ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο φόρο χαίρονται


Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο σήμερα κατατίθεται ξανά στη Βουλή μετά από ελεγχόμενες επίσημες διαρροές για μέτρηση αντιδράσεων. Έπρεπε να κατατεθεί την εβδομάδα των παθών. (...μας)

Ως γνωστόν από σήμερα φορολογούνται και οι καταθέσεις νομοσχεδίων.

Προσοχή, προσοχή… και το πολιτικό κόστος που εισπράττει ο λαός φορολογείται.

Φορολογούνται και τα δώρα που κάνουμε σε συγγενείς γνωστούς το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, αλλά και στις ονομαστικές εορτές και τα γενέθλια και τις επετείους γάμου και βάλε. Σχετικό σλόγκαν του υπουργείου Οικονομικών: Φόρο στους Δαναούς και δώρα φέροντες.

Σε περίπτωση γονικής παροχής πληρώνουμε απαράβατο φόρο, ενώ αν δεν μας κάνουν γονική παροχή πληρώνουμε φόρο και των γονέων, έτσι, για το φόρο των Ιουδαίων, διότι, λέγω, ο φόρος φυλάει τα έρμα και από το φόρο γάμου το γαμοφόρο περνάμε και στο φόρο επισύναψης δεσμού, πώς λέμε και τραγουδάμε σε θέλω μ’ ένα φόρο, πληρώνω έως φόρο μ’ έχεις κερατοφόρο.

-Κερατάς και φορολογημένος;
-Αυτό ήταν φόρος εκ προμελέτης.

Φόρο στις αποζημιώσεις απολυμένων; Γιατί δε βάζουν φόρο, στις επιχειρήσεις που προχωρούν σε απολύσεις ώστε να είναι και ένα αντικίνητρο, ώστε να μην απολύουν κόσμο;

Μη γελάτε, ορέ σεις αφορολόγητοι, κυκλοφορούν και εμφράγματα.

Κυκλοφορολογούν εμφράγματα, με τον παλιό Φόρο Κύκλου Εργασιών.

Το 1821 δεν υπήρχε δημόσια εκπαίδευση. Το κρυφό σχολειό ήταν ιδιωτικό; Αν όντως υπήρχε κρυφό σχολειό μήπως πρέπει να το φορολογήσουμε αναδρομικά;

Δεχόμεθα να μην φορολογείται η εκκλησιαστική περιουσία, με την προϋπόθεση όμως, τους ιερείς και λοιπούς υπαλλήλους των μητροπόλεων να τους πληρώνουν οι ίδιες οι Μητροπόλεις.
Μετά φόρου Θεού πίστεως και πατρίδος.
blog-akis

Δεν υπάρχουν σχόλια: