ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Ο Μπλερ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας





=

Tony_BlairΣύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας είναι ζήτημα ημερών πλέον η άφιξη του κ. Μπλερ στην Αθήνα και η ανάληψη καθηκόντων αναπληρωτού Πρωθυπουργού. Όπως επί μέρες διαδιδόταν σε όλα τα δημοσιοκαφρικά επιτελεία και ουδέποτε γράφτηκε στον τύπο, η επιβολή του πρώην Βρετανού Πρωθυπουργού ήταν απόφαση της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, η οποία ουδέποτε είδε το φως της δημοσιότητας.

Ήταν ο μοναδικός λόγος που η καγκελάριος δέχτηκε να συμφωνήσει στο κοινό ανακοινωθέν αφού προηγουμένως είχε συνδιαλλαγεί με τον Πρόεδρο του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος Καν. Μόνο με αυτόν τον όρο φέρεται να συμφωνήθηκε η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

Φυσικά μπορεί να ορίσθηκε ως Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, αλλά οι γνωρίζοντες καλύτερα ισχυρίζονται πως όλες οι υπουργικές αποφάσεις αλλά και τα προς ψήφιση σχέδια νόμου θα πρέπει να έχουν προηγουμένως εγκριθεί από τον ίδιο τον κ. Τόνυ Μπλερ.

Μαζί του θα φέρει και 100μελή αντιπροσωπία συμβούλων, κύρια Γερμανών και Εγγλέζων.

Δεν έγιναν γνωστές οι αποδοχές του νέου Πρωθυπουργού. Αλλά πιστεύεται ότι δεν θα επιβαρύνει η μισθοδοσία του τον κρατικό προϋπολογισμό, καθόσον έχει διαρρεύσει ότι θα χρηματοδοτείται από το ΔΝΤ.

Πιστεύεται ότι η ανακοίνωση και ανακύρηξη του θα συνδιαστεί με τον εορτασμό της λαμπρής και το σούβλισμα του οβελία.

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Πάγκαλο.

Και εις άλλα με υγεία.

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ......

Π Ρ Ω Τ Α Π Ρ Ι Λ Ι Α!!!!!!!!!!!!!

καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός