ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ; (διαβάστε την αλήθεια!!!!)



Γράφει η Όλγα Γ. Γεριτσίδου


Βεβαίως θα πρέπει να ξεσηκωθεί το Λαϊκό αίσθημα με τον αποτρόπαιο αυτόν θάνατο, όπως θα έπρεπε ήδη να είχε ξεσηκωθεί και για την πορνεία και επαιτεία στην οποία καταδικάζονται τα άτομα αυτά, καθώς και για την ειλωτεία που αποφέρει πακτωλούς μαύρου χρήματος για συγκεκριμένους μεγαλοκεφαλαιούχους – κερδοσκόπους, υπό την σιωπηρή προστασία της αστυνομίας της οποίας τα χέρια δένονται με εντολές εκ των άνω και εκ των έξω και ταυτόχρονα τινάζουν στον αέρα την μικρή εμπορική επιχείρηση και βέβαια την εργασία του εργάτη.

Ποιος λοιπόν πρέπει να πληρώσει για το αίμα που χύθηκε ;

Αυτός που θα πρέπει να πληρώσει για τον θάνατο αυτό και τους άλλους θανάτους που ποτέ δεν μαθαίνουμε είναι όλοι αυτοί που ανάγκασαν το Αφγανάκι αυτό να είναι στους δρόμους της Ελλάδας και να ψάχνει στα σκουπίδια :

1. τους αυτουργούς του πολέμου και της οικονομικής έκπτωσης στο Αφγανιστάν που αναγκάζει τους .........
Πολίτες του να φεύγουν ( τις κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια όλων των κρατών που με χρήματα των Λαών τους κάνουν πόλεμο και επιβάλλουν νέες τάξεις πραγμάτων ανοικοδομώντας όπως θέλουν αυτά που οι ίδιοι γκρέμισαν ).

2. αυτούς που ως δουλέμποροι θηρεύουν τα άτομα αυτά και καταπατούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τους

3. τους υποκριτές τύπου frontex που επιτρέπουν ( λόγω της Τουρκικής συμπεριφοράς, λόγω κακής οργάνωσης και πλήθος τέτοιων ανόητων και δολίων δικαιολογιών την ίδια στιγμή που ανακοινώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δορυφόρο για να διπλο-ελέγξει τα Ε9 των Πολιτών ) την συνεχή εισροή ατόμων που δεν μπορεί η Ελλάδα να περιθάλψει και υποθάλψει εντός αυτής, με την συνέπεια να προκαλείται εκφυλισμός και έκπτωση τόσο στους νέο-αφιχθέντες όσο και στον γηγενή πληθυσμό της

4. τους εγκληματίες ( βλέπε, υπηρεσίες, Ε.Ε., υπουργεία, επιτροπές, οργανώσεις, ‘προσωπικότητες’, πρεσβευτές, πρέσβειρες ‘καλής θελήσεως’, κλπ ) που δεν αφήνουν να διοχετευθούν τα άτομα αυτά στους προορισμούς επιλογής τους ή σε μέρη που να μπορούν να ενταχθούν ως Άνθρωποι σε μία καθημερινότητα αντί να χρησιμοποιούνται από τον κάθε πολιτικό δάχτυλο ως μοχλός πίεσης ή βορά προβοκάτσιας, λες και το αίμα τους είναι φθηνό

5. τις υποκριτικές ΜΚΟ ( που επανδρώνονται από τους άχρηστους γόνους των ίδιων οικογενειών που στελεχώνουν όλα τα ανωτέρω, αν όχι και τους ίδιους σε διάφορες φάσεις της ‘καριέρας’ τους ) που παίρνουν χρήματα για να υποθάλπουν τα άτομα αυτά αλλά τα αφήνουν στο έλεος του κάθε επιχειρηματία ( που είναι είτε συγγενής είτε υπάλληλος ή συνεργάτης τους ) που βγάζει μαύρο χρήμα τόσο από την εμπορία των Ανθρώπων αυτών όσο και από την τρομοκρατία των Πολιτών των κρατών όπου τους εξαπολύουν, για να το ξεπλύνει μετά με 'φιλανθρωπικές δωρεές' που θα τις εκπέσει από την εφορία ( και σε αυτό δεν εξαιρείται ούτε η εκκλησία )

6. αυτούς ( τους ιδίους ) που καρπώνονται τους κρατικούς πόρους μέσω δημοσίων θέσεων δήμων, νομαρχιών και κοινοτήτων, τους εγκληματίες που κατατρώνε κονδύλια για να 'αντιμετωπίσουν' το πρόβλημα αυτό και απλώς δημιουργούν πυροτεχνήματα πολιτιστικού σόκ για να κατηγορήσουν μετά τους Πολίτες για ρατσισμό ( ανοίγοντας τον δρόμο για άλλα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος και των Πολιτών και των άλλων αυτών ανθρώπων - ειλώτων τους )

7. αυτούς ( τους ιδίους ) που με μαύρη εργασία χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά στα μεγάλα έργα που αναλαμβάνουν με φωτογραφικούς ‘διαγωνισμούς’ ή τους διοχετεύουν στις πόλεις ως λαθραίους πλανόδιους για να πουλάνε μαύρα / παράνομα το εμπόρευμα τους με τους αστυνομικούς να τους ελέγχουν και να τους καλύπτουν ( διότι αλλιώς τρομοκρατούνται από τις υπηρεσίες τους ότι είτε θα σκοτωθούν αδίκως είτε θα διωχθούν ποινικά για ό,τι προκαλέσουν στον λαθραίο και το εμπόρευμα του ). Το ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και το επιτελείο του ΠΑΣΟΚ που φέρεται σαν να μην υπάρχουν αυτοί οι λαθραίοι – πλανόδιοι ( που τινάζουν την μικρή προσωπική επιχείρηση και τον ελεύθερο εργάτη / τεχνίτη στον αέρα ) αλλά αξιώνει να βάλει ταμειακές στον υπαίθριο της κάθε λαϊκής, είναι στην ουσία απόδειξη ότι δουλεύουν υπέρ αυτών των επιχειρηματιών – κερδοσκόπων – εγκληματιών – μαφιόζων που χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά σαν το παιδί που διαμελίστηκε.

7. τους διεθνείς οργανισμούς / ενώσεις που δεν απαιτούν από το Αφγανιστάν και το κάθε Αφγανιστάν / Πακιστάν / Σομαλία / κλπ να πάρει μέτρα για να κρατήσει τους Πολίτες του κράτους του ( και συνεπώς το πολύτιμο δυναμικό του πρός ανάπτυξη ) εντός των συνόρων του, όπως έχουν επιδείξει ότι μπορούν να απαιτούν και να επιβάλλουν όταν πρόκειται για την εξαθλίωση οικονομικά και πολιτιστικά όλων των Λαών,

8. όλους αυτούς ( τους υπεύθυνους αξιωματούχους / ειδικούς / κυβερνητικούς – πολιτικούς / ‘σοφούς’ / ‘ανθρωπιστές’ / ‘αριστερούς’ / κλπ ) που αντί να περιθάλψουν και να βοηθήσουν σε μία παλιννόστηση με καλύτερες συνθήκες και με την εξατομικευμένη προστασία των παλινοστούντων πρώην λαθρομεταναστών, τους αφήνουν σαν αδέσποτες αγέλες σκυλιών χωρίς υπόσταση ή στίγμα, για να ωθούν τους θυματοποιημένους Πολίτες να εύχονται τον αντίστοιχο 'μπόγια'

9. όλους αυτούς ( τους ιδίους με όλες τους τις εκφάνσεις συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ και των τραπεζιτών και μεγαλοβιομηχάνων και μεσαζόντων ) που τους συμφέρει να βρίσκουν εύκολους ενόχους για την απαραίτητη αύξηση της εγκληματικότητας που τρομοκρατεί τους Πολίτες ώστε να καταφεύγουν στις τράπεζες ή να επενδύουν σε προϊόντα προστασίας που αλλιώς δεν θα το έκαναν ή να κατασπαταλούν τα χρήματα των Πολιτών σε προγράμματα πάταξης της εγκληματικότητας αυτής που οι ίδιοι καλλιεργούν

Και ένα απαραίτητο παράδειγμα πρός τεκμηρίωση των ανωτέρω :

Από μαρτυρία λιμενικού των θαλασσίων συνόρων μας και από έγγραφο της αστυνομίας / ΠροΠο με συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου, ακούστε τί γίνεται :

Μόλις βρούν λαθραίους να έχουν πλησιάσει ή να έχουν αποβιβαστεί σε Ελληνικό έδαφος ( Σάμο, Χίο, κλπ ), το λιμενικό τους εντοπίζει και τους συλλαμβάνει, και αφού τους περιθάλπει εάν το χρειάζονται, οι λιμενικοί επιχειρούν να τους απελάσουν. Αυτό όμως το οποίο γίνεται με υπουργική / κυβερνητική εντολή ( βλέπε Χρυσοχοΐδης ) είναι να αφήνονται οι άνθρωποι αυτοί ελεύθεροι στον Πειραιά με ένα ικανό ποσό χρημάτων από το υπουργείο και ένα χαρτί στα Ελληνικά που τους λέει εγγράφως ότι πρέπει να φύγουν σε ένα μήνα. Σημειωτέον ότι οι πλοιοκτήτες που τους μεταφέρουν από τα σημεία συλλήψεως των στον Πειραιά ‘επιλέγονται’ και επιδοτούνται από το κράτος για αυτό.

Κατόπιν αυτής της διαδικασίας οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι ελεύθεροι στον Πειραιά και κανείς πλέον δεν τους ελέγχει για τίποτα και ούτε βέβαια εάν υπακούουν στην έγγραφη εντολή ( τυπικά για το κράτος και τους Πολίτες και όχι ουσιαστικά για το παρακράτος και τους δουλεμπόρους ).

Σε επίσημο έγγραφο του ΠροΠο πρός εμάς ( ως Έλληνες Πολίτες με σαφή και βάσει του Νόμου ερωτήματα ) μας ειπώθηκε ότι δεν μπορούν να μας πουν ούτε τον αριθμό ούτε τα ονόματα των δουλεμπόρων που ισχυρίζονται ότι συλλαμβάνουν και καταγράφουν για να προστατέψουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των δουλεμπόρων όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα (!).

Αυτό δηλαδή ακριβώς που δεν θα κάνουν στον κάθε παγιδευμένο φουκαρά που ο κάθε εφοριακός θα στιγματίσει ως φοροφυγά βάσει των παράλογων και παράνομων τεκμηρίων που δεν στέκουν σε έλεγχο λογικής και που θεσπίζουν οι ίδιοι οι ανωτέρω.

Η λίστα είναι μακριά αλλά εύκολη να γεμίσει από μεγάλα και βαρύγδουπα ονόματα ηθικών αυτουργών, και κοντά σε αυτά θα βρεθεί και ο απλός αυτουργός.

Το άτυχο αυτό παιδί χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την προβοκάτσια των ΟΥΚ ώστε το αίμα του να στιγματίσει μέρος ή το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας για όφελος όλων αυτών των δολοφόνων που το έχυσαν αδίστακτα και υπολογιστικά.

Δεν μπορούμε ως Έλληνες να το ανεχόμαστε αυτό.

Οι πραγματικοί δολοφόνοι όχι μόνο πρέπει να λογοδοτήσουν αλλά και να πληρώσουν ως εγκληματίες κατά του Ανθρώπου και βέβαια κατά του Ελληνικού Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: