ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.08

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ....ΠΡΟΣ ΖΟΡΜΠΑ

Παλαιό Φάληρο,17/07/08.-

Αξιότιμε Κύριε Ζορμπά.

Απεδείχθη περίτρανα και με την περίπτωσή σας,ότι η «Ελλάδα κατασπαράζει τα άξια παιδιά της.»

Η εκπαραθύρωσής σας,χωρίς κάν να κρατήσουν τα προσχήματα,αμέσως μετά την απόφασή σας να αρχίσει έρευνα για τους λογαριασμούς των Μιχάλη Χριστοφοράκου και Πρόδρομου Μαυρίδη,αποτελεί μέγα σκάνδαλο για τον «δήμιόν» σας Υπουργό Οικονομίας και την αυλή του.

Φυσικά από μόνος του δεν είναι δυνατόν να ενεργεί.Γι’αυτό ερωτώ τον Πρωθυπουργό της χώρας, επήρε αυτή την απόφαση γιατί φοβάται επανάληψη της εμπειρίας των ομολόγων και σπεύδει να σας πετάξει άρον – άρον από την θέση σας?

Για μένα τον απλό πολίτη,αλλά γνώστη των παρακυκλωμάτων,άλλη αιτιολογία δεν υπάρχει.

Αυτή τους η κίνηση όμως,κίνηση απελπισίας,σήμανε και το τέλος τους.

Δεν πρέπει να λησμονεί ο Πρωθυπουργός της χώρας,ότι στην θέση αυτή που βρίσκεστε,συνήλθε το υπουργικό συμβούλιο – στο οποίο προίστατο – και απεφάσησε ομόφωνα περί τούτου.

Πως λοιπόν τώρα σας παύει ένας Υπουργός ?( και ποιος υπουργός; Αυτός που βοά το σύμπαν για την ανάμειξή του σε διάφορα σκάνδαλα,μετά ή άνευ της συζύγου του….)

Γιατί δεν συνήλθε και πάλι το υπουργικό συμβούλιο για να αποφασίσει την αποπομπή σας ή μη,από μια θέση που κρατήσατε τόσα χρόνια με άκραν επιτυχία?Η μήπως οι αποκαλύψεις σας τους έβλαψαν?

Αποδεικνύεται περίτρανα,ότι ο «ψευτοκοινοβουλευτισμός» δρα υπογείως ,εξαρθρώνει τους θεσμούς και εκμηδενίζει κάθε μορφή ελέγχου.Με ιδιαίτερη λύπη παρακολουθώ,ότι όποιος τάσσεται υπέρ της αλήθειας,της διαφάνειας,της τιμιότητας,της κοινής λογικής, - όπως εσείς σεβαστέ μου κ.Ζορμπά – φροντίζουν και τον εξαφανίζουν από προσώπου γης.

Να είσθε σίγουρος,ότι οι αντιδράσεις για την αποπομπήν σας θα είναι πολλές από πλευράς μας,από πλευράς απλών αλλά εντίμων πολιτών,που ξέρουν να παλεύουν για το καλό και την προκοπή του τόπου που γεννήθηκαν,ασχέτως ηλικίας.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΠΡΙΑ……..Είμαι περήφανος που σας γνώρισα και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή μου το ότι συνομίλησα μαζί σας επ’ ολίγον.Με διδάξατε πολλά και σας ευχαριστώ.

Ανδρες σαν και σας τιμούν την Ελλάδα μας.-

Με άπειρο σεβασμό και εκτίμηση

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: