ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ .... STAR ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ;.....(ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ)

(Πηγή φωτογραφίας: topontiki)

Το σκηνικό έχει γίνει πια μονότονο. Η αστυνομία συλλαμβάνει έναν νέο άνθρωπο ως συμμετέχοντα στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων» με μοναδικό στοιχείο ένα αποτύπωμα που δύσκολα μπορεί να αξιολογηθεί, πανηγυρίζει για την σύλληψη και όταν φτάνει στον εισαγγελέα αυτός τον αφήνει ελεύθερο. Και η «Συνομωσία Πυρήνων» συνεχίζει κανονικά να βάζει βόμβες…

Το ίδιο έγινε και με τον 22χρονο που είχε συλλάβει η αστυνομία την προηγούμενη Τετάρτη, δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα φωτογραφίες του. Το μόνο επιβαρυντικό στοιχείο για τον 22χρνο ήταν ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα πλακάκι.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν ότι ο νεαρός πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους, εμφάνιση ανά 15νθήμερο στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τελικά όλες αυτές οι συλλήψεις γίνονται για ουσιαστικούς λόγους ή για επικοινωνιακούς;

====== πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: