ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.08

ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή την πυρκαγιά στη Σιθωνία την 11/07/2008 και κατόπιν των παραινέσεων που είχαμε στο email μας από αναγνώστες μας , για τα συμφέροντα οικοδομικών συνεταιρισμών στην εν λόγο περιοχή , προβήκαμε σε μια μικρή έρευνα.


Η περιοχή στη Σιθωνία διεκδικείτε εδώ και χρόνια από οικοδομικούς συνεταιρισμούς οι οποίοι ......άκουσον άκουσον ....ανήκουν σε Κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων.

Το τραγελαφικό δε είναι, ότι ένας εκ των οικοδομικών συνεταιρισμών που προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή αυτή ανήκει ......σε συνεταιρισμό δασολόγων-δασοπόνων .

Καταγγελία του νομαρχιακού σύμβουλου Θεσσαλονίκης και μέλος των Οικολόγων Πρασίνων κ. Μ. Τρεμόπουλος στο ΒΗΜΑ 08/2007 είπε:..."πιέσεις ασκούνται στο Κριαρίτσι και στις Καβουρότρυπες, όπου τεράστια έκταση ανήκει σε συνεταιρισμό δασολόγων-δασοπόνων που θέλουν να κόψουν ένα τμήμα για να γίνει ξενοδοχειακό συγκρότημα"

Η ερευνά μας ανέδειξε ότι οι καταγγελίες για παράνομες διεκδικήσεις δασών στη Χαλκιδική χρονίζουν χωρίς καμιά ενέργεια από το κράτος. Ειδικά όταν πρόκειται για οικοδομικούς συνεταιρισμούς δημοσίων υπαλλήλων και Στρατιωτικών, όχι μόνον κωφεύει το Ελληνικό κράτος αλλά και η δικαιοσύνη κάνει δεκτές "πλαστές" "χρυσόβουλες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας"


Οι οικοδομικοί συνεταιρισμοί «κυνηγούν» στη Χαλκιδική 44.133 στρέμματα, στην Κορινθία 21.374, στην Αργολίδα 17.178, στη Βοιωτία 4.300, στη Θεσσαλονίκη 1.906, στην περιοχή Χανίων Κρήτης 650, στη Φθιώτιδα 437 και στη Θεσπρωτία 650 στρέμματα.


ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΩΝ Ο "ΕΡΩΔΙΟΣ": καταπατάει δασική έκταση μεταξύ Καρύστου και Μαρμαριου στην Εύβοια.

ΟΣΜΑ ΕΣ (αξιωματικών Πεζικού) ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΙΚΑΡΩΝ: καταπατούν έκταση δασική στο Μπούρο κοντά στην Κάρυστο.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ: καταπατούν έκταση 600 και πλέον στρεμμάτων και τα 350 το δασαρχείο τα έχει χαρακτηρίσει ως δασικά

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ :καταπατούν δάσος στο Αλιβέρι.



ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ .........

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παληκάρι μου δεν τα ξέρεις καλά, και λες πολλές ηλιθιότητες. Οι εκτάσεις είναι αγορασμένες ΑΔΡΑ προ 30+ ετών. Τότε πώς ήταν όλα νόμιμα; Απάντηση: Η "παρανομία" έγκειται στο γεγονός ότι δεν αποδόθηκαν οι τεράστιες μίζες που ζητήθηκαν. Οι δασικοί κατέχουν έκταση στις καβουρότρυπες, αγορασμένη ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ίση με ~24000 στρέμματα, από την οποία ζητάνε ~5000 στρέμματα ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΣΟΥΣ και τα υπόλοιπα τα χαρίζουν στο κράτος. Ο λόγος που δεν δίνονται είναι τα πολιτικά - τουριστικά - οικονομικά συμφέροντα των ...ιθαγενών! (+ τις μίζες).
Ενημερώσου καλύτερα την επόμενη φορά, και πρόσεχε πως "μιλάς" όταν παίζεις με την νόμιμη περιουσία του άλλου. Όταν ο μπαμπάς σου αγόρασε σπίτι, με τα ίδια λεφτά αυτοί οι άνθρωποι αγόρασαν ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΗ ΕΚΤΑΣΗ.

Unknown είπε...

E!!...KAI???
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ "ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ??"
ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ !!!..ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ?? ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ??

Ε!! ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!!

ΣΣ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,,,, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ!! Ή ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!.........
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο... εντάξει, ότι και αν σε καίει φίλε blogger, δεν θα καταλύσουμε κανένα κράτος και καμιά νομοθεσία. Σε όποιον ή όποιους δεν αρέσει η ελληνική πραγματικότητα, να φύγει, να πάει αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά και τα σκυλιά δεμένα. Μην το παίζετε Ρομπέν των δασών, βρωμάει άλλα συμφέροντα. Και τον πατέρα σου που είναι αγρότης, όπως και κάθε αγρότη, το κράτος του παραχώρησε (πρόσεξε, δεν του πούλησε, του παραχώρησε) χωράφια για να καλλιεργεί και να ζει. Σε μένα το κράτος δεν παραχώρησε τίποτα. Αν αμφιβάλλεις για αυτά που σου γράφω, μπορείς να ρωτήσεις και να μάθεις για τα παραχωρητήρια του Υπουργείου Γεωργίας, της Διεύθυνσης Πρόνοιας, και πολλών άλλων. Έπειτα, μια που τυγχάνει να έχω επισκεφτεί αρκετές φορές τις συγκεκριμένες περιοχές, μπορώ να σου πω μόνο τα εξής (και όχι, δεν έχω κανένα συμφέρον στις συγκεκριμένες ή σε άλλες ιδίου τύπου περιοχές):
Δεν είναι δασική η έκταση στο Κριαρίτσι, μια που είναι βραχώδης, μη καλλιεργήσιμη, μη αρδεύσιμη και πλήρως χέρσα. Ένα βουνό από πέτρες και βράχους είναι. Η Αριζόνα έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει δάσος από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Η έκταση στις καβουρότρυπες, έχει δέντρα σε συγκεκριμένες περιοχές, η δε υπόλοιπη είναι όντως χορτολιβαδική (εντάξει λίγο χόρτο έχει, αλλά δέντρα για αν δεις θέλεις κιάλια).
Πάντως με το ίδιο σκεπτικό που έχεις, προσπάθησε να φανταστείς τι θα γινότανε αν ανακαλούνταν όλα τα παραχωρητήρια από τους αγρότες και τους "οικοπεδούχους" των πόλεων (βλέπε Θεσσαλονίκη > Τούμπα, Καλαμαριά, Χαρίλαου κτλ)

Αν πιστεύεις ότι σε πνίγει το δίκιο ωστόσο, βοήθησε και εσύ με ένα τηλεφώνημα στην απομάκρυνση των ~800.000 καταπατητών από τις καταπατημένες εκτάσεις. Καλή σου μέρα.