ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.08

ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ
ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Την τραγική κατάσταση του Πεντελικού Όρους, το οποίο έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις περσινές πυρκαγιές, καταδεικνύει ρεπορτάζ του Eco news.Το Πεντελικό έχει γεμίσει στάνες εκτροφής οικόσιτων ζωών, σφαγεία που λειτουργούν στις καμένες εκτάσεις, παραπήγματα, μπάζα, αλλά και δραστηριότητες ασύμβατες με τις δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις.Μετά τις πυρκαγιές του 2007 οικοδομικοί συνεταιρισμοί, ιδιώτες και οι δημοτικές αρχές άρχισαν να χρησιμοποιούν τα καμένα για δικό τους όφελος.Όχι μόνο δεν ξεκίνησε η αναδάσωση, αλλά ακόμη και η σχετική μελέτη δεν έχει καν δρομολογηθεί. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη αλλά και φύλαξη για τα καμένα.
Πεντελικό: Μπάζα και στάνεςΗ οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή είναι πολύ έντονη. Το ρέμα της νέας Πεντέλης είτε με απόθεση αδρανών υλικών είτε με κατασκευή τσιμεντένιων τοιχίων, έχει μπαζωθεί. Τη θέση των φυσικών αγωγών των υδάτων περνούν πολυτελής μεζονέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: