ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.08

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ: Γνωστό το έγκλημα, γνωστή και η αιτία


Για ακόμη μια φορά, γινόμαστε μάρτυρες αυτής της "μόδας" (για τον υπουργό Παιδείας), να κλείνουνε τα σχολεία και να γίνεται κατάληψη. Όλοι μας, λίγο ως πολύ, ζήσαμε μια παρόμοια ιλαροτραγωδία μέσα στα δημόσια σχολεία. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό το φαινόμενο και ποια είναι τα αποτελέσματά του;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η κατάληψη ως μέθοδος πάλης είναι και παράνομη και φασιστική ενώ -όπως δείχνουν οι καταλήψεις προηγούμενων ετών- δεν έχει κανένα απτο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, είναι παράνομη σύμφωνα με το άρθρο 334 του Ποινικού Κώδικα για διακοπή και διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής δημόσιας υπηρεσίας. Αντίστοιχα, ποινικό αδίκημα παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων (άρθρο 360 του ΠΚ) συνιστά και η στάση των γονέων να μην αποτρέπουν τους μαθητές από τις καταλήψεις.

Ποιά όμως είναι η ατία που γίνονται οι καταλήψεις; Κάποιο κόμμα που υποκινεί τους μαθητές, η αγάπη των μαθητών για την εκπαίδευση που θέλουν να την κάνουν καλύτερη ή η αγωνία τους για τις επόμενες γενιές που θα πάνε σε ένα κακό σχολείο; Ακούγοντας αιτήματα του τύπου "όχι στον Καποδίστρια 2", "ποικιλία στο κυλικείο", "να γίνει πιο ευγενικός ο επιστάτης", "να φτιαξουμε το ασανσερ στο διόροφο σχολείο μας" σίγουρα το μυαλό μας δεν πάει σε ιδεολόγους μαθητές που έχουν δίκαια αιτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: