ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.08

6 θέσεις μείνανε για το Macedonia.info!

Παιδιά, τα καταφέραμε (λίγο μας έμεινε!). Απο την 36 θέση ξεκινήσαμε και σε 17 μόλις ημέρες φτάσαμε το Macedonia.info στην 16! Δηλαδή 20 θέσεις επάνω και 6 πριν το στόχο μας, την Πρώτη Σελίδα!

Νομίζω πως πρέπει να αισθανόμαστε πολύ όμορφα. Εγώ τουλάχιστον έτσι νοιώθω. Εκτός απο τα παράπονα, τις γκρίνιες και τα “αν”, μπορούμε να είμαστε πρακτικοί και να πετυχαίνουμε πολλά, όπως αποδικνύεται καθημερινά απο τα ενεργά και δραστήρια blogs που συμμετέχουν ή ξεκινούν πολλές ανάλογες ενέργειες.

Έφτιαξα και ενα video “ανασκόπηση” για όσους δεν συμμετείχαν ακόμη (κάντε το, είναι πανεύκολο) και για όσους βέβαια συμμετείχαν. Αλλά κυρίως, για τους Έλληνες μακεδόνες που τους το αφιερώνω.


http://www.tech-spot.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας.πάντα άξιοι!!!πολύ καλά πάτε και μπράβο σας.να είστε σίγουροι ότι είμαι κοντά σας και όσο μπορώ και με ότι μπορώ θα είμαι πάντα πιο κοντά σας.αρωγός στην μεγάλη σας επιδίωξη.

φιλικά/καπετάν γιάννης