%, ΚΚΕ με 7,2%, ΛΑΟΣ με 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ με 4,4% και Οικολόγοι Πράσινοι με 2,6%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος27%. φτάνει το

Ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αντώνη Σαμαρά (45,8% έναντι 30,7%), ενώ το 42% θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου έναντι 21,6% που εμπιστεύεται την ΝΔ.

Επίσης, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του ανασχηματισμού και διαφωνεί με την θέσπιση θητείας για τον πρόεδρο της ΝΔ. Παράλληλα, το 87% ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε διαγραφές.

========================

1.4.10

Συντάξεις σε πλασματικά ασφαλισμένους αλλοδαπούς!



Πλήρωνε Έλληνα για να τρώνε οι αλλοδαποί...!
Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης
κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων λόγω συνταξιοδοτήσεων πλασματικά ασφαλισμένων αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης κατέθεσε στους Υπουργούς Εργασίας και Εσωτερικών την παρακάτω ερώτηση :
Σε πλασματική επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων από αλλοδαπούς καταλήγουν τα στοιχεία που διαθέτει το ΙΚΑ σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, ο αριθμός των αιτήσεων για συνταξιοδότηση Βούλγαρων εργαζομένων, τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΙΚΑ.
Από τη σχετική έρευνα έγινε γνωστό ότι αλλοδαποί που βρίσκονται κοντά στο όριο της συνταξιοδότησης, προερχόμενοι από τις Βαλκανικές χώρες, δηλώνουν εικονικά ως τόπο μόνιμης διαμονής την Ελλάδα και όταν συνταξιοδοτηθούν, λαμβάνουν ολόκληρη τη σύνταξη από τα Ταμεία.
Οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι, εκμεταλλευόμενοι το δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης στη χώρα μας από 1/1/09, δηλώνουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της Ελληνικής επικράτειας, συμμετέχοντας σε σχετικά κυκλώματα που τους εξασφαλίζουν συντάξεις γήρατος, καθώς και κάθε μορφής επιδόματα (παραπληγίας, τυφλότητας κλπ), μέσω του ελληνικού συστήματος ασφάλισης, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδοχές σε σχέση με τα δικά τους δεδομένα (αφού οι συντάξεις στις χώρες αυτές κυμαίνονται μεταξύ 40- 130 Ευρώ).
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1.Πόσοι πολίτες της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας εργάζονται σήμερα στην Ελλάδα και πόσοι λαμβάνουν οποιασδήποτε μορφής επιδόματα ή/και συντάξεις γήρατος;
2. Πόση εκτιμάται με βάση τα ανωτέρω ότι είναι η ετήσια επιβάρυνση των ασφαλιστικών οργανισμών από τους εν λόγω αλλοδαπούς;
3. Γίνεται ή όχι διασταύρωση της εγκυρότητας των στοιχείων των αιτήσεων που αφορούν προσωπικά στοιχεία των αλλοδαπών και αν ναι, διαπιστώθηκε αν πράγματι αυτοί κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα;
Πηγή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Ο Μπλερ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας





=

Tony_BlairΣύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας είναι ζήτημα ημερών πλέον η άφιξη του κ. Μπλερ στην Αθήνα και η ανάληψη καθηκόντων αναπληρωτού Πρωθυπουργού. Όπως επί μέρες διαδιδόταν σε όλα τα δημοσιοκαφρικά επιτελεία και ουδέποτε γράφτηκε στον τύπο, η επιβολή του πρώην Βρετανού Πρωθυπουργού ήταν απόφαση της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, η οποία ουδέποτε είδε το φως της δημοσιότητας.

Ήταν ο μοναδικός λόγος που η καγκελάριος δέχτηκε να συμφωνήσει στο κοινό ανακοινωθέν αφού προηγουμένως είχε συνδιαλλαγεί με τον Πρόεδρο του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος Καν. Μόνο με αυτόν τον όρο φέρεται να συμφωνήθηκε η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

Φυσικά μπορεί να ορίσθηκε ως Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, αλλά οι γνωρίζοντες καλύτερα ισχυρίζονται πως όλες οι υπουργικές αποφάσεις αλλά και τα προς ψήφιση σχέδια νόμου θα πρέπει να έχουν προηγουμένως εγκριθεί από τον ίδιο τον κ. Τόνυ Μπλερ.

Μαζί του θα φέρει και 100μελή αντιπροσωπία συμβούλων, κύρια Γερμανών και Εγγλέζων.

Δεν έγιναν γνωστές οι αποδοχές του νέου Πρωθυπουργού. Αλλά πιστεύεται ότι δεν θα επιβαρύνει η μισθοδοσία του τον κρατικό προϋπολογισμό, καθόσον έχει διαρρεύσει ότι θα χρηματοδοτείται από το ΔΝΤ.

Πιστεύεται ότι η ανακοίνωση και ανακύρηξη του θα συνδιαστεί με τον εορτασμό της λαμπρής και το σούβλισμα του οβελία.

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Πάγκαλο.

Και εις άλλα με υγεία.

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

O κ. Δρούτσας θα καταθέσει τον καθιερωμένο πλέον (!) στέφανο στο μαυσωλείο του 'Γκαζί' Μουσταφά Κεμάλ;


του Σάββα Καλεντερίδη
Κατά το εγγύς παρελθόν έλληνες αξιωματούχοι, επισκεπτόμενοι την Άγκυρα, κατέθεσαν στεφάνι και έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών σχόλια θαυμασμού στο πρόσωπο σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, ενός φασίστα που δεν επέτρεψε τη λειτουργία κόμματος μέχρι το θάνατό του.
Η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Άγκυρα γίνεται σε μια εποχή που έλληνες και ξένοι που σέβονται τον εαυτό τους και τις αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμούδίνουν αγώνα εναντίον των κεμαλιστών της Άγκυρας και των 'συνοδοιπόρων' τους στην Αθήνα, τη Στοκχόλμη, την Ουάσιγκτον, τη Μαδρίτη και αλλού.
Στη Σουηδία, μάλιστα, εκείνοι που πάλεψαν για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και της Ανατολής, πολίτες και πολιτικοί της Σουηδίας, τα έβαλαν με την κυβέρνησή τους και κινήθηκαν εναντίον των υλικών συμφερόντων της ίδιας τους της χώρας και πέτυχαν την αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Σουηδικό Κοινοβούλιο, θεωρώντας ότι είναι πιο επωφελές να μάχεσαι για τα ηθικά και όχι για τα υλικά συμφέροντα της χώρας σου.
Να δούμε λοιπόν αν οι έλληνας αναπληρωτής υπουργός, στη σκιά των αναχαιτίσεων που κάνουν τουρκικά ραντάρ σε ελληνικά ελικόπτερα που πετούν πάνω από ελληνικό κατοικημένο νησί, κινηθεί στη λογική του "σφάξε με πασά μου ν' αγιάσω" ή αν θα αρνηθεί να υποκύψει στην άθλια και ανέντιμη επιμονή των κεμαλοφασιστών της Άγκυρας να υποχρεώνουν τους απογόνους των σγαγιασθέντων να τιμούν τον σφαγέα τους.
Επίσης, να δούμε τί στάση θα κρατήσει ο οργανωμένος ποντιακός, μικρασιατικός και θρακικός χώρος, που έχει πάρει στις πλάτες του το βαρύ φορτίο του αγώνα για τη δικαίωση!

Συνάντηση με Νταβούτογλου
Επίσκεψη Δρούτσα στην Τουρκία στις 7 και 8 Απριλίου
Την ερχόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 7 και 8 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Τουρκία.
Ο κ. Δρούτσας θα μεταβεί στην Αγκυρα μετά από πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Στη συνάντηση των δύο υπουργών, που έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου, αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς συνεργασίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογκάν στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν, επίσης, θέματα περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας.
Την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Τουρκία, στις 7 Απριλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Να σημειωθεί πως η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Αγκυρα αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε μετά τη σειρά τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.
Στην Τουρκία επρόκειτο να μεταβεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ακύρωσε την επίσκεψη, για τους ίδιους λόγους.
Newsroom ΔΟΛ

"ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ....."

Παπακωνσταντίνου: "Αδικαιολόγητος ο πανικός στην Ελλάδα για μία σύσκεψη του ΔΝΤ στις ΗΠΑ"- Στις 344 μ.β. το spread

Ψυχραιμία συστήνει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου! "Δεν είναι δυνατόν", όπως είπε, "μία σύσκεψη του ΔΝΤ στις ΗΠΑ να προκαλεί πανικό στην Αθήνα". Σημειώνεται, ότι έχει προγραμματιστεί για σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του ΔΝΤ. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να τεθεί ο καθορισμός του ρόλου και της συμμετοχής του ΔΝΤ στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της 25ης και 26ης Μαρτίου. Την ίδια ώρα, το spread εκτινάχθηκε και πάλι στις 344 μονάδες βάσης.
===========
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΡAIΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΤΙΝΑΞΗ
ΤΩΝ SPREAD ......
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ?

Το παραμύθι του "πατριωτισμού" δεν έχει ...δράκο.!

...Κάποτε ο πατριωτισμός, αποτελούσε το κορυφαίο συναίσθημα του κάθε εν Ελλάδι υγιώς σκεπτομένου πατριώτη. Σήμερα, αυτό το "κάποτε", ήρθε πολύ κοντά στο ..."ποτέ" και σχεδόν ταυτίσθηκε μαζί του.
Πρόκειται για ...είδος εν ανεπαρκεία.!
Η νέα έκκληση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια επικαλούμενος τον ..."πατριωτισμό των Ελλήνων" για ενίσχυση του ..."Δημοσίου ταμείου" (!) - παγκαριού προς αποφυγήν της χρεοκοπίας, θα πέσει στο κενό, διότι απλούστατα οι Έλληνες - όπως άλλωστε έχουμε γράψει πολλάκις - δεν πιστεύουν πια κανέναν εκ των πολιτικών μας, ούτε καν τον ίδιο τον κ. Πρόεδρο επί των ζητημάτων αυτών.! Ιδίως επ' αυτών.!
Όταν έχει προηγηθεί η καταλήστευση και η λεηλασία κάθε ικμάδας της χώρας επί 35αετία και βάλε, χωρίς να υπάρξει ο οιοσδήποτε κολασμός των κακουργηματικού χαρακτήρα αξιοποίνων πράξεων για οιονδήποτε εκ των υπευθύνων της πολιτικής αγυρτείας, κι όταν ο νυν ανώτατος άρχων υπήρξε επί έτη πολλά, εξέχον μέλος της ηγετικής ομάδος του πολιτικού συστήματος και αναπόσπαστο ...κομμάτι της άλλοτε ... απίστευτης Παπανδρεϊκής ανηθικότητος, οικονομικής κραιπάλης και αναισχυντίας, τότε τα πράγματα δυστυχώς είναι πλήρως ξεκαθαρισμένα... Ναι μεν, αλλά...
Δεν μπορεί να ζητάτε ως ...διακονιάρηδες ...30 φορές στα 30 χρόνια τον πατριωτισμό μας...
Δεν πωλείται, αλλά ούτε και χαρίζεται αυτό το ...προϊόν.!
Μέχρι τώρα σεβαστέ μας πρόεδρε, τί τον κάνανε τον πατριωτισμό μας, που απλόχερα τους "δίναμε" κάθε φορά;
Τώρα δυστυχώς, δεν μας περισσεύει. Ότι δώσαμε, δώσαμε.! Κι' ότι πήρατε ...πήρατε.!
Κι΄αν όντως μας περίσσευε, θα προτιμούσαμε να τον ...πετάξουμε (ποτέ βεβαίως), παρά να σας τον δώσουμε, έστω και υπό μορφήν φτηνού ...οβολού.!
Και φταίτε όλοι σας γι' αυτό.! Ειδικά για την πατριωτική μας ...πενία.!
Κλείστε αμέσως τον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίξατε για τον σκοπό αυτό, γιατί, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, αμφιβάλλω αν θα φτάνει για το χτίσιμο έστω και ενός φτηνού ...κωλόσπιτου.!
Υστερόγραφο ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : Η Αφροδίτη της Μήλου, γερόντισσα πιά, βαρέθηκε να της ζητάνε στο όνομα του πατριωτισμού να δίνει στην πατρίδα για τον στρατό, τα παιδιά και τα εγγόνια της που ύστερα κάποιοι τα λένε ανεγκέφαλους. Βαρέθηκε να τα χαρζηλικώνει επειδή δεν έχουν εργασία ενώ κάποιοι (οι ίδιοι πάντα) βολεύουν τα δικά τους παιδιά και εγγόνια σε αργομισθίες. Βαρέθηκε να εργάζεται 60 χρόνια στην γή, για να της πετάξουν οι ίδιοι κάποιοι, μία σύνταξη 350 Ευρώ. Βαρέθηκε μα φιλάει κατουρημένες ποδιές για να βρεί ένα κρεββάτι στο νοσοκομείο. Βαρέθηκε να της ζητάνε τα πάντα στο όνομα του πατριωτισμού, που κάποιοι πάντα οι ίδιοι, τον θεωρούν έννοια ξεπερασμένη, ακραία, ακροδεξιά, και ότι άλλο τους βολεύει, ανάλογα με την περίσταση. Βαρέθηκε να της ξεριζώνουν, οι ίδιοι κάποιοι, την ελληνική ψυχή της και να την εκθέτουν βορὰ τοῖς κυσὶ σε ορδές αλλοδαπών που δεν ξέρουν τι σημαίνει πατρίδα, τι σημαίνει λεβεντιά, τι σημαίνει φιλότιμο, τι σημαίνει Ελλάδα, με αντάλλαγμα κάποιες ψήφους που θα τους διατηρήσουν στην εξουσία, ώστε να συνεχίσουν το θλιβερό έργο τους. Η γερόντισσα τώρα πιά έχει την δική της απάντηση.
Φ

Προς δολαριακή έκδοση ομολόγων έως το Μάιο... ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΝΤ??

Να περιοριστεί το spread των ελληνικών ομολόγων έναντι των γερμανικών στις 200 μονάδες βάσης ως το τέλος του χρόνου, θέλει ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Πέτρος Χριστοδούλου.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg ο κ.Χριστοδούλου εκτίμησε ότι το spread των ομολόγων θα μπορούσε να μειωθεί στις 250 μονάδες βάσης ως το τέλος του καλοκαιριού. Σημειώνεται ότι η αγορά σήμερα άνοιξε με το spread να διαμορφώνεται λίγο πάνω απ' τις 330 μονάδες βάσης.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε ότι το ελληνικό δημόσιο σκοπεύει να πουλήσει ομόλογα σε δολάρια στα τέλη του Απριλίου ή στις αρχές του Μαΐου, έχοντας πρώτα πραγματοποιήσει roashow στις ΗΠΑ. Θα ακολουθήσει ταξίδι στην Ασία.

Αν και δεν προσδιόρισε το ύψος της έκδοσης σε δολάρια, εντούτοις είπε ότι οι δανειακές ανάγκες του Απριλίου έχουν καλυφθεί, ενώ έως τα τέλη του Μαΐου θα πρέπει να αντληθούν 11,6 δισ. ευρώ από την αγορά.

«Μία δολαριακή έκδοση ομολόγων σημαίνει ότι δεν θα αναγκαστούν να κινηθούν προς τους μακροπρόθεσμους τίτλους, αφότου εξέδωσαν 5ετή, 7ετή και 10ετή ομόλογα φέτος. Ίσως να αντλήσουν 7 δισ. ευρώ με ομόλογα 3ετίας, κάτι που σημαίνει ότι θα απομείνουν 4 δισ. ευρώ για να καλυφθούν οι δανειακές ανάγκες του Μαΐου», δήλωσε στο Bloomberg ο Charles Diebel, στρατηγικός αναλυτής ομολόγων της Nomura.
Ισοτιμια

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αξιότιμο Πρωθυπουργό
Κύριο Γιώργο Παπανδρέου

Αρ. Πρωτ. 028/2010
Αθήνα, 22 Μαρτίου 2010

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αποτελείται από 10 μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που συνεργάζονται, από το 1996, για να βοηθήσουν το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, το παιδί σε ανάγκη. Οι προσπάθειες της Ένωσης αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν ετησίως, περισσότερα από 5.000 παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα και βαριές αρρώστιες, προσφέροντας τους καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ένα καλύτερο μέλλον.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και των δέκα σωματείων της, σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη αντίθεσή μας αναφορικά με το φορολογικό μέτρο που προτίθεται να επαναφέρει η Κυβέρνηση και το οποίο πλήττει άμεσα τα μη κερδοσκοπικά σωματεία και τις ΜΚΟ του Τρίτου Τομέα της Οικονομίας.

Δεδομένου ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, το παιδί σε ανάγκη, αναπληρώνοντας το έλλειμα υπηρεσιών του δημοσίου τομέα, θεωρούμε ότι η επαναφορά του φόρου στις δωρεές προς τα ιδρύματα κοινωνικής φροντίδας είναι άδικη και αντίθετη προς τις προγραμματικές σας δηλώσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την επιχειρηματική κοινότητα, η ανεύρεση πόρων και χορηγών έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τους φορείς κοινωνικής φροντίδας με αποτέλεσμα να συρρικνώνεται το κοινωνικό μας έργο. Αν η Κυβέρνηση επιμείνει στη φορολόγηση των μη κερδοσκοπικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων , οι υπηρεσίες μας θα περιοριστούν δραματικά και μάλιστα εις βάρος των πλέον αδύναμων μελών της κοινωνίας- των παιδιών.



Με την πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση θα παραμείνει συνεπής στις προεκλογικές της διακηρύξεις υπέρ των αδυνάτων και με την ελπίδα να σας έχουμε συμπαραστάτη και αρωγό στο κοινωνικό μας έργο, σας ζητούμε θερμά να μην προβείτε στην ψήφιση του εν λόγω φορολογικού μέτρου που πλήττει τους φορείς κοινωνικής φροντίδας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή  αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή  αυτής της εικόνας.


Χρήστος Σπ. Μπαρτσόκας Μαριλένα Μηναΐδη
Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής
Δ/ντης Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ

Κοινοποίηση:

Κύριο Φίλιππο Πετσάλνικο

Κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο

Κύριο Γιώργο Παπακωσταντίνου

Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου

Κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Κύριο Φίλιππο Σαχινίδη

Κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου

Κύριο Γιάννη Πανάρετο

Κυρία Φώφη Γεννηματά

Κύριο Χρήστο Παπουτσή


ΙΔΡΥΜΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΜΠΕΤΗ

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΔΑΦΝΗ ΗΛΙΑΔΗ

ΙΔΡΥΜΑ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΔΟΜΙΝΗ ΣΑΡΡΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΦΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ»

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
«ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» ΚΑΣΠ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
«Η ΧΑΡΑ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΟΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΕΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ
Π.Ε.Α.Ν.Δ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ

ΠΝΟΗ ΦΙΛΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΤΤΗΣ

Αύριο Μ. Πέμπτη Το ΔΝΤ πιστοποιεί την σιωπηρή χρεωκοπία μας.


Αύριο το απόγευμα, Μεγάλη Πέμπτη, θα συζητήσει το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Το Συμβούλιο προχώρησε στη δημοσιοποίηση της συνάντησης, επειδή υπάρχουν προσδοκίες στην Ελλάδα, διευκρίνισε ωστόσο ότι στη συνάντηση δεν θα ληφθούν αποφάσεις και δεν θα γίνουν ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega από τη Ν. Υόρκη, στο Συμβούλιο θα προεδρεύσει ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος ανέβαλε το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή.
Ο πρόεδρος του ΔΝΤ με δηλώσεις του επισήμανε ότι ο διεθνής οικονομικός οργανισμός δεν μπορεί να δεχθεί αίτημα δανειοδότησης από την ΕΕ και ότι αυτό πρέπει να το κάνει η χώρα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα.
Ο κ. Καν είπε επίσης ότι η ΟΝΕ έχει κενά από την ίδρυσή της και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί να χρεοκοπήσει γιατί θα υπάρξουν συνέπειες και σε άλλες χώρες της Ένωσης.
Την ίδια ώρα, αξιωματούχος του ΔΝΤ, επισήμανε ότι οι δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Πέτρου Χριστοδούλου σε διεθνή δίκτυα κάνουν κακό και ότι συνάδελφοί του, άλλων χωρών που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, “προτιμούν να σιωπούν”.

======================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Και γίνεται ολοένα πιο σαφές ότι κάποιοι έχουν αποτύχει οικτρά και τα ΜΜΕ το κρύβουν. Αλίμονο μας. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μιλάμε για προπαγάνδα και διαλύεται το σύμπαν.


Για εκείνους που αμφισβητούν ακόμη, την αγάπη των Γερμανών για την ψωρο- ΓΙΩΡΓΑΙΝΑ

Exantas

31.3.10

Εθνικιστικός Παροξυσμός 189 χρόνια Μετά

195166
Με αφορμή τη σύνοδο κορυφής στην Ε.Ε., η οποία συνέπεσε με την επέτειο του 1821 , δημόσια πρόσωπα αναφέρθηκαν-άστοχα-σε ομοιότητες και συγκυρίες μεταξύ του τότε και του σήμερα.
Την ίδια ώρα που με έκδηλη απορία ακούγονται απόψεις περί "αναγέννησης της πατρίδας" και "εξασφάλιση εδαφικής ακεραιότητας", η στρατιωτική παρέλαση στιγματίστηκε από συνθήματα από τμήμα των στρατιωτικών δυνάμεων.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν από την ομάδα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν προκαλούν έκπληξη. Γιατί απλά έτσι πρέπει να είναι. Ο επίλεκτος στρατιώτης-όχι μόνο στην χώρα μας- πρέπει να είναι ένας πιστός, φανατισμένος στρατιώτης με βούληση εθνικιστική.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί κόκκο στην σύγχρονη άμμο των φαινομένων εθνικιστικού παροξυσμού που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες.
Μετανάστες, γειτονικά έθνη και ευρωπαϊκά κράτη βρίσκονται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς κοινωνικής ξενοφοβίας που κρύβει σημαντικούς κινδύνους. Όπως εύστοχα αναγράφεται στο άρθρο του ο Κώστας Γιαννακίδης, όταν δεν έχεις εχθρό πρέπει να τον κατασκευάσεις.
59477
Ο αόρατος εχθρός που έρχεται από την Γερμανία, από την Γαλλία και από τα Σκοπιά είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τον έλεγχο μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται. Η ιστορία άλλωστε το αποδεικνύει αναμφισβήτητα, ο φόβος, ο τεχνητός κίνδυνος τρομάζουν, καταπραΰνουν και αποχαυνώνουν τις όποιες κοινωνικές αντιδράσεις. Το ποίμνιο γίνεται ευάλωτο, εύκολα διαχειρίσιμο και υποσυνείδητα ελεγχόμενο απέναντι σε κοινωνικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.
Αν θες να ελέγξεις μια κρίση απλά επινόησε μια ακόμη.

Βλέποντας πολιτικούς να μιλούν για εδαφική ακεραιότητα, ομιλητές να ξεσπαθώνουν ενάντια σε ευρωπαϊκά κράτη και πολίτες να παρασύρονται από εθνικιστικές συμπεριφορές, το παράδειγμα της Ιταλίας(*) γίνεται μέρα με την μέρα πιο ορατό. Σύγχρονα εθνικιστικά και φασιστικά κινήματα, αντιμεταναστευτικοί νόμοι και έντονη ξενοφοβία αναβιώνουν φέρνοντας στο νου το παρελθόν. Η κοινωνία της Ιταλίας δοκιμάζεται από την οικονομική ύφεση και η κοινωνία, έμμεσα κατευθυνόμενη , αναζητά άλλο ένα εξιλαστήριο θύμα σε μετανάστες και αλλοεθνείς κοινότητες.

Είναι λυπηρό πως σταδιακά και στην χώρα μας δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την ευδοκίμηση παρόμοιων κοινωνικών τάσεων. Ο ομοιότητες πολλές και οι κίνδυνοι ακόμα περισσότεροι. Ελπίζοντας πως η παραπάνω διαπίστωση δεν θα επιβεβαιωθεί, το σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα μας απασχολήσουν νέες ακραίες ρατσιστικές και εθνικιστικές συμπεριφορές.

(*)Το ντοκιμαντέρ Εξάντα "Άρωμα μια άλλης εποχής" καταδεικνύει την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της γειτονικής χώρας. Δείτε το ντοκιμαντέρ εδώ.

IBIS

Επέλεξαν την Ανάσταση του Φωτός για να επιβάλλουν το Σκοτάδι. Κάτι όμως δεν υπολόγισαν. Ένα βιντεο… Φωτιά!

Δείτε το μέχρι τέλους. Ποτέ άλλοτε τόσες αλήθειες δεν ειπώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί απλά να το κάνουμε πραγματικότητα… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!


olympia

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ



Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ" ΑΠΕΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ....

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Στην Ελλάδα γίνεται καταχρηστική αξιοποίησή της.
Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και εξαντλητικά από το πρώτο τεύχος του περιοδικού.
Η «συνταγή»: Ανυψώνουμε, επιδοτούμε και προβάλλουμε πολιτικά τις «ακροδεξιές» δυνάμεις (ΛΑ.Ο.Σ. ή παρωχημένα υπολείμματα ακροδεξιών ιδεολογημάτων ) σε «σκιάχτρα», σε δαιμονικές «απειλές» κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας.
Η ιδεολογική και πολιτική λειτουργία της «συνταγής»:
α). Επικάλυψη και απόκρυψη της πραγματικότητας που ζούμε και η ταχυδακτυλουργική μετάθεση του νεοταξικού φασισμού που βιώνουμε σήμερα στο παρωχημένο χθες. Μεταθέτουμε δηλαδή το νεοταξικό εφιάλτη που επελαύνει «ζωντανά» σήμερα, στα φασιστικά, παρωχημένα ιστορικά «σκιάχτρα» του παρελθόντος.
Είναι μέγιστη πολιτική απάτη να μιλάμε για τα κλούβια αυγά του φιδιού, όταν βρισκόμαστε ήδη μέσα στο γιγάντιο, πλανητικό «ζωντανό» αυγό του νεοταξικού κροταλία.
β). Με αυτό το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα της μετάθεσης ταυτίζουμε κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της κοινωνίας εναντίον της Νέας Τάξης και των οργάνων της με την «ακροδεξιά» απειλή: Αυτό που κάνει συστηματικά το καθεστώς, τα ΜΜΕ και τα κόμματα.
Πρωτοπορία σε αυτήν την απάτη της «μετάθεσης» είναι η νεοταξική «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της:
Αυτή παράγει τα πιο «πειστικά» και καλοδουλεμένα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης και αυτή αποτελεί τον πλέον μοχθηρό πολιτικό της ροπαλοφόρο.
Οι πλέον μολυσματικές «εστίες» αυτών των νέων γενίτσαρων είναι η «Ε», με αιχμή τούς «Ιούς» και άλλους «μαϊντανούς», οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», τα επιδοτούμενα «αριστερίστικα» δίκτυα της αντιρατσιστικής κατανάλωσης, καθώς και κάποιοι «αστέρες» της φαιάς δημοσιογραφίας και του θεάματος.
Πλήρες άρθρο εδω:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4345
Το είδαμε στο politiko safari

ΣΧΕΙΚΟ ΘΕΜΑ :

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ..... ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.....(ΡΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!)

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ.... ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" ΤΟΥΣ


Μετά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ για την Ελληνική οικονομία ο πρωθυπουργός περιχαρής και με "άσφαιρο" πιστόλι μας δήλωνε «Σήμερα, φτάσαμε σε μια απόφαση πολύ ικανοποιητική . Θεσπίζει ένα ευρωπαϊκό μηχανισμό, με μειοψηφική συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που εγγυάται την προστασία της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ευρωζώνη» .
Φτάνουμε στο σήμερα και το "μειοψηφικό" κατά τον ΓΑΠ ΔΝΤ μας "ξυπνά" απότομα.
Πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της κυβέρνησης όταν ο διευθυντής του ΔΝΤ Στρος Καν είπε πως αν η Ελλάδα προσφύγει στο ΔΝΤ, τότε και το ΔΝΤ θα επιβάλει τους δικούς του όρους. Δηλαδή το ΔΝΤ δεν θα λάβει υπόψη του καθόλου τυχόν επιθυμίες ή προτάσεις της ΕΕ ή τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση.

"Βγήκε" στις αγορές ο φτωχός αλλά και "πιστολέρο" Πρωθυπουργός για να συνάψει δάνειο μετά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ και οι "κερδοσκόποι" γράφοντας τον στα απόκρυφα τους μας δάνεισαν ....όπως λέει η κυβέρνηση με 5.9%...

Όσον αφορά τον δανεισμό , επειδή αναφαίρετε ότι η Ελλάδα δανείστηκε με 5,9% και θριαμβολογούν ορισμένοι καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε ότι 5,9% είναι ΜΟΝΟ το κουπόνι .
Το συνολικό κόστος της Ελλάδας είναι υψηλότερο και σύμφωνα με το Bloomberg βρίσκεται στα 6.078%. Θα πει κάποιος ότι "σιγά την διαφορά'!! Η διαφορά όμως είναι διαφορά και αποτελεί μέτρο αξιολόγησης των λόγων της κυβέρνησης και των παπαγάλων αυτής!!!
Η ταυτότητα της έκδοσης βρίσκεται αναλυτικά παρακάτω.
===================================================================
Εκδότης: Ελληνική Δημοκρατία

Ποσό έκδοσης: 5,0 δις Ευρώ
Λήξη: 20 Απριλίου 2017
Τοκομερίδιο: 5,90%
Τιμή: 99,428
Περιθώριο: +310 μβ vs mid-swaps, ισοδύναμο με 334,3 μβ vs DBR 3.75% Ιανουαρίου 2017
Ημερ. Διακανονισμού: 7 Απριλίου 2010
Κύριοι ανάδοχοι: ALPHA BANK, EMPORIKI, ING, BofA-ML, SG CIB
Πιστοληπτική ικανότητα: A2 (Moody’s), ΒΒΒ+ (S&P), ΒΒΒ+ (Fitch), Α-(R&I)
Τόπος εισαγωγής: Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
Πολλαπλότητα: 1.000
Προμήθεια: 0,17%
Νομοθεσία: Ελληνική
πηγη
===================================================================
  • "Οι ελληνικές ελπίδες τσακίστηκαν από την ασθενή ανταπόκριση στην πώληση ομολόγων", ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας "Γκάρντιαν" . Ψέματα??? οι ελπίδες των πολιτών που έστω πίστευαν στις "μούφες" γκρεμοτσκίστηκαν
  • "Η Αθήνα πουλάει περισσότερα ομόλογα, αλλά πληρώνει βαρύ αντίτιμο. Η επίδειξη υποστήριξης από την ΕΕ απέτυχε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών", έγραφε στους πρωτοσέλιδους τίτλους της η παγκόσμια έκδοση των "Τάιμς της Νέας Υόρκης", η οποία άρχιζε σαρκαστικά το ρεπορτάζ της: "Ποια είναι τέλος πάντων η αξία μιας υπόσχεσης από τις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης; Οχι και μεγάλη, όπως φαίνεται!
  • "Δεν πείστηκαν" ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος και των "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς. Εδώ δεν πειστήκαμε εμείς θα πειστούν οι κερδοσκόποι ειδικά όταν ξέρουν δια στόματος πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα έχει απολέσει την " εθνική της κυριαρχία"???
(πηγή τίτλων ξένων εφημερίδων ..ΕΘΝΟΣ)
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΫΠΝΙΕΣ... Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΙΑΛΤΕΣ ...ΕΑΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ!

George W. Bush: Κορυφαίο μυαλό!







xrimatoskeptikistis

Έβαλε η ΥΠΕΕ σημάδι...

thumb

Δύο μήνες περίπου μετά την άκαρπη, πρώτη εξόρμηση του Υπουργείου Οικονομικών στο Κολωνάκι με σκοπό την επίλυση του αινίγματος: «Πώς γίνεται κάποιοι γιατροί με εισόδημα 10, 20 και 30 χιλιάδες –το πολύ- ευρώ, να διατηρούν πολυτελή ιατρεία σε πανάκριβες περιοχές;», οι υπάλληλοι της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) επανέρχονται δριμύτεροι. Το γεγονός ότι η αρχική τους έξοδος στο κουρμπέτι προς άγραν φορολογικών παραβάσεων εστέφθη από αποτυχία κι ότι οι θύρες που έκρουσαν έμειναν τον περασμένο Ιανουάριο ερμητικά κλειστές, δεν πτόησε ευτυχώς τους ελεγκτές, που στο μεταξύ, και όσο η υπόθεση είχε ξεχαστεί, προχώρησαν σε άλλου είδους έρευνες και διασταυρώσεις στοιχείων. Έτσι, σήμερα, βρίσκονται στην ευτυχή θέση να μπορούν να ζητήσουν, βάση του νόμου, το παραδειγματικό άνοιγμα των λογαριασμών 10 μεγαλογιατρών. Πρόκειται για σεσημασμένους επαγγελματίες που έχουν στερήσει το κράτος από το νόμιμο, φορολογικό του μερίδιο επί των γενναίων κερδών τους…

Το υπουργείο επενδύει στις συγκεκριμένες κινήσεις, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά. Στην παρούσα συγκυρία, οι απλοί φορολογούμενοι έχουν ανάγκη να νιώσουν ότι δεν είναι οι μόνοι στη χώρα που πληρώνουν για το μάρμαρο… Σε όλους αυτούς, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποστέλλει κατ’ αυτόν τον τρόπο το μήνυμα ότι θα πέσουνε κορμιά… Στο στόχαστρο της ΥΠΕΕ μάλιστα έχουν τεθεί και άλλες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών, όπως δικηγόροι, καλλιτέχνες, εστιατοράδες, κλαμπάδες κλπ… Ελπίζουμε οι υποθέσεις να τελεσφορήσουν και οι «μαγκωμένοι» να μην αφήνονται ελεύθεροι στην επόμενη γωνία…

Το Ποντικι

Αντίσταση στην κατοχή που μας έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες, ανθέλληνες πολιτικοί. Κακοποίηση Ελληνίδων στο Σύνταγμα από τους νέους Ιθαγενείς!

Θυμάστε τον κακομοίρη τον Δήμαρχο Αθηναίων τον Νικήτα Κακλαμάνη που μετρούσε 6,5,4,3,2,1......Καλή Χρονιά..; Είχαμε κάνει τότε μια ανάρτηση (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ) για την πολυπολιτισμική εκδήλωση αυτή, στην Νέα Αθήνα όπως την οραματίζονται ο Ραγκούσης, η Διαμαντοπούλου, η Τζάκρη, η Δραγώνα, η Ρεπούση, ο Δήμου, ο Βαλλιανάτος, ο Τσίπρας κι ο Αλαβάνος, η Αλ Σαλέχ και όλοι οι άλλοι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και στον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό των σχολείων και της παιδείας των ελληνόπουλων.......

Το παρακάτω βίντεο είναι "αφιερωμένο" σε όλους αυτούς αλλά και στον πρωθυπουργό και ολόκληρη την κυβέρνηση της 4ης Οκτωβρίου 2009.



Αδέρφια μου Ελληνες,
Η πατρίδα κινδυνεύει. Βρισκόμαστε κάτω από μια ιδιότυπη κατοχή. Εκτός από την οικονομική κατοχή που μας έχουν επιβάλλει οι τοκογλύφοι με την ανοχή επί δεκαετιών προδοτών πολιτικών, τα τελευταία 10 (ή και περισσότερα) χρόνια τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και η ελληνική επαρχία (ειδικά Ηπειρος, Μακεδονία, Θεσσαλία και Θράκη) βρίσκονται κυριολεκτικά υπό ξένο ζυγό.
Το κέντρο μάλιστα της πρωτεύουσας της πατρίδας μας, Ομόνοια και Σύνταγμα είναι απροσπέλαστα για τους Ελληνες και κυρίως για τις Ελληνίδες.
Μην κάνετε ποτέ το λάθος να αφήσετε τις γυναίκες σας, τις μανάδες, τις κόρες ή τις αδερφές σας να πάνε στο κέντρο απροστάτευτες.......
Ο Υπουργός Προστασίας του (Αλλοδαπού, Αλβανού, Αφγανού, Αναρχικού κλπ) Πολίτη παραλαμβάνοντας το χάος από τους προκατόχους του, επέφερε πλέον τον ολοκληρωτικό όλεθρο. Το κέντρο της Αθήνας επί των ημερών του θυμίζει τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Πορνεία, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βρωμιά και δυσωδία έχουν καταστήσει την ζωή ανυπόφορη. Βιασμοί, ληστείες, τρομοκρατία είναι καθημερινά φαινόμενα για τους λιγοστούς κατοίκους και τους Ελληνες περαστικούς του κέντρου και των γύρω περιοχών. Οι μόνοι που προσπάθησαν και προσπαθούν να σηκώσουν το κεφάλι είναι οι ηρωϊκοί κάτοικοι του Αγίου Παντελήμωνα Αχαρνών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με διαταγές του Χρυσοχοϊδη ως φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές και ξενοφοβικοί!!!! Συλλαμβάνονται την στιγμή που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Ξυλοκοπούνται από αναρχικούς, Συριζαίους και αλλοδαπούς όταν προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους. Κι όταν τρέχουν να προστατευτούν στην Ελληνική Αστυνομία, εκείνη εφαρμόζντας τις προδοτικές , αντισυνταγματικές και ανθελληνικές διαταγές του Υπουργού Προ-Πο (όπως τον απόκαλούν πολλοί) τους ξαναξυλοφορτώνει και τους απειλεί με συλλήψεις και προσαγωγές!!!!

Οσο κι αν σας φαίνεται παράξενο αυτά που είδατε στο βίντεο είναι καθημερινό φαινόμενο (και σε πολύ χειρότερο βαθμό) σε όλες τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Εκεί που άλλοτε περνούσε η λατέρνα, οι άνθρωποι χαιίρονταν την καθημερινή επαφή τους και το αίσθημα ασφάλειάς τους αντικατοπτριζόταν στις ανοιχτές πόρτες και στις αυλές τους, σήμερα βασιλεύει ο τρόμος, και ο αλλοδαπός εγκληματίας. Ο αυριανός "Ελληνας" ιθαγενής του Ραγκούση έχει επιβάλλει τον πολυπολιτισμικό τρόπο ζωής που κουβάλησε από την χώρα του. Ο Αλβανός μαφιόζος ουτσεκάς, ο Αφγανός Ταλιμπάν, ο Πακιστανός ισλαμιστής τρομοκράτης, ο Νιγηριανός μαστρωπός με τις αφρικανές πόρνες του, ο Γεωργιανός έμπορος ναρκωτικών, ο Ρουμάνος κλέφτης....όλα τα καλά παιδιά έχουν μαζευτεί σε μια περιοχή 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων!!!

Πολλές φορές έχουμε πεί στο ιστολόγιό μας ότι δεν είμαστε απο αυτούς που θέλουν να κλειστούν σε γκέτο οι αλλοδαποί στην πατρίδα μας. Δεν θέλουμε να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί μετανάστες που ζούν στην χώρα μας.
Ζητούμε να μπεί επιτέλους ένα ποσοστό όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Να ξέρουμε πόσους μπορεί να εξυπηρετήσει η χώρα μας. 200.000 αντε 300.000 το πολύ.
Να επαναπροωθηθούν οι λαθρομετανάστες στις χώρες προέλευσής τους, ή σε άλλες χώρες της Ευρώπης που επιθυμούν. Να φύγουν όλοι οι μετανάστες νόμιμοι ή παράνομοι που δεν έχουν μόνιμη δουλειά. Να φύγουν όσοι δεν έχουν οικογένειες να θρέψουν. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι όποιος έχει οικογένεια και νόμιμη δουλειά δύσκολα θα πέσει στο έγκλημα και στην παρανομία γενικότερα.

Κι αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό οι εναπομείναντες οικονομικοί μετανάστες να αποκτήσουν τα νόμιμα έγγραφα για εργασία. Τα παιδιά τους να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και σε βάθος χρόνου και κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις (γνώση ελληνικής γλώσσας, ελληνικού τρόπου ζωής, ελληνικών νόμων, υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις και γενικά έμπρακτη αγάπη για την Ελλάδα) να μπορέσουν οι επόμενες γενιές όσων τελικώς θελήσουν να μείνουν για πάντα στην πατρίδα μας, να πάρουν αν τόσο πολύ το επιθυμούν, την Ελληνική υπηκοότητα. Κι όχι φυσικά την Ελληνική Ιθαγένεια!!!!! (εδώ την ελληνική ιθαγένεια δεν την έδωσαν οι παπούδες μας στους φιλέλληνες το 1821 που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την ελευθερία μας, κι όχι ότι την απάιτησαν οι άνθρωποι, κάθε άλλο. Ακόμα και το ύψιστο αγαθό -την ζωή μου- να δωσω για το Αφγανιστάν, ας πούμε, γιατί ξέρω 'γω αγάπησα τους Αφγανούς που ήταν σκλαβωμένοι κλπ κλπ, αυτό σημαίνει ότι από Ελληνας θα γίνω Αφγανός; Μην τρελαθούμε ρε παιδιά.....)

Αυτά φυσικά με την σημερινή κυβέρνηση είναι απλά όνειρα εαρινής νυκτός.....
Ετσι επαφίεται πλεον σε μας τους Ελληνες η προστασία της πατρίδας μας όπως όριζει άλλωστε και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Εύχομαι λοιπόν Αγιες μέρες που είναι, να έρθει σύντομα η Ανάσταση για όλους μας και πάνω από όλα για την αγαπημένη μας πατρίδα.
Ας είναι σύντομη η νύκτα "όπου τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβια".......
koukfamily

Μετά το Πάσχα ο Καλλικράτης. «Όλα είναι έτοιμα» είπε ο Ραγκούσης στον Πρωθυπουργό

Χορτασμένοι θα δουν οι αιρετοί και οι επίδοξοι υποψήφιοι τον χάρτη του Καλλικράτη…
«Όλα είναι έτοιμα» είπε στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν ακόμη και πριν την Κυριακή του Θωμά.

Ο υπουργός Εσωτερικών κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τον χάρτη.

Το ζήτημα του αριθμού των περιφερειών που θα είναι 13 έχει κλείσει εδώ και καιρό. Οι δήμοι θα είναι 370 και ο αριθμός τους ανά νόμο από 4 έως 6. Συνενώσεις των μικρών δήμων θα υπάρξουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
e-aftodioikisi.gr

Μην αρρωστήσετε πασχαλιάτικα στην Αντίπαρο. Η Ανάσταση έγινε μια φορά μόνο.

man-who-could-cheat-death

Το είδος που θα ευδοκιμήσει στην Αντίπαρο την περίοδο του Πάσχα

Ξαφνικά, εν μέσω πασχαλινής περιόδου, η Αντίπαρος γίνεται ιδιαίτερα επισφαλής για τους χρονίως πάσχοντες, τα μικρά παιδιά και όποιον άλλο χρειαστεί επείγουσα και εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια, αφού θα καλύπτεται μόνο από αγροτικό ιατρό.

Αιτία η απόφαση του Νοσοκομείου Σύρου να στείλει τους δύο γιατρούς της Αντιπάρου εκ περιτροπής στην Πάρο, λόγω αναγκών του ΚΥ Πάρου. Ποιες ανάγκες; Η μια γιατρός λείπει με άδεια από τη σημαία κι ο άλλος προγραμματίζει κι αυτός άδεια την ερχόμενη βδομάδα. Αυτή είναι η σωστή διοίκηση εκ μέρους του Νοσοκομείου Σύρου που αποφασίζει και διατάσσει; Αυτή είναι η θωράκιση των μικρών νησιών κ.βουλευτές των Κυκλάδων; Αυτό είναι το νεό ΕΣΥ κ.Υπουργέ Υγείας;

Αν και έχει διαμαρτυρηθει επισημα και η Κοινότητα και όλοι οι τοπικοί σύλλογοι, εντουτοις το πρόβλημα παραμένει.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ London Greek Radio..."ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ" Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ


"Ραντεβού" στο London Greek Radio δίνουν απόψε τα μεσάνυχτα στις 12 ακριβώς (ώρα Ελλάδας) ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η Εύα Καϊλή. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και λαμπερή βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξενυχτούν μαζί με το Θάνο Δημάδη στην εκπομπή Greeklish Night in London μεταφέροντας τον "ελληνικό" παλμό στο Λονδίνο και σχολιάζοντας την "άλλη πτυχή" της επικαιρότητας. Στο ιστορικό ομογενειακό ραδιόφωνο της Αγγλίας, Καρατζαφέρης και Καϊλή μηδενίζουν απόψε την απόσταση μεταξύ Αθήνας- Λονδίνου και μας κρατούν ξάγρυπνους και συντονισμένους μέσω διαδικτύου στα βρετανικά ερτζιανά. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή ζωντανά από την Ελλάδα μέσω του Ίντερνετ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgr.co.uk ενώ μπορείτε να γίνετε μέλη στο group της εκπομπής στο Facebook πληκτρολογώντας Greeklish Night in London. Την εκπομπή συμπαρουσιάζει η Κατερίνα Πουρναροπούλου και τη δημοσιογραφική επιμέλεια έχει η Πηνελόπη Μαρινοπούλου. Περιμένουμε επίσης τα email σας στη διεύθυνση nightlondon@hotmail.com.

Ιστορική καταδίκη: 10 μήνες φυλακή στον Σπ. Ζησιμόπουλο της Επιτροπης Ανταγωνισμού !

Τελικά, υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα! Με μια απόφαση με ιστορική σημασία, το Πρωτοδικείο της Αθήνας καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών τον τέως πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Σπ. Ζησιμόπουλο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ενώ στην εισήγηση καταπέλτη της εισαγγελέως διατυπώθηκε πρόταση για ποινή διετούς φυλάκισής του, την οποία απέφυγε λόγω προτέρου εντίμου βίου !

Για πρώτη φορά, οι δικαστές δέχθηκαν ότι υπήρξε δόλος εκ μέρους του τέως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, σε ό,τι αφορά την πολυετή καθυστέρηση διερεύνησης καταγγελίας μιας μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης για τις καταχρηστικές πρακτικές ενός πολυεθνικού κολοσσού.


Στην υπόθεση που εξετάσθηκε, η εταιρεία Δρίτσας χρειάσθηκε πολλά χρόνια για να δικαιωθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που τελικά διαπίστωσε τις βαρύτατες παραβάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας από την ελληνική θυγατρική της Nestle, επιβάλλοντας στην εταιρεία πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Για αρκετά χρόνια, όμως, ο καταγγέλλων επιχειρηματίας έβλεπε την καταγγελία του να «θάβεται» σε κάποια συρτάρια της Επιτροπής, καθώς το τότε αρμόδιο στέλεχος και σήμερα προσωρινή γενική διευθύντρια της Επ.Αντ. «ξεχνούσε» να αναθέσει τη διερεύνηση των καταγγελιών σε εισηγητή και μόλις το 2006 έγινε έφοδος ελεγκτών στην Nestle, κατόπιν πρωτοβουλίας του τότε γενικού διευθυντή Π. Αδαμόπουλου.

Η έφοδος των ελεγκτών και τα στοιχεία που αντλήθηκαν επιβεβαίωσαν πλήρως όσα είχε καταγγείλει ο Έλληνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, βρίσκοντας το θάρρος να αναμετρηθεί ευθέως με ένα κολοσσό με συντριπτικά υψηλό μερίδιο αγοράς και ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους, ενώ μέχρι τότε οι καταγγελίες του εθεωρείτο από την Επιτροπή, ότι περιείχαν μόνο «ψήγματα» αξιοποιήσιμων στοιχείων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κινδύνευσε η ζωή Ελλήνων στρατιωτών στο Αφγανιστάν

1a

Αδιαφορία της ισπανικής στρατιωτικής δύναμης και οργανωτικές ελλείψεις με ευθύνη του ελληνικού κράτους καταγγέλλουν δημοσίευμα του defencenet.gr και δελτίο τύπου του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, τα οποία κάνουν λόγο για επίθεση των Ταλιμπάν με 4 ρουκέτες εναντίον της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαρτίου, κατά την άφιξη 48 στελεχών της Π.Α. στη νότια περίμετρο του αεροδρομίου της Καμπούλ, με στόχο την ανάληψη του λειτουργικού ελέγχου της εγκατάστασης.

Αντάρτες Ταλιμπάν επιτέθηκαν με ρουκέτες στα μέλη της ελληνικής αποστολής τα οποία κατέφυγαν σε οχυρωμένα σημεία του αεροδρομίου. «Από τα 56 άτομα που έστειλε η Π.Α. μόνο οι 39 διέθεταν αλεξίσφαιρα γιλέκα (άγνωστο γιατί…) και όλοι ήταν…άοπλοι! Οι Ισπανοί που έχουν αναλάβει την προστασία του αεροδρομίου αδιαφόρησαν για την άφιξη των Ελλήνων στρατιωτικών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το defencenet.gr επικοινώνησε με το ΓΕΕΘΑ, το οποίο δήλωσε: «Όλα βαίνουν ομαλά. Τα όπλα δεν μπορούσαν να πάνε γιατί τα 48 από τα 56 άτομα της δύναμης μεταφέρθηκαν με πολιτικό αεροσκάφος. Αύριο, με στρατιωτικό αεροσκάφος μεταφέρονται και τα υπόλοιπα άτομα μαζί με όλο τον οπλισμό και τα υπόλοιπα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όλοι είναι καλά και κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχει και το ΤΕΣΑΦ για να προσφέρει αν χρειαστεί επιπλέον βοήθεια». Πληροφορίες κάνουν λόγο για ακινητοποίηση -λόγω βλαβών- του στρατιωτικού αεροσκάφους που αρχικά θα μετέφερε την ελληνική αποστολή.

Σε ανακοίνωσή του, το Δίκτυο Σπάρτακος αναφέρεται σε πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος «από το βήμα της Βουλής, την περασμένη Τρίτη διαβεβαίωνε ότι το ελληνικό τάγμα στο Αφγανιστάν «αποκτά ενεργό και συγκεκριμένη εκπαιδευτική αποστολή», ενώ παραδέχθηκε την ύπαρξη κινδύνων, αφού, όπως είπε, η ελληνική πλευρά έχει ζητήσει να «διασφαλίζεται η υποδομή, που είναι αναγκαία για τη μετακίνηση των στελεχών μας, ιδίως έναντι του κινδύνου, των ατυποποίητων εκρηκτικών μηχανισμών».

«Χωρίς αλεξίσφαιρα, λοιπόν, και με τους Ισπανούς κομάντος να σφυρίζουν αδιάφοροι, οι υποσχέσεις ασφάλειας του Ευ.Βενιζέλου, έσκασαν γρήγορα σαν φούσκες…», σχολιάζει, στηλιτεύοντας την ελληνική πολεμική εμπλοκή στο Αφγανιστάν και «κυρίως το ρόλο που παίζει εις βάρος του αφγανικού λαού».

insider