ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.14

Ας τους εξαφανίσουμε!


Τουλάχιστον έκθετος, σύμφωνα με δημοσίευμα, φέρεται πλέον ο παρασυνταγματολόγος που παριστάνει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ολετήρων, αυτός που ως μοιραίος υπουργός Οικονομικών της Παπαδημοκρατίας υπονόμευσε τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και του ελληνικού Δημοσίου.
Όπως υποστηρίζει το koutipandoras.gr φέρνοντας στη δημοσιότητα σχετικά έγγραφα, ο παρασυνταγματολόγος με την ψυχογενή βουλιμία για εξουσία που μας έχει καθίσει χωρίς την παραμικρή νομιμοποίηση στον σβέρκο, ως υπουργός των Οικονομικών αλώνιζε και ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να εντάξει την πτωχευτική διαδικασία της Ψωροκώσταινας, στο Αγγλικό Δίκαιο. Το έκανε όχι μόνον χωρίς να έχει εξασφαλίσει 180 ψήφους στη Βουλή, αλλά έχοντας και πλήρη επίγνωση ότι με την πράξη αυτή υπονόμευσε την ανεξαρτησία της χώρας και υποθήκευσε τα περιουσιακά μας στοιχεία, δημόσια και ιδιωτικά. 

Το έπραξε, παρά τις αντίθετες προτάσεις αμερικανικής εταιρείας που το ελληνικό Δημόσιο είχε προσλάβει και ακριβοπληρώσει ως σύμβουλο, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα ελληνικά συμφέροντα.

Η αμερικανική εταιρεία Cleary Gottlieb Steen and Hamilton, στις 4 Αυγούστου 2011, παρατηρεί ότι πάνω από το 93% των ελληνικών ομολόγων διέπονταν τότε από το ελληνικό δίκαιο και ως εκ τούτου γνωματεύει με βεβαιότητα, ότι αυτό το καθεστώς θα ήταν που θα είχε επιλεγεί, αν εκείνη την εποχή είχε γίνει στοιχειώδης διαπραγμάτευση. 

Ατυχώς, ο χονδρός παρασυνταγματολόγος, ερήμην μας, εμπαινόβγαινε ανενόχλητος και ποιος ξέρει για ποιους λόγους, δρομολόγησε το θλιβερό P.S.I., αυτήν την περιβόητη επιλεκτική χρεοκοπία, ή με άλλα σωστότερα λόγια, αυτήν την καταλήστευση των δημόσιων πόρων!

Εξασφαλίστηκαν έτσι τα συμφέροντα κάποιων ιδιωτών επενδυτών εις βάρος του ελληνικού δημοσίου συμφέροντος και αποδείχθηκε από τα πράγματα –διότι δεν κρύβονται αυτά για πολύ- και από την εξέλιξη των χρηματοοικονομικών μεγεθών, ότι αυτή η επιλεκτική χρεοκοπία και το περιβόητο P.S.I. που τη συνόδευσε, ήταν ένα οργανωμένο έγκλημα, ένα σχέδιο κάλυψης των εκτεθειμένων θεσμικών δανειστών στο ελληνικό δημόσιο χρέος. 

Ένα έγκλημα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου συμφέροντος, εις βάρος των δημόσιων ταμείων, των ελληνικών πανεπιστημίων, των νοσοκομείων, των μικροαποταμιευτών που εμπιστεύτηκαν τις ομολογίες του Ελληνικού Δημοσίου και εν τέλει όλων ημών των Ελλήνων, αφού το άχθος περνάει κάθε μέρα όλο και βαρύτερο, στις πλάτες όλων μας.

Άναυδοι και οριζοντιωμένοι στους καναπέδες μας, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι τελικά αυτό που μας συμβαίνει κι από που μας ήρθε!

Τώρα υπάρχει και η τεκμηρίωση της προδοσίας, αλλά εμείς θα συνεχίσομε να παραμένομε άναυδοι και οριζοντιωμένοι στους καναπέδες μας, αυτοί θα συνεχίσουν να κυβερνούν και η Δικαιοσύνη θα επιμένει να μην επεμβαίνει: είτε κατά του δημοσιογράφου, αν είναι ανυπόστατο το δημοσίευμα είτε κατά του περί ου ο λόγος εθνικού ολετήρα, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας!

Αλλά τα είπαμε και ας τα ξαναπούμε: Η δικαιοσύνη είναι σαν το φίδι και δαγκώνει μόνον τους ξυπόλυτους, κι επιβεβαιώνεται η ρήση αυτή κάθε μέρα. 

Κι όλο και καθαρότερα καταλαβαίνομε ότι αυτό που περισσότερο λείπει από την ανάπηρη Τηλεδημοκρατία μας, είναι μια σταγόνα πραγματικής δικαιοσύνης. 

Εν τω μεταξύ, περιμένοντας -χρόνια τώρα- τον "Κανένα", τουλάχιστον ας τιμωρήσομε όλους αυτούς τους εθνικούς ολετήρες στην κάλπη: Ας τους εξαφανίσουμε!

Ο θυμωμένος Έλληνας και οι Εκλογές



Εντελώς μεταφορικά, οι εκάστοτε Βουλευτές (Πατέρες – Μητέρες του Έθνους) και η Κυβέρνηση, είναι οι γονείς και ο λαός είναι τα παιδιά τους.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν γονείς (η συντριπτική πλειοψηφία) που αγαπούν και νοιάζονται για τα παιδιά τους (ακόμα και μέχρι θυσίας), αλλά υπάρχουν και ανάξιοι, αδιάφοροι, ακόμα και διεστραμμένοι και επικίνδυνοι γονείς, που χρειάζεται να τους αναλάβει Εισαγγελέας.
Το ζητούμενο είναι οι εκάστοτε Βουλευτές και η εκάστοτε Κυβέρνηση να νοιάζονται ενεργά, ακόμα και να θυσιάζονται για τον τόπο τους και τον λαό τους.
Στην σημερινή -ας την πούμε- συγκυρία, με ρίζες πολύ πίσω στο χρόνο, θρηνούμε πολλά.
Τα ντόπια τρωκτικά και οι Εφιάλτες, μαζί με τους ευκαιριακούς και τους επί
σκοπόν τοκογλύφους και τους πολυάριθμους προδομένους και ταυτόχρονα
πλανημένους, υλοποίησαν και υλοποιούν το σχέδιο καταστροφής της χώρας,
των ονείρων μας και απεργάζονται την εξόντωση με μαρασμό και μετανάστευση των παιδιών μας. Των παιδιών μας, που είναι η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου και της χώρας.
Με πρόσχημα την κάθαρση (που όντως ήταν απολύτως απαραίτητη) διέλυσαν τον Δημόσιο Τομέα.
Μας στέρησαν τις (ιδιωτικές και δημόσιες) θέσεις εργασίας και την πραγματική ανάπτυξη, καταστρέφοντας την γεωργία, την κτηνοτροφία, τον ελεύθερο επαγγελματία, την βιοτεχνία, την βιομηχανία.
Κούρεψαν (κούρσεψαν) τις καταθέσεις (ομόλογα), τον ιδρώτα και το αίμα μιας ζωής.
Πετσόκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Έφεραν την ανεργία, την εξαθλίωση, την ανθρωπιστική κρίση, την ψυχοφθόρα και ψυχοκτόνα κατάθλιψη, μέχρι και την αυτοκτονία σε 5.000 ανθρώπους.
Στόχευσαν θανατερά στην αξιοπρέπεια, την φιλοτιμία, την ελληνική Παιδεία.
Στην Παιδεία, είμαστε στην 33 θέση (Από τους τελευταίους) Παγκοσμίως.
Και συνεχίζουν
Θέλουν να μας πάρουν το νερό (ύδρευση, πηγάδια, γεωτρήσεις), το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό. Αυτό που ανήκει σε όλους.
Θέλουν να μας πάρουν το υπέδαφος, αυτό που ανήκει σε όλους μας.
Θέλουν να μας πάρουν την γη μας και τα σπίτια μας
Θέλουν να μας πάρουν τον ουρανό μας (δες αεροδρόμια).
Θέλουν να μας πάρουν τον ήλιο μας. Να ανήκει σε μια εταιρεία !!! Τον δικό
μας ήλιο.
Θέλουν να μας πάρουν την θάλασσά μας (δες τα λιμάνια μας).
Θέλουν να μας πάρουν τις παραλίες μας.
Για την επιτυχία τους επιστρατεύουν την απόκρυψη, τον αιφνιδιασμό, την Γκαιμπελική προπαγάνδα και τον φόβο. Φόβος είναι το εργαλείο καθυπόταξης ατόμων και συνειδήσεων.
Ας αντιτάξουμε σε όλη την πολυμέτωπη, πολύχρονη και στρατηγικά μελετημένη επίθεση, την αξιοπρέπεια, την γνώση, την αλήθεια, την ηθική, την αλληλεγγύη, την υπέρβαση και το ρίσκο.
Θα παραμένουμε ναρκωμένοι θεατές; Θα τους αφήσουμε να μας καταστρέφουν;
Με φόντο την συντελούμενη καταστροφή, ας ξυπνήσουμε από την νάρκη κι ας τιναχτούμε από τη σκόνη της εθνοκτόνου λήθης.
Ας αναλάβουμε προσωπικά ο καθένας, την ευθύνη που μας αναλογεί και ας
δράσουμε υπεύθυνα και εξ ορισμού αποτελεσματικά.
Οι εκλογές είναι η τελική και πλήρης έκφραση της Δημοκρατίας.
Στην προεκλογική περίοδο να τονίσουμε ότι επιστρατεύονται -ως γνωστόν- θεμιτά και αθέμιτα μέσα, με όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Η εξουσία του χρήματος δεν έχει ούτε ηθική ούτε Πατρίδα. Σε ένα θυμωμένο και απλά αντιδραστικό (εκ των συνθηκών) και μη συνειδητοποιημένο εκλογικό σώμα, οι εκλογές μπορεί να νομιμοποιήσουν ανήθικες και ανίκανες πολιτικές εξουσίες. Γι αυτό η κάθε συμμετοχική ενέργεια που αποκαλύπτει σκοτεινά σχέδια, συμβάλει στην αφύπνιση, στην υπευθυνοποίηση και τονώνει την αλληλεγγύη. Ο πολίτης έτσι δεν νοιώθει μόνος του στον καναπέ, θλιβερά να βγάζει το συμπέρασμα σαν απόφθεγμα: Όλα είναι μάταια, άχρηστα, δεν γίνεται τίποτα.
Έπειτα Δημοκρατία δεν είναι μόνον οι κάθε τόσα χρόνια αυτοδιοικητικές, Ευρω και Εθνικές εκλογές. Δημοκρατία είναι η καθημερινότητα με τους κανόνες και τις δικλίδες ασφαλείας των δημοκρατικών θεσμών, και χρειάζονται οι συνεχείς δημοκρατικοί αγώνες στην ίδια την ζωντανή καθημερινότητα.
Στις ΕΚΛΟΓΕΣ που θάρθουν, ας δώσουμε την απάντηση με την συνειδητή επιλογή μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών τελικά θα μας δείξει ως σύνολο, τι πραγματικά μας αξίζει, πόσο άξιοι ήμαστε της μοίρας μας και κατά πόσο μπορούμε να αλλάξουμε τα υπάρχοντα δεδομένα για το καλλίτερο.
Ευχόμαστε νάρθει το αληθινό, ελπιδοφόρο, χαμόγελο στα χείλη μας.
Σωτήρης Μιχ. Τσιλίκας

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο και στα Τρίκαλα… παρά τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας.


Απαγόρευσαν μεχρι και σε ηλικιωμένους,  να κρατούν μπουκαλάκι με νερό!
Με μπινελίκια (και μάλιστα πολλά) “υποδέχτηκαν” τον Βενιζέλο και στα Τρίκαλα – είχαν προηγηθεί τα επεισόδια στην Λάρισα.
Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, στον χώρο άφιξης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο Επιμελητήριο  της πόλης, είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει το οικοδομικό τετράγωνο.
Τα μέτρα περιφρούρησης, ήταν τόσο ισχυρά που ακόμη και σε ηλικιωμένους, δεν επέτρεπαν να κρατούν μπουκαλάκι με νερό!
Δειτε φωτο:

Εκλογικό μανιφέστο ....ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ρήξη ΤΩΡΑ ή Μνημόνιο για 100 χρόνια !


Ακολουθώντας σταθερά ...τις αρχές μας  στην μάχη της ελεύθερης πληροφόρησης από τις αλάνες της blog-σφαιρας από το 2007 είχαμε ένα και μοναδικό στόχο ! Να βγάζουμε στην σέντρα λαμόγια της εξουσίας και τους "παπατζήδες" της πολιτικής και οχι μόνο Αλλά να κάνουμε τον χαβαλέ μας με τους κοινωνικούς και κοσμικούς "παπατζήδες" . Αδέσμευτοι ανεξάρτητοι από δημοσιογραφικές και πολιτικές φατρίες.
Οτι μας αρέσει το επιλέγουμε από τα άλλα ΜΜΕ ...ακολουθώντας την παγκόσμια  διαδικτυακή αρχή του ενεργού λίνκ . Οτι πληροφορίες δικές μας συλλέγουμε και μας έρχονται από σας τις φιλτράραμε ...και δεν διαψευστήκαμε ποτέ... Οι σκοταδιστές τους διαδικτύου ...αδαείς , και σκευωροι επιχείρησαν να μας φοβίσουν να μας "εκβιάσουν" ... γιατί εδώ πραγματικοί εκβιασμοί δεν περνάνε ... Στην blogσφαιρα βρήκαμε μιμητές πάνω στην δική μας δομή και αρχή χτίστηκαν και δεκάδες άλλα blogs ... Βέβαια κάποια στηρίχθηκαν μετέπειτα σε συμμαχίες και προβολή από συμβατικά μέσα ενημέρωσης ...και κάποιοι μετά συντάχθηκαν...διαπλεκόμενοι με θύλακες της  εξουσία και άλλα κανάλια και προσπάθησαν να πλήξουν !

Δεν τους κρατάμε κακία και στις κρίσιμες στιγμές ...φωνάξαμε, ακόμα και όταν οι σφαίρες χτύπησαν την blog-σφαιρα και πολλοί λούφαξαν από φόβο.
Δεν κάνουμε επιμνημόσυνες αναρτήσεις ...απλά εισαγωγικά ήταν για να υπενθυμίσουμε ποιοί είμαστε σε οσους δεν μας ξέρουν όσοι μπήκαν στην πορεία στην ανάγνωση και την χρήση blogs ή blogg-αροντας .

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πιστεύουμε οτι  η ψήφος σας είναι κρίσιμη ....από κάθε άλλη φορά. Πρέπει να ψηφίσουμε αντιμνημονιακά . Να ψηφίσουμε οτι καινούργιο έρχεται από πολιτικά πρόσωπα και χώρους που έχουν σαφή αντιμνημονιακή κατεύθυνση ...δεν θα νοθεύσουν την ψήφο σας με πισωγυρίσματα και συμμαχίες ...μνημονιακής συνέχειας.
Δεν περιμένουμε επανάσταση περιμένουμε  ρήξη με το σύστημα ...Με το γκρέμισμα του κράτους της διαπλοκής των νταβατζήδων που κλέβουν τον μισθό σας για να κάνουν περισσότερα κέρδη στο όνομα μια μελλοντικής  ανάπτυξης που άφησε ερρείπια στην χώρα και 1.500.000 ανέργους. Και θα μας κάνει σκλάβους των  250 ευρώ σε μισθό και των 300 ευρώ σε σύνταξη ...
Ρήξεις στις δομές της δικαιοσύνης , της αστυνομίας , του εργατοπατερίστικου συνδικαλισμού ...
Θέλουμε νέα πρόσωπα , νέες ιδέες οχι οικογένειες πολιτικών οίκων του παρελθόντος ...και του παρόντος  με μαμμόθρεφτα που είναι αποτυχημένα και τα κάνουν δήθεν πολιτικούς .
Πολιτικούς που δεν είναι μοδίστρες και αυλικοί οικονομικών συμφερόντων...
Πολιτικούς νούμερα των ριάλιτι και της κακογουστιάς του life style ...κοινός καραγκιόζηδες !
Επίσης λέμε όχι στους υπονόμους της δήθεν ακροδεξιάς και των ψευτοναζιστών ...δημιούργημα των υπηρεσιών του παρακράτους και της παραοικονομίας...
Έτσι δεν κάνετε αντίσταση ούτε εκδικήστε το σύστημα ...Απλά το θρέφεται ...και σας δουλεύουν  με εξαθρώσεις και άλλες ιστορίες ...
ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ...
ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ...ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ !


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Ο ΜΑΡΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ CDS ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!


ΜΑΡΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!
Είναι πραγματικά εξωφρενική η αποκάλυψη που κάνει το αυριανό ΠΑΡΟΝ στην πρώτη σελίδα. Όλοι οι καταστροφείς της Ελλάδας συνωστίζονται για να φτιάξουν το μόρφωμα του αχυρανθρώπου Σταύρο Θεοδωράκη! Όλο το διεφθαρμένο σκηνικό της Ελλάδας κατάφερε να χωρέσει σε ένα Ποτάμι!
Αυτοί που ξεφτίλισαν την πατρίδα διαχρονικά, την οδήγησαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια, επειδή η πράσινη συμμορία βάφτιζε το γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι “ελληνικό”, είναι ακόμα εδώ!
Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα ποντάροντας στην πτώχευση της, όχι μόνον παραμένουν ατιμώρητοι αλλά ετοιμάζονται και για την επόμενη μέρα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι πραγματικά ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ!

Το “κρυφό” σχέδιο που τρέμουν...



Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε και τα μέτρα των 7,7 δις που ζητά η τρόικα για τα επόμενα έτη είναι προ των πυλών. 150 βουλευτές ψήφισαν χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους Υπουργείο Οικονομικών και τρόικα, αφού δεν υπάρχει κοστολόγηση των μέτρων.

Το κρυφό σχέδιο λοιπόν, θα υλοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο, όπως μας λένε στο Ολυμπία. Τότε, θα αναθεωρήσουν το αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο, αφού έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία ή τουλάχιστον τις πρώτες ενδείξεις για το αν οι τράπεζες θα χρειαστούν και επιπλέον κεφάλαια.

Τα “κόκκινα” δάνεια αυξάνονται μήνα με τον μήνα. Αν η ΕΚΤ κρίνει ότι οι ελληνικές τραπεζες χρειαστούν και νέα κεφάλαια, τότε τα 11,4 δις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα διατεθούν γι’ αυτό το λόγο. Αν δεν απαιτηθούν, και βρεθεί τρόπος να διαχειριστούν τα 70 δις των κόκκινων δανείων, τότε η τρόικα για να σώσει την κατάσταση και το όνομά της, θα επιτρέψει να δοθούν στο χρηματοδοτικό κενό του 2016 και των επόμενων ετών ή για ό,τι άλλο κρίνει.

Το “σχέδιο” αποκάλυψε ο Στουρνάρας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, καθώς μέχρι στιγμής “κύκλοι” του Υπουργείου Οικονομικών έκαναν διαρροές όλο αυτό τον καιρό ότι η τρόικα δεν θέλει να ακούει καν το ενδεχόμενο τα λεφτά του ΤΧΣ να πανε οπουδήποτε αλλού εκτός από τις τράπεζες.

Φανταστείτε τι θα γίνει, αν οι τράπεζες χρειαστούν αυτά τα χρήματα και η κυβέρνηση θα πρέπει να καλύψει τα κενά με άλλο τρόπο.. Με ποιον άραγε;



ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ,,ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ...



Ως γνήσιο πολιτικό…παχύδερμο αφού όχι  δεν τον άγγιξε το κράξιμο που έφαγε σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη αλλά είχε τη διάθεση μετά να πάει και σε ταβέρνα για φαγητό στα Τρίκαλα. Οχι βέβαια μέσα στην πόλη μια και υπάρξει κανένα απρόοπτο αλλά  έξω από το κέντρο κάπου...
στην περιφέρεια για να μην κινδυνεύσει.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, στελέχη κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, παρέθεσαν δείπνο στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη σε ένα ταβερνάκι περιφερειακά της πόλης.

Ήταν εκεί ο Γιώργος Οικονόμου (εκλέχθηκε βουλευτής το Μάιο του 2012, αλλά έχασε την έδρα λόγω εκλογικού συστήματος τον Ιούνιο), η πρώην βουλευτής, Σούλα Μερεντίτη, ο γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Σωτήρης Παπαχρήστος και Θωμάς Χαχάμης, η υπεύθυνη τύπου Ζωή Χατζηθωμά, η πολιτεύτρια του κόμματος Χρύσα Ντιντή κ.α..

Από "olympia"  μέσω "Σίβυλλα"

Κάτοικοι της Ιερισσού ανάγκασαν Χρυσαυγίτες να το βάλουν στα πόδια! (video)

ierissos
Οι κάτοικοι της Ιερισσού έδειξαν σήμερα τα αντιφασιστικά τους αισθήματα καθώς έδιωξαν από την περιοχή στελέχη της Χρυσής Αυγής που επισκέφτηκαν την περιοχή για προεκλογικούς λόγους. Δεκάδες κάτοικοι αποδοκίμασαν έντονα το "κλιμάκιο" των Χρυσαυγιτών που εμφανίστηκε στην περιοχή και κατάφεραν να τους εκδιώξουν χωρίς να ανοίξει... ρουθούνι. Στο σημείο της έντασης βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που δε χρειάστηκε να παρέμβουν καθώς δε σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο.



.seleo.gr