ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.08

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΑΛΛΑ………..

«Δελτίο τύπου ΥΕΝΑΠ της 24ης Οκτωβρίου»….Αναφέρεται στην σύλληψη στελέχους του Λιμενικού Σώματος, να παραδίδει 350€ σε κυβερνήτη περιπολικού σκάφους του Λ.Σ. …..μπλά – μπλα, μπλά – μπλά….έτσι για να αποδωθούν εύφημες μνείες στους κ.Παπαληγούρα Ανασ- υπουργό ναυτιλίας, - αρχηγό Λ.Σ. αντιναύαρχο Θεόδ.Ρεντζεπέρη, [ λησμονήσατε τον υφυπουργό κ.Καμμένο ] να απονεμηθούν συγχαρητήρια και ευαρέσκειες στα στελέχη του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων κ.λ.π.

ΑΘΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ βλέπετε…Μα δεν ντρέπεστε λιγάκι λέω εγώ; Ποιους κοροιδεύετε; Την κοινή γνώμη φυσικά,αυτούς που δεν γνωρίζουν τις δραστηριότητες

των υψηλόβαθμων δίκλαρων αξιωματικών ,του πλέον αμαρτωλού υπουργείου, του υπουργείου ναυτιλίας.

Σε μένα όμως, προσωπικά σε μένα ,που σας έχω «πνίξει» με σωρείες καταγγελιών, τι έχετε να πείτε; Φοβάστε να με αντιμετωπίσετε; Τρέμετε τις αποκαλύψεις μου; Κάποιους έχει καταλάβει «τρέμουλο», μια και «ξέρουν τι ξέρω»…και κοιτάζουν πώς να κυλήσει ο χρόνος ανώδυνα, να συνταξιοδοτηθούν και να γλυτώσουν τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης,

που πέφτει επιλεκτικά στα κεφάλια υπαξιωματικών και πολιτικών υπαλλήλων του Υ.Ε.Ν.,τη υποδείξει τρίτων [ γνωρίζετε ποιούς εννοώ ]

Ενώ οι Ναύαρχοι ,που εισέπραταν ταρίφες 100.000 δολλαρίων Η.Π.Α. κάθε φορά που έθεταν την υπογραφήν τους – τη εντολή των υπουργών ναυτιλίας και συντονισμού – για να διευκολύνουν το έργο και τα αιτήματα ακτοπλόου εφοπλιστή, αποχωρήσανε από το λιμενικό σώμα ….»αλώβητοι.»

Προ 5ετίας έδωσα στοιχεία για την «αμαρτωλή δράση» κυβερνητών σκαφών σας, αλλά και Λιμεναρχείων, που έκλειναν τα μάτια σε όσους ασχολούντο με την «χρυσοφόρα εισαγωγή» Πακιστανών και λαθρεμπόριο σιγαρέττων, αλλά ……..

Τα ξέρετε όλα, τους γνωρίζετε όλους, αλλά τα συμφέροντα είναι μεγάλα κ. Υπουργέ….

ΛΑΥΡΙΟ – ΣΟΥΝΙΟ// όπου ο κόλπος με το Ξενοδοχείο «ΑΙΓΑΙΟΝ» !!!!!!!

ΕΛΕΥΣΙΝΑ// όπου τα ναυπηγεία και δή η ελεύθερη ζώνη του Ο.Λ.Ε.[ οργανισμός λιμένος ελευσίνας.] !!!!!!!

ΜΕΘΑΝΑ & ΧΑΛΚΙΔΑ // τα στέκια των λαθρεμπόρων, που ξεφόρτωναν τα παράνομα φορτία τους - σε ταχύπλοα σκάφη - τα «μότορσιπ» των ….ευνοούμενων εφοπλιστών, που είχαν προπληρώσει τα «τ ο ύ β λ α» των χιλιάδων €,στους …υμέτερους.

Τράβηξαν το αυτί έστω και ενός; Ο Χ Ι κύριε Υπουργέ. Το γιατί, το γνωρίζει το Α2 του υπουργείου σας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως ακριβώς και την περίοδο των Ναυταπατών.

Σκαλείστε τα αρχεία σας, ξεθάψετε την λίστα των Ναυάρχων σας – συνεργατών των ναυταπατεώνων δικηγόρων – που είχα παραθέσει με στοιχεία και μαγνητοφωνημένο υλικό στον τότε υπουργό και κλιμάκιό σας στην Κ.Υ.Π.

Τίποτα δεν έγινε και τότε,ουδείς τιμωρήθηκε,ουδενός το όνομα κυκλοφόρησε, όλοι τους απεστρατεύθησαν και μου κάνουν «κούκου» όποτε με συναντούν…..

Ξέχασα όμως τον σημερινό σας θρίαμβο !!!!

Συλλάβατε τον ένοχο, με την αμοιβή των 350€ !!!!

Άξιος ο μισθός σας….ο μισθός όλων σας !!!!

Υστερα από ένα χρόνο πάλι, κάαααααααποιον θα συλλάβετε!!!!

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

Υ.Σ.- Φροντίσετε τα των καταγγελιών μου που έκλεισαν 2 μήνες …

«και ούτε ένα τηλεφώνημα», …..όπως μας λέει η Άννα Βίσσυ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...............ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: