ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.14

Το “κρυφό” σχέδιο που τρέμουν...Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε και τα μέτρα των 7,7 δις που ζητά η τρόικα για τα επόμενα έτη είναι προ των πυλών. 150 βουλευτές ψήφισαν χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους Υπουργείο Οικονομικών και τρόικα, αφού δεν υπάρχει κοστολόγηση των μέτρων.

Το κρυφό σχέδιο λοιπόν, θα υλοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο, όπως μας λένε στο Ολυμπία. Τότε, θα αναθεωρήσουν το αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο, αφού έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία ή τουλάχιστον τις πρώτες ενδείξεις για το αν οι τράπεζες θα χρειαστούν και επιπλέον κεφάλαια.

Τα “κόκκινα” δάνεια αυξάνονται μήνα με τον μήνα. Αν η ΕΚΤ κρίνει ότι οι ελληνικές τραπεζες χρειαστούν και νέα κεφάλαια, τότε τα 11,4 δις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα διατεθούν γι’ αυτό το λόγο. Αν δεν απαιτηθούν, και βρεθεί τρόπος να διαχειριστούν τα 70 δις των κόκκινων δανείων, τότε η τρόικα για να σώσει την κατάσταση και το όνομά της, θα επιτρέψει να δοθούν στο χρηματοδοτικό κενό του 2016 και των επόμενων ετών ή για ό,τι άλλο κρίνει.

Το “σχέδιο” αποκάλυψε ο Στουρνάρας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, καθώς μέχρι στιγμής “κύκλοι” του Υπουργείου Οικονομικών έκαναν διαρροές όλο αυτό τον καιρό ότι η τρόικα δεν θέλει να ακούει καν το ενδεχόμενο τα λεφτά του ΤΧΣ να πανε οπουδήποτε αλλού εκτός από τις τράπεζες.

Φανταστείτε τι θα γίνει, αν οι τράπεζες χρειαστούν αυτά τα χρήματα και η κυβέρνηση θα πρέπει να καλύψει τα κενά με άλλο τρόπο.. Με ποιον άραγε;Δεν υπάρχουν σχόλια: