ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.08

"ΜΑΝΤΑΡΑ" ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ


Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.




Γιώργος Σουφλιάς, :αφήσε αιχμές κατά συγκεκριμένων συναδέλφων του υπουργών, με τους οποίους δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.
«Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα. Ασχολείται με αυτό η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιοι υπουργοί» δήλωσε με νόημα ο κ. Σουφλιάς.


ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!!! ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΝΕ.....

Φάνη Πάλλη Πετραλιά:«αρκετά προβλήματα δεν έχει δημιουργήσει ο κ. Βουρλούμης;» «Αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη, δεν θα τα κρίνουμε εμείς».
ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΕΞΩ...... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ.....

Γιάννης Μανώλης : «Η κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο σκληρή απέναντι σε αυτά τα πρόσωπα. Δεν έχει κανένα λόγο η παράταξή μας, ο κόσμος της, όλοι εμείς να απολογούμαστε γι' αυτούς».
ΠΟΙΟΥΣ "ΑΥΤΟΥΣ";;;; "ΑΥΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ;;; ......ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!!

Λευτέρης Ζαγορίτης: ο οποίος στον Αθήνα 98,4 δήλωσε δήλωσε: «Ως κόμμα οι αποστάσεις μας με τον κ. Βουρλούμη ήταν και παραμένουν αυτές που είναι. Δεν παρεμβαίναμε στη δουλειά του και δεν παρεμβαίνουμε και σήμερα. Από την άλλη μεριά, ελπίζουμε να έχει κάνει σωστά τη δουλειά του. Αν δεν την έχει, όμως, κάνει σωστά είναι προφανές ότι και εμείς θα τον κρίνουμε».
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ....ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ;;;;
ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ;;;

Κωστής Χατζηδάκης: ερωτηθείς σχετικά, την Τετάρτη, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του κ. Βουρλούμη από τη θέση του.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ......... ΑΥΤΟΣ!!!!! ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ..........

Την γραμμή στήριξης του κ. Βουρλούμη είχε πρώτος χαράξει ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης, ο οποίος με δήλωσή του την Κυριακή είχε προσφέρει κάλυψη στην επιχειρηματική κίνηση, δηλώνοντας: «Η Cosmote έκανε μία επιχειρηματική κίνηση, η οποία θεώρησε ότι είναι προς όφελός της και προς όφελος του ΟΤΕ. Η κίνηση αυτή δικαιώθηκε από την αγορά και τις εξελίξεις. Παρότι σέβομαι απολύτως τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό αυτής της συγκεκριμένης απόφασης».
ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ;;;; ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: