ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.08

ΣΟΚ ......ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!! ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΩΓΗ" ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ


Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΑΝΉΓΑΓΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ" ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .......ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ο κος Ρουσόπουλος παρ όλη την εξαναγκασθείσα έξοδο του από την κυβέρνηση δείχνει με την πρόσφατη πρωτοβουλία του ότι δρούσε αλλά και εξακολουθεί να δρα "αυτόνομα"χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν......... αφού ως διαφένεται τελικά.... αυτός ήταν ο χειριστής Σκηνοθέτης της "παράστασης" στο "σανίδι" των εφαρμοζόμενων πολιτικών της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Εχθές προέβη σε αγωγές εναντίων δημοσιογράφων του σταθμού ALPHA .

Ο εν λόγο τηλεοπτικός σταθμός , ήταν αυτός που ξεκίνησε την έρευνα της υπόθεσης Βατοπεδίου και ομολογουμένως ήταν αντιμέτωπος με τον ίδιο τον Ρουσόπουλο.
Η έξοδος του Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση ήταν ο "ελιγμός" του πρωθυπουργού ,προκειμένου αποφύγει την πολιτική φθορά που όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο και μετά ήταν έκδηλη και διαρκώς αυξανόμενη.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ............ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA........
ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ "ΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.
Ο "ΕΛΙΓΜΟΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..........ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΏΝ ΚΟΜΜΑ.
ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο αδελφός Silvio Berlusconi, θα παρευρεθεί στην «διδυμοποιήση»;


Το τερπνόν μετά του ωφελίμου: το τριήμερο των μασόνων…
Καλή διασκέδαση…
και προσοχή κάμερες και δημοσιογράφους
(όσους δεν είναι "αδελφοί")

ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ;;;;;;

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..............
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ....... ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ......ΓΡΑΦΟΥΜΕ:


  • ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ...............NEW DEAL?????



            • ΨΥΧΑΡΗΣ............(ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ??)

            Η "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ"...ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!

            Μετά την εξαναγκασθείσα παραίτηση Ρουσόπουλου .....την παραίτηση και αποπομπή στην ουσία του μοντέρνου Ρασπούτιν της "τσαρικής" αυλής του καταλληλότερου πρωθυπουργού .... "άρχισαν τα όργανα" κατά το κοινός λεγόμενο.




            Από τα ΜΜΕ μεγαλοδημοσιογράφοι αλλά και γνωστοί των τηλεοπτικών παραθύρων, βλέποντας αποδυναμωμένο αλλά και χωρίς πλέον την δύναμη της "υπογραφής" του΄,.....

            του άλλωτε ποτέ κραταιού Υπουργού Επικρατείας ,και του επικεφαλή της "σύλληψης" και της "εκτέλεσης" του "συστήματος" που φέρει και το όνομα του ως γνωστότερον "σύστημα Ρουσόπουλου" , ......έχουν επιδοθεί σε μια σειρά δηλώσεων και απειλών κατά του προσώπου του για τα "άπλυτα" του που οι δημοσιογραφικοί κύκλοι γνωρίζουν και μέχρι πρότινος δεν τολμούσαν καν να ξεστομίσουν


            Έως και ο Κύρτσος χτες στο δελτίο του ALPHA απείλησε άμεσα τον κύριο Ρουσόπουλο για "χαρτιά" που γνωρίζει όπως είπε με πολύ νόημα "........να κάτσει καλά και να μην με αναγκάσει να ανοίξω το στόμα μου...." όπως είπε χαρακτηριστικά με αφορμή την απεσταλθήσα αγωγή του Κου Ρουσόπουλου σε δημοσιογράφους του ALPHA.






            Σήμερα όμως ακούσαμε και το απολαυστικό όπως το περιέγραψε ο Δημήτρης Ρίζος στον σταθμό Real FM και στον Γιάννη Παπαγιάννη..........

            Αναφερόμενος στο παρελθόν ο Δημήτρης Ρίζος είπε...... ότι προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον τέως Υπουργό Επικρατείας και μονίμως η Γραμματέας του κυρίου Ρουσόπουλου ακούγοντας το όνομα του, ότι τον ζητά ο κύριος Ρίζος έβρισκε δικαιολογίες του τύπου είναι σε σύσκεψη ,είναι με τον πρόεδρο, είναι σε συνάντηση συνεργασίας , είναι για φαγητό.
            Κάποια στιγμή ο Κος Ρίζος παίρνοντας τηλέφωνο αφού είχαν προηγηθεί άλλα, για να μιλήσει με τον κύριο Ρουσόπουλο είπε στην Γραμματέα του "....είμαι ο Σταύρος Ψυχάρης...τον Υπουργό θα ήθελα παρακαλώ....".............
            ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ..........
            ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            ΤΟ "ΣΎΣΤΗΜΑ" ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ............ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

            Ταχυδρόοομος; Γράαμμα...


            Ο μύθος Obama και η φιλο-τουρκική του πολιτική

            Του Κώστα Πικραμένου

            Μόλις 10 ημέρες πριν την ανάδειξη-εκλογή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ και όλες οι δημοσκοπήσεις «προβλέπουν» σίγουρη νίκη του αφρο-αμερικανού Barack Obama. Oι μεγάλες εφημερίδες του αμερικανικού κατεστημένου (Νew York Times, Washington Post) έχουν ταχθεί πλέον ανοικτά υπέρ του σχεδόν άγνωστου (μέχρι χτες) Γερουσιαστή του Ιλινόις. Οι αναλυτές στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι οι εκλογείς δεν διακρίνουν ποιος είναι ικανότερος να παρέμβει στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων και χρηματιστηριακών κρίσεων που περνούν σιγά-σιγά στην πραγματική οικονομία σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι Αμερικανοί θα ψηφίσουν με το ένστικτο και τη διαίσθηση….τον επόμενο πλανητάρχη.
            Στον τουρκικό τύπο έχει καταγραφεί εδώ και πολύ καιρό ένας δημόσιος προβληματισμός για τις θέσεις του Barack Obama έναντι των θεμάτων που απασχολούν την τουρκική διπλωματία...και όχι μόνο. Στην Ελλάδα, όπου η αντίστοιχη συζήτηση δεν υφίσταται διότι προηγείται το «Βατοπέδι και η παραίτηση Ρουσόπουλου», οι πολίτες (σύμφωνα με την Καθημερινή και τα γνωστά παπαγαλάκια αυτής) προτιμούν τον Obama σε ποσοστά που αγγίζουν και το 90%. Άραγε η όποια προτίμηση των πολιτών βασίζεται σε συγκεκριμένες θέσεις του Δημοκρατικού Υποψηφίου ή αποτελεί μία anti-Bush/ΜaCain επιλογή και μόνο;
            Στην επίσημη ιστοσελίδα του, www.barackobama.com δημοσιεύτηκαν πρόσφατα (σε μορφή .pdf ) οι θέσεις του έγχρωμου υποψηφίου για την επαναπροσέγγιση των ΗΠΑ με την Ευρώπη εν ονόματι της ατλαντικής αλληλεγγύης και φιλίας. Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που θα λάβει, εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι, μεταξύ άλλων, και η «αναβάθμιση της στρατηγικής σχέσης ΗΠΑ –Τουρκίας». Υποστηρίζει ότι λόγω του πολέμου στο Ιράκ (2003) η κυβέρνηση Bush χειρίστηκε «ανεύθυνα το θέμα της τρομοκρατικής απειλής του διασπαστικού PKK”, προκαλώντας ζημιά στις άριστες σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας και οξύνοντας την αντι-αμερικανική στάση της τουρκικής κοινής γνώμης. Δεσμεύεται να δουλέψει για την εμπέδωση της δημοκρατίας και της δυτικής στροφής της Τουρκίας αλλά και για την ένταξη της στην ΕΕ. Όσον αφορά την Κύπρο επαναλαμβάνει το γνωστό ποίημα περί «ενός ενιαίου κράτους με δύο ίσες πολιτικές κοινότητες όπου θα προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα", ενώ πουθενά δεν αναφέρεται σε ψηφίσματα του Σ.Α του ΟΗΕ για αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων και των εποίκων.
            Το παράδοξο είναι ότι στην Τουρκία υπάρχει μία έντονη ανησυχία για την εκλογή Obama για δύο συγκεκριμένους λόγους:
            1) Τη δέσμευση του απέναντι στο Αρμενικό Lobby για αναγνώριση της Γενοκτονίας του 1915-16 εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος. Οι Δημοκρατικοί μετά την επικράτηση τους στις εκλογές του Κογκρέσου (2006) προώθησαν ψήφισμα για την αναγνώριση της γενοκτονίας αλλά η διαδικασία σταμάτησε μετά από παρέμβαση του Εβραϊκού Lobby για χάρη της Τουρκίας.
            2) Tη δέσμευσή του για γρήγορη αποχώρηση των Αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ γεγονός που, κατά τους Τούρκους, θα οδηγήσει στο διαμμελισμό του και την ανεξαρτητοποίηση του Ιρακινού Κουρδιστάν των Barzani και Τalabani. Aυτό αποτελεί και το εφιαλτικό σενάριο για την Τουρκία, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία των Κούρδων θα υπάρξει «μερική εθνική δικαίωση» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Κούρδους της Τουρκίας.
            Ο Τουρκικός λαός δεν δείχνει να τάσσεται υπέρ του Obama αλλά τον προτιμάει στην λογική μιας μετριοπαθούς εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ σε αντίθεση με την επιθετική και αλαζονική πολιτική του Bush που στηρίζει έμμεσα και ο Macain.

            Δείξε μου το σύμβουλο σου…να σου πω ποιος αλήθεια είσαι!

            Σύμβουλος του Barack Obama για θέματα Μέσης Ανατολής είναι ο διπλωμάτης Dennis Ross. Ο εν λόγω σύμβουλος, που διετέλεσε επί σειρά ετών αξιωματούχος στις διοικήσεις Reigan, Βush (πατέρας) και Clinton, αποτελεί «μέγα όνομα» της Αμερικανικής διπλωματίας και του Εβραϊκού Lobby. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών ερευνητής του AIPAC (δηλαδή του ανώτατου θεσμικού οργάνου Lobby για τις Αμερικανο-Ισραηλινές σχέσεις) και συν-ιδρυτής του WINEP (σημαντικού think-tank που επηρεάζει την επίσημη διπλωματία του State Department για τη Μέση Ανατολή υπέρ του Ισραήλ). Θεωρείται «γεράκι» με βάση τις θέσεις του για το Ιράν, τη Συρία, τη Χεζμπολάχ και τη Χαμάς. Με τον Dennis Ross ως σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής για θέματα Μέσης Ανατολής και κατ’ επέκταση της Τουρκίας, ο συμπαθής Obama δε θα διανοηθεί να στεναχωρήσει τους «στρατηγικούς» του φίλους στην Άγκυρα ούτε κατά το ελάχιστον. O Ross θα είναι εκεί να του υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η Τουρκία για τα ζωτικά συμφέροντα του Ισραήλ και να μπλοκάρει κάθε πρωτοβουλία των Αρμενίων, Κυπρίων (γιατί επίσημο Ελληνικό Lobby δεν υπάρχει) και ενδεχομένως Ποντίων...
            Με ενδιαφέρον αναμένουμε τη δικαιολογία που θα βρει για να αναβάλλει επ’ αόριστον την δέσμευση του προς την Αρμενική κοινότητα των ΗΠΑ. Εν’ ολίγοις η σκληρή πραγματικότητα των διεθνών σχέσεων θα προσγειώσει τον «ιδεαλιστή» Obama όπως προσγείωσε τον «ρομαντικό» Bill Clinton στη Γιουγκοσλαβία την δεκαετία του ’90.
            http://endoturkika.blogspot.com

            ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

            ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ
            ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
            Την τραγική κατάσταση του Πεντελικού Όρους, το οποίο έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις περσινές πυρκαγιές, καταδεικνύει ρεπορτάζ του Eco news.Το Πεντελικό έχει γεμίσει στάνες εκτροφής οικόσιτων ζωών, σφαγεία που λειτουργούν στις καμένες εκτάσεις, παραπήγματα, μπάζα, αλλά και δραστηριότητες ασύμβατες με τις δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις.Μετά τις πυρκαγιές του 2007 οικοδομικοί συνεταιρισμοί, ιδιώτες και οι δημοτικές αρχές άρχισαν να χρησιμοποιούν τα καμένα για δικό τους όφελος.Όχι μόνο δεν ξεκίνησε η αναδάσωση, αλλά ακόμη και η σχετική μελέτη δεν έχει καν δρομολογηθεί. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη αλλά και φύλαξη για τα καμένα.
            Πεντελικό: Μπάζα και στάνεςΗ οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή είναι πολύ έντονη. Το ρέμα της νέας Πεντέλης είτε με απόθεση αδρανών υλικών είτε με κατασκευή τσιμεντένιων τοιχίων, έχει μπαζωθεί. Τη θέση των φυσικών αγωγών των υδάτων περνούν πολυτελής μεζονέτες.

            Τελικά ποιος είναι ο σκοπός τους; Να βοηθήσουν στην αλληλοκατανόηση ή να περάσουν πολιτικές που διχάζουν και αφελληνίζουν;

            Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο σάλος με τις διαμαρτυρίες για τα βιβλία που επιχειρούν οι ξένοι να τοποθετήσουν ως βοηθήματα στα σχολεία, για να μας πείσουν ότι ο ελληνικός στρατός εισέβαλε στη Θεσσαλονίκη, ότι οι γεννίτσαροι περνούσαν υπέροχα στα παλάτια των Τούρκων πασάδων και ότι η Κωνσταντινούπολη προόδευσε μετά την Άλωσή της από τους Τούρκους, νέα προκλητικά κείμενα βρίσκονται υπό συζήτηση να εισαχθούν στα δημόσια σχολεία. Τα κείμενα αυτά επιλέγησαν από αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας από πεζογραφία Τουρκοκυπρίων και Ελληνοκυπρίων λογοτεχνών. Μόλις τα κείμενα δόθηκαν στους εκπαιδευτικούς φορείς ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, αφού μέσα από αυτά επιχειρείται η αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας.
            Από την πρώτη συνεδρία της Επιτροπής προχθές διαφάνηκαν οι διαφωνίες και σε μερικά σημεία οι αρμόδιοι του υπουργείου υποσχέθηκαν ότι θα αφαιρεθούν επίμαχα σημεία.
            Το θέμα δεν αποκλείεται να προσλάβει και πολιτικές διαστάσεις, αφού σε κάποια κόμματα το θεωρούν ως πολύ σοβαρό.

            ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ

            ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

            ΑΛΛΑ………..

            «Δελτίο τύπου ΥΕΝΑΠ της 24ης Οκτωβρίου»….Αναφέρεται στην σύλληψη στελέχους του Λιμενικού Σώματος, να παραδίδει 350€ σε κυβερνήτη περιπολικού σκάφους του Λ.Σ. …..μπλά – μπλα, μπλά – μπλά….έτσι για να αποδωθούν εύφημες μνείες στους κ.Παπαληγούρα Ανασ- υπουργό ναυτιλίας, - αρχηγό Λ.Σ. αντιναύαρχο Θεόδ.Ρεντζεπέρη, [ λησμονήσατε τον υφυπουργό κ.Καμμένο ] να απονεμηθούν συγχαρητήρια και ευαρέσκειες στα στελέχη του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων κ.λ.π.

            ΑΘΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ βλέπετε…Μα δεν ντρέπεστε λιγάκι λέω εγώ; Ποιους κοροιδεύετε; Την κοινή γνώμη φυσικά,αυτούς που δεν γνωρίζουν τις δραστηριότητες

            των υψηλόβαθμων δίκλαρων αξιωματικών ,του πλέον αμαρτωλού υπουργείου, του υπουργείου ναυτιλίας.

            Σε μένα όμως, προσωπικά σε μένα ,που σας έχω «πνίξει» με σωρείες καταγγελιών, τι έχετε να πείτε; Φοβάστε να με αντιμετωπίσετε; Τρέμετε τις αποκαλύψεις μου; Κάποιους έχει καταλάβει «τρέμουλο», μια και «ξέρουν τι ξέρω»…και κοιτάζουν πώς να κυλήσει ο χρόνος ανώδυνα, να συνταξιοδοτηθούν και να γλυτώσουν τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης,

            που πέφτει επιλεκτικά στα κεφάλια υπαξιωματικών και πολιτικών υπαλλήλων του Υ.Ε.Ν.,τη υποδείξει τρίτων [ γνωρίζετε ποιούς εννοώ ]

            Ενώ οι Ναύαρχοι ,που εισέπραταν ταρίφες 100.000 δολλαρίων Η.Π.Α. κάθε φορά που έθεταν την υπογραφήν τους – τη εντολή των υπουργών ναυτιλίας και συντονισμού – για να διευκολύνουν το έργο και τα αιτήματα ακτοπλόου εφοπλιστή, αποχωρήσανε από το λιμενικό σώμα ….»αλώβητοι.»

            Προ 5ετίας έδωσα στοιχεία για την «αμαρτωλή δράση» κυβερνητών σκαφών σας, αλλά και Λιμεναρχείων, που έκλειναν τα μάτια σε όσους ασχολούντο με την «χρυσοφόρα εισαγωγή» Πακιστανών και λαθρεμπόριο σιγαρέττων, αλλά ……..

            Τα ξέρετε όλα, τους γνωρίζετε όλους, αλλά τα συμφέροντα είναι μεγάλα κ. Υπουργέ….

            ΛΑΥΡΙΟ – ΣΟΥΝΙΟ// όπου ο κόλπος με το Ξενοδοχείο «ΑΙΓΑΙΟΝ» !!!!!!!

            ΕΛΕΥΣΙΝΑ// όπου τα ναυπηγεία και δή η ελεύθερη ζώνη του Ο.Λ.Ε.[ οργανισμός λιμένος ελευσίνας.] !!!!!!!

            ΜΕΘΑΝΑ & ΧΑΛΚΙΔΑ // τα στέκια των λαθρεμπόρων, που ξεφόρτωναν τα παράνομα φορτία τους - σε ταχύπλοα σκάφη - τα «μότορσιπ» των ….ευνοούμενων εφοπλιστών, που είχαν προπληρώσει τα «τ ο ύ β λ α» των χιλιάδων €,στους …υμέτερους.

            Τράβηξαν το αυτί έστω και ενός; Ο Χ Ι κύριε Υπουργέ. Το γιατί, το γνωρίζει το Α2 του υπουργείου σας.

            Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως ακριβώς και την περίοδο των Ναυταπατών.

            Σκαλείστε τα αρχεία σας, ξεθάψετε την λίστα των Ναυάρχων σας – συνεργατών των ναυταπατεώνων δικηγόρων – που είχα παραθέσει με στοιχεία και μαγνητοφωνημένο υλικό στον τότε υπουργό και κλιμάκιό σας στην Κ.Υ.Π.

            Τίποτα δεν έγινε και τότε,ουδείς τιμωρήθηκε,ουδενός το όνομα κυκλοφόρησε, όλοι τους απεστρατεύθησαν και μου κάνουν «κούκου» όποτε με συναντούν…..

            Ξέχασα όμως τον σημερινό σας θρίαμβο !!!!

            Συλλάβατε τον ένοχο, με την αμοιβή των 350€ !!!!

            Άξιος ο μισθός σας….ο μισθός όλων σας !!!!

            Υστερα από ένα χρόνο πάλι, κάαααααααποιον θα συλλάβετε!!!!

            Ιωάννης Εμμ.Νομικός

            Υ.Σ.- Φροντίσετε τα των καταγγελιών μου που έκλεισαν 2 μήνες …

            «και ούτε ένα τηλεφώνημα», …..όπως μας λέει η Άννα Βίσσυ

            ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...............ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

            24.10.08

            "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ"

            Επέλεξα την σήμερον (Παρασκευή) ,για τον σχολιασμό των πολιτικών τεκταινομένων μια και η σημερινή ημέρα αποτέλεσε και την ολοκλήρωση του "ξεγυμνώματος" του Βασιλιά και της "ακολουθείας" του από την "περιρρέουσα" ατμοσφαιρικώς πολιτική διάσταση της υπόθεσης Βατοπέδιον- Γκέϊτ ,η οποία τελικός όπως εξελίχθη ,δικαίως μπορεί να ονομαστεί ως η "κρεατομηχανή" της πολιτικής και των πολιτικών της χώρας.

            Μόλις μία εβδομάδα πριν ο πρωθυπουργός ερωτώμενος για τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος του ,είχε δηλώσει από τις Βρυξέλλες "Αισθάνομαι πολύ ισχυρός". Σήμερα ημέρα Παρασκευή επιλέγοντας την φυγομαχία επί του κοινοβουλίου απέδειξε την ανισχυρότητα τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης του. Μια φυγομαχία που κορυφαίοι Υπουργοί της κυβέρνησης του είχαν διατυπώσει την επιφύλαξη τους για την επιλογή Καραμανλή. Και ευλόγως αφού απονευρώνεται το
            επιχείρημα της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ "με την αποχώρηση του τελευταίου από την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης"

            Η όλη απόφαση του πρωθυπουργού μοιάζει με "σάλπισμα γενικής οπισθοχώρησης" .
            Μιας οπισθοχώρησης που χαρακτηριστικό της είναι η "άτακτη" φυγή ,και αυτό γιατί πριν την αναγγελία της απόφασης του πρωθυπουργού και της δήλωσης Παυλόπουλου υπήρξαν ορισμένοι του κυβερνώντος οι οποίοι απέκλειαν κατηγορηματικά το τελεσθέν πλέον για αυτούς ενδεχόμενο αποχής της ΝΔ από το κοινοβούλιο για την προανακριτική, καθώς επίσης και υπουργούς που είχαν ετοιμάσει ομιλίες και ήταν έτοιμοι να δώσουν την μάχη.

            Είναι σίγουρα αποκαρδιωτικό να διαπιστώνει κανείς ότι ο "πρώτος" και δη ηγεμών Καταλληλότερος, δεν έχει τον έλεγχο των "ακολούθων" του ,αλλά και μόλις μια εβδομάδα κατά την δήλωση του που ανήγαγε το εαυτό του ως ο "ισχυρός" ,να αποδεικνύει το αντίθετο.
            Το τραγικό είναι ότι η αδυναμία του πρωθυπουργού ,ως τελικά διαφαίνεται, να ελέγξει την κοινοβουλευτική του ομάδα , παραπέμπει σε συνειρμούς του τύπου....... "αφού ο πρωθυπουργός αδυνατεί να παρέχει την στοιχειώδη επιβολή της γραμμής του στους "ακόλουθους" της Αυλής του βουλευτές , πως είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τα πολύπλοκα προβλήματα της χώρας και των πολιτών της;".

            Είναι πασιφανές ότι η βάση των αποφάσεων του πρωθυπουργού αλλά και του επικοινωνιακού του φαίνεσθαι ήταν ο Ρουσόπουλος και το "σύστημα" του. Όλα κινούνταν από εκεί.
            Βγήκε από τα "νερά" του . Ο πανικός είναι έκδηλος αφού το αποτέλεσμα των αποφάσεων είναι κωμικό και αντιφατικό των δηλώσεων ενός πρωθυπουργού μάλιστα, που φέρει τον τίτλο του "καταλληλότερου".
            Ποιος μπορεί να πιστέψει τον ισχυρισμό του κόμματος και της κυβέρνησης της ΝΔ ότι δεν υπάρχει "θέμα για την υπόθεση Βατοπεδίου" και για το ίδιο θέμα παραιτείται ένας Υπουργός λόγο αυτού;

            Ο Ρουσόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του και έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.
            Ο γιος του Ταχυδρόμου (προς τιμήν του βέβαια) είναι αυτός που ΕΚΑΝΕ στην κυριολεξία πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή αλλά και έχτισε στα μάτια του κόσμου τον "ηγέτη" Καραμανλή.
            Ο Ρουσόπουλος κέρδισε επάξια τον "τίτλο" ως το "δεξι" χέρι του Πρωθυπουργού , μόνο που το χέρι αυτό άπλωσε μακρυά με αποτέλεσμα να "τραυματιστεί", και με την πάροδο του χρόνου και με τις αποκαλύψεις του Βατοπεδίου που ακολούθησαν, "κακοφόρμισε" αφού έμεινε στην θέση του "σώματος" του πρωθυπουργού.......
            Η απόφαση του πρωθυπουργού να κόψει το "δεξί" του χέρι προκειμένου αποφύγει την "πολιτική του Γάγγραινα" και να σωθεί ,δεν δηλώνει κατ ανάγκην την αναπτέρωση των πολιτικών ελπίδων.
            Και αυτό γιατί το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι δομικό και έχει να κάνει με την αδυναμία διαχείρισης των προβλημάτων από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

            Η εξαναγκασθείσα παραίτηση Ρουσόπουλου -γιατί περί αυτού πρόκειται- θα αναδείξει από εδώ και πέρα και την γύμνια του Καταλληλότερου ,αφού ο διαχειριστής , της εικόνας του προς τα έξω Ρουσόπουλος ,είναι αδύναμος και "χωρίς υπογραφή" πλέον.

            Ο Πρωθυπουργός μετά την παραίτηση Ρουσόπουλου είναι αποδυναμωμένος και στο εσωτερικό του κόμματος του.

            ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ REAL ESTATE ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ......ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΣΕ Η ΝΔ. ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" ΡΟΥΣΟ!!

            Μήνυση Ρουσόπουλου κατά τηλεοπτικού σταθμού


            Μήνυση κατά τηλεοπτικού σταθμού κατέθεσε ο παραιτηθείς υπουργός Επικρατείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θoδωρής Ρουσόπουλος, όπως ανέφερε σε σχετική του δήλωση.«Παραιτούμενος χθες ανέφερα ότι, ελεύθερος πια από τις δεσμεύσεις που απέρρεαν από τη θέση του Εκπροσώπου της Κυβέρνησης, θα υπερασπιστώ με κάθε νόμιμο μέσο τον εαυτό μου», αναφέρει στη σχετική δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος«Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με κατάθεση μήνυσης και αγωγής προσωπικά κατά των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Βλάχου και Γιάννη Ντάσκα καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που συνέχισαν να εκτοξεύουν και σήμερα κατά του προσώπου μου. Η ανοχή μου απέναντι στις συκοφαντίες τελείωσε» καταλήγει ο κ. Ρουσόπουλος

            ΣΧΟΛΙΟ

            κ. Ρουσόπουλε, κάντε μήνυση και στην καθαρίστρια του ALFA και στον καφετζή και σ` αυτόν τον πελώριο σεκιουριτά στην είσοδο, α, και στον κυρ Θανάση τον ταξιτζή, ξέχασα, ΚΑΙ στο 90% του Ελληνικού λαού. Έλεγαν όλοι αυτοί, ΤΑ ΙΔΙΑ που έλεγε ο Ντάσκας, ο Αυτιάς κ.λ.π. Στο χωριό μου ξέρεις τι λένε ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ; "Αμα δε μπορείς να βαρέσεις το γάιδαρο, βαράς το....σαμάρι". ΑΜΑ έχεις ΟΥΜΠΑΛΑ πολυχρονεμένε μου, βάρα το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!! Οχι τους υπαλλήλους του!

            http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

            ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΣ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ

            KANTE ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

            This year's winners of Dancing with the Stars


            Η μάχη των Γαυγαμήλων


            ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ότι την επικαιρότητα απασχολεί το Βατοπέδιο και όχι τα Γαυγάμηλα. Ωστόσο, το θέμα έχει το ενδιαφέρον του. Λοιπόν, πληροφορούμαι εγκύρως ότι οσονούπω αποχωρεί η στρατιωτική αποστολή των Σκοπίων από το Ιράκ. Ήταν αναπτυγμένη στην περιοχή των Κούρδων. Εξ ου και το σκοπιανό υπουργείο Άμυνας προτείνει με γράμμα στην ομοσπονδιακή κουρδική διοίκηση το εξής: η αποχώρηση να συνδυαστεί με λαμπρή τελετή. Τριάντα Σκοπιανοί στρατιώτες, ντυμένοι με την πανοπλία της Μακεδονικής Φάλαγγας, να πάνε στα Γαυγάμηλα και στη Βαβυλώνα και να παρελάσουν προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πρέπει να φτάσουν εκεί με ελικόπτερο. Καθώς τα αμερικανικά στρατιωτικά ελικόπτερα δεν εξυπηρετούν την περιοχή εκεί, προτείνεται να γίνει η μεταφορά με ελικόπτερο διεθνούς οργανισμού. Φοβούμαι ότι θα έχουμε ελληνο-σκοπιανό διπλωματικό επεισόδιο στο Ιράκ!

            Μικροπολιτικός

            ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ........2






















            ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ





            Mας δίνουν φορολογικές ενημερώτητες απο τα ιεκ και μας φορολογούν για λεφτά που δεν έχουμε πάρει εδώ και τρία χρόνια???????

            Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό ποιο είναι???????

            ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ..........."Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ "


            ΤΟ "ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ" ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΟΥ......


            ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΕΡΑ"........ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ......ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ!!!!!!!!!!!!

            Φρτσκόφσκι: “Θα μας καταπιούν οι βούλγαροι αν δεν λεγόμαστε “Μακεδόνες”"


            Αποκαλυπτική για τις βαθύτερες σκέψεις των Σκοπίων σε σχέση με την επιμονή τους στο θέμα της ταυτότητας και της ονομασίας είναι η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ”Ανιχνεύσεις” ο Λιούμπομιρ Φρτσκόφσκι, πρώην υπουργός εξωτερικών της γειτονικής χώρας και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων. Ένας απο τους ευφυέστερους ανθρώπους της ΠΓΔΜ.
            Δεν δέχθηκε να δώσει συνέντευξη αλλά είπε στην Κάλλη Ζάραλη πως δέχεται να καταθέσει την άποψή του στο θέμα της ονομασίας και της ταυτότητας.
            Η δήλωσή του...προβλήθηκε στην εκπομπή για τα Σκόπια που κάναμε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου.
            Να τι είπε:
            “Πρακτικά για μας, αν εξαιρέσουμε τη γενική δυσαρέσκεια με την οποία κάποια από τα κόμματα αντιμετώπισαν την προηγούμενη πρόταση, πρακτικά επικεντρωνόμαστε σε ένα βασικό σημείο, το οποίο, θα έλεγα, είναι
            απολύτως απαράδεκτο για μας.
            Είναι το πώς ο κ. Νίμιτς αγγίζει το θέμα της εθνικότητας των “Μακεδόνων” και της “μακεδονικής” γλώσσας.
            Όλα τα άλλα, το όνομα, το νέο όνομα, το εύρος χρήσης του και άλλα 2-3 ζητήματα, εξαιρουμένης της συνταγματικής χρήσης, που δημιουργεί ερωτηματικά, γιατί τι σημαίνει αυτό; Όλα τα άλλα, διαβατήρια κλπ είναι σωστά λίγο ως πολύ και συνάδουν με τις μακρές διαπραγματεύσεις που είχαμε.
            Εδώ λοιπόν κανείς πλέον δεν σχολιάζει το θέμα του ονόματος, αυτό το δεχόμαστε με την πρόταση για το “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” για διεθνή χρήση. Το πρόβλημα όμως που δημιουργείται τώρα είναι γύρω από το πώς θα λέγεται το έθνος και η γλώσσα μας και για μας αυτό σημαίνει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα ταυτότητας, που δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε με τέτοιο τρόπο και χωρίς εναλλακτικές.
            Πολίτης της “Βόρειας Δημοκρατίας της Μακεδονίας” είναι κάποιος χωρίς ταυτότητα, θα μπορούσε να είναι αλβανός, σέρβος, βούλγαρος, αλλά όχι “Μακεδόνας” στη “Βόρεια Μακεδονία”, κάτι που ανοίγει αυτομάτως το κουτί της Πανδώρας για μας. Είμαστε ένα μικρό έθνος, που θα μπορούσαν να το καταβροχθίσουν οι Βούλγαροι.
            Για μας λοιπόν αποτελεί επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε το χαρακτηρισμό “μακεδόνας” για το έθνος μας και να το μοιραστούμε με την Ελλάδα, αν το θέλει αυτό. Το να κρατήσουμε λοιπόν το χαρακτηρισμό είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Δεν μπορεί (ο χαρακτηρισμός μας) να είναι “βορειομακεδόνας”, είναι κάτι που δεν υφίσταται. Θα μπορούσαμε να έχουμε την υπηκοότητα του “βόρειου
            μακεδόνα”, αλλά στη “Μακεδονία” ζουν μειονότητες, υπάρχει όμως και η υπόσταση ενός “έθνους” και αυτό είναι σημαντικό. Και νομίζω ότι οι αμερικανοί μπορούν να το καταλάβουν, δεν ξέρω πώς η ελληνική πλευρά το αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα όταν εμείς δεν διεκδικούμε κανενός είδους αποκλειστικότητα, αλλά θα μπορούσαμε να το μοιραστούμε με τους διάφορους Έλληνες που έχουν το ίδιο όνομα. Γιατί υπάρχει μόνο ένα έθνος “μακεδονικό” διεθνώς, μια γλώσσα, η “μακεδονική” γλώσσα και κανένας
            κίνδυνος ή πιθανότητα επικάλυψης ή σύγχυσης για το ποια είναι η “μακεδονική” γλώσσα. Γι’ αυτό κι εμείς θα καταλήξουμε σε ένα τελικό κοινό μέτωπο διαπραγμάτευσης για τις επόμενες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη. Μόνο ο χαρακτηρισμός “μακεδονικός” ως προς το όνομα και το έθνος είναι το κλειδί”.

            Αναδημοσίευση από το http://www.anixneuseis.gr

            ΤΟ ΨΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ "ΑΣΥΛΟ" ΣΤΟ "ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"

            ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

            Προς Διεύθυνση Ψ.Ν.Α.

            [ Ψυχιατρικό Νος/μείο Αθηνών ]

            Λ.Αθηνών 374 –Δάσος Χαιδαρίου - Δαφνί

            κ.Κοσμόπουλο Αθανάσιο Νέα Σμύρνη, 24/10/08

            Κύριε

            Από 06/10/08 και κάτω από περίεργες – σκοτεινές – συνθήκες, παρέχεται «άσυλο» στον ΜΠΙΚΑ Κωνσταντίνο του Σωτηρίου και της Μαρίνας, τέως Δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος έχει διαπράξει σε βάρος μου αλλά και σε βάρος τρίτων ανυποψίαστων πελατών του, σωρείαν κακουργηματικών πράξεων [ υπεξαιρέσεις χρημάτων, έκδοση πλαστών βεβαιώσεων, παραποίηση εγγράφων κ.λ.π.] ως άλλωστε περιγράφονται στην εφημερίδα «ΕΣΠΡΕΣΣΟ» της 23/10/08,αντίγραφον της οποίας σας αποστέλλω.

            Προ μηνός περίπου ,όταν απεκαλύφθησαν οι απάτες του, και ο διωγμός του από τους εξαπατηθέντες πελάτες του έφθασε στο Ζενίθ, με σκακιστικές ενέργειες φρόντισε και έκλεισε το γραφείο του, κατέθεσε την ταυτότητά του στον Δ.Σ.Αθηνών και υπέβαλλε το αίτημα πρόσκαιρης συνταξιοδότησής του – αν και 38 ετών - παράλληλα δε έπαυσε να μένει με την οικογένειάν του στο σπίτι του και κρυβόταν επιμελώς στο Πόρτο Ράφτη τα βράδυα.

            Παράλληλα και προς αποφυγήν πιέσεων στην σύζυγόν του, «κατασκεύασαν» εικονική αίτηση διαζυγίου.

            Όταν όμως έγινε γνωστός ο τόπος διαμονής του και για να αποφύγει το λιντζάρισμα από τους εξαπατηθέντες πελάτες του, αλλά και για να μειωθούν στο ελάχιστο οι ποινικές του ευθύνες ,συσκέφθησαν οι γονείς του, σύζυγός του και δικηγόροι τους, να φιλοξενηθεί στο ίδρυμά σας για δύο με τρείς μήνες, προφασιζόμενος νευροφυτικές διαταραχές.

            Χωρίς να γνωρίζω ποιός ή ποιοί ιατροί του ιδρύματός σας τον συνέδραμαν προς τούτο, σας επισημαίνω την παρατυπίαν αυτή και παρακαλώ όπως διατάξετε άμεσσα την απομάκρυνσή του από το ίδρυμά σας, προς αποφυγήν περαιτέρω συνεπειών.

            Με εκτίμηση

            Ιωάννης Εμμ.Νομικός

            6947-692453

            ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣ:

            1.- Υπουργόν Υγείας κ.Αβραμόπουλο Δημήτριο

            2.- Προιστάμμενους Εισαγγελίας Πειραιά & Αθηνών

            3.- Δ,Σ. Αθηνών & Πειραιώς

            Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"....ΚΡΥΒΕΤΑΙ

            It's Just a Catfish!

            For all those crazy guys who go 'noodling' for catfish and stick their arms down the fish's throat!! This would be 'all the catfish you can eat.'

            Each year, a few people were drowning or disappearing mysteriously in Huadu's Furong Reservoir. It was not until recently, when the son of a government official went swimming, in the reservoir and was drowned, that the secret was revealed.

            It is a 3 metre long man-eating catfish whose head alone is 1 metre wide! After cutting up the catfish, people were surprised to find the remains of another man inside!


            Swimming in the reservoir is now forbidden because it is feared another similar man-eating catfish is still lurking in the waters








            yuck!!!!!!!


            Κάθε έτος, μερικοί άνθρωποι εξαφανίζονταν μυστιριωδώς στη δεξαμενή Furong Huadu. Πρόσφατα, όταν πήγε ο γιος ενός κυβερνητικού ανώτερου υπαλλήλου, στη δεξαμενή και πνίγηκε, το μυστικό αποκαλύφθηκε!!!!!!

            Πρόταση για αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας στη Βουλή

            Την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την ομοσπονδιακή βουλή της Αυστραλίας ζήτησε με ομιλία του ο πρώην υπουργός και νυν σκιώδης υπουργός Τζο Χόκι.
            Σε αναλυτική ομιλία του ο κ. Χόκι είπε στους συναδέλφους του: «Η Γενοκτονία αυτή έγινε. Δεν υποτίθεται ότι έγινε. Και επιβάλλεται να την αναγνωρίσουμε. Αν δεν το πράξουμε είναι σαν να ενθαρρύνουμε την επανεμφάνιση κι άλλων Χίτλερ».
            Το Ελληνικό Συμβούλιο Αυστραλίας έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Χόκι δηλώνοντας ότι η στάση του ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας Ελλήνων (Ποντίων) και των Ασσυρίων.
            «Αυστραλοί αιχμάλωτοι πολέμου αλλά και Αυστραλοί στρατιώτες και εθελοντές γνώρισαν από κοντά το δράμα της γενοκτονίας και βοήθησαν πολλούς επιζώντες που διέφυγαν στην Ελλάδα και την Συρία ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν Αυστραλοί τους βοήθησαν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους» είπε ο Δρ. Παναγιώτης Διαμαντής, γραμματέας του Ελληνικού Συμβουλίου.
            «Το Ελληνικό Συμβούλιο καλεί όλους τους Αυστραλούς βουλευτές να στηρίξουν την πρόταση του κ. Χόκι» είπε ο Δρ. Διαμαντής.
            Πηγή: Καθημερινή 22-10-2008

            http://epontos.blogspot.com/

            8500 Έλληνες στρατιώτες κείτονται άθαφτοι ακόμα στα εδάφη της Βορείου Ηπείρου.


            Οι Έλληνες της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια επιζητούν επίμονα τη δημιουργία οργανωμένων νεκροταφείων ως ελάχιστη προσπάθεια απόδοσης του πρέποντα φόρου τιμής στους πεσόντες στρατιώτες αλλά και ως ελάχιστη ηθική-ανθρώπινη υποχρέωση απέναντι στους ήρωες αυτούς του ελληνικού έθνους, οι οποίοι έγραψαν με το αίμα τους μια από τις πιο ένδοξες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

            Οι προσπάθειες αυτές όμως σκοντάφτουν επάνω στην πάγια αδιαλλαξία της εθνικιστικά υποκινούμενης αλβανικής πολιτικής η οποία, στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής συρρίκνωσης και περιορισμού της εκεί ελληνικής μειονότητας μέσω της συνεχούς καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της, προβάλλει εμπόδια και στη συγκεκριμένη ενέργεια με αποτέλεσμα οι νεκροί να παραμένουν ακόμα άθαφτοι.

            Ας τον τρελό … στην τρέλα του!!!

            Την ώρα που εκατοντάδες συνδημότες μας, εργαζόμενοι στα κλωστήρια Λαναρά μένουν χωρίς εργασία, από την κυβέρνηση που στηρίζει … την ώρα που χιλιάδες μικροεπαγγελματίες – μικρομεσαίοι φυτοζωούν λόγω του ότι ο δήμος Κομοτηνής είναι αφερέγγυος οικονομικά απέναντι τους τα τελευταία δυο χρόνια … την ώρα που αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου Κομοτηνής έχουν να πληρωθούν δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών … την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι - μέλη της δημοτικής ομάδας της «Σύγχρονης Πόλης» αμφισβητούν ανοιχτά τον ίδιο στις παρέες τους και στην κοινωνία της Κομοτηνήςτην ώρα που ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι «συνεργάτες» του μιλούν υποτιμητικά γι’ αυτόν όπου σταθούν και βρεθούν, αφήνοντας τον στο έλεος του Θεούτην ώρα που και ο ίδιος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να μην ηγηθεί ξανά του ψηφοδελτίου της συντηρητικής παράταξης
            ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης αποφάσισε να μοιράσει χιλιάδες ευρώ δημοτικού χρήματος, από τα ταμεία του Δήμου Κομοτηνής (τα άδεια ταμεία που παρέλαβε;;;), των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ δηλαδή, στον τοπικό τύπο για την αυτοπροβολή του!!! Μετά απ’ αυτό μπορούμε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε: «έλα μουνί στον τόπο σου, μ’ αέρα στα πανιά σου!»
            Ακόμα δεν το πήρε χαμπάρι ο δήμαρχος ότι είναι τελειωμένος;;;


            Γράφει ο Μιχάλης «Ρουσόπουλος» Κωνσταντίνου
            mixakosta@gmail.com

            Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...ΣΤΟΝ "ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΑ"...... ΥΙΟ ΤΟΥ "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ"

            ΚΑΝΕΝΑ "ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ!!



            Η πρανακριτική επιτροπή θα γκρεμίσει το τελευταίο οχυρό της συντήρησης: την υποκρισία!!

            Καμιά λύπηση στους "προσκυνημένους" (που τώρα θυμούνται την "καταγωγή" τους) !! Θ. Κολοκοτρώνης

            Σαρωτική Νίκη Πασοκ στις επικείμενες εκλογές !


            Τα κοινοβουλευτικά κόμματα και ιδίως της "αριστεράς"θα έχουν ιστορικές ευθύνες αν δώσουν "συγχωροχάρτι" στους φεουδάρχες και αν δεν ψηφίσυν την προανακριτική επιτροπή!! Εργάτες, αγρότες, φοιτητές, διανοούμενοι, υπάλληλοι, υπερδανεισμένοι, άνεργοι, απολυμένοι, αυτόνομοι, αδιάφοροι, όλοι μαζί ενωμένοι, γερά να φύγει η ολιγαρχία μια για πάντα!!

            Το συγχωροχάρτι, ήταν ένα έγγραφο το οποίο βεβαίωνε άφεση αμαρτιών και το οποίο χορηγούνταν οι Πάπες έναντι χρημάτων, υποσχέσεων ή άλλων παραχωρήσεων από εκκλησιαστική αρχή. Η πρακτική της πώλησης συγχωροχαρτιών βρήκε ευρεία εφαρμογή στη Δύση ιδίως κατά τον Μαισαίωνα. Αν και καταδικάστηκε επίσημα, η πρακτική αυτή μαρτυρείται στην πράξη έως πρόσφατα. Στην Ορθόδοξη εκκλησία έντυπες ή χειρόγραφες ευχές υπέρ ζώντων και κεκοιμημένων, συχνά με την ονομασία συγχωροχάρτια ή συγχωρητικές ευχές ή και μετριότητες εμφανίστηκαν σποραδικά, με διαφορετικό όμως σκοπό και θεολογικό περιεχόμενο από εκείνα της Καθολικής Εκκλησίας και χωρίς να επιφέρουν οποιαδήποτε αλλαγή στους θεσμούς της μετάνοιας, της εξομολόγησης, της άρσης και λύσης του αφορισμού ή των επιτιμίων, μέσω Οικουμενικής ή έστω τοπικής συνοδικής απόφασης.

            Στην περίπτωση που πάρουν συγχωροχάρτι και δεν φύγουν τώρα, θα επανακάμψουν και η χώρα και ο πλανήτης θα βιώσει μια από τις σκληρότερες μορφές τυραννίας με «δήθεν δημοκρατικό πρόσωπο». Εκκατομμύρια «νεοσκλάβοι», υπερχρεωμένοι των ληστρικών τραπεζών θα εργάζονται πεινασμένοι-εξαθλιωμένοι στα Φαραωνικού τύπου εργοστάσια-στρατόπεδα συγκέντρωσης! Περισσότεροι από 7.000.000 ΄Ελληνες είναι υπερδανεισμένοι. Πάνω από 350.000 σπίτια κατάσχονται από τις τράπεζες της φεουδαρχίας που “άπληστη” ροκανίζει και το τελευταίο ευρώ του κοσμάκη, οδηγώντας τον σε αυτοκτονία!!!! ΄Οπως έλεγε και ο Αλκιβιάδης αν δεν επικρατήσουμε θα υποταγούμε!! Εργάτες, αγρότες, φοιτητές, διανοούμενοι, υπάλληλοι, υπερδανεισμένοι, άνεργοι, απολυμένοι, αδιάφοροι, αυτόνομοι, όλοι μαζί ενωμένοι, γερά να φύγει η ολιγαρχία μια για πάντα!!

            Η μεσαιωνική φεουδαρχία συνετρίβη κάτω από την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέττα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει απο το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...

            Οι νεοφιλελευθεροι ηγέτες σταδιακά περνούν κάποιες φάσεις «άμυνας» και «αυτοσυντήρησης» πριν την τελική συντριβή τους!

            Πρώτη φάση: Δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, το ελέγχουμε.

            Δεύτερη Φάση: Η κρίση είναι μόνο χρηματοπιστωτικής, δηλ.ρευστότητας, αλλά αντέχουμε, το σύστημα αντέχει.

            Τρίτη Φάση: Θα παραιτηθούν κάποιοι Υπουργοί πού παρανόμησαν.

            Τέταρτη Φάση: Θα στηρίξουμε τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα!!

            Πέμπτη Φάση: Φύγε εσύ, έλα εσύ (δικαστικέ λειτουργέ)!

            ΄Εκτη Φάση: Θα κάμνουμε προανακριτικές – εξεταστικές επιτροπές (αρκεί να κερδίζουμε χρόνο) κλπ...

            ΄Εβδομη Φάση: Θα κάνουμε εθνικοποιήσεις, αρκεί να μείνουμε στην καρέκλα μας..

            ΄Ογδοη Φάση: Δεν φταίω εγώ, φταίει ο άλλος, θα μειώσουμε επιτόκια, κλπ...

            ΄Ενατη φάση: Αφήστε μας να κυβερνάμε ΕΜΕΙΣ ως πρόσωπα και εφαρμόζουμε όποιοι οικονομικό, κοινωνικό σύστημα θέλετε, μόνο και μόνο για την καρέκλα βρε παιδιά!!

            Δέκατη Φάση: Δεν υπάρχει δέκατη φάση, τα «σίδερα της φυλακής» είναι για τους φεουδάρχες

            Δεν χρειάζονται πλέον «δημοσκοπήσεις» για να επιβεβαιώσουν την αδιαμφισβήτητη – μονόδρομη πλέον (κάτι που είχαμε προειπεί από τον δεκαπενταύγουστο και κανείς δεν μας πίστευε) σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές (που ίσως και να είναι πολύ κοντά μας, αν οι κυβερνώντες φύγουν νύχτα σαν τον Λουδοβίκο, που ήδη άρχισε να πραγματοποιείται).
            Το λαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και παρασ
            έρν
            ει κάθε συντηριτικό εμπόδιο και δεν γυρίζει πίσω!!!
            Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα!!!"

            Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
            Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

            23.10.08

            ΛΟΓΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΓΑΒΡΟΥ

            ΓΑΛΑΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

            "H ΠΙΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ.

            ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΥΡΙΟΙ.

            ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ) ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

            ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 75 ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

            ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ. ΚΑΝΕΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤ 92 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.

            ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ Κ.Λ.Π

            ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Π.Χ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

            Υ.Γ

            ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

            Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ.

            ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΚΗ;

            ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

            ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;"

            μες Οκτωβρίου 1931


            Ο γενικός ξεσηκωμός των Ελλήνων της Νήσου για τον διαχρονικό τους πόθο, την Ένωση με την Ελλάδα δεν μπορούσε να μην γραφτεί στο μητρώο αγωνιστικότητας της Κυπριακής ιστορίας. Ο Παγκύπριος Λαϊκός ξεσηκωμός των Κυπρίων με διαδηλώσεις και καταλήψεις έναντι των Αποικιοκρατών κατά τον Οκτώβριο εκείνον του 1931 δεν ήταν οργανωμένος και ένοπλος. Ήταν μια έκφραση αγανάκτησης και αγαθής εξορύκευσης του αγνού και ρομαντικού εκείνου αισθήματος για ενσωμάτωση στον εθνικό κορμό που πυρπολούσε τις καρδίες τους.
            Το Ελληνικό πνεύμα διαιωνίστηκε και δεν δάμασε με τα τόσα χρόνια σκλαβιάς, μεταλαμπαδεύτηκε από γενιά σε γενιά ,κρατήθηκε από τις παραδοσιακές αρχές και αξίες του Έθνους . Αυτό θεώρησαν υπαίτιο οι αποικιοκράτες για τον ξεσηκωμό και δοκίμασαν με δόλιο τρόπο να το καταπνίξουν.
            Πέραν των 2500 χιλιάδων συλλήψεων είχαν γίνει εκείνη την ημέρα ο κόσμος σύρθηκε στα τμήματα και οι καταδίκες σε πολυετή χρόνους φυλάκισης ήταν η ανταπάντηση των αποικιοκρατών. Οι πρώτοι νεκροί έπεσαν στο βωμό της ελευθερίας της αυτοδιάθεσης της Ένωσης.Οι Άγγλοι οργίστηκαν από τον ξεσηκωμό παρά την υποδοχή που έτυχαν από τον λαό και τις υποσχέσεις που του είχαν δώσει. Με αφορμή τις νέες φορολογίες ο λαός ξέσπασε, αντέδρασε ζητώντας αυτό που ήταν αυτονόητο για αυτόν, την ένταξη του στον Εθνικό κορμό. Η Εκκλησία πιστός και άξιος συμπαραστάτης του Ελληνισμού δήλωσε παρόν και από αυτή δόθηκε το έναυσμα για τον ξεσηκωμό όταν από την Πόλη του Ζήνωνα ο Νικόδημος Μυλωνά διακήρυξε το αίτημα για Ένωση.

            Οι Άγγλοι δεν το συγχώρησαν ποτέ, κατεδίωξαν και εξόρισαν αρκετούς ιερείς που ενεπλάκησαν στην διακήρυξη και όσους θεωρούνταν ύποπτοι. Ο Νικόδημος απέθανε στην εξορία και συγκεκριμένα στα Ιεροσόλυμα Οι Άγγλοι μετά την βίαιη καταστολή του Παγκύπριου ξεσπάσματος ετοίμασαν και άρχισαν να εφαρμόζουν τα μακροχρόνια σχέδια τους. Σχέδια που στόχο είχαν να πλήξουν το Ελληνικό πνεύμα. Αποπειράθηκαν να νοθεύσουν τα αντισώματα του λαού παραμορφώνοντας κάθε μόριο που συντελούσε στην γαλούχηση ελεύθερων Ελλήνων. Οι ελεύθεροι άνθρωποι διεκδικούν τα δίκαια τους δεν παραδίδονται, για αυτό έπρεπε να πληγούν αυτοί και το όραμα τους. Απαγόρευσαν την ανάρτηση Εθνικών Συμβόλων , έθεσαν απαγορεύσεις σε Εθνικούς εορτασμούς και στο μάθημα ιστορίας , αντικατέστησαν με βασιλείς τους τα πορτραίτα των Ηρώων του Έθνους. Ένας άτυπος πόλεμος ξεκίνησε σε ότι θύμιζε ρίζες και πατρίδα.

            Η αλλοίωση της Εθνικής ταυτότητας ενός λαού και η πλήξη του Εθνικού φρονήματος ήταν ανέκαθεν η δίοδος προς την αποχαύνωση των πολιτών γιατί λαός συνειδητοποιημένος δεν μπορεί να παραμείνει Ραγιάς και διεκδικεί. Οι Έλληνες της Κύπρου δοκιμάστηκαν και έφτασαν από τον Ονήσιλο στον Αυξεντίου και τον Ισαάκ. Τα αισθητήρια του λαού παρέμειναν ενεργά παρά τις διώξεις και τον πόλεμο που δέχθηκαν διαχρονικά γιατί το φορτίο που κουβαλούσαν ήταν πολύ βαρύ και κάποιοι ήταν και είναι πολύ μικροί για να το αφανίσουν.

            ΠΡΟΣΟΧΗ..ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ




















            Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΚΟΚΚΙΝΟ

            Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.

            Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο.

            ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

            Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής ήδη αναζητούν τρόπους για να εξασφαλίσουν ζωοτροφές απαλλαγμένες από µεταλλαγµένους οργανισμούς και έχουν δεσμευτεί εγγράφως ότι στο άμεσο μέλλον θα "καθαρίσουν" το σύνολο των ζωοτροφών από µεταλλαγµένα συστατικά.

            ΠΡΑΣΙΝΟ

            Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής εγγυώνται ότι προέρχονται από ζώα που δεν έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.

            ΠΡΑΣΙΝΟ

            Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            Για τα προϊόντα αυτά η Greenpeace έχει πραγματοποιήσει έλεγχο των πιστοποιητικών που διαθέτουν οι παραγωγοί από τους προμηθευτές τους για τη χρήση µη µεταλλαγµένων οργανισμών στις ζωοτροφές.


            ΑΥΓΑ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
            ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΤΑΙΡΕΙΑ
            Aγ.Iωάννης ΚοτόπουλαHQF Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Fresh Κοτόπουλα Αφοι Παπαµικρούλη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Xρυσά ΑυγάΖούρας Φάρμ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αγγελάκης ΚοτόπουλαΑγγελάκης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Βλαχάκης ΑυγάΒλαχάκης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Γαλανός ΚοτόπουλαΓαλανός Κοτόπουλα Μεσημερίου Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κελαϊδίτης ΚοτόπουλαΚελαϊδίτης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κλημέντζος ΚοτόπουλαΑφοί Κλημέντζου-Πλεσιώτη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κρείττον ΚοτόπουλαΚρείττον Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Λειβαδίτης ΚοτόπουλαΛειβαδίτης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Μέγα Φάρμ ΑυγάΜέγα Φάρμ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Μιμίκος ΚοτόπουλαHQF Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νιτσιάκος ΚοτόπουλαΝιτσιάκος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Όρνιθα ΚοτόπουλαΌρνιθα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πίνδος ΚοτόπουλαΠίνδος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πτηνοπαραγωγή ΚοτόπουλαΠτηνοπαραγωγή Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός 'Aρτας ΚοτόπουλαΠτηνοτροφικός Συνεταιρισμός 'Aρτας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Σαραμούρτση ΚοτόπουλαΣαραμούρτση Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Σαρσύρ ΚοτόπουλαΣαρσύρ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Σύνκο ΚοτόπουλαΣύνκο Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
            ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΤΑΙΡΕΙΑ
            CarnationNestlé Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Cretalat ΓάλαΚριαράς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Cretalat ΤυροκομικάΚριαράς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            DolcaNestlé Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            LurpakArla Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Mister Cheez Τυρί - ΤριγωνάκιαFriesland Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            N’JoyΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            NeslacNestlé Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            TwinkoΕβροφάρμα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αγνό Κρέμα ΓάλακτοςΑγνό Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αγνό ΤυροκομικάΑγνό Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αγνό Φρέσκο Γάλα Αγνό Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αλπίνο ΒούτυροΑλπίνο Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αλπίνο ΤυροκομικάΑλπίνο Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αλπίνο Φέτα Αλπίνο Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Βίγλα ΤυροκομικάΒίγλα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δέλτα Κρέμα ΓάλακτοςΔέλτα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δέλτα ΜilkoΔέλτα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δέλτα ΦέταΔέλτα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δέλτα Φρέσκο Γάλα Δέλτα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δελφοί ΜυζήθραΔελφοί Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δελφοί ΦέταΔελφοί Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δουκίδης Κρέμα ΓάλακτοςΔουκίδης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δουκίδης ΤυροκομικάΔουκίδης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δουκίδης ΦέταΔουκίδης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΔΩΔΩΝΗ ΦέταΔΩΔΩΝΗ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΔΩΔΩΝΗ Φρέσκο ΓάλαΔΩΔΩΝΗ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Εβροφάρμα ΤυροκομικάΕβροφάρμα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Εβροφάρμα Φρέσκο ΓάλαΕβροφάρμα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ήπειρος ΦέταΉπειρος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κολιός ΤυρoκομικάΚολιός Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κολιός Φρέσκο ΓάλαΚολιός Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κρέμα Τυριού Νatural BukoArla Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΜΕΒΓΑΛ Κρέμα ΓάλακτοςΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΜΕΒΓΑΛ ΤοπίνοΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΜΕΒΓΑΛ ΦέταΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΜΕΒΓΑΛ Φρέσκο ΓάλαΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νεογάλ ΤυροκομικάΝεογάλ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νεογάλ Φρέσκο ΓάλαΝεογάλ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νουνού ΓάλαFriesland Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νουνού Κρέμα ΓάλακτοςFriesland Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Όλυμπος ΓάλαΌλυμπος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Όλυμπος ΤυροκομικάΌλυμπος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Παγώνης ΤυροκομικάΠαγώνης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πίνδος ΤυροκομικάΠίνδος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ροδόπη ΤυροκομικάΡοδόπη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ροδόπη Φρέσκο ΓάλαΡοδόπη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΣΕΡΓΑΛ Φρέσκο ΓάλαΣΕΡΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Τελεμές ΓκλίτσαΉπειρος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΤΥΡΑΣ ΤυροκομικάΤΥΡΑΣ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Τύρκο ΤυροκομικάΤύρκο Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Τυροκομικά ΘάσουΤυροκομική Θάσου-Τρουλιάρης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Τυροκομικά Προϊόντα ΝάξουΚουφόπουλος-Τυροκομικά Προϊόντα "Νάξος" Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΦΑΓΕ Κρέμα ΓάλακτοςΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΦΑΓΕ ΦέταΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΦΑΓΕ Φρέσκο ΓάλαΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Φάρμα Κουκάκη ΓάλαΦάρμα Κουκάκη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Φάρμα Κουκάκη ΤυροκομικάΦάρμα Κουκάκη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ-ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
            ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΤΑΙΡΕΙΑ
            AdvanceΔΕΛΤΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            After School ChocoΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            BeautifulMEΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ChocomaniaMΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Danette ΕπιδόρπιαΔΕΛΤΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            DuettinoΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            FruYoΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            HarmonyΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            NouvelleΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            VitalineΔΕΛΤΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αγνό ΓιαούρτιαΑγνό Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αφοι Στάμου ΓιαούρτιαΑφοι Στάμου Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΔΕΛΤΑ ΓιαούρτιαΔΕΛΤΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δημητρίου ΓιαούρτιαΔημητρίου Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΕΛ ΓΑΛ ΓιαούρτιαΕΛ ΓΑΛ ΡΗΓΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΚΑΡΑΛΗΣ Βιομ. Γάλακτος Ηπείρου ΓιαούρτιΚΑΡΑΛΗΣ Βιομ. Γάλακτος Ηπείρου Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΚαραμελέΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κολιός ΓιαούρτιαΚολιός Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κρι-Κρι ΓιαούρτιαΚρι-Κρι Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΜΕΒΓΑΛ ΓιαούρτιαΜΕΒΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νεογάλ ΓιαούρτιαΝεογάλ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Όλυμπος ΓιαούρτιαΌλυμπος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΣΕΡΓΑΛ ΓιαούρτιαΣΕΡΓΑΛ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΣικάγοΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Τυράς ΓιαούρτιαΤΥΡΑΣ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Τυροκομικά Θάσου ΓιαούρτιΤυροκομική Θάσου-Τρουλιάρης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΦΑΓΕ ΓιαούρτιαΦΑΓΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Φάρμα Κουκάκη ΓιαούρτιαΦάρμα Κουκάκη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ
            ΕΤΑΙΡΕΙΑ
            Aqua Hellas Ιχθυοτροφεία Αταλάντης ΕΠΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Lion Iχθυοκαλλιέργειες Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Neptunus Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Octopus Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Sea Farm Ionian Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Simi Fish Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Sparfish Υδατοκαλλιέργειες Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Εύριπος Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ιχθυοκαλλιέργειες Αγιά Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ιχθυοκαλλιέργειες Κρήτης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ιχθυοτρoφεία Ιθάκης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ιχθυοτρoφεία Ναυπλίου Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ιχθυοτροφική Ελλάς ΑΕ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Σελόντα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Υδατοκαλλιέργειες ΚΟΡΩΝΙΣ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΠΑΓΩΤΑ
            ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΤΑΙΡΕΙΑ
            Algida ΠαγωτάUnilever Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Αγνό ΠαγωτάΑγνό Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δέλτα ΠαγωτάΔΕΛΤΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Δωδώνη ΠαγωτάΠαγωτά Δωδώνη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΕΒΓΑ ΠαγωτάΕΒΓΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κρι-Κρι ΠαγωτάΚρι-Κρι Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΧΟΙΡΙΝΟ - ΚΡΕΑΣ
            ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΤΑΙΡΕΙΑ
            Boss Hamburger Boss Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Boss Μπριζόλες Boss Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Boss Σουβλάκια Boss Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Creta Farm Ζαµπόν Creta Farm Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Creta Farm Παρίζα Creta Farm Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Creta Farm Σαλάµι Αέρος Creta Farm Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Dianik Λουκάνικα Dianik Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Dianik Μορταδέλα Dianik Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Dianik Μπέικον Dianik Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Primo Λουκάνικα Primo Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Primo Μορταδέλα Primo Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Primo ΣαλάμιPrimo Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ανανιάδης ΛουκάνικαΑνανιάδης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ανανιάδης ΠαριζάκιΑνανιάδης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ανανιάδης ΣαλάµιΑνανιάδης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Β.Ι.Κ.Ι Μπέϊκον Β.Ι.Κ.Ι Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Β.Ι.Κ.Ι Παριζάκι Β.Ι.Κ.Ι Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Β.Ι.Κ.Ι Σαλάµι Β.Ι.Κ.Ι Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Βέκκα Xoιροµέρι Βέκκα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Βέκκα ΓαλοπούλαΒέκκα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Βέκκα ΛουκάνικαΒέκκα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Βέκκα ΣαλάµιΒέκκα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Έδεσµα ΛουκάνικαΈδεσµα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Έδεσµα Παρίζα Έδεσµα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Έδεσµα Σαλάµι Έδεσµα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ζλάτης Αλλαντικά Ζλάτης Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Θράκη ΠαριζάκιΘράκη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Θράκη Πικ-Νικ Θράκη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Θράκη ΧοιρινόΘράκη Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Κάρνικα ΑλλαντικάΚάρνικα Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            ΚΡΕ.ΚΑ ΚρέαςΚΡΕ.ΚΑ Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νίκας Γαλοπούλα Καπνιστή Νίκας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νίκας ΛουκάνικαΝίκας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νίκας Μεριδάκι από Πρόβειο Νίκας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νίκας ΠάριζαΝίκας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νίκας Σαλάµι Νίκας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πασσιάς ΛουκάνικαΠασσιάς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πασσιάς ΠαριζάκιΠασσιάς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Πασσιάς ΣαλάμιαΠασσιάς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Υφαντής ΚεφτεδάκιαΥφαντής Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Υφαντής ΛουκάνικαΥφαντής Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Υφαντής ΜπέικονΥφαντής Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Υφαντής ΠαστουρμάςΥφαντής Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Υφαντής Φιλέτο Γαλοπούλας Υφαντής Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΨΑΡΙΑ
            ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΤΑΙΡΕΙΑ
            Smoki ΠέστροφαSmoki Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Smoki ΣολομόςSmoki Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νηρεύς ΛαυράκιΝηρεύς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νηρεύς ΣυναγρίδαΝηρεύς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Νηρεύς ΤσιπούραΝηρεύς Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ξιφίας ΚολιοίΞιφίας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
            Ξιφίας ΣαρδέλλεςΞιφίας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

            ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – SOS

            Αλλαντικά :

            ΑΝΑΝΙΑΔΗ

            Γιαούρτια – Επιδόρπια:

            Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)

            FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)

            Nouvelle, (ΦΑΓΕ)

            Caramele (ΦΑΓΕ)

            Corn Flakes (Tasty)

            Επεξεργασμένες ντομάτες:

            Brava Ketchup (Med Foods)

            Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών:

            La Mediterranea (Γιουριμάκ)

            Pasta Italia (Γιουριμάκ)

            Μάκβελ Ζυμαρικά (Γιουριμάκ)

            Τορτελίνια (ΑΒΕΖ)

            Κονσέρβες:

            Παλίρροια Βοδινό με αρακά (ΠαλίρροιαΠαλίρροια Γίγαντες γιαχνί (ΠαλίρροιαΠαλίρροια Ντολμαδάκια Γιαλαντζί (ΠαλίρροιαΠαλίρροια Σπετζοφάι (Παλίρροια)

            Σπορέλαια – Μαργαρίνες:

            Corolla (ΚορέStandard Σπορέλαια (StandardUnion Σογιέλαιο (Παπουτσάνης)

            Εύα (Ελληνικές ΔημιουργίεςΜάνα Αραβοσιτέλαιο (ΠαπουτσάνηςΜάνα Βαμβακέλαιο (ΠαπουτσάνηςΣογιόλα (ΚορέΣορίνα (Ελληνικές ΔημιουργίεςΤο Λαμπερό (μύλοι Σόγιας)

            Σαλάτες – Σάλτσες – Σούπες:

            17 Delicatessen Farma ( Olympus Foods17 Delicatessen Mustard Sauce ( Olympus Foods17 Delicatessen Μελιτζανοσαλάτα ( Olympus Foods17 Delicatessen Ρώσικη Σαλάτα ( Olympus Foods)17 Delicatessen Τυροσαλάτα ( Olympus Foods)Brava Μουστάρδα (Med Foods)

            Chef Grec Τυροσαλάτα (ΚούτραςChef Grec Ρώσικη Σαλάτα (ΚούτραςChef Grec Ταραμοσαλάτα (Κούτρας)Chef Grec Τζατζίκι (Κούτρας)

            Delicia Μουστάρδα (Med FoodsBEM Μελιτζανοσαλάτα (BEMBEM Ρώσικη Σαλάτα (BEMBEM Ταραμοσαλάτα (BEM)BEM Τζατζίκι (BEM)

            Σοκολάτες – Καραμέλες Oscar Σοκολάτες (Oscar)

            ΠαγωτάΑΓΝΟ Τσιπς – Σνακ Cheetos (TastyDoritos (Tasty)

            Φουντούνια (TastyLay ’s (Tasty)Pitsinia (Tasty)Ruffles (TastTasty Snacks (Tasty)Tsakiris Chips με αλάτι – πάπρικα (Τσακίρης)Tsakiris Chips με αλάτι – ρίγανη (Τσακίρης)

            Ψωμί – Φρυγανιές:Ferro Κριτσίνια με σκόρδο (Αθ. Οικ. Αρτοποιία) Ferro Κριτσίνια με σουσάμι (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)