ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αξιότιμο Πρωθυπουργό
Κύριο Γιώργο Παπανδρέου

Αρ. Πρωτ. 028/2010
Αθήνα, 22 Μαρτίου 2010

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αποτελείται από 10 μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που συνεργάζονται, από το 1996, για να βοηθήσουν το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, το παιδί σε ανάγκη. Οι προσπάθειες της Ένωσης αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν ετησίως, περισσότερα από 5.000 παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα και βαριές αρρώστιες, προσφέροντας τους καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ένα καλύτερο μέλλον.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και των δέκα σωματείων της, σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη αντίθεσή μας αναφορικά με το φορολογικό μέτρο που προτίθεται να επαναφέρει η Κυβέρνηση και το οποίο πλήττει άμεσα τα μη κερδοσκοπικά σωματεία και τις ΜΚΟ του Τρίτου Τομέα της Οικονομίας.

Δεδομένου ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, το παιδί σε ανάγκη, αναπληρώνοντας το έλλειμα υπηρεσιών του δημοσίου τομέα, θεωρούμε ότι η επαναφορά του φόρου στις δωρεές προς τα ιδρύματα κοινωνικής φροντίδας είναι άδικη και αντίθετη προς τις προγραμματικές σας δηλώσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την επιχειρηματική κοινότητα, η ανεύρεση πόρων και χορηγών έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τους φορείς κοινωνικής φροντίδας με αποτέλεσμα να συρρικνώνεται το κοινωνικό μας έργο. Αν η Κυβέρνηση επιμείνει στη φορολόγηση των μη κερδοσκοπικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων , οι υπηρεσίες μας θα περιοριστούν δραματικά και μάλιστα εις βάρος των πλέον αδύναμων μελών της κοινωνίας- των παιδιών.



Με την πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση θα παραμείνει συνεπής στις προεκλογικές της διακηρύξεις υπέρ των αδυνάτων και με την ελπίδα να σας έχουμε συμπαραστάτη και αρωγό στο κοινωνικό μας έργο, σας ζητούμε θερμά να μην προβείτε στην ψήφιση του εν λόγω φορολογικού μέτρου που πλήττει τους φορείς κοινωνικής φροντίδας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή  αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή  αυτής της εικόνας.


Χρήστος Σπ. Μπαρτσόκας Μαριλένα Μηναΐδη
Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής
Δ/ντης Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ

Κοινοποίηση:

Κύριο Φίλιππο Πετσάλνικο

Κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο

Κύριο Γιώργο Παπακωσταντίνου

Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου

Κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Κύριο Φίλιππο Σαχινίδη

Κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου

Κύριο Γιάννη Πανάρετο

Κυρία Φώφη Γεννηματά

Κύριο Χρήστο Παπουτσή


ΙΔΡΥΜΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΜΠΕΤΗ

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΔΑΦΝΗ ΗΛΙΑΔΗ

ΙΔΡΥΜΑ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΔΟΜΙΝΗ ΣΑΡΡΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΦΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ»

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
«ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» ΚΑΣΠ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
«Η ΧΑΡΑ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΟΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΕΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ
Π.Ε.Α.Ν.Δ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ

ΠΝΟΗ ΦΙΛΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΤΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: