ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.10

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ«Το όνομά μου είναι Μακεδονία» Περιέχεται αυτός ο στίχος στο τραγούδι τους για την Γιουροβίζιον


Παρά τις συστάσεις και την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της EBU ότι θα αγωνιστούν με το όνομα «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», οι σκοπιανοί δεν λένε να βάλουν μυαλό και προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση για την προώθηση των πολιτικών και διπλωματικών σκοπών τους. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα των Σκοπίων, ετοιμάζεται αυτές τις μέρες το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει, στο οποίο θα προβάλλεται εκτός από τον τίτλο του τραγουδιού, που μεταφρασμένος σημαίνει «έχω την εξουσία» και η φράση «το όνομά μου είναι Μακεδονία». Θέμα να ακυρωθεί το τραγούδι δεν τίθεται, αφού η παρασπονδία δεν θα μπει στο διαγωνιστικό κομμάτι, αλλά αφορά μόνο το βιντεοκλίπ. Ωστόσο οι σκοπιανοί έχουν σκοπό να το στείλουν για προβολή στο MTV Europe για να περάσουν με αυτόν τον τρόπο τα μηνύματα που θέλουν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΕΡΤ οφείλει να είναι έτοιμη για να προσφύγει στην EBU, εφόσον οι Σκοπιανοί καταθέσουν επισήμως το βιντεοκλίπ στην διοργανώτρια αρχή του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, οπότε και θα έχει δημιουργηθεί η νομιμοποιητική βάση για να ζητήσει η Ελλάδα την απόσυρση της συγκεκριμένης φράσης...

Πηγή: Σταρ
==================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αλήθεια.... η "ευαίσθητη" ελίτ που "ξηλώνει" Έλληνα στρατιωτικό ειδικών δυνάμεων επειδή αποτέλεσε την "αιτία του κακού" για να εκτεθεί η εξωτερική μας πολιτική ,πόσο ευαίσθητη είναι τώρα που οι Σκοπιανοί τους εκθέτουν στα "ώτα" όλης της Ευρώπης???

1 σχόλιο:

Stellar666 είπε...

Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να γνωρίσω ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati ως σπουδαίο μέλος των Illuminati που με θέλουν ως εξαιρετικό μέλος. Το όνομά του είναι Λόρδος Φέλιξ Μόργκαν. Βοήθησέ με να ανακτήσω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 2 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο έδαφος. Αλλά μια μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του μεγάλου Λόρδου των Illuminati Felix Morgan και έλεγε ότι αν είσαι ένας από τους μεγάλους Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Επικοινώνησα μαζί του και εξήγησα τα πάντα και μου πρότεινε το μητρώο που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να με βοηθήσει να ξεκινήσω και μυήθηκα στο Παγκόσμιο Τάγμα των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις οδηγίες και με ενημέρωσαν ότι μετά την έναρξη, τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των 1.000.000 $ σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Felix Morgan. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Εάν η συμβουλή σας είναι ότι έχετε δοκιμάσει έναν απατεώνα στο παρελθόν ή έχετε δοκιμάσει, εναπόκειται σε εμένα να σας βοηθήσω να γίνετε μέλος, οπότε δοκιμάστε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp +2348055459757 ή στο email: Illuminatiofficial565@gmail.com